Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Silahlara erişimi kısıtlayan yasalar daha katı olmalı mı?


Admin

Önerilen İletiler

19 saat önce, Admin dedi:

Silahlara erişimi kısıtlayan yasalar daha katı olmalı mı?

Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Son dönemlerde ülkemizde tam bir silahlanma kaosu yasaniyor.Herkesin elinde bir pompali belinde bir tabanca var.Ruhsatli veya degil.Macerayi sevenlerin silahla oynamalari normaldir.Kovboylar hep silahliydilar.Teksas bir zamanlar silahlarin vicdansizca kullanildigi bir bölgenin adidir.Bugün Amerika da her iki günde bir AMOKLAUF denilen yani gözü dönmüs birisinin okullara saldirisini okuyoruz.Onlarca gencecik cocuklar bu saldirganin kurbani oldugu halde Amerika da silah yasaklanmiyor.Yani öldüren öldürsün diyorlar.

"SILAH ICAD OLDU MERTLIK BOZULDU"sözünü her türlü aciklayabiliriz.Bugün kafasi atan birseye sinirlenen birisi hemen silahin cekip atesliyor.Medyada silahla adam öldürme haberleri korkutucu boyutlarda.Ancak hükümet bu anlamda hicbisey yapmiyor.Yani ülke Amerikanlasiyor.

15 Temmuzda kaybolan silahlarin nerede oldugu bilinmiyor bunlar öyle basit silahlar degiller.CHP'nin vermis oldugu "SILAHLARI TESLIM ETMEYENLERE HAPIS CEZASI"önergesi kabul edilmedi,Bunun anlami hükümet bu silahlarin kimlerde oldugunu bilmektedir ve bu silahlari bildigi halde toplama niyeti yoktur.Bunun anlamida bu silahlar kimlerdeyse karanlik niyetler icin saklanmaktadir.Acaba 2019'da secimi kaybetmenin intikaminin alinmasi ve iktidarin herseye ragmen AKP'de kalmasini saglamak icin mi bu silahlar toplanmiyor.Ayrica birtakim örgütler var ki bunlara Komando egitimi altinda  karanlik isler icin egitim verilmektedir.

Silaha erisim ülkemizde acilen yasaklanmali veyahutta cok kati önlemler alinmalidir.

Bugün Demokrasinin ne oldugundan bihaber olan yüzde 50'lik bir kesim var ve özellikle silahlanmada bu kesimde daha yaygindir.Demokrasiye karsi olanlarin nüfusa oranla yüzde elli gibi bir pay oranina sahip oldugu bir ülkede demokrasi isteyenlerin hayatlarinin demokrasiye karsi olan ve silahlanan kesim tarafindan tehdit edilir bir düzeye gelmis oldugu da bir tespittir.

2019 secimlerinde AKP'nin kazanmasi durumunda Türkiye bugünkü gibi olmayacaktir.Bunun emarelerini görüyoruz.AKP'nin secimleri kazanmasi  veya kaybetmesi durumunda iste bu silahli örgütlerin ne yapacaklari cok önemlidir.Veee !

Akla gelen soru;acaba AKP bu örgütleri 2019 icin mi hazirliyor sorusudur.

Silahlanmanin önüne gecilmelidir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.