Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Toyota'nın Yeni Güç Aktarımı Yakıt Verimliliği Yarışını Derinden Etkileyecek


Önerilen İletiler

  • Admin

Toyota'nın Yeni Güç Aktarımı Yakıt Verimliliği Yarışını Derinden Etkileyecek

BBKgQwi.img?h=574&w=1019&m=6&q=60&o=f&l=

Toyota Motor Corporation, bu ilkbaharda, daha sportif ve daha yakıt tasarruflu bir filo yapmak için beş yıllık bir planın parçası olarak, her şeyi kapsayan yeni bir güç aktarım planını duyurdu.

İlk duyduğunuzda sanki bir nakavt kombinasyonu gibi görünüyor.

Yakıt ekonomisi oyununda yüksek dereceli olan üretici, yeni motorun güçlü ancak temiz, 2.0 litrelik bir sayı ile atlayacağını belirtti. Ve ünite ilk olarak 2018'in ortalarında bir lansmanla Cenevre'de ortaya çıkan Toyota Yaris hatchback'e (yani Avrupa / Japon Corolla) entegre olacak.

Automotive News'e göre, yeni motor ve şanzımanlar gelecek Toyota araçlarının yüzde 80'ine güç verecek. Geçtiğimiz yıl Camry sedanında görünen motorun Dinamik Gücü özelliği, yüzde 18 daha iyi bir yakıt verimliliği ve yüzde 18'lik daha hızlı bir hızlanma ile performans göstermeye çalışıyor. Ve bir hibrid sistemle birleştiğinde, motor yüzde 9 daha iyi yakıt tasarrufu ve yüzde 18 daha iyi hız yapacak diye belirtilmiş.

Bu plan Şirketin Toyota Yeni Küresel Mimarisi modülünü çağırmasının bir parçası olacak, planın her safhasında yeni bir modelin ortaya çıkması bekleniyor. Plan ayrıca otomobillerin ve kamyonların değiştirilmesinin daha hafif ve daha kolay yapılmasını da içerir. Toplamda, 2021'e kadar 17 yeni motorun yinelemesini, altı yeni hibrit sistem ve 10 yeni ivme ile birlikte görmeyi bekleyebiliriz.

Bu, yüzde 50 elektrikli araç filosunun 2030'a gelmesiyle birlikte, Toyota için çevreye duyarlı, güçlü bir başka harekettir. Ancak, 2030 ve ötesine doğru yakıt bazlı enerji santrallerini kullanmaya devam edeceklerdir.

Ancak Toyota'nın açıklamasında Ford'un bugün yaptığı açıklamada, SUV'lerinin çoğunu elektrikli hale getireceklerini ve Toyota'yı geçeceklerini açıkladı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.