Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

En iyi saç ekim merkezi neresidir?


Smyrna

Önerilen İletiler

  • Cevaplar 72
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

..

O da bi vakit saç ektirmiş idi.

 

Yaşar Nuri Öztürk'ü görenler şaşkına dönüyor Yaşar Nuri Öztürk'ün inanılmaz değişimi... Zaman zaman yaptığı yorumlarla bazı vatandaşları çileden çıkartan ilahiyatçı Öztürk, Halk TV'de çıktığı canlı yayındaki zayıf haliyle izleyenleri şaşırttı. Öztürk , bir hayli zayıflamış görünüyor.

 
Cuma vakti yaptığı televizyon programıyla eleştirilere hedef olan İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk, Cuma'ya gitmemesini hastalığına bağlamıştı. Daha önce midesindeki kist nedeniyle ameliyat geçiren Öztürk, kemoterapi tedavisinde son döneme geldiğini söylemişti.

ZAYIF HALİYLE ŞAŞIRTTI

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Co-Admin

Türkiye'de bu konuda işini çok iyi yapan merkezler varmış.Yani seçenek çok fazla.Seçim yaparken ilk önce nelere dikkat etmek gerekiyor bir bakalım:

 

1-Saç ekimi yaptıracağınız yerde estetik cerrah kim ve ne kadar tecrübeli?

 

2-Saç ekimini yapacak ekip kim ve ne kadar tecrübeli

 

3-Ekimi yapacak olan ekip operasyonu hastane ortamında mı yapacak.

 

İrtibat kurduğunuz merkezlerin bu sorulara net cevap vermesi çok önemli..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Co-Admin
Tarih ‎24‎.‎10‎.‎2013 at 06:16 , İNTERLOCK dedi:

O da bi vakit saç ektirmiş idi..

 

Saç ekimi yapılırken, saç ekilen bölgeye enseden saç taşınıyormuş.Çünkü ensedeki saçlar genel olarak dökülmezmiş.Kemoterapi seansları ense bölgesi filan dinlemiyor bildiğim kadarıyla.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

..

sn adminim..

anladığım kadarı ile..

-yanılıyor isem bağışlayınız..

bayansınız..

 

şu noktayı özellikle ve güzellikle

belirtmek isterim ki..

"saç ektirme" konusu ve dahi..

 tüm süslenme ve güzel görünme ile ilgili..

 yapılacak her türlü tatbikatlar..

"kadınlar için mübah/licit" tır..

 

ve inanın öyle usta kuaförlerimiz var ki..

sizin bu çekindiğinz noktada..

harikalar yaratıyorlar..

(biraz parmaklar oynayacak ama..)

 

verdiğim örnek..

bir erkek ile ilgiliydi..

ve bu konu çok ince ve hassas noktaları içermektedir..

 

tüm bayan forum sakinleri..

açtığınız bu topikte

gönüllerince eğlenebilirler kuşkusuz..

 

asla bi bozucu maksadım yok idi..

ve "tartışma açmak" ta istemedim..

 

merhaba..

 

..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

..

sevgili@@irinçköl

cahil çocum..

 

onlar!. The others yane..

saç'ı : metal

metal'i de: iron

annamaktalar..

 

iron'da..

çok güçlü.. felân annamlarına geldiğçün..

"iron man"

olmanın "saç" tan kaynaklandığı

hallucination'u ilen

böle yaparlar..

 

merhaba..

 

 
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Saç dökülmesi günümüzde herkesin en büyük sorunu. Yaklaşık kadınların %40’ı erkeklerin de %50 si saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıya kalıyor. Saç telinin günde 100 taneden fazla dökülmesi saç dökülmesinin belirtisidir.

Saç dökülmesinin çeşitli sebepleri vardır. Bunları genel olarak iki grupta toplayabiliriz. Birincisi dış çevre, ikincisi insani yapı yani iç çevredir. Hava kirliliği, dengesiz beslenme, uygunsuz saç bakımı, stres, genetik, bazı kanser tedavileri, saç yolma hastalığı Alopesi areata, yaş, yanlış boya uygulaması, yanlış şampuan kullanımı dış faktörleri oluştururken; hormonal bozukluklar, tiroid hastalıkları, demir eksikliği, mantar hastalıkları da iç faktörleri oluşturur. İç faktörler ortadan kaldırılmadan bu hastalığa hiçbir tedavi mümkün olmaz.

