Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

CES 2018'den 10 ürün - Teknoloji


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

CES 2018'den 10 ürün

LAS VEGAS-Vegas'ta yaşananlar her zaman Vegas'ta kalmaz - en azından geçen hafta burada sergilenen bir grup ürün için böyle olsun.

Now available in new colors and with Dell Mobile Connect, which lets you wirelessly tether a smartphone, the Dell XPS 13 is the smallest and most powerful 13-inch laptop in the world.

Artık yeni renkler mevcuttur ve kablosuz bir akıllı telefon bağlamanızı sağlayan Dell Mobile Connect ile Dell XPS 13 dünyadaki en küçük ve en güçlü 13-inç dizüstü bilgisayardır.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Yıllık tüketici elektroniği gösterisi CES'de başlanan teknolojinin bazıları "buharlaştırıcı" olarak ortaya çıkıyor; başka bir nedenle ya da daha önce hiç bir zaman ticari bir başlangıç yapmayacak. Ancak aşağıdaki on ürünün evinizde veya araba yolunuzda yerden oynamak için bir şansları olmalıdır.

Haydi Oyuna

a close up of a helmet: Beginning this summer, Lenovo’s VR headset doesn’t require a connection to a device, like a smartphone, laptop, or game console.

Lenovo'nun VR kulaklık seti, bu yaz başında bir akıllı telefon, dizüstü bilgisayar veya oyun konsolu gibi bir aygıta bağlanmayı gerektirmiyor.

Sanal gerçeklik, birçok insanın tahmin ettiği kadar hızlı çıkmadı, belki de sinir bozucu kabloların arkasından çıkması nedeniyle. Veya bazı modellerde, telefonunuzu kulaklık seti içine itmeniz gerekir. Bunun yerine, Lenovo'nun Mirage Solo ilk "bağımsız" VR kulaklıktır. Bir telefona, bilgisayara veya video oyun konsoluna ihtiyaç duymaz. Google'ın Daydream platformuna dayalı olarak, oyunları Wi-Fi üzerinden yerel 64 GB dahili depolama alanına yükleyeceksiniz (veya bir microSD karta takabilirsiniz) veya USB kullanarak oyunları yan yoldayabilirsiniz. Uzaktan kumanda ile birlikte gelir ve yaz aylarına göre 400 $ 'ın altına fiyatlandırılacaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Tekerleklerin Üstünde Bir Dükkan

Autonomous vehicles may not be coming soon, but Toyota’s e-Palette is an interesting spin on the self-driving technology, including food delivery and mobile storefronts.

Özerk araçlar yakında gelmeyebilir, ancak Toyota'nın e-Paleti, yiyecek dağıtımı ve mobil mağaza vitrinleri de dahil olmak üzere kendiliğinden sürüş teknolojisinde ilginç bir dönüm noktasıdır.

Toyota, özerk araçların ("kendi kendini sürür") araçların geleceği için bir konsept olan e-Paleti tanıtmak için CES'i seçti. Belki de bir gün çok uzak olmayan bir gelecekte, aracınız A noktasından B noktasına sizi sürüklemekle kalmaz, aynı zamanda size isteğe bağlı yiyecekler sunarken, hatta yerine ürünü getiren bir mobil vitrin olarak hizmet eder Öbür yolu. Toyota, Uber, Pizza Hut ve Amazon'dan biriyle çalışmaya başlıyor ancak Toyota e-Palette'in ilk canlı gösterisi 2020'de Tokyo Olimpiyatlarına kadar olmayacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Dizinize Koyun

Now available in new colors and with Dell Mobile Connect, which lets you wirelessly tether a smartphone, the Dell XPS 13 is the smallest and most powerful 13-inch laptop in the world.

Yeni bir Dell XPS 13, dünyanın en küçük 13 inçlik dizüstü bilgisayarı (aslında 11 inçlik bir çerçeveye sıkıştı) olarak yerini korurken, Mashable ve Digital Trends'in baş döndürücülerinden biri olan İnceleme Yazısı Editörün Seçimi Ödülü'nü de kazandı. ancak 8inci Gen Quad Core Intel işlemcisi sayesinde şimdi en güçlü 13-inçlik dizüstü bilgisayar. Diğer tüm tüketici ve oyun dizüstü bilgisayarlarıyla birlikte XPS 13, kablosuz olarak akıllı telefonunuzu (iOS veya Android) eşleştirmenizi sağlayan Dell Mobile Connect ile çalışır; böylece dizüstü bilgisayarınızda metinler ve telefon görüşmeleri alabilirsiniz. Yeni renkler Alpine White ve Rose Gold dahil olmak üzere Dell XPS 13 şimdi 999 $ 'dan başlıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Shutterbugs için

a close up of a speaker: Unveiled at the 2018 CES, Huawei’s Mate 10 Pro is a stunning Android device with an advanced A.I.-driven Kirin 970 processor.

