Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Bu Yiyecekleri ve Gıdaları Havaalanında Almayın / Satın Almaktan Uzak Durun


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Bu Yiyecekleri ve Gıdaları Havaalanında Almayın / Satın Almaktan Uzak Durun

BBIWDbK.img?h=746&w=1119&m=6&q=60&o=f&l=

Havaalanında yemek yiyen bir kaç kişi hasta olmuş ancak uzun uçuş ve uzun havaalanı koridorlarında yürürken kendinizi bu gıdalara bakarken yakalabilir ve kötü seçeneklere aldanabilirsiniz. 

Eskiden kullanılan havaalanı yiyecek seçenekleri, yıllar içinde azalıyordu. Bununla birlikte, pek çok uluslararası havaalanı Shake Shack gibi hızlı hizmet zincirlerinden Chicago'nun et ve bira merkezli The Publican gibi üst sınıf ücretlere kadar saygın lokantaları getirmek için çaba gösterdiler ve yakın tarihte O ' Hare havaalanı.

Yine de Los Angeles LAX mutfaklarındaki kötü sağlık koşullarını dile getiren 2015 FDA raporundan dolayı, havaalanlarındaki gıdaların kalitesiyle ilgili endişe etmek için bir neden var. Kapınıza dikildikten sonra küçük bir rekabet olduğundan, etiket şoku beklemek için daha fazla nedeniniz var. Bir havaalanı yakınında olduğunuzda, en lezzetli, en güvenilir ve uygun fiyatlı ısırıkları almak için kurallar.

1. Taze ürünleri ve salataları almayın

Sağlık konusundaki bilinçli olmaya çalışıyorsanız, ancak çiğ meyve ve sebzeler, sizi hasta hale getirecek bakterileri taşımak için daha yüksek bir riski taşırsa, dikkat çekici görünebilir. Birçok havalimanı mutfağının aceleci yapısı ve terminallere ulaşım ile ilgili belirsizlikler ve sıklıkla labirent yapılarında bazı malzemelerin ne kadar süre oturduğu göz önüne alındığında, pişmiş ürünlere yapışmak daha güvenlidir. Ve hiç kimse, besin değeri yetersiz olan buzdağı maruluyla üzülmüş 12 dolarlık bir salata istiyor.

2. Ayrıca nadir etlerden uzak durun

Bir burgerin biraz pembe olması alarm için değil. USDA, öğütülmüş etler için 160 Fahrenheit, 165 kümes hayvanı yemi ve 145 tavuk hariç etin bütün kesiminde iç sıcaklık önermektedir. Mesela, orta veya nadir bulunan orta derecede ender bir biftek iyi olmalıdır. Burger, bu arada, yemek yediğinde çok değerlidir. Ancak, bir havaalanı tedarikçisinin et kaynaklı olmasından endişe ediyorsanız, kanlı-kırmızı tarafında net bir şeyden kaçının.

3. Patates ve yumurta gibi basit, rahatlatıcı öğeler sipariş edin

Havaalanı genellikle bir şefin mutfak yeniliklerini tatmak için bir yer değildir. Birçok havaalanı restoranında, markalaştırıldıklarında bile aynı mutfaklar ve ekipler kullanılıyor; dolayısıyla tanıdık ve popüler olması gerektiği gibi ortaya çıkma ihtimali çok yüksek. Patateslerin berelenmesi ve fritözden düz çıkması neredeyse imkansızdır. Izgara kapalı yumurta, kızarmış ekmek ve eritilmiş peynir için de aynı. La Vie, New York City JFK havaalanında bir Fransız brasserie, yaklaşık 10 $ dolarlık bir lezzetli, son derece doldurma croque-madame (aslında, yumurta ile ızgara peynir için süslü bir isim) alabilirsiniz. Yıkamak için güzel bir tekmeleyen bir Bloody Mary ekleyin.

4. Dışarıda veya raflarda uzun süre bekletilen yiyeceklerden ve gıdalardan uzak durun

Büfe yemekleri bir nedenden dolayı ucuzdur: Paraları toplu olarak sipariş etmemektedir ve bazen saatlerce ısıtmalı tencerelerde oturmaktadır. Aynı şey, geniş, ızgara tepsilerden ve tabaklardan, wan-looking pizza, makarnalar ve benzerleri sunan herhangi bir havaalanı hızlı servis restoranında da geçerlidir. Bir dilim peynir pizzası için birkaç kuruş bir anlaşma gibi gözükebilir, ancak ılık ve kurutulmuşsa olamaz. Geçmekte olduğunuz yer popüler görünüyorsa ve çalışanlar yemekleri değiştirmek için yarışıyorlarsa, yemeklerin lezzetli, overcooked ve hantal iyi bir işarettir. Durum böyle değilse yürümeye devam et.

5. Uçak içinde servis edilen yiyeceklerden uzak durun

Elbette, diyelim Hawaii ya da Londra'ya olan durmadan 11 saatlik bir uçuşta aç kalabilirsiniz. Daha uzun uçuşlar, daha iyi atıştırmalıkları ve hatta yemekleri stoklarlar; ancak fişlerde genellikle fahiş ücret ödemeyi gerektiren uçuşlara karşı dikkatli olun. (JetBlue, iç hat uçuşlarında dahi, çok özgür olduğunuz gibi birçok aperitifin olduğu çok hoşnut bir istisnadır. Terra çipsini kapın.) Ağır gıda maddesi "kutuları" 12 dolara mal olabilir. genellikle küçük porsiyonlarla gelir. Uçuşlarda pişirilen yiyecekler sıklıkla dondurulmuş olarak başlar, bu nedenle yumuşak ve huysuz görünmeye eğilimlidir ve bir uçuş ortamıyla ilgili bir şey tam bir yemeğe uymaz. Şefin ve Parça Bilinmeyen evsahibi Anthony Bourdain, uçak yiyeceklerini asla yemediğini söylüyor olabilir. Uzun bir uçuşta olacağınızı biliyorsanız, taşımakta olduğunuz ürünleri bakkalınızdan doldurun - birkaç kuruştan tasarruf edin ve dolu olun.

6. Bu "ekspres" gıda istasyonlarından yiyecek alırken dikkat edin

Havaalanında Starbucks'a veya bir sandviç için bir Cibo Express dükkanına vakit ayırdığınızda cazip hale gelir. Ancak böyle bir yer çok şarj olur ve yemek genellikle önceden hazırlanmıştır. Aç kalmış hissediyorsanız, bir peynir tabağı bu mekanlardan birinde gidebileceğiniz güvenli bir yoldur. Bundan daha ileri olan her şey bir hayal kırıklığı olacak.

7. Zincir lokantalarını kucakla

Ünlü, başarılı restoranlar müşterilerini mutlu etmek ve marka imajını iyi durumda tutmak için çaresizdir. Shake Shack gibi sevilen zincirler, üçüncü parti seyahat yemek şirketleri ile ortak olsa dahi, malzemeler ve hazırlık konusunda bazı standartları sağlamak için anlaşmalar yapıyor. Potbelly, Chili's ve bir şerit alışveriş merkezinde görebileceğiniz diğer hızlı rahat mekanlar gibi havzalar, havalimanlarında genellikle normal konumlarında tam olarak neye bulaştığınız güvenilir favorileri verirler. Bu uçuş ertelendiğinde, İsviçreli bir peynirle sızlanarak sarmalanmış Potbelly füme jambon sandviçinin 5.20 dolarını yenmek zor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.