Beslenme ve stres çok önemlidir. Soya fasülyesi, ıspanak, pazı gibi gıdalar vitamin açısından çok zengindir. Dengeli beslenmeye önem vermek gerekir. Ayrıca gergin ortamlarda bulunmaktan sakınılmalı ve kendimizi stres altına sokmamalıyız.

Saç dökülmesinin önlemek için ilk önce bir uzmana başvurup dökülmenin ana nedenini öğrenmeliyiz. Son yıllarda ülkemizde saç ekim operasyonları yapılıyor.Eğer uygun fiyatlı olsun diyorsanız doğal yöntemlerle aktarlarda satılan bitkilerden faydalanabilirsiniz. Mesela adaçayı, biberiye, meyan kökü, susam, rezene, kekik, zerdeçal, ısırgan otu, zeytinyağı, mersin yaprağı gibi bitkiler saç sorunlarına iyi gelir ve dökülmeyi önler. Ama eğer bir hastalık saç dökülmesine yol açıyorsa bu hastalık tedavi edilmeden saç dökülmesi önlenemez.

 Genetik faktörlerden oluşan kellik için ise kesin çözüm saç ekimi.

 Bunun için hastane ortamında işlem yapan bir yer olması önemli. Ve önemlisi estetik cerrah olması.

Size Acıbadem Ataşehirden hizmet alan EMPHAİRE Saç Ekim merkezini önerebilirim.

 Seçenek çok ve kafa karıştırıcı. Doğru araştırma sonucu kendiniz için en iyi yeri bulabilirseniz.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 ay sonra...

Eşim 34 yaşında ön kısımlarda geniş bir açıklık var saç ekimi yaptırmak istiyor fakat cesaret edemiyor özellikle operasyon sonrası o görüntü dolayısı ile komik görünmek istemiyor.Saç ekimi konusunda en iyi ismi öğrenmek istiyoruz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

38 yaşında biri olarak 3 sene önce saç ektirdim ve çok memnun kaldım sonuçtan. En iyi saç ekim merkezi neresidir bilmiyorum buna nasıl cevap verilir ama, ben en iyisi diye buraya saç ekimi yaptırdım. Doktorum Estetik plastik cerrah Doç.Dr.Serdar Gökrem'di manuel fue ekim yapan fazla kişi yoktu ozamanlar birde aşırı pahalıydı. en iyisi diye kendisini tercih ettim referansım patronumdu en zoruda kendisinden randevu almaktı, Koreli hastalarının sayısı türklerden daha fazla bunu belirteyim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

İnternetten şimdiye kadar edindiğim bilgiler doğrultusunda bir kaç saç ekimi merkezi isim de bende vereyim değişik illerden. listeyi sizinde katkılarınızla uzatabiliriz.

 

Newage Clinic Fulya Teras, Hakkı Yeten Cad. No:11, C1-67, 34365 Fulya / İSTANBUL / TÜRKİYE
Ankara international Saç ekimi Tel : 0312 494 0527  Mobil  : 0544 358 1312 Uğur Mumcu Cd.  ÇANKAYA / ANKARA

Ata Seven Klinik  Mansuroğlu Mah. 288/6 Sok. No:1 D:5 Çolakoğlu Plaza Bayraklı/İzmir Tel : 0(232) 486 66 78 0(532) 208 15 12

Ofm Antalya Hastanesi - Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA

Epila Klinik - Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Barbaros Caddesi Aksel Sitesi D Bl. No:1 Karagöz Baklavacısı Yanı 16130 Bursa, Türkiye

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Ankara international Saç ekimi'nin telefon numarası yanlış yazılmış. 