2018 CES'de tanıtılan Huawei'nin Mate 10 Pro, gelişmiş bir A.I. güdümlü Kirin 970 işlemcisi ile çarpıcı bir Android cihazı.

4 Şubat'ta başlayan ön siparişlerle Huawei Mate 10 Pro, zarif tasarımı, yeni çarpıcı görüntüler sunan Leica kameraları ve 22 saate kadar üç günlük müzik çalma kapasitesi sunan bir pille CES'de yerini aldı. video oynatma ve 25 saate kadar 3G arama. Belki de en önemlisi, yeni Kirin 970 işlemci gelişmiş A.I. için epeyce uğultu atıyor. (yapay zeka), simgesine dokunmadan önce kullanacağınız uygulamaları önceden tahmin etme ve belleğe yükleme olanağı da dahil olmak üzere.
Ön siparişler 4 Şubat'ta başlıyor ancak telefon üreticisi ABD'de bir nakliye firması anlaşması sağlamadığından doğrudan kilidi 799 dolara satın almanız gerekecek.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Manzaralı Google

a stack of flyers on a table: Google Assistant is being built into many “smart screens,” that give access to a voice-enabled personal assistant.

Google Asistan, sesli bir kişisel asistana erişim sağlayan çok sayıda "akıllı ekran" içine kuruluyor.

Ses özellikli Amazon Alexa ve Google Assistant destekli cihazların bu sene CES'te - TV'lerden ve arabalardan Wi-Fi yönlendiricilerine ve hatta duş başlıklarına kadar - sıkıntısı yoktu ve Google tarafından desteklenen dört farklı "akıllı ekran" dan az sayıda ürün mevcuttu. Yardımcısı. Amazon Echo Show ile yarışan JBL LINK Görünümü, Google'a bir soru sormanıza veya komut vermenize olanak tanıyan 8 inçlik bir dokunmatik ekran ve hoparlördür ve size insan benzeri bir ses sesi vermenin yanı sıra info da görürsünüz akan müzik için çok günlük hava tahmini, tarifi, fotoğrafları, bir YouTube videosu ve albüm kapağı gibi ekranda. 5 megapiksellik kamerasıyla ücretsiz Google Duo video görüşmeleri yapın. Fiyat bildirilmedi, ancak yaz aylarında dışarıda olmalı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Daya Büyük Daha İyidir.

Sony's 'The Wall' was impressive, but the Sony X900F is the TV you could actually see in your home.

Sony'nin 'Duvar'ı etkileyiciydi, ancak Sony X900F aslında evinizde görebileceğiniz TV.

CES her zaman bol miktarda büyük ve güzel televizyonlara (ve oyun ekranları) sahiptir, ancak Samsung'un modüler "Duvar" ı (daha küçük panellerden oluşur) veya LG Display'in "rollable "TV konsepti. Bu baharda daha pratik ve güzel bir seçim yapmak, şirketin X1 İşlemci, Dolby Vision ve HDR 10 ve sadece kenar aydınlatması yerine panelin arkasındaki tam dizi LED'lerden güç alan Sony X900F'dir (daha iyi kontrast elde edilmesi , daha yüksek parlaklık ve daha canlı renkler). 85 inç büyüklüğündeki bu 4K TV'nin ayrıca uzaktan kumanda üzerinde özel bir Google Yardımcısı düğmesi var.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Buzdolaplarına Taze Bakış

a stainless steel refrigerator in a store: Smart appliances were big once again at the 2018 CES, with LG’s latest InstaView model featuring many bells and whistles.

