Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

nolcak benim bu halim


f.nur

Önerilen İletiler

kimseye söyleyemediğim şeyler yapıyorum. yaklaşık 3 senedir sürekli kendime zarar veriyorum. dikkat çekmek gibi bi amacım yok zaten birisi görürse mahvolurum. sürekli ağlıyorum boş boş dolanıyorum yalan söylüyorum ölmekten korkuyorum ama bazende yaşamak istemiyorum. kendime yapmadığım şey kalmadı bazen birine söyleyip yardım etmelerini istiyorum bazense her şeyi daha da kötüleştirir diye susuyorum. kimseyle konuşamıyorum yanımda arkadaş namına kimse yok hiç bi zamanda olmadı her zaman yalnızdım. son günlerde gittikçe kötüye gidiyorum çok yoruldum artık.

 

kimsenin umrunda değilim nasılsın diye sormuyo evdekiler bile belki bende yapmadığım içindir ama biri sorsa anlatıp da düzelsem keşke. yalnız olmak hoşuma gidiyo diye kandırıyorum kendimi ama öyle değil desemde kimse yok yanımda. evde bile görnmez umursanmaz insanım belki bana öyle geliyo bilmiyorum hiç bişey bilmiyorum. küçüklükten beri hep kötü biriydim hırsızlık yaptım daha başka şeyler.. ilkokuldan liseye hatta üniversiteye kadar dost diyebileceğim kimsem olmadı sorun bende diye düşünüyorum. insanlar benle oturmak istemez hep yalnız kalırdım 3 lü arkadaş grubumuz olurdu ve her seferinde dışlanan ben olurdum..

 

bıktım artık herkesden bacağım kolum her yerim kesiklerle dolu ilk başta kızgınlıkla yaptığımı düşünüyodum şimdiyse yapınca daha iyi hissediyorum. sinirlenince kapıyı çarparım yada tabak bardak ne varsa önümde kırardım bi gün babam kapıyı çarpcağına git kafanı duvara vur dedi kapıyı yaptırmak masraflı artık kapı çarpmıyorum görse babamın hoşına giderdi. midemde ülserler varmış doktor bi sürü ilaç verdi hiç birini içmedim belki kötüleşirde kanser olurum o zaman herkes pişman olur bana böyle davrandığı için diye bekliyorum ağrı kesici alınca mide kanaması olurmuş bi günde 4 5 tane majazik içtim ama hiç bi halt olmadı o kadarını üst üste içtim diye de bişey olmadı. elimi incittiğimde kırılsın diye kaç defa duvara vurdum morardı ezildi anca zedelenicek kadar vurmus kırık çatlak olmamış malesef.. bakınca neler neler yapmışım ama hala bişey yok sonum ne olacak bilmiyorum ama artık içimde tutamıyorum birilerine anlatmak istedim ..hayattayım ama yaşamıyorum... beni tanımlayacak en güzel cümle..
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

istediğiniz şey tam olarak ne ? 

kendiniz görmek istediğiniz pozisyon ve durumu belirlediniz mi?

Herkesin öncelikli düşüneceği kişi tabi ki kendisidir.Anne ve baba hariç onları bıktırmadıgımız  sürece hep iyiligimizi isterler hatta hala iyiligimizi isterler ama yapacak bir şey bulamıyo olabilirler.Ya da kırılmışlarsa artık bize karşı kötü konuşabilirler ama içlerinde ki acı inan sizinkinden farklı degildir.

   bu güne kadar ki yaptıgınız şeylerden farklı bir şey yapmalısınız.Neden hep kendiniz ön pilandasınız. Bence kendi durumunuzu düşünmekten uzaklaşıp biraz çevrenizi seyretmeye başlasanız,ne kaybedersiniz.

hayattan vaz geçmeyi düşündügünüz an : var oldugunuzu düşündügünüz bu kimliginzi parçalamanın zamanının geldigi andır.Degişin ;kim oldugunuzu sadece düşüncelerinizden yola çıkarak yorumlamayın ,yüreginizdekileri açın sizi dinleyecek birilerini bulun baska insanların fikirlerini alın, onları yadırgamadan sen beni anlamıyosun ,yasamadıklarımı bilemezsin tiriplerini atmadan sadece anlatın ve dinleyin .Onlar ne diyor .AİLENİZ  le konuşabilirseniz daha iyi olur.

          empati kurun ,başka insanlarıda düşünün siz onları düşünürseniz onlar da sizi düşünmeye başlar ve o zmn yalnız olmadıgınızı anlarsınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.