Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Balık burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Balık burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Neptün
Elementi: Su
Niteliği: Değişken
Rengi: Yeşil, mor
Taşı: Akuvamarin , inci, turkuaz

Mesleki anlamda son yıllarda birçok şanssızlık yaşadınız, kendinizi göstermediniz ve hayal kırıklıklarına yenik düştünüz. Ekim ayına kadar mucizevi olaylar görülmeyecek ama yaralarınızı sarabilecek, hayatınızı idame ettirecek kadar para kazanacaksınız. Bazı kurs imkanları ve sınavlarda gündemde olacak. Sonbahara kadar eksiklerinizi gidermiş olacaksınız. Böylelikle kasım ayından itibaren birçok büyük projenin içinde olacak ve yüzünüzün akı ile en zorlu işleri dahi hallederek başarılı işlere imzalar atacaksınız. Başarılarınız zedelenen özgüveninizi yerine getirecek. Kendinizden emin olacak ve karşılaştığınız hiçbir sorundan korkmayacaksınız. 2017 yılı size araba, ev gibi hayallerinizi getirmese de önümüzdeki yıl bu tip ihtiyaçlarınızı gündeme getirebilmeniz için birikim yapmanıza imkan tanıyacak.

 

Maddi gelirinizin geçmiş yıllarda ve 2016 da aşağılarda olması aile ilişkilerinize de olumsuz yansıdı ve eşinizden de tepkiler aldınız. Kazancınızın düzene girmesi ilişkinize de olumlu yansıyacak ve eşinizin bazı hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayacaksınız. Siz genel olarak kendinize cimri sevdiklerinize ise sonsuz cömertsinizdir. Cömertlikte abartıya kaçtığınız için aslında geçmiş yıllarda yaşanan parasızlık size tutumlu olmayı da öğretti. Artık herkese kayıtsız, şartsız güvenmeyeceksiniz. Bu sayede size ait olmayan başkalarının borçlarını ödemek zorunda da kalmayacaksınız. Çok güvendiğiniz, sevdiğiniz insanlara dahi size zora sokabilecek paralar vermekten uzak duracaksınız.

Burcunuzda uzun yıllar ev sahipliği yapacak olan Neptün gezegeni 2015 Eylül ayından bu yana Satürn gezegeni ile olumsuz açıda olduğundan aşkta istediğiniz gibi güzel beraberlikler yaşamakta zorlanıyorsunuz. Neptün gezegeni hayallerdeki aşklara özendirir ama hayaller ve gerçekler birbirinden çok farklıdır. Satürn de zamanının efendisi, dersler gezegenidir. Adeta sert bir öğretmen misali elinde sopası ile Satürn gerçekleri ile acıda olsa karşılaşırsınız. Aralık ayına kadar yalnız balıklar için gökyüzü aşkı fısıldamıyor. Kısa süreli etkileşimler olsa bile aşk aralık ayında gelecek. Partnerinizle uzun bir yolculukta tanışabilirsiniz. İlk görüşte aşkı onu gördüğünüz an deneyimleyeceksiniz. Aranızda yolların olması ilişkinize zarar vermeyecek aksine özlemle birleşen tutkunuz sizi yollara düşürecek. Birlikteliğiniz size maddi anlamda da şans getirebilir. Oldukça zeki partner işinizle alakalı da size yol gösterici olacaktır.

 

Evli balıkların biraz daha sabretmeleri gerekiyor. 2017 de ilişkinizle alakalı son sınavınızı vereceksiniz. Sürekli eşinizden şikayet etmeyi bırakın ve empati kurmaya çalışın. Birbirinizden tamamen farklısınız. Bu farklılıkları kavgaya çevirmek yerine eğlenceli hale getirmeye çalışmalısınız. Eşinizi hiç kimseye şikayet etmeyin. Sözleriniz kulağına gidiyor ve haklı olarak size cephe alıyor. Yeni yıla eşinizle bütünleşmiş ve gerçek bir aile olmuş gibi girebilirsiniz. Ekim ayından itibaren balıklar kolaylıkla bebek sahibi de olabilir.

 

Yeni yıla burcunuzda uzun vadeli ev sahipliği yapan Neptün ile kavuşum yapan mars gezegeni etkisi ile hasta girebilirsiniz. Anlık dalgınlıklardan kaynaklanan düşme vb nedeni ile kırık, çatlak gibi kemik sorunlarına yatkınsınız. Şubat ayına kadar şifa bulmakta zorlanacaksınız. Gribal enfeksiyonlarınız da yeterince dinlenemediğiniz için uzun süre sizi yatağa düşürebilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.