2018 CES'de akıllı aletler bir kez daha büyüktü; LG'nin en yeni InstaView modeli çok sayıda çan ve ıslık içeriyordu.

LG, akıllı aletleri hiç de yabancı değil ve CES 2018 bunlardan bazılarını - hazır fırın, bulaşık makinesi, yıkayıcı ve kurutucu da dahil olmak üzere - sergiledi; ancak gözlerimi yakalayan yeni InstaView ThinQ buzdolabı, kullanıcılar tarafından şeffaf hale getirilen 29 inç dokunmatik ekrana sahipti üzerine iki kere vurun. Ekranda aileye notlar çizebilir, sanal çıkartmalar yerleştirebilir, yemek tarifleri hazırlayabilir ve yiyecek üzerindeki bitiş tarihlerini öğrenebilirsiniz. Veya Amazon Alexa'yı kullanarak konuşabilirsiniz. Buzdolabının içinde, sütten veya yumurtadan çıkıp çıkmadığınızı görmek için buzdolabınızı uzaktan görmenizi sağlayacak geniş açılı bir kamera da var.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Eko biniş

a white car in front of a mountain: Powered by hydrogen, Hyundai’s Nexo is an upcoming electric vehicle with huge range.

Hidrojenle çalışan Hyundai'nin Nexo, yaklaşmakta olan devasa bir elektrikli aracı.

Geçmişte Hyundai Nexo'yu biraz gördüğümüz halde, CES'e katılanlar bu üretime hazır hidrojen yakıt hücreli araçlara yakından bakıldı. Bu sonbaharda başlayacak olursak, şarj başına yaklaşık 370 mil (hidrojen elektrikli motora güç veriyor) ve Hyundai'nin ilk jenerasyon yakıt hücreli aracı olan beş yaşındaki Tucson'a kıyasla önemli bir güç artışı sağlıyor. Hyundai, Nexo'nun 9.5 saniyede 0'dan 60 mph'a kadar çıkabileceğini söylüyor. Güney Koreli şirket, 2021 yılına kadar tamamen özerk araçlarla karşılaşıyor, ancak Nexo sizin için araba parkurunun sonunda sizi alıyor ya da aracınızı dışarıdan izlerken sıkı noktalara park etmek gibi bazı oldukça soğuk, yarı özerk görevleri yerine getirebilir. Bir hidrojen aracının tek yan ürünü su ya da buhardır, bu nedenle çevre üzerinde gaz ya da dizel araçlardan daha iyidir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Çok eğlenmek

a group of people posing for the camera: Fusing the physical with the digital, Play Impossible Gameball is an inflatable ball that talks to an app.

Fiziksel ile sayısallaştırmayı birleştiren Play Impossible Gameball, bir uygulamayla konuşan şişirilebilir bir top.

Fiziksel olarak aktif olmaktan ziyade dijital cihazlarla oynamayı tercih edenler arasında büyüyen obezite salgınıyla nasıl savaşıyorsunuz? Cevap 2018 CES "Son Gadget Daimi" yarışmasının galibi olur. İç mekan veya dış mekan eğlencesi için tasarlanan Play Impossible Gameball (99 $) normal bir şişme topa benzemekle birlikte, Bluetooth ile bir uygulamaya bağlayan patent bekleyen sensör teknolojisi ile gömülüdür. Yalnız ya da arkadaşlarınızla oynayın, topu atma ya da sallama gibi birden fazla minigames ile top yeteneklerinizi yarışın ve meydan okuyun. Gameball'un enerjisi azalıyorsa, 20 saniye içinde yakıt ikmali yapabilirsiniz, bu da bir saat daha oynar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Evcil Hayvan Projesi

This is the newest generation of the Aibo robot, which uses artificial intelligences.

Yapay zekalar kullanan Aibo robotunun en yeni nesli.

Sony, aibo robot köpekiyle geri döndü ve tahmin edileceği gibi, neredeyse 20 yıl önce piyasaya çıkan ilk aibonun ışık yılı ilerisinde. Akışkan hareketi için gelişmiş mühendislik, vücuda daha fazla sensör ve yapay zeka (daha fazla kişilik dahil) ile bu yıl CES'de büyük bir darbe oldu. Yakından bakın ve aile üyelerini belirleme ve ev ortamınızı haritaya koymaya yardımcı olmak için iki kamerayı (burnunda ve kuyruğunun yakınında) görebilirsiniz. 1,800 $ 'da kesinlikle ucuz değil ve yalnızca Japonya'da mevcut ancak aibo ile sadece birkaç dakika oynuyor ve cazibesini hemen göreceksiniz. Doggone şirin!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.