Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Google GMail Inbox, okumadığınız e-postaların temizlenmesine yardımcı olmak için yeni bir aboneliği iptal eden kart ekliyor


Önerilen İletiler

  • Admin

Google GMail Inbox, okumadığınız e-postaların temizlenmesine yardımcı olmak için yeni bir aboneliği iptal eden kart ekliyor

a close up of a computer

Bunun nasıl olacağından asla emin değilim, ancak e-postam sürekli olarak, haber bültenlerini veya teklifleri istemediğimi hatırlamadığım şirketlerin mesajlarıyla dolduruyor. Fakat yine de bir şekilde patlak vermeye devam ediyorlar.
Genellikle hasarın triaja çıktığı anda bunları silmeyi tercih ederim, ancak Google bu sorunu çözmeye yardımcı olması için Inbox için yeni bir özellik yayınlıyor. Yeni bir kart, Android Polis tarafından bildirildiği üzere, geçen ay içerisinde e-postalarını açmamış gönderenlere aboneliğinizi iptal etmenize yardımcı olacaktır.

a screenshot of a cell phone

Seçenek, son bir ayda gönderenden gelen e-postaları henüz açmadığınızı ve kolayca aboneliğinizi iptal etmek için tek tıklamayla bir düğme gönderdiğinizi hatırlatan bir mesajla birlikte gelen kutunuzun üstünde görünür.
Android Polis'e göre, özellik şimdi Android ve web'deki Gelen Kutusu kullanıcıları için kullanıma sunuluyor ve yalnızca Gelen Kutusu'nun zaten "tanıtımlar" olarak işaretleyebileceği mesajları ilk etapta etkilediği için, bu özelliği kullanamazsınız. Gerçek kişilerin aboneliğinden çıkmak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.