Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017 Yılının En Fazla Kazanan Sanatçıları / Müzisyenleri


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

2017 Yılının En Fazla Kazanan Sanatçıları / Müzisyenleri

Diddy, dünyadaki en yüksek ücretli müzisyenler listesine kariyerle en iyi 130 milyon dolarlık yol kat etti; ancak, üç basamaklı milyonları çekebilecek tek süperstar değildi - tam listesini görmek için okumaya devam edin. Son nokta için üç yönlü bir kravat nedeniyle, 25 isminin sıralaması 24 numaralı çift yönlü bir kravat ile başlıyor.

24. Jennifer Lopez (38 milyon dolar)

J-Lo, gece başına altı figürü garanti eden duran bir Sin City konserinden yardım ederek etkileyici koşusunu sürdürüyor. Ayrıca, hakim ve yapımcı olarak görev aldığı, World of Dance adlı yeni bir şov da var.

24. Chainsmokers (38 milyon dolar)

Yoğun bir tur programı sayesinde "Closer" ve "Paris" gibi isabetli şarkılar ikilisi, gezegende en çok kazanç sağlayan elektronik etkinliklerden biridir. Grup, geçtiğimiz yıl Las Vegas'ta Wynn Nightlife ile karlı bir anlaşma imzaladı ve gelecek yıl bu listeye muhtemelen geri dönüş yolunu açtı.

22. Bruno Mars (39 milyon dolar)

Birkaç yıl önce Forbes'e FORBES'e "Ben sadece başlamakta olduğumu hissediyorum" diye önermişti. Birden fazla Grammy ve 100 milyon doların üstünde kazanç - son zamanlarda 24K Magic Dünya Turu sayesinde gece başına yedi rakama gişe çıkıyor. - öyle görünüyor ki haklıydı.

22. Tiesto (39 milyon dolar)

48 yaşındaki Hollandalı DJ Tijs Verwest doğdu, kendi yarı yarıya elektronik dans müziği yıldızları kazandı. Bunu, evinde altı şekilli gece ücreti alırken, şaşırtıcı miktarda konserle (skorlama döneminde 134) oynuyor.

19. Jay-Z (42 milyon dolar)

Tire veya kısa çizgi olmayan Jay-Z, müziğin uzun zamandır en çok kazananlarından biri olmaya devam ediyor. Şu anki 4: 44 Turunda kapasitesinden daha az sayıda kalabalığın raporuna rağmen, konser devi Live Nation ile 200 milyon dolarlık yeni bir anlaşma, onu önümüzdeki on yıl boyunca iyi ödemeli tutmalıdır.

19. Celine Dion (42 milyon dolar)

"Kalbim Gidecek" şarkıcısı, kocasının Ocak 2016 ölümünden sonra yaralanma sonrasında geçen Şubat ayında şahane Las Vegas ikametgahına yeniden başladı; o da geçen yaz Avrupa'ya tur için zaman bulmuştu.

19. Luke Bryan (42 milyon dolar)

Ülkenin en büyük turne faaliyetlerinden biri olan Bryan, Duck Hanedanı'nın Willie Robertson'la ortak olduğu şirketi seçen Outdoor Channel gerçeklik gösterisi Buck Commander ile sahnenin ötesine geçti. Bryan ayrıca kasalarını Cabela ve Miller Lite ile destekleyerek dolduruyor.

18. Kenny Chesney (42.5 milyon dolar)

No Shoes Nation'ın lideri, ABD çevresinde stadyum satarak başarılı geçmeye devam ediyor. 2016 albümünün Cosmic Hallelujah ülke şemalarının tepesinde debuted; Chesney, Corona ve Apple ile yaptığı anlaşmaların yanı sıra kendi Blue Chair Bay romıyla da para kazandı.

17. Taylor Swift (44 milyon dolar)

Bir "off-year" de ciro anlaşmaları, müzik tüketimi ve şovların şaşkınlığı en üst sırada yer alan Swift'i 20. sırada tuttu. Yeni albümün adı olan 2017'in en çok satan listesinin (ki bu listenin haziran-to- Haziran ayında skorlama döneminde, kazançlarının önümüzdeki yılın listesine göre önemli ölçüde yükselmesi bekleniyor

16. Calvin Harris (48.5 milyon dolar)

Listemizdeki en çok kazanan DJ olan Harris, Vegas performanslarından milyonlarca kazanmaya devam ediyor ve müzik festivallerini başlıklar altına alan ve yedi rakama kadar uzanan ücretlerle artırıyor. Yeni albüm Funk Wav Bounces Vol. 1 Billboard tablolarında 2 numaraya yükseldi.

15. Jimmy Buffett (50.5 milyon dolar)

Kayıp tuz çalkalayıcıyı aramayı unutma: Buffett, bir tane daha satın alabilir. Margaritaville yaşam tarzı imparatorluğu - hit şarkısından sonra - otel, lokanta, mal ve hatta bir uydu radyo istasyonunu kapsıyor ve kazançlarının büyük kısmını açıklıyor.

