Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2018 için Yeni Gelişmekte Olan 10 Yeni Araba Özelliği


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin
2018 için Yeni Gelişmekte Olan 10 Yeni Araba Özelliği
 
2017_cadillac_xt5_LIFE2_ot_1004161_1280.
 
İlk Sürüş: 2019 Genesis G70

2018 Cadillac CT6, endüstrinin ilk gerçek hands-free otoyol sürüş teknolojisi olarak faturalandırılan Super Cruise'u piyasaya çıkaracak.
Sonunda beş yıldan fazla sadakatle kullandıktan sonra mevcut binişinize katılmaya karar verdiyseniz, mevcut olmayan veya yalnızca sınırlı üst uç modellerde mevcut olan cesur yeni bir ileri teknoloji dünyası bulacaksınız. Yeni bir araba satıcısının sergi salonuna adım attığınız zamanı.

Araştırma
 
Bir kazayı önlemek için bir aracın sürücüsünden uzaklaşmasını sağlayabilen gelişmiş güvenlik sistemleri, bir avuç modelin tamamında sıradan bir hale geldi ve siz ya da teklif vermeyen yeni bir otomobil tanımlamak için zorlanacaksınız En yeni bağlantı özellikleri, bir cep telefonunun işlevlerini aracın daha güvenli bir hands-free kullanımı için infotainment sistemine iyi bir şekilde entegre eden özelliklerdir.
Her zaman olduğu gibi, üst düzey otomobiller araç teknolojisinde en son ve en hayali gelişmeleri alıyor, ancak ana modellerde bile bir dizi gelişme ile atasözünü itiyorlar. İşte, 2018 model yıl için otomobil ve kamyonlarda baş gösteren 10 en ateşli cihaz ve araçlara hızlı bir bakış.
 
© Cadillac
 
2017-cadillac-escalade-dashboard.jpg

Sürüşe Bırakın
Cadillac'ın uzun zamandır beklenen yarı özerk sürüşlü Super Cruise sistemi nihayet 2018'de markanın amiral gemisi CT6 sedanında 2,500 dolarlık bir seçenek olarak pazarlanmaya başlıyor. Otomobilin adaptif cruise kontrol, kör nokta ve şerit izleme sistemleri ve ileri otomatik frenleme gibi mevcut sürücü destek sistemleri paketini içerir ve kendiliğinden yönlendirme işlevi ve gelişmiş LiDAR taranmış haritalama ile bunları geliştirir. Çok şeritli otoyollarda kullanmakla sınırlı olsa da Super Cruise, araç ile trafik arasında önceden güvenli bir mesafeyi otomatik olarak koruyarak, sürücü tarafından seçilen bir hızda öne eğilir ve otomobilin şerit işaretleyicilerinde ortalanması ile sağlanır.
Bir sürücü dikkat sistemi, yolun doğru ve dikkatli bir şekilde izlenmesini sağlamak için ve gerekirse aracın kontrolünü tekrar ele geçirmeye hazır olduğundan emin olmak için direksiyon simidine monte bir kamera yardımıyla elektronik bir gözle motorluktaki baş konumunu tutar. Sürücü yakalanırsa, bir kitap okumak veya Süper Cruise modundayken makyaj uyguluyorsa, sistem bir dizi sesli ve görsel uyarı verecek ve eldeki göreve yeniden odaklanmasını söyleyecek; Eğer devam eden uyarıların ardından sistem araç sürücüsünün tepkisiz olduğunu belirlerse, aracı kontrollü bir durdurma noktasına getirir ve gerekirse ilk müdahale görevlilerine başvurur.
 
© Volvo
 
2016-volvo-xc90-photos-and-info-news-car

Sorun Gidermek
2018 için tamamen özerk sürücüye doğru bir adım daha attığınızda, yeniden tasarlanan Lexus LS sedan ve Volvo XC60 crossover SUV, çarpışmalardan kaçınmak için gerekirse direksiyonu sürücünün bazı yerlerinden uzaklaştırabilir. LS, Aktif Direksiyon sistemi ile yeni bir Sezgisel Yaya Algılama Sistemi sunar; bu, mevcut trafik şeridinde kalırken, frenleri uygulayacak ve yolculuğa çıkması halinde bir kişinin etrafında ilerleyecektir. Bu arada, XC60, diğer araçlara, yayalara ve hatta yolda büyük hayvanlara vurmaktan kaçınmak için düşük hızlı Şehir Güvenliği sisteminde otomatik direksiyona sahiptir; otomatik direksiyon, XC60'ın opsiyonel Kör Nokta Bilgi Sistemine ve komşu şeritlerdeki araçlarla çarpışmayı önlemeye yardımcı olan yeni Oncoming Lane Mitigation sistemine dahildir.
 
