Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

NASIL MÜSLÜMAN OLDUK?!


politika

Önerilen İletiler

Gerek halk arasinda gerekse bazi dinci cevrelerde hep söyle bir görüs hakimdir:"Türkler,kendi arzulari ile müslüman oldular,Islama gectiler"

 

Bu görüsün hicbir gercek yani olmadigi tarihlerde anlatilir.Arap sevicilerin araplara taparcasina duyduklari sempatiyi Arap zulmünü göremeyecek seviyeye cikartmis olmalarinin aciklanabilir tek yani;Türk düsmanligidir veyahut ta gercek tarihi okumadiklaridir.

 

Ezanin Türkce okunamayacagi,Türkce ile ibadet yapilamiyacagi,her müslümanin arapca ögrenmesi ,Kuranin arapca okunmasinin gerekli oldugu dayatmalari, Arabin, Türk düsmanligini destekler mahiyettedir.

 

Eger müslümanlarin Allahi herseye kadirse,herseyi biliyorsa,herseyi anliyorsa,o zaman bu Allah Türkceyide Türkce ezanida;Türkce ibadetide,Türkce Kuran okunmasinida anlayacaktir.Ancak Arap seviciler icin Allah sadece Arapca anlayabiliyor.

 

Türklerin,kendi arzulari ile Islama gecmis olduklari görüsü ve bilgisi kocaman bir yalandir.Bu yalani Arap seviciler uydurmus ve bu anlamda kitaplar yazmislardir.Atatürk'e düsmanlik Arap seviciliginden kaynaklanir.Cünkü Arap sevicilerin unutturdugu Türklügü Atatürk yeniden gündeme cikarmis ve Türk'e "BEN TÜRKÜM"demekten korkmamayi ögretmistir.

 

Peki Türkler kendi arzulari ile Islama gecmediklerine göre,bugün neden Türk dünyasi bazi istisnalar disinda Islami bir hayat yasamaktadir?

Bu soru dogru ve yerinde bir sorudur.

 

Bugünkü iktidar,okul müfredatindan EVRIM'i cikarip onun yerine CIHAD'i koymustur.Cihadi anlami savastir.Bu da ileriki dönemlerde dayatma ile herkesi müslümanlastirmaktir.Aynen 700'lü yillarda kilic zoruyla toplumlarin Islamlastirilmasi gibi.

 

Islam Tarihi kan ve gözyasi doludur.Allahin dinini insanlara kan dökerek kabul ettirmek icin yapilan savaslarda binlerce insan katledilmis,sehirleri yagmalanmis,namuslarina tecavüz edilmis, ve zenginlikleri ile hazineleri doldurulmustur.

 

Arap sevici tarihciler siyasetciler,gercekleri yüzleri kizarmadan carpitip arap ordularinin yapmis olduklari katliamlari yok saymalari ve Islami kabul eden toplumlarin kendi istekleri ile islama gectiklerini yaziyor ve anlatiyorlar.

 

Arap peygamberinin asagidaki hadisleri bize belki bu anlamda isik tutmaya yarayacaktir:

 

"Araplari sevmek su üc nedenle zorunludur:Cünkü ben bir arabim,cünkü Kuran arapca inmistir,cünkü cennet sakinleri arapca konusurlar.Araplari seven beni seviyor demektir;kim ki araptan hoslanmaz ya da araptan nefret eder,o mutlaka  benden nefret ediyor sayilir.Araplari sevmek iman sahibi olmak demektir.onlardan nefret etmek imansizlik demektir.Insanligin en mükemmel  ve yüce olani araplardir.Araplarin  en yücesi Kureyslilerdir.Kureyslilerin en yücesi de Beni Hasim kabilesidir.Araplari kücülten  müsrik sayilmalidir.Arabin varligi demek Islamiyetin varolmasi yasamasi demektir"

 

Arab'in varligiyla Islamiyetin varligi ve yasamasi arasinda kurulan söz konusu bu paralellik,dogrusu tarihsel gercekliklede örtüsür.Cünkü islam kurallari denilen kurallar,yahudilikten alinanlar  bir yana,bütünüyle arap geleneklerince  bicimlenmis olup diger kavimlerin kültürel yapilariyla degisen oranlarda da olsa uyumsuzdur.

