Φ e-lezzet.com Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Malzemeler : • 750 gr kuşbaşı koyun eti, • 4 adet soğan, • 2 adet domates, • 2 yemek kaşığı margarin, • 2 tatlı kaşığı kekik, • 1 demet maydanoz, • 1 yemek kaşığı tuzot, • 3 adet yufka, • Karabiber, • 3 adet patates, • 1 çay bardağı zeytinyağı, • 1 adet yumurta. Hazırlanışı : Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4'e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hircin Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Malzemeler : • 750 gr kuşbaşı koyun eti, • 4 adet soğan, • 2 adet domates, • 2 yemek kaşığı margarin, • 2 tatlı kaşığı kekik, • 1 demet maydanoz, • 1 yemek kaşığı tuzot, • 3 adet yufka, • Karabiber, • 3 adet patates, • 1 çay bardağı zeytinyağı, • 1 adet yumurta. Hazırlanışı : Ufak ufak doğranmış koyun eti, margarin, rendelenmiş soğan ile etleri suyunu çekinceye kadar pişirin. Doğranmış domates, kekik ve kıyılmış maydanoz ilave edin. 1 bardak sıcak su ilave ederek pişirin. Yufkaları 4'e bölün. Zeytinyağı ile yağlayın. Ortalarına etli harçtan koyup bohça şeklinde katlayın. Uçlarına ve üzerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında pişirin. Paylaşım için tşk.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.