Tel :  0312 494 0527  Mobil  : 0542 618 10 10

Doç.Dr.Serdar Gökrem'e 3 yıl önce manuel fue yöntemi ile doğal görünümlü saç ekimi yaptırdım. Operasyonları 2 hemşireden oluşan ekibi ile kendi gerçekleştiriyor ve mikromotor kullanmadığından en ufak bile iz kalmadığı gibi ektiği greftlerin %98 civarı kesin çıkıyor. Tecrübe ile sabittir, Abim mikromotor yöntemi ile ankara'da başka bir yerde ekim yaptırdı, 2. defa ekim yaptırmak zorunda kaldı ve serdar hoca sağolsun onuda mutlu etti. foruma üye olmadığım için fotoğraf yükleyemedim. ismim Sencer Atalı,  serdar gökrem'e muayne için gidenler kendisinden fotoğralarımı görmek isteyebilirler. Bizim tecrubelerimiz sadece serdar bey ve diğer bir merkez. serdar gökrem hastası olarak ve hastalarını görmüş birisi olarak. garanti alacağınız doktorlardan biri kendisi, estetik plastik cerrahı ve sadece saç ekimi yaptığını artı olarak hatırlatmak isterim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Saç ekimi yaptıracaksanız çok iyi araştırmalısınız. Özellikle FUE tekniğiyle saç ekimi yapan merkezleri seçin ve kesinlikle uzman bir doktorla görüşün. Ben geçtiğimiz sene saç ekimi yaptırdım Antalya'da. Bu konuda birçok merkez vardı, biraz da arkadaşlarımın  tavsiyesiyle New Hairline'yi seçtim.Yanlarımda sıkıntı yok ama üst taraflarım epey açıktı Psikolojik olarak gerçekten insanı çok etkiliyor. Yaşamayan bilmez. 1800 greft ekim yaptırdım ben. 5-6 ay içinde saçlarım çıkmaya başladı. Köklerimi enseden aldıkları için ense saçlarımda biraz azalma oldu ama üst tarafım çok iyi oldu. Kendime güvenim geldi. Yalnız saç ektirme biraz pahalı. Aslında üst tarafıma 1000 greft daha ektirmek istiyorum ama hem ense saçlarım azalacak hemde maddi olarak şuan iyi durumda değilim. Dediğim gibi saç ektirecekseniz çok araştırın. Operasyon geçireceğiniz merkezi öğrenin. Başınızda uzman bir doktorun bulunup bulunmayacağını mutlaka sorun.

 

Umarım bu sorundan kurtulursunuz ve herşey güzel olur.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

ORGANİK SAÇ EKİMİ

Estetik International laboratuarlarının 2 senelik araştırmasının ürünü olan ve hem dünyada hem de Türkiye’de ilk defa uygulanan Organik Saç Ekimi, saç sorunlarına kalıcı çözüm getiriyor.
Saçlar kadın erkek fark etmeksizin herkesin en çok önem verdiği ve estetiği tamamlayıcı unsurların başında geliyor. Son dönemlerde özellikle sağlıksız beslenme ve diğer faktörler sebebiyle, çoğu insan saçlarında dökülme ve seyrekleşme ve hatta kellik sorunu yaşıyor. Organik saç ekimi, Estetik International kliniklerinde yapılan kök hücre çalışmaları sonrasında ortaya çıkan, bu güne kadar yapılan saç ekimi teknikleri içerisinde en etkili hatta devrim niteliğinde bir özelliğe sahip.
HASTANIN KENDİ YAĞIYLA GELEN MUCİZE
Op. Dr. Bülent Cihantimur önderliğinde geliştirilen Organik Saç Ekimi, Cihantimur Yağ Transferi tekniğiyle alınan kök hücreden zenginleştirilmiş sıvının kullanımıyla uygulanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Op. Dr. Bülent Cihantimur, “Normal bir saç ekiminde, ekim yapılacak alanın verimliliğini artırmak için herhangi bir işlem yapılmazken, Organik Saç Ekimi’nde sağlıklı kıl köklerini, kök hücreyle verimli hale getirilmiş saçtan yoksun alana transfer ediliyoruz. Hastanın bedeninden alınan yağ dokusuyla hazırlanan kök hücre kokteyli, klasik saç ekimi yöntemlerinde yaşanan pek çok sorunu bertaraf edilerek, yüzde 96’lara varan olumlu sonuçlar alınmasına vesile oluyor. Kök hücreden zenginleştirilmiş hastanın kendi yağı, saçtan yoksun alana enjekte ediliyor. Yapay ve doğal olamayan hiç bir şey yok, bu sayede saç ekimi yapılırken kullanılan kimyasalları da devreden çıkarmış oluyoruz, sağlıklı saç kökleri de kimyasallar kullanılmadığı için yaşamaya devam ediyor. Organik Saç Ekimi daha verimli ve sağlıklı saç ekim işlemine, daha fazla beslenen sağlıklı saçlara ve ekim sonrası saç dökülme oranında ciddi derecelerde azalmalara imkan sağlıyor” dedi.
BESLENEN KÖKLER VE PARLAK SAÇLAR
Hastanın kendi yağından elde edilen bu kokteyl sadece organik saç ekiminde değil, saçları dökülen, saç seyrelmesi yaşayan kişilere de uygulanabiliyor. İşlem sonrası kafa derisi verimli hale gelerek, saç köklerinin beslenmesine, yeni saçların çıkmasına ve mevcut saçların da daha parlak, canlı ve gür olmasını sağlıyor.
Organik Saç Ekimi dışında; Örümcek Ağı Estetiği, Basit Burun Estetiği, Cihantimur Yağ Transfer Sistemi, Genital Güzelleştirme, İple Kepçe Kulak Estetiği ve Tetik Parmağın Ameliyatsız Tedavisi gibi kendi geliştirdiği teknikleri olan Op. Dr. Bülent Cihantimur, Organik Saç Ekimi’nin sadece ülkemizde değil, dünyada da ses getireceğini belirtti.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Herkese Selam,

