Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

87 yaşındaki Müzeyyan Senar, kısmi felç geçirdi


marti_name

Önerilen İletiler

İHA - Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'ndeki evinde öğle saatlerinde rahatsızlanan Müzeyyen Senar (87), yakınları tarafından DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi. Buradaki ilk müdahalenin ardından Nöroloji Servisi'ne sevk edilen Senar'ın gözetim altında tutulduğu ve tetkiklerinin devam ettiği bildirildi. Senar'ın çocukları ile bazı yakınlarının da hastaneye geldiği belirtilirken, sağlık durumu ile ilgili olarak doktoru ve Nöroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Raif Çakmur, basın mensuplarına bilgi verdi. DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Sedef Gidener ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Prof. Dr. Çakmur, Müzeyyen Senar'ın hastane acil servisine saat 12.45 sıralarında getirildiğini ve buradan Nöroloji Servisi'ne alındığını kaydederek, "Kendisinin kısmi bir felç durumu var. Şu anda Nöroloji Servisi'nde yatmaktadır. Tetkik ve tedavisi tarafımızdan sürdürülmektedir. Henüz tetkikler tamamlanmadı. Bizim gözetimimiz altında. Durumu ile ilgili kesin bir şey söylemek için henüz erken" diye konuştu.

Soruları da yanıtlayan Çakmur, Senar'ın hastaneye geldiği zaman tansiyonunun yüksek olduğunu, beyin damarlarında pıhtıların bulunduğunu, bilincinin ise açık olduğunu söyledi. Senar'ın durumunu izlemeye devam edeceklerini belirten Prof. Dr. Çakmur, hastalıkla ilgili teşhis ve tedavi süreci konusunda bilgi vermek için ise henüz çok erken olduğunu kaydetti.

 

Bu arada, Senar'ın tedavi altında tutulduğu DEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, basın mensuplarının akınına uğradı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.