Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Adele - En Popüler 10 Şarkısı


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

10. "Sana Aşkımı Hissettireceğim" - "Make You Feel My Love"

 

 
İlk şarkıcısı 19'da çıkan Bob Dylan'ın "Make You Feel My Love" adlı şarkıcının İngiliz şarkıcı kapak öylesine rezonth ve muhteşem ki orijinalinin kendisi tarafından olmadığını unutması kolay. Genç şarkıcı Dylan'ı, Garry Brooks'a ülke şarkıcısı Garth Brooks'a tek başına olarak katılan Billy Joel'den tekrar eden herkes tarafından defalarca tekrar edildiği halde, Dylan'ın derin kesmeyi kolayca yeniden keşfetti.

 

 

The British singer's cover of Bob Dylan's "Make You Feel My Love," which appeared on her debut 19, is so resonant and gorgeous that it's easy to forget that it is not originally by her. The then-teenage singer reinvented the Dylan deep cut effortlessly, even though it has been reimagined repeatedly by everyone from Billy Joel — who released it as a single before Dylan did — to country singer Garth Brooks. 

 

9. "Memleket Zaferi" - "Hometown Glory"

 

 
"Hometown Glory" sadece Adele'nin ilk teki değil, aynı zamanda şimdiye kadar yazdığı ilk melodiydi. Meşale şarkılarıyla daha iyi tanınıyor olsa da, parça, Londra'daki mahallesine bu kez farklı bir aşk mektubu. Şehrin içinde yaz hakkında çılgınca şarkı söylüyor ve karşılaştığı mucizevi bilgelik ve gençlik kusursuz dengesi ile bunu yapıyor.

 

 

"Hometown Glory" was not only Adele's debut single but it's also the first tune she ever wrote. While she's become more well-known for her torch songs, the track is a different kind of love letter, this time to her neighborhood in London. She sings wistfully about summer in the city and the people she's encountered and miraculously does so with a perfect balance of wisdom and youth. 

 
 

8. "Merhaba" - "Hello"

 

 

Adele, bu yılki "Merhaba" ile büyük bir geri döndü. Tek, herkese sesinin ve sözlerinin ne kadar fazla ifade edebileceğini hatırlattı. Adele, 25 yaşın altında olmayacağına söz vermesine rağmen, X-Factor'un resmi versiyonundan bir hafta önce Birleşik Krallık versiyonunda kısa bir önizleme yapıldı ve eşi benzeri görülmeyen bir heyecanla karşıladı. Tekli de şarkıcının aşk hikayesine dönüş yaptı. Başka bir parçalama albümü.

 

Adele returned in a big way with this year's "Hello." The single reminded everyone just how much her voice and lyrics can express. The song's brief preview during the U.K. version of The X-Factor just a week before its official release was met with unparalleled excitement, and the single itself delivered, marking a return to the singer's lovelorn form, though Adele has promised that 25 will not be another break-up album.

 

 

7. "Biricik" - "One and Only"

 

 
"Someone Like You, Adele'nin en büyük baladı olarak dikkat çekiyor ancak "Biricik", 21'in en büyük acısı için en iyi yarışmacı. Sesi ve sözleri sevgi ve çaresizlikle doludur ki, muhtemel bir sevgilinin romantik ilgisi olmaya yalvarır. Rick Rubin'in albüm için ürettiği beş parçadan biri.
 

"Someone Like You" gets more attention as Adele's biggest ballad, but "One and Only" is a fine contender for 21's biggest heartbreaker. Her voice and lyrics are filled with love and desperation as she begs to be a prospective lover's sole romantic interest. It's one of five tracks Rick Rubin produced for the album.

 
 
 

6. "Dedikodulara Göre" - "Rumor Has It"

 

 

 

Arsız "Dedikodulara Göre" şarkıcının en caz müziğinden biridir ve ikinci sınıftaki albümünden çok üzücü olan şarkıları takiben bir değişim geçirir. Aslında, sesi Adele'yi bir kadın 60 yaş kız grubuna dönüştürdü. Şarkı 21'teki diğer parçalar kadar başarılı olmadığı halde, Glee şovunda mükemmel bir mash-up'ın yanı sıra albümün ikinci single'ı "Someone Like You" da temel oluşturdu.

 

The cheeky "Rumour Has It" is one of the singer's jazziest releases and provided a change of pace following the much sadder singles from her sophomore album. Indeed, its sound turned Adele into a one-woman Sixties girl group. While the song was not as successful as the other tracks from 21, it did serve as the basis for a superb mash-up on the show Glee along with the album's second single, "Someone Like You."

 

5. "Sağanak" - "Skyfall"

 

 

Adele, James Bond şarkısına yaptığı epik, sinematik katkılarından dolayı 2012'de bir Oscar kazandı. Karanlık, karamsar iz, ödül sezonunda süpürülürken, sadece Akademi Ödülleri'nde değil aynı zamanda Grammy, Brit Awards ve Golden Globes'da ödül kazanmanın yanı sıra, 21'in başarısını takip etmek için mükemmel bir anı yakalandı.

