Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Samsung Galaxy Note 8 Hakkında Herşey Buraya


Önerilen İletiler

  • 2 ay sonra...
  • Admin
Samsung'un yeni canavarı Galaxy Note 8 gerçekten geliyor!
 
Samsung, faciaya dönüşen Galaxy Note 7 macerasından sonra, Galaxy Note 8 hakkındaki planlarını açıkladı!
 
Samsung, ilk çeyrek sonuçlarını açıkladığı duyurusunda, mobil departmanının düşüş yaşadığını kabul etti. Bu düşüşün bir numaralı nedeni olaraksa, amiral gemisi telefonların satışında yaşanan düşüşü gösterdi.
 
Amiral gemilerinde yaşanan düşüşün altında iki neden yatıyor. Birincisi, henüz piyasaya sürülen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın etkisinin neredeyse sıfır olması. Bu iki telefonun yakalayacağı başarıyı, ancak ikinci çeyrek sonuçları açıklandığında göreceğiz.
 
İkinci neden ise, tabii ki Galaxy Note 7 fiyaskosu. Samsung, büyük kar beklediği Galaxy Note 7'den, yaşanan yanma vukuatları ve geri toplama sonrasında büyük zarar etti. Ve bu zararı toparlamak, yeni Galaxy S8'lere düştü.
 
Açıklamada bir de, yılın ikinci yarısında piyasaya sürülecek yeni bir amiral gemisi telefondan bahsedildi. Aslında bu çok da büyük bir sürpriz sayılmaz; Samsung'un Galaxy Note 8 üzerinde çalıştığı zaten konuşuluyordu. Hatta Ocak ayında, Samsung Mobile yöneticisi Koh Dong-Jin, daha iyi, daha güvenli ve fazlasıyla yenilikçi bir Galaxy Note 8'i piyasaya süreceklerini açık açık söylemişti.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Admin

Samsung Note 8'in çıkış tarihi belli oldu

 

Samsung, Galaxy Note 8'i piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor.
 
samsung-galaxy-note-8-with-better-infini

 

Galaxy S8'i piyasaya tahminlerden geç süren Samsung, Galaxy Note 8'i ise tahmin edilenden önce piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket, Galaxy Note 8’i yılın üçüncü çeyreğinde çıkarmayı planlıyordu. Son haberler, bunun aksini iddia eder yönde.. Bunun nedeni ise iPhone 8... 

 

Bunun bir pazarlama stratejisi olduğu ve Note 8'in Eylül'de piyasaya çıkacak iPhone 8'e meydan okuyacağı öne sürülüyor. Piyasaya yaz sezonu gibi çıkacak olan Galaxy Note 8'in Galaxy S8 tasarımına benzer olacağı ve 13MP çözünürlüğünde ön kameraya sahip olacağı söyleniyor. 

 

Galaxy Note 7 skandalını geride bırakan Samsung'un Apple'a nasıl meydan okuyacağı ise merak konusu... 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • Admin
Galaxy Note 8'in görüntüsü sızdırıldı
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'e ait yeni bir görüntü sızdırıldı.
Bataryası patladığı gerekçesiyle geri çağrılan ve satışı durdurulan Note 7'den sonra Samsung'un Note serisi için nasıl bir yol izleyeceği belli olmaya başladı. 
Samsung Galaxy Note 8'in tasarımı hakkında da sızıntılar gelmeye başladı. 
Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8’e ait render videosu sızdırıldı! 
 
https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s
 
OnLeaks ve 91Mobiles tarafından yayınlanan sızıntı ile Galaxy Note 8'in birebir aynı bir kasa yapısına sahip olacağı iddia ediliyor. 
Samsung'un yaşanan Note 7 skandalının ardından kendisini affettirmek adına yeni modelinde pek çok yeniliğe yer vermesi oldukça muhtemel. 
 
DDTWAj-WsAAlMlV.jpg
 
İddiaya göre, bu modelle telefonun ekranı hatırı sayılır bir şekilde büyüyecek. 
Note 8’de de parmak izi tarayıcısı arka tarafa konumlandırılacak. 
Model hakkındaki diğer iddialar şöyle... 
4K ekran 
64-128 GB hafıza 
4 bin 600 mAh
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Galaxy Note8 iki farklı seçenekle geliyor
 
Galaxy Note8’in çıkışı yaklaştıkça telefon ile ilgili yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Son olarak da telefonun iki farklı versiyonla satışa çıkacağı ortaya çıktı.
Bildiğiniz gibi Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note8’i çok yakında tanıtması bekleniyor. Telefon resmi olarak tanıtılacağı tarih yaklaşırken telefon hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak da telefonun dahili depolama alanı ile ilgili bazı önemli detaylar paylaşıldı.
 
