Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Forum Güncellemesi Tamamlandı - Yepyeni Bir Yüzle Karşınızdayız...!


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin
Forum
Forum uygulamalarımız, binlerce mesaj panosunu çevrimiçi duruma getiren endüstri lideri IP.Board topluluk forumu yazılımının en son enkarnasyonudur. yeniden tasarlanan bu da web sitenizde tartışmayı etkinleştirmenin en güçlü yoludur.
 

Sıvı Görünümü 4.2'de yenilik
Hiyerarşik forum görünümlerini, forumların bir bölümündeki konuları sıralayan tek şık bir görünümle değiştirin.

Soru Cevap ve Cevap Forumlar
Soru ve Cevap forumları, kullanıcıların en iyi soruları cevaplamasına ve daha iyi görünürlük sağlamak için en iyi cevabı vermelerine olanak tanır.

Forum Başına Özelleştirme
Forumlarınızın her birini kendi alt markalarınıza uyacak şekilde özelleştirmek için forum başı tema seçeneklerini kullanın.

Popüler Konular Vurgulayın
Bir sürü etkinlik alan konular otomatik olarak 'sıcak' olarak işaretlenebilir ve görünürlük için kenar çubuğunda gösterilebilir.
 
 
Kulüpler
Kullanıcılar, departman grupları, ilgi alanına dayalı topluluklar için ideal olan, forumunuz, galerileriniz ve daha fazlasıyla birlikte kendi alt topluluklarını sitenizde oluştursun ... veya ürün ekibiniz süper gizli bir şey üzerinde çalışıyor 😉
 
Kamu, Özel, Açık, Kapalı
Kulüpler, daha geniş bir toplulukla ne kadar paylaştıklarını belirlemek için uygun bir kulüp türünü seçebilir.

Tam kontrol
Kulüp yöneticilerine kulüpleri üzerinde tam kontrol hakkı verilebilir ve katılma taleplerini onaylayabilir veya yeni üyeleri kulübe davet edebilir.

Toplulukla Bütünleşmiş
Kulüp içeriği topluluğa tamamen entegredir; içerik, kullanıcıların etkinlik akışlarında görünür, arama sonuçları ve kullanıcılar bildirim alır.

Özelleştirme Seçenekleri
Liderler kulüplerini bir fotoğraf, afiş resmi ile özelleştirebilir ve gerektiğinde yeni içerik alanları ekleyebilir.
 
 
Takvim
Topluluk içinde oluşturulan herhangi bir sayıda takvimde etkinlik ayarlayın. Etkinlik sayfalarını özelleştirin ve diğer kullanıcılardan gelen RSVP'leri isteyin ve etkinlikleri iCal biçimine aktarın.

LCV'ler
Olaylara RSVP istemek ve her etkinlik için izin verilen maksimum bir sayı belirlemeyi seçmek. Etkinlik sayfasında, katılan (veya katılamayacağını belirtmiş olan) kullanıcılar gösterilir.

Mekanlar 4.2 de yeni
Bir mekana birden fazla etkinlik eklenmesi basit bir şekilde yerleri ayarlayın. Kullanıcılar her mekanda da olan tüm olayları kolayca görebilirler.

Takvim Abonelikleri
Takvim, iCal standardını destekler; yani Takvim ile etkinliklere abone olmak ve ayrıca Apple iCalendar ve Google Takvim gibi diğer takvim uygulamalarından etkinlikleri içe aktarmak mümkündür.
 
Fotoğraf Galerisi
Topluluğa fotoğraf ve medya paylaşımı ekleyin. Galeri, Invision Topluluğu için tam özellikli bir fotoğraf ve multimedya paylaşım uygulamasıdır. Albüm oluşturun, fotoğraf yükleyin, en ateşli çekimleri tartışın ve çok daha fazlasını yapın.

albümler
Kullanıcıların kendi albümlerini oluşturmasına ve yönetmesine ve daha geniş bir topluluğa ne kadar görünür olduklarına karar vermelerine izin verin.

Resimler ve Videolar
Galeri, video medyasını ve standart resim formatlarını destekler. Videolar görüntülerde olduğu gibi albümlerde de var!

Görüntü Koruma
Topluluğunuzun içeriğini telif hakkı alanları ve özelleştirilebilir filigranlarla koruyun ve yüklenen tüm fotoğraflara otomatik olarak gömülün.

Fotoğraf Ekle Notlar
Kullanıcılar, resimdeki ilginç kısımların etrafına bir kutu sürükleyerek yükledikleri fotoğraflara not ekleyebilir.
 
Bloglar
Kullanıcıların kendi bireysel veya grup bloglarını topluluk içinde yaratmalarına, fikirlerini, düşüncelerini ve fikirlerini paylaşmalarına izin ver.
 
