Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRKİYE'Yİ KANA BULAYAN KARIŞTIRAN SOL ÖRGÜTLER


ANTİ ŞAHVELİ

Önerilen İletiler

DERSİM38 , size neler anlatıldığını tahmin ediyorum..Ve seni düşünmeye davet ediyorum..Bu ülkede darbeler sırf MHP nin kan dökmesiyle mi oldu ? Senin bombalanan camilerden askerimize polisimize silah çekmiş o komunistlerden , sırf Allaha inancı var diye öldürülenlerden , ülkücülerin sitesinde türküsü bile var 5000 ŞEHİTTEN haberin yok anlaşılan..Bak şimdi milletlerimizin yıkılış sebeplerinde şu üç temel neden vardır bunlar ;

 

 

 

bana kimse birsey anlatmadi,ve anlatacak rehber olacak bi kitap yok bu arada,imansiz olabilirim:) ama böylesi daha iyi.

MaHaPe nin 5000 sehidi oldugunu inan yeni ögrendim,yaw bu martawallara neden kulak kabartiyon onu anlamis degilim.adamlar,ya saatte 180 km giden mercedesle susurluk yollarinda yada balgat katliami gibi acik secik olaylar sonucunda idam sephasinda rahmete kavusmuslardir.ama bu rakam iki elin parmagini gecmez,bu ölenler sehit degil,geneli azili katillerdir.kimileri milletvekili olmus,kimileri ise kirim-kongo keneleri gibi devletin cesitli kademelerini hüplemeye devam etmekteler.

yanlisin var,allah inanci olup sizden ayri görünen katliama maruz kalan insanlar Alewiler dir.

allahin akil fikir versin sana

****** ********

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 8 yıl sonra...
  • 1 yıl sonra...

arkadaş bir örgüt kurmaya kalksak örgüte isim bulamıycaz.adamlar ne kadar tumturaklı isim varsa hepsini kapmışlar.12 eylül askeri darbesi olduğunda Türkiye de 39 tane sol örgür vardı ve hepsi brbiriyle kavgalıydı.bu örgütlerin eften püften meseleler yüzünden birbirleri ile girdikleri mücadeleler e bakınca sol cenah ın başka bir düşmana ihtiyaçları olmadığını görüyorum.bu günkü Türkiye işçi emekçi ve köylü kesimi bu gün uzun çakal a mecbur kaldıysa bu maalesef birbirini oportünizm ve revizyonizm ile suçlayıp binbir parçaya bölünen sözde 'sol'un eseridir,kına yakın..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

bana kimse birsey anlatmadi,ve anlatacak rehber olacak bi kitap yok bu arada,imansiz olabilirim:) ama böylesi daha iyi.

MaHaPe nin 5000 sehidi oldugunu inan yeni ögrendim,yaw bu martawallara neden kulak kabartiyon onu anlamis degilim.adamlar,ya saatte 180 km giden mercedesle susurluk yollarinda yada balgat katliami gibi acik secik olaylar sonucunda idam sephasinda rahmete kavusmuslardir.ama bu rakam iki elin parmagini gecmez,bu ölenler sehit degil,geneli azili katillerdir.kimileri milletvekili olmus,kimileri ise kirim-kongo keneleri gibi devletin cesitli kademelerini hüplemeye devam etmekteler.

yanlisin var,allah inanci olup sizden ayri görünen katliama maruz kalan insanlar Alewiler dir.