 

Saç ekimi hakkında birkaç şeyde ben söylemek isterim. Benimde saçlarım seyrek ve cansızıdı. İlk olarak bende çok araştırma yaptım. Ve İstanbulda hem fiyat bakımından hemde kalite bakımında bir saç ekim merkezi keşfettim. sitesinden kendilerine fotoğraf gönderdim ve en kısa sürede bana dönüş sağladılar. Birebir saç ekimini yapan GÜlten hanımefendiyle görüştüm ve beni İstanbul'a çağırdılar. Havalanında karşılandım otelime yerleştirildim ve merkeze götürüldüm. Tüm imkanları sağlıyorlar. GÜlten hanım ve ekibi gerçekten çok ilgili ve saygılı. Bence görüşüp yapacakları işlemleri öğrenmenizi tavsiye ederim. Umuyorumki aynı özeni sizede göstereceklerdir. Sadece tavsiye ediyorum. Geri kalanı size kalmış.

 

Kolay Gelsin, İyi Günler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Herkese Selam, Ben Burhan, ön kısımlarım çok boş gözükmekteydi. 2013 yılına kadar dayandım ve sonunda saç ektirmeye karar verdim. Çok araştırma yaptım ve Çünkü kalitesi ve eğitimi benim güvenimi kazandı. Bazı sitelerde kötüleme mesajları var ama inanmayın.  Hanım çok başarılı ve saç ekimi konusunda bilgili ve eğitimli bir hanımefendi. 2013'ün Temmuz ayında Gülten hanımla görüştük konuştuk ve tetkikler sonucunda ilk seansımı yaptırdım. Tam 3500 graft ekim yapıldı. Saçlarımın çıkmaya başlamasıyla mutlu bir şekilde tekrar GÜlten ile görüştüm ve saçımın ön çizgisini daha önde istediğimi belirttim. İkinci bir seansla 2000 grafts daha ekildi. Operasyon çok başarılı geçti. 2 yılda doğal ve tam saçlı bir sonuç elde edildi. Kendilerinede çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Selamlar, Saç ekimi konusunda hiçbiryere güvenmemekteydim , çok araştırdım. Aradılar sadece bilgi almak için konuştum. başta benimde güvenip yoktu ama sonrasında telefonda bilgilendirdiler beni. Daha sonra teşekkür ettim ve kapattım. Söylenenler aklıma yatınca araştırdım bazı yerlerde kötü yorumlar bende gördüm. İşkillendim ama eğitimleri ve yaptıkları saç ekimleri baya etkili. Daha sonra aradım tekrar, çnkü fyatı uygun gelmişti. Bana güvenmem için bir hastasıyla görüşmemi söyledi ve numarasını verdi. Bende aradım ve tanıştım. Neler olduğunu ve sonucunun nasıl oluğunu sordum ve öğrendim bana resmlerini whatsapp dan attı. Ekim esnasındaki fotoğraflarınında Merkezden alabileceğimi söyledi. Merkezden rica ettim ve gönderdiler. anladımki internetteki yazılanlar sadece laf, kanıtlı olarak gördüm, araştırdım ve güvendim. bende ekim yaptırdım. 3000 graft ekildi. Ve nerden baksanız hepside etkili oldu diyebilirim. Rahatım ve ekim sonrası hiç ağrım sızım olmadı. Bende tavsiye edebilirim ama tabi size kalmış birşey. Tüm ekibe teşekkür ederim

