Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

6 Metrelik Lüks Araba : USSV Rhino GX Executive


Önerilen İletiler

  • Admin

6 Metrelik Lüks Araba : USSV Rhino GX Executive

Slide 1 of 8

Kaliforniya'da US Specialty Vehicles adı verilen ve USSV olarak da bilinen bir şirket var ve Jeep Wranglers ve Ford F Serisi Super Duty kamyonlarını alıyor ve onları eski Hummer arabalara benzeyen canavar SUV'lere dönüştürüyorlar. Elbette en büyük şey, Rhino GX'ler olarak adlandırılan Süper Görev tabanlı SUV'lar ve USSV, Rhino GX Executive adlı ultra lüks bir sürümü piyasaya sürdü. Bu, Ford Gezisi'ni, Hummer H2'yi ve özel jet.

Slide 2 of 8

Rhino GX Yönetici'nin vurgulaması, yukarıda görüldüğü gibi yerleşik ottomanlarla sadece iki adet güçle yatan oturacak yer olan arka oturma alanıdır. Eğlenceyi kontrol etmek için dokunmatik ekranlı bir orta kol dayanağı ile ayrılıyorlar. Bu eğlence, yolcu alanı ile ön koltuklar arasındaki bir bölüme monte edilen 40 inçlik bir TV'de görüntülenebilir. Ancak arka yolcular sürücüyle ve ön yolcu ile interkom sohbet edebilirler. Yönetici ayrıca, daha fazla ışıklık alana benzeyen bir sunroof ve bir uydu TV alıcısı ile donatılabilir.

Slide 3 of 8

Rhino GX Executive'in geri kalanı, diğer Rhino GX'lerle hemen hemen aynıdır. 6.7 litrelik bir Güç Deşarjı turbodizeli V8 veya 6.8 litrelik doğal emilen V10 ile sipariş edilebilir. Hepsi dört tekerlekten çekiş ve bir altı ileri otomatikle donatılmıştır.

Slide 4 of 8

Onlar da 38 inç büyük lastik üzerinde rulo. İçeride ve dışarıda yalnızca üç renk mevcuttur. Siyah, bronz ve haki yeşili dış renkleri oluştururken içeride hepsi siyah deri olabilir veya deri ile siyah ve seçime bağlı kırmızı veya bronzluk olabilir. Fiyatlandırma USSV tarafından listelenmemekle birlikte, Rhino GX siparişinde Amerikalı müşteriler için yüzde 25, uluslararası alıcılar için yüzde 50 para yatırılması gerekir.

Slide 5 of 8

Slide 6 of 8

Slide 7 of 8

Slide 8 of 8

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.