Güney Kore basınında yer alan bilgilere göre Note8 depolama alanı konusunda iki farklı seçenekle satışa çıkacak. Note8’in 64 GB ve 128 GB depolama alanına sahip iki farklı versiyonla satışa sunulacağı söyleniyor. Her iki versiyonda da isteyenler telefonun depolama alanını microSD hafıza kartı ile 256 GB’a kadar yükseltebilecek.

Ayrıca Samsung yöneticisinden gelen bilgilere göre telefonun fiyatı da depolama alanına göre 1000 ile 1100 dolar arasında değişecek. Note8’in 26 Ağustos’ta düzenlenecek bir etkinlikle resmen tanıtılması bekleniyor.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...
  • Admin

Live Leak'e göre Samsung Galaxy Note 8 Spesifikasyonları


Samsung Galaxy Note 8 çıkış tarihi hızla yaklaşıyor ve cihazla ilgili birçok söylenti detayının 23 Ağustos'ta gerçeği doğrulaması bekleniyor. Yakın tarihli bir sızıntı, Galaxy Note 8'in muhtemelen canlı görüntülerinin ne olduğunu gösteriyor; Son haftalarda ortaya çıkmış bileşen sızıntılarını işler hale getirir.


Orijinal olarak My Everyday Tech tarafından paylaşılan görüntüler, ekran üstü bir düğmeye sahip olan uzun bir çerçeve ve sonsuzluk ekranına sahip Galaxy S8 + 'e oldukça benzeyen bir cihazı gösteriyor. Bununla birlikte, bazı görüntülerde, cihazın S-Kalemini tutacak açıklığın görülebildiği açılar görülüyor. Cihazın Galaxy Note 8 olabileceğinin en büyük kanıtı budur.

Resimler ayrıca, Galaxy Note 8 için söylenen çift kamera kurulumunun yanı sıra arkaya bakan parmak izi tarayıcısını ortaya koyuyor. Galaxy Note 8, görüntülere göre ayrılmış Bixby düğmesini, bir USB-C bağlantı noktasını ve bir 3.5mm ses jakı da bulunduruyor.

Kaynak, Galaxy Note 8 sızdırılmış görüntülerle ilgili yazılarını sildi ancak fotoğraflar zaten birkaç haber raporunda ve popüler teknoloji bloglarında yayınlandı.
Söylentiler, Galaxy Note 8 piyasaya sürüldüğünde hala uğraşıyor. En son raporlar, cihazın 25 Ağustos ön sipariş için piyasaya çıkabileceğini ve seçkin pazarlarda 15 Eylül'de satışa sunulabileceğini öne sürdü. Bu tarihler henüz teyit edilmemiştir.

Galaxy Note 8'in piyasaya sürülmesini umut eden birçoğu, cihazlarını durdurmaya karar verdikleri mevcut Galaxy Note 7 sahipleri, sonlandırmalarına ve küresel geri çağırmalarına rağmen. Geri kalan Galaxy Note 7 kullanıcılarıyla ilgili yakın tarihli bir IBTimes raporu, birçoğunun Galaxy Note 8'in piyasaya sürülmesini beklediğini ve böylece 2016 telefonlarını emekli edebileceğini vurguladı. Samsung'un geri çağırma politikasına göre, sahipler eski Galaxy Note 7 el cihazlarını halen 900 doları aşan bir geri ödeme için geri alabilirler.


Çoğu donanım ve yazılım söylentisinin en olası özellikler olarak katılaştığı düşünülürken, yeni raporlar Galaxy Note 8'in Gold, Midnight Black, Arctic Silver, Orchid Grey (Violet), Coral Blue, Koyu Mavi, Pembe ve Derin Deniz Mavisi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • Admin

Galaxy Note 8'de olup iPhone 7'de olmayan 5 özellik
 
Geçtiğimiz yıl yaşanan Galaxy Note 7 skandalı ile uzun bir süre gündemden düşmeyen Samsung, Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note 8'i tanıttı. Peki Note 8'de olup iPhone 7'de olmayan özellikler neler?
 
iPhone 7 Plus'tan sonra Galaxy Note 8'e de çift arka kamera geldi. 2 tane 12 megapiksellik kamerasına 2x optik zoom gibi başarılı özelliği ekleyen Note 8 bu adımı ile iPhone 7'nin önüne geçti. 
 
6.3 inçlik Super AMOLED ekrana ev sahipliği yapan Galaxy Note 8'in aynı zamanda HDR desteği de sunması onu iPhone 7'den bir adım öne çıkarıyor. 
 