 

Bu konuda yazilacak olan diger yorumlari bekledikten sonra yazima devam edecegim.

 

saygilarla

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tarihin isiginda ortaya cikan gercekler,bize,mevcut iSLAM Tarihi'nin hicbir kelimesinin dogrulari yansitmadigini anlatiyor.

 

"Dinde zorlama yoktur"sözü tamamen bir hurafedir.Cünkü Islam kilic zoru ile kabul ettirilmis bir dindir.Masum insanlari Islama döndürmek icin Araplarin döktügü kanin haddi hesabi yoktur.Bu dökülen kanlarin Türkleride kapsadigi tarihi bir gercektir.

 

Toplumlari önce Allaha imana davet edip,kabul edilmeyince vergi dayatmasi ile kabul ettirmeye o da mümkün olmuyorsa Kilic zoruyla insanlari islamlastirmak.Araplarin tarihlerini süsleyen aci  gerceklerdir.

 

Habi diyorlar ya;Islamda sadece savunma amacli kan dökmek helaldir diye,kocaman bir yalan,Islamcilar saldirip kan dökerek dinlerini yaymaya calismislardir.Yani kilic zoruyla.

 

Önce islam davet kabul eden müslümandir,kabul etmeyenden kabul etmesi istenir.bunuda kabul etmezse savasilir.Iste islamin özü budur.Yani tercih hakki yoktur ya müslüman olacaksin ya da öleceksin.Islam böyle yayildi.Asya ya ve diger toplumlara.bugün bile dikkat edilirse zorla islamlastirma cabalari var ülkemizde.Okullarin imam hatiplestirilmesi Kuran kurslari.laiklige karsi yapilan saldirilar hep islamlastirma cabalaridir.

 

J.Wellhausen'in deyimiyle,"Cogu zaman basarilarini vicdansizligina borclu olan "KUTEYBE B.MÜSLIM"Türk topraklarinda 705'ten sonra belirginlesen katliam ve direnis tablosunun mimaridir."

 

Kuteybe Bin Müslim tam bir Türk katilidir.Aralarinda bir birlikktelik olmayan Türklerin bu zayifligindan faydalanarak onlari kilic zoruyla islama davet ediyor kabul edenleri esir aliyor etmeyenleride öldürüyordu.

 

Türk yurtlarinin isgal icin etkin ordular kuran Kuteybe askerlerine;Allah kendi dinin aziz olmasi icin size bu topraklari(Türk topraklarini)helal kildi diyerek onlari motive ediyordu.

Yani Allah masum insanlarin yasadigi topraklari kiskaniyor ve o topraklari kan dökenlere helal kiliyordu.Ne güzel Allah degil mi?!

 

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Söyle de denebilir ki;Hiristiyanlarda dinlerini zorla ve kan dökerek kabul ettirmislerdir.eger bunun dogrulugu varsa ki var,o zaman ortaya coikan tek gercek dinlerin kan dökerek kabul ettirildigidir.

 

Arap tarihi denince akla kan dökerek islamlastirma gelmelidir.Peygamberin vefatindan sonra onun takipcisi olan halife veya komutanlar artik savasarak toplumlari islamlastirma yöntemini kullanmis ve zayif bulduklari her toplumda, katliam,  yagma ve tecavüzle dinlerini yaymislardir.

 

Yani:Türkler Islami kendi istekleri ile kabul etmistir yalani günesin parlakligi kadar asikardir.Osmanli'nin fethettigi yerlerden topladigi devsirmeleri nasil savaslarda ön cepheye yerlestirerek kalkan olarak kullanmissa Araplarda esir aldiklari Türklerden lejyonlar olusturup koc basi gibi savaslarda öne sürmüslerdir.Türklerin savaslardaki cesaretleri de onlarin cok aranan savascilar olmasini saglamis ve gerek Islam gerekse Osmanli bu sayede genis topraklara sahip olmuslardir.Hani derler ya;Islamiyet Türklerin sayesinde dünya dini olmustur,evet bu dogrudur ancak Islami benimseyerek degilde savasmalari gerektigi icin savasmislardir.Bu savaslardan elde edilen ganimetin büyük bir bölümü padisaha,komutanlara,giderken savasan askerler ise sadece parsa toplamakla yetinmislerdir.

