Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Oğlak burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Oğlak burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Satürn
Elementi: Toprak
Niteliği: Öncü
Rengi: Siyah, mavi
Taşı: Lal, ametist
Taşı: Ametist, granat, sarı yakut.

Ekim 2017 ye kadar mali konular ve iş hayatınızda oldukça dikkatli olmanız gerekiyor. Kendi hatanız olmasa bile güvendiğiniz kişiler yüzünden mali kayıplara uğrayabilirsiniz. Kefillikle alakalı her konudan uzak durmalısınız. Siz oldukça dikkatli biri olmanıza rağmen bir kişiye güven duyduğunuz zaman onun da sizin gibi iyi niyetli olduğunu düşünür ve kötülük beklemezsiniz. Oysa dost sandığınız birçok kişi tarafından çok fazla kıskanılıyorsunuz. Dostu ve düşmanı birbirinden ayırt edeceksiniz. Fakat çevrenizdeki kişilerin niyetlerinin kötü olduğunu acı tecrübeler neticesinde öğrenebilirsiniz. Dost sandığınız kişilerin rakipleriniz olduğunu ve arkanızdan işler çevirdiklerini öğrenmeniz büyük hayal kırıklıklarına neden olsa da zararlı kişileri hayatınızdan çıkarmakla önünüzdeki yıllara daha güvenli bakabileceksiniz. Tüm yıl boyunca ödediğiniz her faturayı da saklamalısınız. Ödediğiniz halde ödenmemiş görünen borçlarınız yüzünden resmi kurumlara başvurmak zorunda kalabilirsiniz. Mart ayından itibaren yeni projeler gündeme gelecek önemli imzalar atacaksınız. Kazancınız artacak hatta hayalinizin üstünde paralar kazanırken başkaları yüzünden uğrayacağınız kayıpların birikimlerinize zarar vermesini engellemek için sürekli olarak gözünüz açık olmak zorundasınız.

 

Yalnız oğlaklar için mayıs ayı aşkı fısıldıyor. Oldukça önemli mevki de biri ile önce iş yapabilir, güzel bir dostluğun ardından saygıya dayalı birlikteliğe merhaba diyebilirsiniz. Önceleri hayallerinizdeki kişi olmadığını düşüneceksiniz ama partnerinizin her anlamda yanınızda olması ve iyi bir karakter taşıması nedeni ile bir şans vermeyi tercih ederek doğru bir karar vermiş olacaksınız. Partneriniz her konuda destekçiniz olacağından onun sayesinde problemli işlerinizi de kolaylıkla halledeceksiniz. Maddi konularda da sevgilinizin uyarılarını dikkate alırsanız zararlara uğramaktan korunabilirsiniz.

Evli oğlaklar için mayıs ayına kadar oldukça sorunlu bir süreç olacak. Aslında yeni başlayan sorunlar olmayacak, yıllardır birçok şeyi içinizde biriktirdiniz ve yalnızlığa teslim oldunuz. Boşanmaya yatkın biri de değilsiniz o nedenle ilişkinizde mutsuzluk girdabında olmanıza rağmen ayrılığı düşünmediniz. Fakat sorunları gidermek için adımda atmadınız. Derin sessizliğiniz eşinizin çabaları ile bozulacak. İlişkinizde bir karar vermeniz için karşınıza geçecek partnerinizle sorunlarınızı masaya yatıracak ve sevginizin hala devam ettiğini anlamanızla yeniden aşk tazeleyeceksiniz. Artık duygularınız saklı kalmayacak, her fırsatta eşinize sevginizi söyleyecek ve ilginizden mahrum bırakmayacaksınız. Mutluluğu yakalamanın ve sürdürmenin her yolunu kolaylıkla bulabileceksiniz.

 

Sağlığınız sonbahara kadar bir hayli hassas olacak. Dişleriniz, kemikleriniz, beliniz ve üreme organlarınızla alakalı sorunlara yatkın olacaksınız. Aşırı çalışmadan kaynaklanan ihmalleriniz nedeni ile kısa sürede geçebilecek hastalıklarınız müzmin hale gelebilir. Kasım ayından itibaren ise şifa bulacaksınız. İyi olacak hastanın doktorunun ayağına gelmesi misali uygun tedavileri uygulayan tıp insanları ile tanışacak ve tedavilerinize başlayacaksınız. Yıl boyunca kilo alma eğiliminiz bir hayli fazla olduğundan egzersizi ihmal etmemeli, yediklerinize dikkat etmelisiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.