allahin akil fikir versin sana

****** ********

5000 şehit mi,güldürmeyin adamı,toplu katliam yapmak mehepe nin iyi bildiği yöntemlerdir,Çorum ve K.Maraş olayları na bir bakın.Çorumda bir yaygara koparıldı aleviler camiyi yaktı,cemaat içeride kaldı diye arkasından çıkan olaylarda 55 insan acımasızca katledildi.K.Maraş keza öyle,ya 7 tip li öğrencinin katledilmesiiheleki balgat olayı.aklıma ülkücü şehit denilen bir geliyor..veli can oduncu polis katili.bu **** zeytinburnunda yaşardı.bir arkadaşı arabayı kullanırken kendisi yan tarafta oturur ve bir polis ya da polis aracı gördüklerinde polisin dikkatini çekmek için özellikle atraksiyon yapar ve polisin kendilerini durdurmasını sağlarlardı.polis ehliyet kimlik sorduğunda özellikle cevap vermez ve polisi kapıyı açmak için kışkırtıp polis kapıyı açtığında şarjörü üstüne boşaltıp kaçarlardı.kendisi de cezaevinde kafasına çarşaf geçirilip öldüresiye dövülüp şişlendi..itoğlu it.şehit olmak bu kadarmı ucuz bu ülkedeya sn. cumhurbaşkanımızın namaz kılarken asker tekmeyle öldürdü diye höyküre höyküre ağladığı necdet adalı..sırf aynı görüşte olmadığı için öz amcasının oğlunu kahvehanede sırtından tabancayla vuran katil..sırf içerde bebekyüzüne hasta olup ta kaymasınlar diye ülkücülüğe soyunan ,namaz kılarken asker tekmeyle öldürmüşmüş,bi gidin la..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kendisini yenilemiyen ve gelistirmiyen bir toplum yok olmaya mahkumdur.

Bagnaz, yoz ve gericiligi ile ovunen barbarliktan oteye gitmeyip naralar atanlar, Insan kani emmekten oteye gitmezler.

Irkci ve Milliyetcilikleri ile ovunenler, Dunya Halklarin Kardesliginden Soz Edemezler.

Basin Ozgurlugunu, Dusunce Ozgurlugunu ve Fikir Ozgurlugunu Savunmiyanlarin.. Demokrasiden Soz Etmeleri Mumkun Degil.

Farkliliklarimizi, Zenginliklerimiz olarak algilamiyan, Hosgoru ve Saygili olmiyanlar.. Insanliktan Soz Edemezler..

Irkci ve Milliyetci mantiga hizmet edenler... Adolf Hitler, Mussolini, Franko ve daha bir cok kan emicilerin izinden gittiklerini bilmelidirler.

Fasizmin neye ve kime hizmet ettigini ve ne oldugunu bilmiyenler... Devrimcilerin, Sosyalistlerin ve Koministlerin kimler icin mucadele verdiklerini hic bilmezler....

Degerli Aziz Nesin`i Saygi ile Anarken... %80 APTAL. sozunu az bularak. Bunun %90 oldugunu dusunuyorum...

Yer yuzunde butun dunya ulkeleri aya fuzeye ucar, surekli ileriye yonelik adim atar.. Ama Turkiye deki Irkcilik, Milliyetcilik ve Gericilik olgusu Turkiyeyi bir adim ileri goturmez.... Vatan Millet Sakarya, Bir Turk Cihana Bedeldir, Turk Olmez, Acikmaz, Yenilmez vs vs safsatalardan ceviz kabugunu doldurmiyan soylemlerden oteye gitmez...

Ozellikle DEVLET NEDIR onu bile bilmiyoruz. ulu orta kisir tatismalardan oteye gitmiyen, kendi dogrularinin dogrulugundan baska bir sey dusunmiyen sabit ve yoz dusuncelerle hareket eden mantikla hareket ettigimiz surece... BOYLE GELDIK, BOYLE GIDECEGIZ... BOYLE EGITILDIK, BOYLE EGITMEYE DEVAM EDECEGIZ... VAAAAYYY BU ULKENIN HALINE....

 

Sonuc olarak, yaziyi alintilayip, belki okumiyan veya okuyupta anlamiyan arkadasinda vayyyyy haline.

 

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Geçmiş den günümüze okadar çok Sol örgüt kurulmuş ki genede Sovyet işgaline zemin hazırlayamamışlar. Günümüzde ise Aynı Örgüt artıkları NATO, ABD, B.M çağrılar yaparak Batı Emperyalizminin İşgal edeceğini sanıyorlar. O kadar zavallılar ki kendilerini halen 1950 -1980 lerden kurtaramadılar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayin avniler. 