Grup Blogları
Birden fazla üyenin konuya katkıda bulunması gereken bir şey varsa, grup blogları başlatarak diğer kullanıcılar ile işbirliği yapın.

Özel ve Davetli Sadece Bloglar
Kullanıcılar, blog'larını sadece kendi kullanımları için tamamen özel olarak atayabilir veya kimin okuyabileceğini belirledikleri yerde davet bloglara özel bloglar oluşturabilir. Tabii ki, site personeli oluşturulan tüm blogların tam gözetimine sahip.

Atom / RSS İthalatları
Bir kullanıcının varolan bir blog'u başka bir yerde, büyük bir kitabı yoksa, girişlerini Atom veya RSS kullanarak otomatik olarak içe aktarabilirler. Artık ekstra bir iş yapmadan topluluğunuzda daha fazla poz elde edersiniz!
 
 
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

 

reactions.jpg.f7de9bfed4aaa6e75ce9bae16459df7f.jpg
icon-reactions.pngTepki

Mutlu ve etkileşimli kullanıcılar, herhangi bir topluluğun temel taşıdır; bunlar, yaratıcılar, tüketiciler, mesajınızı yeni kitlelere yaymak için elçilerdir. Turkish-Media Topluluğu, kullanıcıları memnun eden ve topluluğunuzun değerli bir parçası gibi hissetmelerine yardımcı olan bir dizi özellikle etkileşimde bulunur.

Beğeniden daha güzeli burada

Yerleşik tepki sistemi kullanıcıların, okudukları içerikle ilgili ne hissettiklerini, eğlenceli, üzgün veya faydalı olup olmadığını paylaşmalarını sağlar. Tamamen özelleştirilebilir, bu nedenle topluluğunuzun vibüsüne en uygun reaksiyonları ekleyebilirsiniz. Artı, tepkiler Invision Topluluğu'nun itibar sistemine düzgün şekilde bağlanır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Kediler ve Baş Harfler

Eğer kendinize bir avatar yüklemediyseniz size site olarak bir avatar tahsis ediyoruz. Bu avatarın geri planı bir kedi imajı taşıyor olacak ön yüzünde ise rumuzunuzun ilk harfinden oluşacaktır.

Örnek:

ZenaOfficial  Ponçik Kedi  lotuseaster

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Forum görüntüsünü kolaylıkla değiştirebileceğiniz yeni bir sistem getirdik

Untitled-1.gif.c4e4adf19e1375ab2e55bd06a69c64de.gif

Yukarda gördüğünüz resmi forumda göreceksiniz.

1. Rakam 1'de gördüğünüz butona tıkladığınızda forumu her zamanki gibi görüntüleyeceksiniz.

11111.thumb.jpg.88743ba54c1838b01bcf378237b4a133.jpg

2. Rakam 2'yi seçtiğinizde forumu kutucuklar olarak görüntüleyeceksiniz.

2222.thumb.jpg.ae14052fdb66ceac077db54ddc326027.jpg

3. Rakam 3'ü seçtiğinizde ise akışkan (Fluid) dediğimiz görüntüyü getirir.

33333.thumb.jpg.281d2cb30ee0b6c3754b8c9f2aa32fc2.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Windows 10 Bildirim Sistemi

Eğer Windows 10 kullanıyorsanız ve bildirimleriniz açıksa ve Forum istemi Microsoft Edge olarak açık duruyorsa forum ve Windows 10'de forumdan alacağınız herhangi bir mesaj durumunda Windows 10 bildirim sistemi size bildirim verecektir... :)

Forumda size yönelik herhangi bir eylem olduğunda (özel mesaj, tepki v.b.) aşağıdaki gördüğünüz pencere Windows 10 ekranında size bu bildirimi getirecektir. Tabiki foruma bağlıysanız Microsoft Edge tarayıcısını kullanıyorsanız bu durum oluşacaktır. 

Untitled-1.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Kulüp Rehberi

Kendinize ait veya tuttuğunuz takıma ait veya aklınıza gelecek bütün şeyler için kulüp oluşturabilirsiniz. Kulübünüzün bütün kontrolü siz ve seçeceğiniz yönetimde olacaktır. Kulübünüz altında

kulupler.thumb.jpg.ae31b953974cae0269aacbb91620b48b.jpg

  1. Kulüp Ana Sayfa
  2. Kulüp Videoları
  3. Kulüp Başlıkları
  4. Kulüp Bloğu
  5. Kulüp Fotoğrafları
  6. Kulüp Etkinlikleri
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Popüler Katılımcılar

Bu bölümde forumda popüler olan ve çok postalayan üyelerin isimleri ve avatarlarıyla birlikte listelendiğini göreceksin.

populer.jpg.6154f409ec63b475fcb15ad535340100.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Avatar Oluşturucu

Kendinize bir avatar oluşturmanız için bu sistemi oluşturduk. Nasıl mı?

