Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kara Panter - Black Panther - 2018


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kara Panter - Black Panther - 2018

Related image

Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o

2 Saat 14 dakika

Marvel'e hakkını vermek zorundayım, her zaman harika filmler sunmasa da her zaman vasatın üstünde kalmayı başarıyorlar. Filmlerinin kalitesini seviyorum, neredeyse her zaman harika görünüyorlar ve filmlerinde sürekli olarak muhteşem performanslar ve unutulmaz anlar yaşıyoruz.

Benim film hakkında söyleyeceğim en önemli şey çok öngörülebilir bir film olmuş. Genelde görsel efektler çok iyi ama görsel efektler filmini konusunu öngörülebilirlikten kurtaramıyor. Çok basit bir konu seçilmiş ve bu basit konu film içinde önünüze sunulmuş. Filmin her anından bir sonraki 10 dakikada ne olacağını tam olarak tahmin ettiğimi söyleyebilirim.

İkinci eleştiri her filmde unutulmaz bir kötü adam olur bu film bu unutulmaz kötü adamdan yoksun. Bize iki karakter vermişler ama bu iki karakter unutulmaz kötü adam rolünü tam olarak yansıtmıyorlar.

Image result for Black panther

Bu eleştiriler kesinlikle oyunculara değil. Jordan rolünü çok iyi oynamış ve film her sahnesinde doyurucu bir oyunculuk sergilemiş. Ancak oynadığı karakter, ilginç ya da derin değil, tamamen öngörülebilir bir rol ile birleştiğinde, o kadar da heyecan verici değil. Hikâyenin özünde bir özgün yer yok, beklediğiniz neredeyse her şey gerçekleşecek, gerçekten gerçekleşecek.

Ancak tabii ki, filmin özel ve güzel anları, çok güzel pek çok sahne var ve bazı hareket dizileri gerçekten iyi düzenlenmiş, örneğin bir kumarhanenin içindeki uzun bir atış aksiyon sahnesi, oldukça iyiydi.

Image result for Black panther

Filmin en güçlü kısmı görseller, bu filmin maliyeti çok yüksek, ancak unutmayın DC Avanger Ligi'nde 300.000.000 dolar harcama yapmıştı ve gördüğüm kadarıyla bu filme o kadar çok harcamamışlar. Belki Marvel, paralarını nasıl daha verimli harcayacağını öğrenir. Ancak T'Challa'nın ruhunu kurmayı başarmış olsalar da Wakanda için daha iyi bir hikâye bulabilmelerini dilerdim. Film ahlaki bakış açısı ve yetenekleri üzerinden tam not aldı diyebilirim, tam da bu yüzden bu filmi görmenizi öneriyorum.

Hiçbir suretle mükemmel bir film değil. Filmde sürpriz beklemeyin, bu çok açık bir film,
sonuç olarak harika görseller, zayıf öykü, öngörülebilir öykü, unutulmaz kötü  adam karakteri yok.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.