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

selam arkadaşlar uzun bir süreden beri saç ektirme konusunda çok endişelerim ve korkularım var insan gözü para bürünmüş hiç kimseye itimat edemiyor bu konuda ciddi anlamda bana destek olabilecek asla pişmanlık yaşamayaçağım bir yer var mı acaba.?bir yerle görüştüm antepte adam bana ünlü kişilerin resimleerini gösteriyor şu başsavcının şu pilotun şu müşteşarın bilmem hangi zenginin saçını ektim diye ama hiç görmedim bana sıradan ve gariban birinin saç ekimini gösterdi eğer bir başsavcının veya bir pilotun saçını iyi ekmiş olabilirsin acaba bir gariban içinde aynı titizliği ve önemi gösterebilecek misin kesinllikle bu doktor ikisini bir tutmayacaktır ben doktorun samimiyetine inanmadığım için ektirmekten vazgeçtim bu konuda arkadaşlar bana yazmanızı istiyorum

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

merhaba arkadaşlar ben de saç ekimine uzun süre karar veremeyen arkadaşlar kafilesindeydim ektirmeyle ektirmeme arasında yıllarca gittim geldim ve benden 3 ay önce falan ektiren bir arkadaşımında ısrarıyla ektirmeye karar verdim AKSARAY DA HASEKİ HASTAHANESİNİN KARŞISIN DA DERMATOLOJİ polikliniği var arkadaşım oranın uzman doktorları ve ekibine ektirmişti saçlarını  ben de arkadaşımla birliktengittim ve aklımda ne kadar soru varsa doktora sordum aağrı sızı olurmu yara izleri ne zaman gider saç alınan yer ne zaman eski haline gelir ve doktor beyin konuşmaları bni ikna etti saçlarımı bir kaç gün sonra ektirdim acı sızı iğne acısı oluyor ilk başta ve sonra  herhangi bir acı duymadan 8 saat içerisinde saçlarımı ektirdim ben tv karşısında maç izlerken doktor bey bana bitti kalkabilirsin dedi :) ilk ekilen saçlar 1 hafta boyunca uzamaya devam ediyor ve saçın ne kadarı tutup ne kadarının çıkacağı o ilk haftada belli oluyor ve alın çizgim saçlarımın sıklığı ve boş alanın doluluğu gören bütün herkezin hoşuna gidiyor saç ektireli şuan 1.5 ay oldu ve ilk ekilen saçlarımın dökülme aşaması tamamlanmak üzere doktor bey bana saç mezoterapisi ve prp denilen  saçlarımı güçlendirici yöntemler var onlardan da bana hediye etti :) inşallah bir aksilik olmazsa 1 yılın sonunda benimde saçlarım LEPİSKA gibi olacak :) arkadaşlar kesinlikle tavsiye ederim doktor ve ekibi çok ilgili insanlar dr. akif bey

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
Misafir Mustafa Değirmenci

Ankara international Saç ekimi Merkezinde Doç.Dr.Serdar Gökrem 3 yıl önce 4000 greft manuel fue ile doğal açılı sık ekim yaptı, sonucumdan gayet memnunum, aslında başka bir doktora muayene olup ödemeyi yaptım, ama serdar hoca yapıyormuş operasyonlarını, kendisine direk ulaşamadığım için biraz tuzlu oldu ama, arkadaşımın ekiminde tecrübe kazandık %30 ucuza geldi bu konuyu belirtmek istedim sıkça karşılaşılan bir durummuş bu, doğrudan doktorun kendisi ile görüşün diye yazmak istedim..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.