 

Turkiye nin Soviyetler tarafindan isgal edilmedigi dogrudur..

Fakat Cumhuriyetin kurulusundan beri Ingilizler, Fransizlar ve ozellikle Amerika Birlesik Devletler tarafindan isgal edildigini NASIL BILMIYORSUNUZ???

Bunu bilmemek icin bir insanin bilgiden, birikimden, akildan sorunulari olmasi gerekir.

Turkiye NATO MUTEFIKI yani kuklasi kulanilan bir masasi degilmdir?

Nato yu bir kenara birakin,

Turkiyenin Amerikada kac tane USSU var? tek bir tane gosterebilirmisiniz? elbette HAYIR hemde kocaman bir hayirr...

Pekki Amerikanin Turkiyede Ussu varmidir?

Siz ve sizin gibilere gore sadece Incirlik Ussu var degilmi?

 

Türkiye’de kaç tane ABD-NATO üssü var?

ABD yada NATO üssü denildiğinde herkesin aklına İncirlik geliyor peki ya İncirliğin haricinde başka üsler var mı? Biraz araştırıldığında korkunç bir sonuç ortaya çıkıyor ve ülkemizin dört bir tarafının maalesef ABD-NATO üssü olarak kullanıldığını görüyoruz.

İşte çarpıcı sonuçlar

İncirlik Hava Üssü yönetimi ve denetimi TSK’da olan, NATO’nun önemli bölgesel bir depo üssüdür. Adana’ya 10 km uzakta bulunan üs, Akdeniz’e 56 km uzaklıktadır. Türk Hava Kuvvetleri 10. Ana jet üssü ve ABD hava kuvvetleri 39. Ana jet üssü burada görev yapmaktadır.

İzmir Hava Üssü İzmir’in 17 km kuzey batısında Çiğli’de bulunan Avrupa’daki ABD hava kuvvetleri’ne (USAFE) bağlıdır. 42 uçak ve 300 asker-personel bulunan üste I-HAWK ve Roland füze sistemleri konuşlandırılmıştır. İzmir Hava Üssü NATO’nun Türkiye’deki en eski üssü olmakla beraber, son yıllarda önem kazanmıştır. 11 Ağustos 2004’de LANDSOUTHEAST karargâhı Napoli’den İzmir’e taşınmış, 1 Ocak 2006’da da ABD 16. hava filosu, Almanya’nın Ramstein hava üssünden alınarak buraya yerleştirilmiştir.

Şile üssü: Stinger füzelerinin fırlatılması için uluslararası standartlarda bir atış alanıdır.

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı: Irak savaşı sürecinde NATO tarafından getirilen AWACS’lar burada üslenmiştir.

Balıkesir 9. Hava Jet Üssü: Bu üsde 6 adet “vault” denilen füze rampası bulunmaktadır.

Muğla Aksaz Deniz Üssü olarak kullanılmaktadır.

Ankara-Ahlatlıbel, Amasya-Merzifon, Bartın, Çanakkale, Diyarbakır-Pirinçlik, Eskişehir, İzmir-Bornova, İzmit, Kütahya, Lüleburgaz, Sivas-Şarkışla, İskenderun, Ordu-Perşembe, Rize-Pazar, Erzurum, Van-Pirreşit ve Mardin’de NATO’ya bağlı Birleştirilmiş Hava Harekat Merkezleri (CAOC6) bulunmaktadır.

* Ankara, Karamürsel, Sinop, Hakkari, Hatay, Erzurum Kargapazarı; dinleme üsleri.

* Ankara Cevizlibağ, Elmadağ, İstanbul, İzmir; dinleme ve harekat merkez üsleri.

* Adana-Hatay Toroslar; CIA, Gladio eğitim üssü.

* Tekirdağ Çorlu Havaalanı; Lojistik destek üssü.

* Konya; AWACS erken uyarı uçakları bu üste.