 

Araplari sevmeyi,onlari kutsallastirmayi hadis külliyatina sokarak arap degilsen,müslüman degilsin,arabi sevmiyorsan islami sevmiyorsun tarzi bir kültür olusturdular.

 

Osmanlinin Anadoludaki Türk Beyliklerini ortadan kaldirma savaslari ile Araplarin Türkleri kirarak katlederek islamlastirmalari arasinda hicbir fark yoktur,Osmanlida devlet adina Türkleri ortadan kaldirmayi kendine hedef secmis Araplarda Islam adina Türkleri katletmeyi kendilerine hedef secmislerdir.Araplardan baslayarak Osmanlida devam eden araplastirma islamlastirma cabalari geregi;"Ben Türküm demek suc haline getirilmis;"TÜRK YOK ISLAM VAR"denerek kendini Türk olarak tanimlayanlar asagilanmistir.Cünkü Islam demek arap demekti.Anadoluda halk kendi dili olan Türkceyi konusurken Osmanli ise kendi kendine bir lügat olusturmus adina OSMANLICA demistir.Osmanlica sadece saray cevresinde bir konusma dili degil bir yazma dili haline getirilmis Türkce degilde Osmanlica olarak kitaplar yazilmistir.Bugün Latin alfabesi kabul edildi ecdadimizin mezar taslarini okuyamiyoruz diye Türkceyi tu kaka edenler Türk düsmani cevrelerdir,asirlardir devam eden Türk düsmanliginin bir devamidir.

Atatürk'ün Türklügü öne cikarmasi,Türklere "sen Türksün"deme cesaretini vermesi bu Türk düsmani cevrelerce lanetlenir.Cünkü Türk demek kani dökülerek islamlastirilmis insanlar demektir.

 

Türklerin savaslarda Osmanlinin veya Araplarin basarisi icin savasmalari onlarin Islami ve de Araplari veya Osmanliyi sevdiklerinden degil,köle olduklari veya parali asker olduklari icindir.Parali askerlik de de Araplar ilklerden sayilir.Roma'nin parali köleleri asker olarak yetistirip onlardan leyjonlar yani ordular olusturmasi gibi;araplarda parali kölelerden lejyonlar olusturup Roma'nin izinden gitmislerdir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

İnsan psikolojik bir varlık. Çaresiz kaldığı zamanlar oluyor ve o zamanlar yakınıyor, hayıflanıyor. O esnada söyledikleri şeylerin hiç bir önemi yok ama dinlerin ve tanrıların insan hislerindeki kaynağı bu değil. Dinlerin insan hislerindeki kaynağı iyi geçinmek ve güvende yaşama arzusudur. Öldükten sonra da, en az bu iki şeye sahip olarak yine aynı yerden yaşamaya devam etmek. İslamdaki çelişkileri önemsemeden Muhammed'e biat edenler, aslında kendi arzularına biat etmişlerdir.

 

Vakia 20-21.

Cennet ehline vardır, arzu ettikleri meyveler ve canlarının çektiği (iştah-yeştehune) kuş etleri.

 

Taha 118-119

Cennette çıplak kalmak yoktur, orada acıkmazsın ve susamazsın.

 

Üstte iki çelişik ifadenin ayetleri var; Vakia 20-21 ve Taha 118-119.

 

Vakia 20-21'de muhammed, cennet uğruna ölüme cesaretlenen mücahitlerim olsun ve bana savaşlarda yardım etsinler diye, dünyada tadamadıkları arzuları, acıkmış boş bir midenin hislerini canlandırarak onları inandırmış ve vakia 22'de de ahu gözlü huriler var size diyerek kandırmaya devam etmiş.