Note 8'i iPhone 7'den ayıran bir diğer özelliği 'S pen' isimli kalemi. Note serisinin vazgeçilmezi akıllı kalem bu modelde ekran kapalıyken de not almanıza ve cihaz kilitli durumdayken notlarınızı görüntülemenize izin veriyor. 
 
Galaxy Note 8'de hızlı şarj ve kablosuz şarj özellikleri bulunuyor. Bu özelliklerin iPhone'a Eylül'de tanıtılacak iPhone 8'de gelmesi bekleniyor. 
 
Galaxy Note 8'de 64 GB'lık hafozaya yer verilse de kullanıcılar bu alanı genişletebiliyor. iPhone'da ise sunulan hafıza seçeneğinin dışına çıkılamıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Samsung'dan Galaxy Note 8 sürprizi (Galaxy Note 8'in fiyatı ve özellikleri neler?)

Samsung'un geçen hafta tanıttığı yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 ile ilgili bir süredir dile getirilen iddia doğrulandı. Peki Galaxy Note 8'in özellikleri neler? Galaxy Note8'in fiyatı ne kadar? Galaxy Note 8 ne zaman satışa çıkacak? İşte Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili bilmeniz gereken her şey.

Geçtiğimiz yıl yaşanan Galaxy Note 7 skandalı ile uzun bir süre gündemden düşmeyen Samsung, Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note 8'igeçen hafta tanıttı. 

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 ile ilgili bir süredir dile getirilen iddia doğrulandı.

Lansmanda 64 GB'lık modeli tanıtılan Galaxy Note 8'in Güney Kore'de bir telekom firması aracılığıyla satılmak üzere 256 GB dahili depolamaya sahip bir modeli olduğu doğrulandı. 

Söz konusu 256 GB'lık modelin Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağına dair resmi bir açıklama ise şu an için bulunmuyor

Peki Galaxy Note 8'in kullanıcılarına sunduğu diğer öne çıkan özellikler neler?

İşte Samsung Galaxy Note 8 ile kullanıcıların beğenisine sunulan diğer öne çıkan özellikler... 

6.3 inç büyüklüğünde Quad HD bir ekrana ev sahipliği yapan cihaz, Android 7.1.1 Nougat ile kutudan çıkıyor. 

6 GB RAM 
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...
  • Admin

Bazı Galaxy Note 8 sahipleri pil şarj sorunları bildirdiler

a screenshot of a cell phone

Bazı Galaxy Note 8 sahipleri, piller kuruduktan sonra telefonlarını şarj edemediklerini veya açamadıklarını bildiriyorlar - bu da diğer telefonları istila eden bir sorundur. Samsung temsilcileri bireysel sorunları çözmeye çalışırken, bir sözcü Engadget'e "güç yönetimi devresiyle ilişkili olabilecek çok sınırlı sayıda rapor aldı" dedi.

Bu sayı nispeten az sayıda kullanıcıyla sınırlı görünüyor ve minnetle güvenlikle ilgili olarak görünmüyor. Güç yönetimi ile daha büyük olasılıkla - özellikle küçük bir miktarda enerjinin, şarj kontrolünü başlatmak için kickstart'a yardımcı olması için telefonda kalması gerekiyor gibi görünüyor. Bu, bazı diğer telefonları da rahatsız eden bir konudur.

Samsung temsilcileri, etkilenen kullanıcılara Not 8'ler için garanti kapsamında bir değişiklik yapılması önerisinde bulundu, ancak telefonlarını teslim etmek istemeyen veya garanti kapsamına girmeyen kişiler, yığın şarj denen şey deneyebilirler. Şarj cihazınızı, yaklaşık 30 saniye arayla telefonunuzun içine ve dışına 10 ila 15 saniye takarak, yaklaşık 20 dakika veya 100 kez telefonunuzun tekrar çalışmaya başlamasından sonra yeterli enerji üretebilirsiniz.

Tabii ki, bu oldukça yorucu bir görev ve güvenlik ve etkililiği garanti edilmez, ancak size mağazaya bir gezi kaydedebilir. Bu arada, Galaxy Note 8 (veya S8 Plus) sahibiyseniz, muhtemelen telefonunuzun suyunun bitmesine izin vermemek iyi bir fikirdir.

Samsung sözcüsüne göre "Telefonla ilgili daha spesifik bilgiler elde edilinceye kadar yorum yapamıyoruz, cihazlarıyla ilgili sorularınız varsa, 1-800-SAMSUNG adresinden doğrudan bizimle iletişime geçmeliyiz" dedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.