Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Kova burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Kova burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Uranüs, Satürn
Elementi: Hava
Niteliği: Sabit
Rengi: Koyu mavi, mora dönük siyah
Taşı: Turkuvaz, akuamarin, lapis

 

2016 boyunca transit retro mars gezegeninden aldığınız olumsuz açılar nedeni ile işinizde ilerlemekte çok fazla güçlüklerle karşılaştınız. Öyle anlar yaşadınız ki kendinizden umudunuzu kesmeye başladınız. Artık başarı elde edemeyeceğinizi düşünmeniz sağlığınıza dahi zarar verdi ve yüzünüzün gülmeyeceğini düşünmeye başladınız. Dost sandığınız bazı kişiler işlerinizin başarısızlıkla sonuçlanması için arkanızdan kuyunuzu kazdılar. Herkese kolay güvenen dost canlısı biri olduğunuz için onların oyunlarını çok geç fark ettiniz. Mayıs ayında arkanızdan iş çeviren dost görünümlü şeytanların kendi kuyularına düştüklerini göreceksiniz. Üstelik hiç utanmadan sizden destek isteyebilirler. Belki siz yine onlara yardım ederdiniz ama aileniz ve eşiniz buna asla izin vermeyecek. 2017 de geçmiş yıllara inat ödüllerinizi toplamaya başlayacaksınız. Başarı, şans ve para sizin olacak. Elinizi attığınız her işi başarı ile tamamlayacak ve tabiri caizse fırsatları altına çevireceksiniz. 22 Nisan 9 Ekim arası işiniz dışında başkalarına yapacağınız aracılıklardan da büyük paralar kazanabilirsiniz. Sıkıştığınız için sattığınız ev ve araba gibi mallarınızın yerine daha iyilerini almanız için Jüpiter gezegeni size bol destek sunacak. Yurt dışı bağlantılı ve basın yayınla alakalı işleri olan kovalar da isimlerinden söz ettirecekleri projeler içinde olarak üne kavuşabilirler. İyi kalpli biri olduğunuz için zor durumda olanları da unutmayacaksınız. Kimsesiz çocuklara el uzatacak, ruhen de huzuru yakalayacaksınız. Bu sayede adeta bir görünmez el her zaman peşiniz de olacak ve türlü sıkıntıdan sizi korumaya çalışacak.

 

2016 sizin için aşka dair beklentilerinizi azalttığınız bir yıl oldu. İşleriniz de kötü gittiği için hayatınızda bir de aşkın açacağı yaraların olmasını istemediniz. Bu güne kadar genelde sorunlu kişilerle beraber olduğunuz için yeni dertler istemediniz. 2017 de aşka ihtiyacınız olmadığını düşündüğünüz bir anda gelecekte eşiniz olacak kişi ile tanışma fırsatı yakalayacaksınız. Sevgilinizle aranızda uzun yollar olabilir. Bu nedenle ilk başlarda bir parça umutsuz olsanız bile partneriniz yakınlarınıza gelebilmek için ne gelirse yapacak. Size benzeyen biri ile karşılaşmanın verdiği mutluluğu her an hissedeceksiniz. Aynı düşünecek, aynı şeylere gülecek ve birlikte çok fazla eğlenebileceksiniz. Ailelerinizin de destek vereceği beraberliğinizi 2017 bitmeden evliliğe taşıyabilirsiniz.
Evli kovalar ise eşlerinin bir hayli hırçın tavırları ile karşılaşmak zorunda kaldı. Kavga etmek yerine soğuk tavırlar sergileyerek siz de kendinizce ona bir ceza kestiniz. Aslında ikinizde yanlış yaptınız. Yeni yılla birlikte hatalarınızı anlamaya başlayacak ve karşılıklı olarak ilişkinizi onarmaya çalışacaksınız. Aslında eşinizin birçok kişiye göre üstün özellikleri olan özel biri olduğunu yeniden fark ederek aşk tazeleyeceksiniz. Eşinizde, siz de yuvanızda huzuru yeniden inşa etmenin mutluğunu her an derinden hissedeceksiniz. Yeni yılda iki tarafın aileleri de ellerinden gelen her desteği vererek yanınızda olacaklar. Bebek sahibi olmak isteyen kovalar ekim ayına kadar bu isteklerine kolaylıkla kavuşabilir.

 

11 Şubat 22 Mart arası da trafikte daha dikkatli olmanız gerekiyor. Genel olarak tüm yıl bir hayli sağlıklı olacaksınız. Kilo problemi yaşayan kovalarda kolaylıkla kilo vererek daha iyi bir görünüme sahip olabilirler.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.