 

Sonra Taha 118-119 ayetlerinde ise cenneti öylesine çekici gösteriyor ki savaşta ölmeseniz bile cennete gittiğinizde dünyalık arzulardan kurtulacaksınız diyor, acıkmayacaksınız ki, kuş etini ne diye yiyeceksiniz! Muhammed müslümanları öylesine tavlamış ki, savaşlarda ölüme gitme cesaretini kendinde bulan mücahitler, ayetler arası çelişkileri muhammed'e soracak cesareti kendilerinde bulamamışlar. Belki de mücahitler ve ümmetin geri kalanları, ahiret hayatı için kurdukları hayallerinin yıkılmasını istemedikleri için sormamışlardır. Yalan da olsa inanç, günümüzde olduğu gibi eskiden de bazı insanların ihtiyaç duydukları enerji çeşiti olmuştur ve olmaya devam edecektir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Türk düsmanligi öyle bir zirve yapmis ki;Kimliklerinde Türk yazan bazi tarihciler kitaplarinda acik acik,arap milliyetciligine soyunuyorlar,Araplar ugruna,gercekleri saptirip yeni bir tarih uyduruyorlar.

Araplarin,sözümona HIDAYET etiketli ancak özünde katliam kokan seferleri, Asya'da ki toplumlara, özellikle de Türk toplumlarina yönelikti.Sefer üzerine seferler düzenleyerek Asyada ki Türk direnisini kirmak ve kan dökerek bu insanlari Islamlastirmak icin ellerinden gelen her melaneti sergiliyordular.

 

Araplarin bu kan kokan HIDAYET!seferlerini gögüsleyen tek Türk Hanligi,döneminde bölgedeki en güclü hanlik olan HAZAR HANLIGI idi.Yaklasik 5 asir kadar bir döneme damgasini vurmus olan bu devlet yani HAZAR TÜRK DEVLETI gögüslerini Arap ordularinin kan akan kiliclarina siper ederek hem ülkelerini hem de onurlarini savunuyordular.

 

Halife Osman dönemi yani Müslüman arap ordulari Türk kani dökmeyi kendilerine zevk edinmis Hidayetcilerin dönemiydi.

Kimliginde Türk yazan tarihcilerden olan Z.Kitapci adli sahis,Türkistan'da Islamiyet ve Türkler adli kitabinda arapcilik yaparken farkinda olmadan da Islam ordularinin HIDAYET adi altinda yaptiklari katliamlari dile getirerek;

"Islamiyet,cok agir,cetin ve sabirli bir mücadeleden sonra yerli halkin büyük bir cogunlugu tarafindan  kabul edilmis,Budha,Mani,Zerdüst ve Hiristiyan kalintilarini bu topraklardan silip süpürerek ilk defa din ve kültür birligi saglanmistir"diyor.

 

Yani Z.Kitapci;Islam ordularinin;agr cetin ve sabirli mücadelesi derken,kilictan gecirme,yakma,yikma,kölelestirme,kolonizasyon,tehdit ve rüsvet gibi yollardan gerceklestirildiginide itiraf ederken sanki bu katliamlarla cok büyük bir basari kazanilmis Islamiyete katki yapilmis gibi bir gururlanma hissini yasiyor.

 

Ispanyollarin,Amerikadaki soykirimlarinin aynisini arap ordulari Türklere karsi yapmistir.

Adi ve kimligi Türk olan arap sevici Zekeriya Kitapci adli Tarihci;Yapilan bu katliamlari kilifina uydurmak icin söyle diyor ":..Harbin mesruiyet kazanmasi icin düsmanin önce (yani Türklerin) Allah'a,Imana,Islam dinini kabule,bu olmadigi takdirde vergi ödemeye cagrilmasi gerekmektedir.Aksi takdirde meslenin cözümü kiliclara havale edilirdi!"Simdi burada duralim:

 

Hani Islamda zorlama yoktu,Islamda saldirma sadece savunma amacli oluyordu ve müslümanlara saldiri olursa müslümanlarin kendilerini savunma hakki doguyor ve düsman hidayete gelene kadar veya aman dileyene kadar savas mesrudur deniyordu.Peki ne oldu simdi.Arap tarihi bize acik acik;Islam ordularinin katliamlarla,kilic ve kanla toplumlari islamlastirdigini yazarken kim savunma amacli öldürüyordu kim saldiriyordu?

