Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Yay burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Yay burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Jüpiter
Elementi: Ateş
Niteliği: Değişken
Rengi: Mor, mavi, siyah
Taşı: Turkuvaz, moss, ametist
Uğurlu gününüz: Perşembe
Uğurlu sayınız: 5, 7

 

2015 yılından bu yana tüm bilgi ve becerilerinize rağmen işinizde bir türlü ilerleyemiyorsunuz. Kendinize olan güveniniz azalmaya başladığı için işiniz de çok verimli de olamıyorsunuz. İş yerinizde de bazı kısıtlanma ve işten çıkarılmalarında gündeme gelmesi ile her an işinizi kaybetme korkuları yaşıyorsunuz. Başka yerlere yaptığınız başvurularınız da istediğiniz gibi sonuçlanmadığı için kendinizi köşeye sıkıştırılmış hissediyorsunuz. 2016 Aralık 17 Şubat 2017 arası iş hayatınız son kez canınızı sıkacak birçok olaya gebe olacak. Tam umutsuzluğa kapıldığınız anda her şey tersine dönecek ve yılın kalanında kazanan olacaksınız. Kendi işinizi yapan biri iseniz yeni bir ortaklık sayesinde eski gücünüzü toplamaya başlayacaksınız. Yüzünüz gülmeye başlayacak. Yaşadığınız sıkıntıları hiçbir zaman unutmayacak ve önemli bir ders niteliğinde kabul edeceksiniz. Kendinizde eksik gördüğünüz konuları da öne alacak ve ortadan kaldırabileceksiniz. Eğitimle alakalı geçmiş yıllarda sorun yaşayan yaylar da eksik eğitimlerini tamamlama fırsatları bulacaklar. Şans sizden yana olacak ama siz de artık elde ettiğiniz her şansı sonuna kadar olumlu ve idareli kullanmayı da öğrenmiş oldunuz. Temmuz ve kasım ayları el attığınız her konuyu paraya çevirebilirsiniz. 2017 de mal, mülk sahibi olma şansınız yok fakat borçlarınızı rahatlıkla ödeyeceksiniz. Ayağınız ve yorganınız yıllar sonra denk düşecek.

Aşk hayatınız son 5 yıldır belli bir çizgide gitmedi ve sürekli gelgitler içinde oldunuz. Aniden başlayan aşk ilişkileriniz aynı hızla ortada bir sebep olmaksızın bitti ve her giden kişi ayrı hayal kırıklıkları yaşamanıza neden oldu. Transit Uranüs gezegeni burcunuzda bulunan Satürn gezegeni ile yeni yılda üçgen açı yapacaklar ve uzun yıllardır hasretini çektiğiniz büyük aşka kavuşacaksınız. Böylelikle yıllardır hayatınızı karıştıran Satürn gezegeninin de ilk defa faydasını görmüş olacaksınız. Yurt dışında yaşayan bir arkadaşınız sizi ziyarete gelecek ve ardından farklı bir buluşmada yakın bir arkadaşı ile tanışmanızı sağlayarak aşkınızın mimarı olacak. Partnerinizin hayatınıza girmesi ile işlerinizin de yolunda gitmeye başlaması ile onu şans meleğiniz ilan edebilirsiniz.

Evli yaylar da uzun yıllardır eşi ile birbirlerine karşı soğuk ve anlayışsız davranışlar içinde hiçbir şey paylaşamaz oldular. Sorunlar birikti ve halletmediğiniz gibi üstüne yenilerini de eklemiş oldunuz. Eşinizle paylaşacağınız hiç bir şey olmadığını düşünmeye başladınız. Yalnızlığı kaderinizmiş gibi kabul eder oldunuz. Mart ayında eşinizle aranızda büyük bir patlama şeklinde kavga edebilirsiniz. Fakat bu kavganın ne kadar faydalı olacağını ilerleyen günlerde göreceksiniz. Birbirinizi kaybetmekle karşı, karşıya gelmeniz ve içinizde biriken her şeyin ortaya dökülmesi neticesinde aslında birbirinize yakınlaşmaya da başlayacaksınız. 2017 sizin için tamir yılı olacak. Eşinizle önce arkadaş olacak, ardından aşkınızı tazeleme fırsatları yaratacaksınız.

 

2015 Eylül ayından bu yana sağlığınız bir hayli hassaslaştı. Dişleriniz, karaciğeriniz, kemikleriniz, bacaklarınız ve bağırsaklarınızla alakalı hastalıklarla uğraşmak zorunda kaldınız. 2017 Aralığa kadar aralıklı olarak eski hastalıklarınız yeniden nüksedebilir fakat aralık ayından itibaren uygun tedavi yollarını bulacak ve yıl bitmeden şifa bulacaksınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.