© Daimler
 
00-mercedes-benz-vehicles-c-class-merced

Wheels Üzerinde Sağlık
Öyle olduğu gibi, Mercedes-Benz'in büyük S-Serisi, ısıtmalı kol dayama gibi en üstteki lüks özelliklerle ilgili aşırılıkları neredeyse tanımlıyor ancak bu sükunet sedanın 2018 sürümü, yeni erişilebilir bir ENERGIZING sayesinde bir sürücünün refahını daha da ileri götürebilir Konfor fonksiyonu. Otomobilin klima kontrolü, koltuk ısıtması, soğutma ve masaj fonksiyonları, ortam aydınlatması, ses sistemi programlaması ve otomobilin otomatik parfüm dağıtım sistemi bile, sürücünün genel refah düzeyini en üst düzeye çıkarmak için altı seçilebilir programa göre ayarlanır. performans.
Bu 10 dakikalık hareketli spa ziyaretleri, "dinlenme," "Sıcaklık", "Canlılık", "Sevinç" ve "Konfor" ve kas gevşetmeyi, kas aktivasyonunu teşvik etmek için tasarlanmış basit egzersizlerle "Eğitim" işlevini zenginleştirmek üzere tasarlandı. ve denge. Renkli grafik görselleştirme, aracın bilgi-eğlence sistemi ekranında arka planda önceden seçilmiş müziklerle gösteriliyor. Sistemde beş melodi kayıtlıdır ve sürücü kendi şarkılarını yüklediyse, arayüz analiz ederek dakika başına atım sayısına göre belirli bir programa atar. S-Serisi'nin 64-renk ortam ışığı aracın ortam sıcaklığına göre değişir, sürücüyü ve yolcuları özel bir atmosferle karşılayabilir ve kabin içinde dört ayrı zon için beş yoğunluk seviyesinin herhangi birinde ayarlanabilir.
 
© Kia
 
2016-Kia-Optima-01.jpg

De-Sıkıştırma
Ses doğrulayıcıları, günümüzün dijital müzikteki asli kaybolum özelliğini kaybetti ve sıkıştırılmış ve bir akıllı telefona yüklendiğinde sonik ayrıntılarının% 90'ına kadar düştüğünü savundu. Otomobil endüstrisi, vinil analog kayıtların sıcaklığını ve zenginliğini bir aile otomobiline getirecek olan in-dash pikaplar ile kısaca oyun oynadı ve daha sonra nixedken, 2018 için yeni olan Hyundai Elantra GT ve Kia Stinger modelleri daha fazlasını aldı. işitsel önlemin yükseltilmesi için pratik yaklaşım. Her iki model de Harmon'un dijital aud'ı geri yüklemek için tasarladığı yeni Clari-Fi sistemini sunuyor
 
© Lincoln
 
cq5dam.web.1280.1280.jpeg

Video To-Go
Taşınabilir cihazları internete bağlamak için zaten dahili Wi-Fi erişim noktaları sunan birçok araç ile yeniden tasarlanan 2018 Lincoln Navigator, teknolojiyle bir adım daha ileri gidiyor. Tam boyutlu SUV'nin mevcut çift ekranlı arka eğlence sistemi, yolcular yolda iken canlı akışlı TV kanallarına erişebilmelerini sağlayan bir Slingbox akış medyası cihazını barındırabilir.
 
© Hyundai
 
1454103729963.jpg

Arttırılmış gerçeklik
Bazı otomobil üreticileri el kitabını zaten dijital hale getirirken, Hyundai'nin Genesis lüks otomobil bölümü 2018 yılındaki gerçekçi muamele görmesini sağlıyor. IPhone ve Android tabanlı cihazlar için ücretsiz indirilen Yeni Genesis Sanal Rehberi, 2 ve 3 boyutlu izleme fonksiyonlarını kullanıyor Teknolojisi, belirli bir sistemin veya işlevin, telefon veya tableti işaret etmesi kadar kolay çalışmasını sağlar. Uygulama, cihazın öne bakan kamera, aracın motor bölmesi veya iç kısmındaki belirli bir noktaya, dış yüzey boyunca odaklandığında, nasıl yapılır videolarını ve 25 üç boyutlu bindirme görüntüsünü akıllı telefon veya tablet ekranında açıyor. gösterge tablosunun gösterge paneli içinde. Kamerayı motorun belirli bir bölümüne yöneltmek bakım talimatlarını görüntülerken bir "düğme tarayıcı" işlevi gösterge tablosundaki anahtar kontrol işlevlerini tanımlar ve bir kullanıcının işletim anahtar özelliklerini gösteren öğretim videolarına erişmesini sağlar.
 