Araplarin,Türklere ait bölgeleri hakimiyet altina alma süreci dehset verici kiyimlarla kan ve barbarlikla sekillenmistir.Savas yoluyla fethedilip ele gecirilen topraklar "Allahin ihsan ettigi ganimet babindan yagmalaniyor,Islam mücahitleri arasinda paylastiriliyor veyaIslam devleti adina el konuluyorken insanlarda ya kilictan geciriliyor ya  da kölelestiriliyordu.

 

Yine adi Türk olan baska bir tarihci Osman Karatay denilen kisi,,Türklerin Kökeni adli kitabinda herseyden bahsediyor ama 5 asir boyunca hüküm sürmüs koca bir Türk devleti olan Hazar Türk devletinin adini yazmamak icin sagdansoldan kiviriyor dolaniyor kacacak durumu olmayinca da Hazarlilar diye kücümseyerek bahsediyor bu Türk devletinden ve araplarin yapmis oldugu katliamdan tek kelime ile bahsetmiyor.Bu ne menem bir arap seviciligiymis.Bugünde Türkceyi yok etmek icin okullara arapca osmanlica dersler koyarak ana dilimizi yok etmeyi planliyorlar.Arap seviciligi bunlarda Türk düsmanligina evrilmis,tüm dünya dillerinin temelini olusturan Türkce icin "böyle bir dil yok"diyecek kadar ihanete bürnüyorlar.

 

Arabin diliyle yazilmis olan Kuran okunurken anlamadigi halde aglayan insanlara bakiyorum da okunan surede aglamayi gerektirecek hicbirseyin olmamasina gülüyorum.Atatürk'ün Kurani Türkcelestirip herkesin anlamasi icin yazdirmasini hazmeedemeyen arap sevicileri ona dinsiz diyerek intikam almaya calisiyorlar.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Dinler,insanla Tanri arasina siyasi bir arac olarak siyaset etme ve toplumu kontrol etme amaci olarak kullanildiklari andan itibaren hizla kirlenmislerdir.

Islamiyet de ortaya ciktigi kosullarda Arap toplumu örgütlenmesinde görece bir ilerleme araci olurken,diger yandan siyasal motivasyonlarla Arap Yarimadasi'ndan baslayarak dünyamizin kan gölüne dönmesinde önemli islevler gören araclardan biri olmustur.

Araplarin,,kabile toplulugundan,kavme,devlete ve yüksek bir kültüre ulasmasini saglayan Islamiyet,ayni zamanda onlarin talanci,totaliter,kölexi egilimlerinide tüm komsu halklarin basina musallat eden bir islev görmüstür.Iste bu dinsel ideoloji,önceden Araplar özgülünde görebilecegi misyonu yerine getirirken sonra da bu kez ne yazik ki Türklerin elinde ayni misyonu yüklenecektir.

Bu anlamda bilimsel olarak bakildiginda:Islama en cok hizmet etmis olan ulus Türklerdir.Islam ülkeleri üzerine cullanan Hacli ordulari ve hiristiyan devletlerce yüzyillarca savasarak  Islamiyetin yok olmasini önlemis oldular.

Acaba böyle mi?

Yüzyilllar boyunca Hiristiyanlarin olan topraklarin geri alinmasi icin Hiristiyanlarin vermis oldugu savaslar Hiristiyanligin korunmasi  haline dönüsmüstür.

Islamiyeti kabullenerek kimi aydinlarin ileri sürdügü "Türkler Islamiyetle yüksek bir medeniyete gecti"iddiasi gercekte tartisilmaya deger bir konudur.Arap ordularinin,yagmaci,köleci,,totaliter savaslari Islami kabul ettikten sonra Türklerin yüklenmesi ve Araplar yerine Türklerin savasmasi,ele gecirdikleri yerlerde döktükleri kan,esir aldiklari insanlar,irzlarina gecilen kadinlar ve kölelestirilmis toplumlar mi Türklerin gecmis oldugu YÜKSEK MEDENIYETI belgeliyor.

Özetle,Türkler Islamlastirildiktan sonra Araplarin kocbasi olmus ve medeniyet degil Islam adina kan döken bir islm haline gelmistir.Bugün Avrupa da eger cocuklar uyutulurken TÜRKLER GELIYOR diye korkutuluyorsa böyle medeniyet olmaz olsun.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.