* Gaziantep-Batman Havaalanı; Lojistik destek amaçlı havaalanları. Heronların üssü.

* Sabiha Gökçen Havaalanı; Lojistik destek havaalanı.

* Mersin Taşucu Limanı; Limanda liman ve helikopter pisti var.

* İskenderun Limanı; Türkiye’nin en geniş konteynır alanına sahip bulunuyor.

* Adana İncirlik; Nükleer bombaların yer aldığı, ABD’nin bölgedeki tek harekat üssü.

* Diyarbakır; Hava üssü, NATO askeri var.

* Şırnak-Silopi; Lojistik depolama yeri.

* Mardin; İncirlik Üssü’ne ve İskenderun’a gelen ABD asker ve teçhizatları için geçiş yeri.

* Şanlıurfa; yakıt ikmal üssü.

 

Bunlar bilinenlerdir, bilinmiyenler ise ABD nin Turkiye yi yonetip buyuk gizliliklerle yuruttukleri yer alti yerlesim bolgeleridir..

 

Turkiyenin 67 ili varken. 59 ilinde ABD - NATO Uslerinin oldugu. Bir donem ABD den ayrilip bagimsiz olacagini savunmaya calisan Donemin kuklasi olan Ecevit`e verilen cevap... Biz Turkiye ye Cikarma Yapma Gibi Bir Derdimiz Olmaz. Turkiye deki Uslerimiz Turkiye yi Teslim Alabilecek Guctedir Denmistir. ve Kukla Ecevit soyledigine bin pisman olmustur...

 

Sonuc olarak Turkiye Halklarinin %90 ni aynen senin gibi gecenin uykusundadirlar onlar icin saat bir saniye bile ilerlemez.. cunku yasiyan birer oludurler...

 

ISTE TURKIYENIN %90 TIPKI SIZIN GIBI ZAVALLI KONUMDADIR.....

SUSTUKCA SIRA SANADA GELECEKTIR.

SIRA SANA GELDIGINDE, IS ISTEN GECMIS OLACAK....

 

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayin avniler. 

 

Turkiye nin Soviyetler tarafindan isgal edilmedigi dogrudur..

.

.

.

Saygi ve Insani Sevgilerimle.

 

Haklısınız Belirttiğiniz konuların tamamiyle hepsine katılırım, hatta İngiliz Milletler Topluluğu Gizli üyesi olduğumuzuda iddia edebilirim. Lakin konu başlığına uygun bir yorumdu benimki:)

Saygılar benden.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...

Türkiye hicbir zaman bir sovyet tehlikesi altinda olmadi,emperyalizmin usaklari yani chp,nin icindeki hain tabaka(DP)TÜrkiyeyi abd nin kölesi yapmak icin bir tehdit olarak sovyetleri halka sundular,cahil halk tabakalari düsünme kabiliyetinden yoksun oldugu ve din bezirganlarinin sözlerine inandiklari icin sovyetlere karsi abd emperyalizmine teslim oldular.ilk olarak kalkinma icin kurulan sanayi tesislerinin kapisina kilitler vuruldu,sen yapma ben veririm dedi amerika.Bugün uzun adamin demokrasi sehidi diye adlandirdigi menderes amerikanin has usaklarindan biriydi.chp,yi asker yanlisi gösteren,atatürkü koruma kanunu cikartan atatürkün heykellerini diktirip atatürkcülük maskesi altinda hem askeri ele gecirmek hem islamciligi yani tekkeciligi zaviyeciligi oksayan,laikligi cigirindan cikarip cumhuriyet ve atatürke hakaret etsin diye necip fazili örtülü ödenekten besleyen kisi menderestir.Türkiye kendi ayaklarinin üzerinde durarak gelismeye calisan bir devletti,kirmizi cizgileri vardi.emperyalizmin adami Bahceli ecevit koalisyoninu yikarak akp nin secilmesine destek olmus ülkeye akitilan kara ve sicak sermaye ile sözde kalkinma hamleleri yapilirken emperyalizmin silahli gücü ile anlasma yapilarak ülke bölünmek istenmistir.akp nin kalkinma hamleleri birer tuzaktir

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Tüm irkci ve demokrasi karsiti sözümona kendilerine Türk milliyetcisi diyenlerin yorumlarina baktim ve güldüm.Bu kadar mi bos olur insanin beyni.Belli ki bu kisiler masallarla aldatilmis aldatildiklarinin bile farkinda olmadan birde kendilerinin iddialarina karsi yorum yapanlari bilgisizlikle sucluyorlar.

