Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Astroloji ile Kariyer Yolculuğunda Başarılı Adımlar


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Astroloji ile Kariyer Yolculuğunda Başarılı Adımlar

astroloji-ve-kariyer~.png

Tarımsal döngülerin üzerinde güç sahibi olarak daha çok doymak arzusu ile göksel döngüleri araştıran geçmişin bilgeleri, bugün giderek topraktan uzaklaşan teknoloji tutkunu toplumun, kendi yarattığı şehirsel ışığın buğusu ile gökyüzünü göremeyecek günlere geleceğini bilse idi ne düşünürdü acaba ?

Yine bugün de hala her hangi bir sektör üzerindeki yetkinliğin gücünü arttırmanın yollarını arıyor olmamız da bu nedenle yabancı olmadığımız bir şey. Bireysel ve kurumsal olarak daha fazla doymanın ve uzmanlığı konusunda yetkin bir kuruluş olmanın mücadelesini vermeye hep beraber devam etmekteyiz. Bireyin ve kurumun doğum anından itibaren seçimlerinde yol gösterecek, tüm potansiyelleri deşifre edip, riskleri açık edecek bir yöntem olarak kullanılabilen Astroloji , gökyüzünün tüm döngüsel etkilerinin , sektörel olarak ( tıpkı bir tarımsal üründe olduğu gibi ) nasıl baskın ve değişmez yansımalarda bulunacağının da ipuçlarını verir.

Bir kurumun ortaya çıkış sürecinde, vizyon, misyon ya da lojistik konularında sektörel ve global durum hakkında öngörüde bulunmak için, mevsimsel döngüleri göz ardı etmek mümkün değildir. Her sektör, her kuruluş, her konu ve her birey doğum anı ile bir mevsimin meyvesi niteliğini taşır. Ve bu ilişki nedeni ile yaşamsal tüm seçim ve uygulama süreçlerinde mevsimsel döngülerin etkilerini göstermeye ve almaya devam eder. Venüs ‘ ün estetik ve güzellik, Merkür ‘ ün iletişim, Uranüs ‘ ün teknoloji konularında yansımaları olan göksel döngüler, elbette o sektörde hizmet vermeyi amaçlayan tüm kurum ve bireyleri doğrudan etkileyecektir.

Astroloji’nin, bireyin ve kurumun seçim, koruma ve geliştirme süreçlerinde yer almaması geleceği yaratma gücünü elinde tutmak isteyen ve rakiplerine fark atarak sektöründe hızla tırmanma yarışına girmiş herkes için önemli bir fırsatı da gözden kaçırmak demektir.

Bireysel bazda başlayan, kişinin yetenek ve potansiyelleri konusunda yol göstererek kapıları açan, bireyin kurum ile birleştiği noktada ise önerileri ile kılavuz olmaya devam eden bu müthiş yöntem, kurumun sektöründeki başarılarını da hiç gecikmeden almayı sağlamaktadır. Meyvenin kalitesini kendi yetiştiği mevsimin niteliğinden nasıl ayıramazsanız, bir doğum anının verdiği göksel etkiler altında doğan herhangi bir birey ya da kurumu da çıkmış olduğu yolda alacağı etkilerin göksel döngülerinden bağımsız düşünemezsiniz.

Bir yaz meyvesi ile, bir kış meyvesinin bünyeye sağladığı faydalar farklıdır. Her meyve ( bir insan ) içine doğduğu mevsime getireceği faydalar nedeni ile özel bir önem kazanır. Hem bir insan hem de bir kurum, hizmet edeceği sektörü etkileyen gezegen ve ışık ile, doğum anından kaynaklanan ilksel etkinin kendisine hediye edilmiş özelliklerini Astroloji ile tanıyabilir. Ve sınırlarını bilerek, ne kadarını aşabileceğini öğrenme şansına sahip olur.

Bir sektörün ya da bireyin zaaflarını, güç kaynaklarını, ilerleme yöntemlerini onlara daha kolay yolları göstererek ifade etme şansına sahip olabilirsiniz. Astroloji ile, kendine tanıma sürecinde hem bireye hem kuruma çok önemli adımlar kazandırabilirsiniz. Yeteneklerinden ve sınırlarından habersiz bir birey ışıldamak için hangi yöntemleri kullanır ? , Bireysel tüm özel yaşam sorunlarına rağmen bir bireyin performansını nasıl yüksek tutabilir ve onu hem kendinize hem kendisine nasıl kazandırabilirsiniz?

Bir kurumun yükseliş süreçlerindeki politikalarını belirlemesinde performanslarının güçlenme ve zayıflama dönemlerine öngörüde bulunabilir ve hem bireyi hem kurumu bu hale hazırlayabilirsiniz. Sürekli ve hemen yükselmeye programlanmış birey ve kurumlar olmaktansa, doğru zamanda, doğru yerde ve doğru kişi ile olarak, bu süreci yaşamanın kolaylıklarını öğrenebilirsiniz. Hem birey, hem kurum için çok önemli olan zamanın doğru kullanımı ile, kişinin yeni kaynaklara doğru yönelmesine imkan sağlayabilir ve birey ile kurumun birlikte işledikleri zamanı en doğru şekilde harcamalarına yardımcı olabilirsiniz. Doğru birey ile yolunuza devam edebilir, size uygun olmayanlardan sıyrılabilir, kurumun hiç tahmin etmediğiniz zaaflarını yakalayabilir, fark edemediğinizin potansiyellerinizi de gücünüze katarak daha kolay yol alabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Oğuzhan Ceyhan

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.