© Honda
 
2017-honda-civic-si-53.jpg

Anında Bluetooth
Son yıllarda yeni otomobil alıcıları tarafından bildirilen en büyük böceklerden biri, balky Bluetooth cep telefonu eşleştirme ile ilgilidir. Honda, Near Field Communication (NFC) teknolojisi olarak yeniden tasarlanan orta yoğunluklu Accord sedanında bu işlemi daha kolay hale getirmek istiyor. Kullanımı (en azından şu an için) Android telefonlarla sınırlı olmasına rağmen, bir sürücünün eşleştirmek için tüm sürücünün gösterge tablosundaki stilize edilmiş bir "N" logosuna dokunması yeterlidir. En yeni cep telefonlarında, aksi takdirde mağazalarda ve fast food lokantalarında tap-to-ücret sistemleri ile çalışan bir NFC çipi bulunmaktadır.
 
© BMW
 
2016_bmw_i8_coupe_base_fq_oem_3_1280.jpg

Park Yeri Bulma
Park, özellikle kalabalık kentsel ortamlarda, birçok sürücülerin cezası. Günümüzdeki otomobiller, ön ve arka yakınlık alarmları, yedek kameralar ve hatta park etme sistemleri ile konuyu daha kolay ve daha güvenli hale getirmektedir. BMW modelleri, akıllı telefon uygulaması şirketi Parkmobile'in teknolojileri bir araya getirerek 2018 yılı için adım adım ilerleyecek ve sürücülerin araçların iDrive bilgi-eğlence sistemi vasıtasıyla ABD ve Kanada'daki 250 ilde park etme ve ayırma masraflarını karşılayacak. Bu, hem sokakta hem de cadde üzeri park yerleri ile havaalanı ve olay rezervasyonlarının bulunmasını içerir. Kullanıcılara mevcut GPS koordinatlarına dayalı olarak park yerleri seçme imkânı verilir ve yolculuk zamanlarını ParkNow arkadaşı uygulaması vasıtasıyla uzaktan genişletme imkânı ile park zamanlarını önceden seçebilir.
 
© Honda
 
2018_honda_accord_f34_ns_714171_600.jpg

Oraya beni geri getirme
Uzun bir yolculuğa çıkan bir arabayla sınırlı sıkılıp rahatsız edilen çocukların arasındaki barışın tutulması, muhtemelen Model T dönemine dayanan bir ritüeldir. Tabii, arka koltuk eğlence sistemleri ve mobil teknoloji, Auto Bingo'yu oynamanın yerine geçerek ya da "99 Bottles of Beer on the Wall" ı şarkı söylemek için şarkı söylemeye başladı, ancak Honda artık anne babaların çocuklarınıza daha yakından göz kulak olmasına izin veriyor. Bir çift yeni özellikle Odyssey minivanını yeniden tasarladı. CabinWatch, ebeveynlerin gömülü bir kamera ve gösterge panosu video ekranı (ebeveynler, arkaya bakan bir emniyetli koltuğa bağlanmış bir bebeği elektronik olarak izleyebiliyor) vasıtasıyla çocuklar üzerinde gözetlemelerine olanak tanırken, CabinTalk, hem ön hem de arka koltuktaki yolcuların bağırmak.
 
© Ford

Sükut altındır
Yüksek performanslı bir otomobil sürmekle ilgili asıl heyecan uyandıran şeylerden biri, devreye alma sürecinde egzoz sisteminin güçlü ve keskin boğulduğunu ya da gaza sağlam bir itme gücü verdiği zaman yaşanıyor. Ne yazık ki, bu komşular arasında büyük bir sıkıntı olabilir, özellikle aracın sahibi tek saat tutarsa. Barışın korunmasına yardımcı olmak için, Ford, güncellenmiş 2018 Mustangı için harekete geçirildiğinde can sıkıcı kükreme- sini bastırılmış bir fısıltıya çeken yeni bir "Sessiz Mod" fonksiyonu öneriyor. Kulak arkasından çıkınca, sürücü, sistemi spor ve iz modları da dahil olmak üzere seçilebilir sesli saldırganlık seviyelerine göre ince ayar yapabilir.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.