13. Red Hot Chili Pepers (54 milyon dolar)

Skorlama dönemimiz boyunca 108 konserle Red Hot Chili Peppers, 34. yılında ateş altında. Tur özellikle tur başlangıcında grubundan önce bir bağırsak gribi anları ile hastaneye ve kurtarıldı şarkıcı Anthony Kiedis'in için, olaylı olmuştur.

13. Paul McCartney (54 milyon dolar, kravat)

Sir Paul yine de yalnız ve Beatles kataloğundaki çekleri toplayırken, gece boyunca yedi rakamla yolda grosses. "Çevrenizdeki iyi insanlara sahip olmak bu kadar önemlidir. İşte bu yüzden bu listenin yakınında bulunuyorum, "dedi McCartney, dünyanın en çok yaşayan 100 iş zihnindeki sıralamamıza katılınca FORBES'e verdiği demeçte.

11. Elton John (60 milyon dolar)

Şimdi 70'li yıllarında Rocket Man, Las Vegas'ta ve başka yerlerde skorlama döneminde 99 canlı şov oynayarak, çok gezgin bir gezi programı ile uçmaya devam ediyor. Bir sonraki büyük konserinde The Devil Wrestlers'ın Prada'yı Broadway'de besteledi.

11. Garth Brooks (60 milyon dolar, kravat)

2014 yılında başlayan King of Country'in dönüş turu, şimdi Amerikan tarihinde en yüksek payı alıyor. Sebebin bir nedeni: Brooks, birkaç günde bir arena şovu oynuyor; akranlarının birçoğu düzenli olarak bunu yapıyor. Brooks, Kasım ayında bir kitap olan Anthology Part 1'i ve beş CD setini de piyasaya sürdü.

10. Metallica (66.5 milyon dolar)

1980'lerin başından beri aktif olan thrash metalin öncülerinden olan Metallica, kısa süre önce onuncu stüdyo albümü olan Hardwired ... To Self-Destruct'i ticari ve kritik bir başarıya bıraktı. Ancak bu yıl karın büyük kısmı, 2018 baharında devam edecek olan grubun WorldWired küresel turundan geldi.

9. Adele (69 milyon dolar)

Şarkıcı Beyoncé ile paylaşmak için yılın Grammy Albümü'nü yarı yarıya kırdı -farklı bir belki-ancak bu kazançların hepsi onun. Yıllar boyunca milyonlarca ciroya imza atmış olmasına rağmen, Britanya'nın sadeliği, tutarlı turlarla halen devam etmektedir.

8. Bruce Springsteen (75 milyon dolar)

Memoir Bound To Run, The Boss'a 10 milyon dolarlık avans kazandırdı; beraberindeki derleme albümü, Bölüm ve Ayet, toplamını doldurdu. Şimdi, nadir bulunan bir Broadway konser sakini oynamak için arenada mola uyguluyor.

7. Justin Bieber (83.5 milyon dolar)

Canadian crooner kariyerinin en büyük yıllık toplamasını topladı ve puanlama dönemindeki 105 canlı şovla artırdı. Ayrıca Calvin Klein onaylama anlaşması, onun JustMoji ikonları ve bir milyarın üzerinde akan spin üzerinde ödeme yapıyor.

6. Guns N 'Roses (84 milyon dolar)

Efsanevi rockçılar, beş kıtada bir geziye çıkarak Guns N 'Roses'ın önemli bir onay vermeden dokuz rakama yakın kazanç alanına yükselen ender başarıya ulaşmasına yardımcı oldu.

5. Coldplay (88 milyon dolar)

İngiliz pop rockçıları, bu bahar başında Dreams Full Turuna başladılar ve kariyerlerinin en büyük maaşına giden yolda, şehir başı 5 milyon dolarlık brüt bir arena ve stadyum oynadılar. Genel olarak bakıldığında, tur, yarım milyar doları aşıyor, üçüncü sırada.

4. The WeekND (92 milyon dolar)

Son iki yılda 5,5 milyar dere ve son turunda stop başına 1 milyon doların üzerinde brüt olan The Weekend, yeni müzik ekonomisini hak etti. FORBES, "Sanatçılar, altın çağda yaptığımız gibi, müziğin dışında para kazanmıyor" dedi. "Sahneye çıkana kadar içeri girmiyor."

3. Drake (94 milyon dolar)

Son 12 ay içinde dünyanın en akıcı sanatçısı olan Kanadalı süper yıldızı, Boy Meets Dünya Turu sırasında paralarının çoğunu yolda tutuyor. Ayrıca Apple, Sprite ve Nike'den çekler de topluyor.

2. Beyoncé (105 milyon dolar)

2016 yılının sonlarında tamamlanan ve kısmen puanlama döneminde düşen Queen Bey'in Oluşum Dünya Turu, dörtte bir milyar dolar hasılat elde etti. 2008'den bu yana Beyoncé 700 milyon dolardan fazla kazanmıştır. O ve kocası Jay-Z bu yaz ikizleri karşıladı.

1. Diddy (130 milyon dolar)

Kendisine Diddy, Puffy veya Brother Love deyin, Sean Combs, Bad Boy Family Reunion Turu, Ciroc votka anlaşması ve Sean John'un üçte birinin tahmini olarak 70 milyon dolar satışı sayesinde listenin başında geliyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.