  1. Kendinize bir avatar yükleyebilirsiniz.
  2. Ya da bizim oluşturduğum Avatar Oluşturucuyla bir avatar oluşturabilirsiniz.

Avatar oluşturucu 3 seçenek sunacak

  1. Harfler (bir harf veya iki harf)
  2. Kediler (harfte ekleyebilirsiniz) - Ayrıca kedinin bütün gövdesini ve aksesuarlarını ekleyebilirsiniz...
  3. Soyut şekiller (harfte ekleyebilirsiniz)

Aşağıda size bir ekran görüntüsü gösteriyoruz.

avatar-olusturucu.thumb.jpg.30f9912f09a6929d2ba31dfdbed8a49d.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

İçerik Kutuları (Otomatik)

Forumdan bir konuyu, etkinliği, videoyu, kulübü, bloğu veya başka bir şeyi alıntılamak isterseniz (genel olarak) Sekmesini kopyalayarak buraya yapıştırırsanız forum otomatik olarak o eklediğiniz linke küçük bir özetle bir kutu içinde link verecektir.

Örnek olarak ben bir tane ekliyorum:

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Ana sayfada veya forum altında başlıkların üzerine farenizi getirdiğiniz anda başlığa tıklamadan farenizi başlık metni üzerinde hareketsiz tutarsanız karşınıza hop açılan bir pencereyle o başlığın özeti (başlıktaki ilk iletinin kısaltılmış şekli) veya En son ileti (başlıktaki en son iletinin kısaltılmış bir şekli)

baslik-hop-acilan.png.0bc86dcb70d768aab301fb0d1329c970.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Kapatılabilir duyurular....

Özel günlerde veya size duyurmak istediğimiz özel durumlar için forumun ana sayfasında yayınlanmak üzere duyuru penceresi göreceksiniz. 

Bu pencere size duyuruyu gösterecek ve okuduktan sonra kapatma imkanı verecek ve size sadece bir defa gösterecek onu (bunun için kapatmanız gerekiyor). Eğer pencereyi kapatmazsanız ana sayfaya her geldiğinizde o duyuruyu göreceksiniz. 

kapatilabilir-duyurular.thumb.png.2eabf7b981bbb50f8b3010531d4bb7e0.png

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Admin

Eğer bir başlık içinde ileti okuyorsanız ve iletinin içinde alıntı varsa size bu alıntıyı kapatma imkanı veriyoruz: Nasıl mı? Aşağıdaki alıntıya dikkatle bakınız ve bu iletinin devamını okuyunuz:

Tarih ‎10‎/‎29‎/‎2017 at 22:53 , Admin dedi:

Forum

Forum uygulamalarımız, binlerce mesaj panosunu çevrimiçi duruma getiren endüstri lideri IP.Board topluluk forumu yazılımının en son enkarnasyonudur. yeniden tasarlanan bu da web sitenizde tartışmayı etkinleştirmenin en güçlü yoludur.
 

Sıvı Görünümü 4.2'de yenilik
Hiyerarşik forum görünümlerini, forumların bir bölümündeki konuları sıralayan tek şık bir görünümle değiştirin.

Soru Cevap ve Cevap Forumlar
Soru ve Cevap forumları, kullanıcıların en iyi soruları cevaplamasına ve daha iyi görünürlük sağlamak için en iyi cevabı vermelerine olanak tanır.

Forum Başına Özelleştirme
Forumlarınızın her birini kendi alt markalarınıza uyacak şekilde özelleştirmek için forum başı tema seçeneklerini kullanın.

Popüler Konular Vurgulayın
Bir sürü etkinlik alan konular otomatik olarak 'sıcak' olarak işaretlenebilir ve görünürlük için kenar çubuğunda gösterilebilir.
 
 
Kulüpler
Kullanıcılar, departman grupları, ilgi alanına dayalı topluluklar için ideal olan, forumunuz, galerileriniz ve daha fazlasıyla birlikte kendi alt topluluklarını sitenizde oluştursun ... veya ürün ekibiniz süper gizli bir şey üzerinde çalışıyor 😉
 
Kamu, Özel, Açık, Kapalı
Kulüpler, daha geniş bir toplulukla ne kadar paylaştıklarını belirlemek için uygun bir kulüp türünü seçebilir.

