Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Güçlü Kadınlar Bir Erkek İçin Şunları Kesinlikle Yapmamalıdır / Değiştirmemelidir


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Güçlü Kadınlar Bir Erkek İçin Şunları Kesinlikle Yapmamalıdır / Değiştirmemelidir

Birisi için başınızı üstündüğünüzde veya belki güvende hissetmiyorsanız, başkasının kendi istek ve ihtiyaçlarını kendi başınıza öne koymak bazen kolaydır. Ancak kendinizi zamanında yakalamazsanız, bulunduğunuz yerden bir kısmını kaybedebilirsiniz. Bayanlar, bir erkeğe ya da kimseye şu beş şeyi yapmayın.

 

1. Görünüşünü değiştir.

 

EĞER sevgiliniz iyi bir insan ise, sizi asla onların yararına bakma şeklinizi değiştirmeye zorlamazlar. Seni ve hepinizi sevmeliler. Hepiniz. Ağırlığınız, saçlarınız ya da stiliniz onu gerçekten rahatsız ettiyse, doğru sebeplerden dolayı açıkça sizinle değil. Yaptığınız herhangi bir fiziksel değişiklik, dikkat edilmediği için veya başkası için değil, onları istediğiniz için yapılmalıdır.

2. Tutkularınızı tehlikeye atın.

 

Kesinlikle hiç kimse hedeflerinize giremez. Sonuçta hayatın, ve hiç kimse senden daha fazla hayalleri bırakıp pişman olmayacaktır. Bir iş fırsatı verme veya bir fikri beklemeye alma kararı şu an en iyi görünebilir, ancak geleceğe asla garanti verilmemiştir. Eşiniz sizin gayretlerinizi desteklemelidir ve sürüş için birlikte gelmeye razıysa, bu sadece bir bonus.

3. Onayını bekleyin.

 

Güçlü bir kadın kurallarına göre oynuyor ve talimatlar için oturmamaktadır. Bir başkasından doğrulama istemek yerine, iddialı olmalısınız ve kendi kararlarınızla ilerlemelisiniz. Sizin için en iyi olanı öğrenebilecek kadar büyümüşsünüzdür.

 

4. Zaten planlanmış planları iptal edin.

 

Önemli bir şeyin ne zaman ortaya çıktığı zaman yeniden planlamak farklı ama onunla birlikte olmak için yaptıklarınızı bıraktığınızda sorun yaratıyor. Arkadaşlarınız ve aileniz yan çizgide olmamalı ve yalnızca uygun olmadığı zamanlarda getirilmelidir. Hiçbir zaman bekleme modunda olmamalısın, ve saygılıysa, sizi başka zaman yakalamakta sakıncası olmaz.

 

5. Ona sizi değiştirme izni verin.

 

Kendin dışında başka kimseler için kim olduğunu değiştirme. Ve kendiniz ayarlamalar yapmaya karar verirseniz, iyileştirme size daha iyi gelecektir. X, y ve z yaparsanız daha çok ilgileneceği mümkündür, ancak sizi gerçekten sevmez. Kim olduğunuzu asla gözden kaçırmayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.