 

Adele won an Oscar in 2012 for her epic, cinematic contribution to the hefty roster of Bond songs. The dark, moody track swept during awards season, getting trophies at not only the Academy Awards, but also the Grammys, Brit Awards and Golden Globes, as well as becoming an instant hit, perfectly suited to follow up the success of 21

 
 

4. "Kaldırımları Takip Ediyorum" - "Chasing Pavements"

 

 

Adele'nin ilk albümü olan 19'dan ayrılan ikinci single, 21 ayrılma şarkısıyla aynı derecede duygusal değil, aynı zamanda genç şarkıcının yeteneklerine muhteşem ve erken bir bakış attı. 2009'da Rolling Stone'la yaptığı ilk röportajda şarkıcı, şarkının eski bir bardaktan esinlenerek esinlendiğini itiraf etti; bu da onun barda bir delik açmasına yol açtı. Şarkı sözleri "gay erkekler peşindeyken" anlamı olarak yorumlandığı için şarkı pek çok radyo istasyonundan men edilmiş olsa da, single hala en iyi 40 hit oldu ve üç Grammy Ödülü'ne aday gösterildi.

 

Adele's second single from debut album 19 isn't as viscerally emotional as her 21 break-up songs, but it still gave a fantastic and early glimpse at the young singer's capabilities. During her first interview with Rolling Stone back in 2009, the singer admitted that the song was inspired by a vicious break-up with an ex that resulted in her punching him out at a bar. Even though the song was banned from many radio stations because its lyrics were interpreted as meaning "chasing gay men," the single still became a Top 40 hit and was nominated for three Grammy Awards.

 

3. "Ateşe Verdim Yağmuru" - "Set Fire to the Rain"

 

 
Kükreyen güç ballad "Ateşe Verdim Yağmuru" Adele üçüncü ardışık Number One bir şarkı verdi. Büyük single'da Adele'nin sesi "havaya ateş açma" fikri biraz fazla görünse bile havai fişek alevi gibi yükseliyor. Ancak canlı bir gösteri sırasında şarkıcı, başlığın anlamını temizledi ve yağmurda çalışırken daha hafif bir çalışma durduktan sonra ilham aldığını söyledi.
 

The roaring power ballad "Set Fire to the Rain" gave Adele her third consecutive Number One song. On the massive single, Adele's voice soars like a firework flame, even though the idea of "setting fire to rain" may seem a bit ponderous. During a live show, however, the singer cleared up the title's meaning, saying that she gained inspiration after a lighter stopped working in the rain.

 
 

2. "Senin Gibi Biri" - "Someone Like You"

 

 

Kalp-koşuşturan duygusal balad, Adele'nin müzikal mirasına zemin hazırlar. Sade piyano çizgisi ve ısırma sözleri, yeni milenyumun en evrensel olarak kucaklanmış göz yaşartıcılarından biri için yapılmıştı. 2012'de Grammy Ödülleri'nde En İyi Pop Solo Performansı kategorisinde yeni açılış ödülünü kazandı ve şarkının izleyicilerin çektiği duygusal tepki, en çok dinleyicilerin patlamasıyla sonuçlanan bir Saturday Night Live skeçinde görüldüğü gibi parodi olarak parodi haline getirildi. Şarkı çalmaya başlar başlamaz gözyaşı döküyor.

 

The heart-wrenching, emotional ballad set the tone for Adele's musical legacy. Her pained delivery combined with the simple piano line and biting lyrics made for one of the new millennium's most universally embraced tear-jerkers. In 2012, it won the inaugural award in the new category of Best Pop Solo Performance at the Grammy Awards, and the emotional reaction the song has pulled out of audiences has been parodied endlessly, as best seen in a Saturday Night Live sketch featuring listeners bursting out in tears as soon as the song starts playing. 

 

1. "Dibe Doğru Yuvarlanıyoruz" - "Rolling in the Deep"

 

 

"Sizin gibi birisi", neslin en büyük seslerinden biri olarak Adele'yi kurmuş olabilir, ancak "Rolling in the Deep" onu dünya çapında bir hit yapıcısı yapmıştır. Güçlü parçalanma şarkıcı şarkıcının 21 çağını güçlü bir notla başlattı ve yalancı dinleyicilere gusto ile koroyu söylediklerinde "Hepimizin elindeydik" ağını topladı. Parça dünya çapında bir numaralı şut oldu ve 2011'de rock, pop / adult, R & B / hip-hop, dans ve Latin grafiklerinde ABD'dekileri çizdikten sonra son 25 yıldaki en büyük çapraz hit olarak ilan edildi. Adele, tek bir şarkıyla bu grafikler arasında görünen tarihteki tek sanatçıdır.

 

"Someone Like You" may have established Adele as one of her generation's greatest voices, but "Rolling in the Deep" made her a worldwide hit-maker. The powerful break-up song started off the singer's 21 era on a strong note and gave heartbroken listeners the rallying cry of "We could've had it all," as she sings on the chorus with gusto. The track was a Number One smash worldwide, and in 2011, it was proclaimed the biggest crossover hit of the last 25 years after charting on rock, pop/adult, R&B/hip-hop, dance and Latin charts in the United States. Adele is the only artist in history to appear across all of those charts with just a single song. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.