 

Amerikan 6.Filosu'na karsi TAM BAGIMSIZ TÜRKIYE sevdalilari "DEFOL 6.Filo "diye yigitce gösteri yaparlarken,o dönemdeki MTTB(Milli Türk Talebe Birligi)üyeleri,basta (Abdullah Gül,Recep Tayyib Erdogan,Mehmet Sevket Eygi)olmak üzere 6.Filo'ya karsi olanlara karsi "ALLAHINI SEVEN BALTASINI KAZMASINI ALSIN CIHADA GELSIN diyerek cihat ilan etmis ve iki masum ve serefli Türk evladi bu yobaz sürüsünün kurbani olmuslardir.Düsünün ki bir taraf KAHROLSUN AMERIKA TAM BAGIMSIZ TÜRKIYE diye sloganlar atarken diger taraf ise Emperyalizmin usakligina soyunarak tam bagimsiz Türkiye istemine karsi cikiyordular.Bu kisiler bugün hala yasiyorlar:Birisi Milli Gazeteyi cikariyor,Atatürk düsmanligi yapiyor,birisi devletin basinda Demoklesin kilici gibi agzini acani iceri attiriyor.Digeride noterlikten emekli olup inzivaya cekildi.Gramam Fuller'in "SIYASAL ISLAMI'ni"Laik Türkiyede uygulamak icin cumhurbaskani oldu "Laikligin artik sonu geldi"diye ahkam keserek önüne gelen 800 küsür yasanin biri haric hepsini onaylayip sahibine göndermistir.Fetullah Gülen onun zamaninda TSK'ya sizmis,Türkiye'de Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin kuyusunu kazarak bugünkü manzarayi yaratmislar ve simdi de zeytinyagi gibi su yüzüne cikmislardir.

 

Mehmet Agar;Gecenlerde Meclis Arastirma Komisyonu'nda verdigi ifade de aynen sunlari söylemistir;"Biz aldandik,Solcu gencler ellerine silah almamis masum genclerdi"

 

Ülkeyi kana bulayan sol örgütler diye   baslik acarak akillari sira  taslayan ve onlara arka cikanlar Türkiyede sol asla tehlikeli olmamistir cünkü bagimsizlik isteyenler tehlikeli degildir bagimsizliga karsi cikanlardir gercek tehlike.Iste Türkiye bugün maalesef sagci,fasizan ve dinci bir hükümetin elindedir.Mafia ile isbirligi halindedirler.Tüm kurumlar zaptedilmis devlet yok edilmis bir kisinin agzindan cikan söz ALLAHIN AYETI gibi yerine getiriliyor.Tevekkeli degil bu kisi icin daha dün birileri;Allahjin tüm sifatlarini üzerinde tasiyan kutsal insan diyorlardi.Evet bugün Türkiye'yi felakete sürükleyen ideoloji, sagci ve dinci ideolojidir ve bu ideolojinin basindaki kiside ALLAHIN yeryüzündeki ortagidir!Evet o'na Allahin ortagi gözüyle bakiyorlar.Camlica'da onun icin yarin hayatini kaybettiginde türbe bile hazirladilar pesindekiler gelip ona tavaf etsinler diye.Yani Canakkale ve Kurtulus Savasi kahramani ve Komutani,Bagimsiz Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu 

Mustafa Kemal ATATÜRK'e karsi emperyalizmin Türkiye ayagi icin hazirlanan bir türbe!

 

 

saygilarla

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.