Tam kontrol
Kulüp yöneticilerine kulüpleri üzerinde tam kontrol hakkı verilebilir ve katılma taleplerini onaylayabilir veya yeni üyeleri kulübe davet edebilir.

Toplulukla Bütünleşmiş
Kulüp içeriği topluluğa tamamen entegredir; içerik, kullanıcıların etkinlik akışlarında görünür, arama sonuçları ve kullanıcılar bildirim alır.

Özelleştirme Seçenekleri
Liderler kulüplerini bir fotoğraf, afiş resmi ile özelleştirebilir ve gerektiğinde yeni içerik alanları ekleyebilir.
 
 
Takvim
Topluluk içinde oluşturulan herhangi bir sayıda takvimde etkinlik ayarlayın. Etkinlik sayfalarını özelleştirin ve diğer kullanıcılardan gelen RSVP'leri isteyin ve etkinlikleri iCal biçimine aktarın.

LCV'ler
Olaylara RSVP istemek ve her etkinlik için izin verilen maksimum bir sayı belirlemeyi seçmek. Etkinlik sayfasında, katılan (veya katılamayacağını belirtmiş olan) kullanıcılar gösterilir.

Mekanlar 4.2 de yeni
Bir mekana birden fazla etkinlik eklenmesi basit bir şekilde yerleri ayarlayın. Kullanıcılar her mekanda da olan tüm olayları kolayca görebilirler.

Takvim Abonelikleri
Takvim, iCal standardını destekler; yani Takvim ile etkinliklere abone olmak ve ayrıca Apple iCalendar ve Google Takvim gibi diğer takvim uygulamalarından etkinlikleri içe aktarmak mümkündür.
 
Fotoğraf Galerisi
Topluluğa fotoğraf ve medya paylaşımı ekleyin. Galeri, Invision Topluluğu için tam özellikli bir fotoğraf ve multimedya paylaşım uygulamasıdır. Albüm oluşturun, fotoğraf yükleyin, en ateşli çekimleri tartışın ve çok daha fazlasını yapın.

albümler
Kullanıcıların kendi albümlerini oluşturmasına ve yönetmesine ve daha geniş bir topluluğa ne kadar görünür olduklarına karar vermelerine izin verin.

Resimler ve Videolar
Galeri, video medyasını ve standart resim formatlarını destekler. Videolar görüntülerde olduğu gibi albümlerde de var!

Görüntü Koruma
Topluluğunuzun içeriğini telif hakkı alanları ve özelleştirilebilir filigranlarla koruyun ve yüklenen tüm fotoğraflara otomatik olarak gömülün.

Fotoğraf Ekle Notlar
Kullanıcılar, resimdeki ilginç kısımların etrafına bir kutu sürükleyerek yükledikleri fotoğraflara not ekleyebilir.
 
Bloglar
Kullanıcıların kendi bireysel veya grup bloglarını topluluk içinde yaratmalarına, fikirlerini, düşüncelerini ve fikirlerini paylaşmalarına izin ver.
 
Grup Blogları
Birden fazla üyenin konuya katkıda bulunması gereken bir şey varsa, grup blogları başlatarak diğer kullanıcılar ile işbirliği yapın.

Özel ve Davetli Sadece Bloglar
Kullanıcılar, blog'larını sadece kendi kullanımları için tamamen özel olarak atayabilir veya kimin okuyabileceğini belirledikleri yerde davet bloglara özel bloglar oluşturabilir. Tabii ki, site personeli oluşturulan tüm blogların tam gözetimine sahip.

Atom / RSS İthalatları
Bir kullanıcının varolan bir blog'u başka bir yerde, büyük bir kitabı yoksa, girişlerini Atom veya RSS kullanarak otomatik olarak içe aktarabilirler. Artık ekstra bir iş yapmadan topluluğunuzda daha fazla poz elde edersiniz!
 
 

Bu ileti içine aldığım alıntıya dikkatle bakınız

1.jpg

Size okla gösterdiğim aşağı doğru görünen bu 3.jpg işarete tıkladığınızda alıntı hemen aşağıdaki resimde gösterdiğim şekli alacaktır.

2.jpg

Gördüğünüz gibi alıntı kapandı ve size sadece üyenin eklediği yeni metin gösterilecektir. Eğer alıntıyı tekrar açmak istiyorsanız sadece bu 4.jpg işarete tıklamınız yeterlidir. 

Ayrıca eğer ileti içindeki alıntının olduğu yere gitmek istiyorsanız yani alıntının içinde olduğu orijinal iletiyi görüntülemek istiyorsanız bu 5.jpg işarete tıklamanız yeterli olacaktır. Bu 5.jpg işaret bir sekmedir ve sizi o orijinal iletiye götürecektir. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.