Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Terazi burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Terazi burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Terazi burcu
Yönetici Gezegeni: Venüs
Elementi: Hava
Niteliği: Öncü
Rengi: Açık pembe, turkuaz ve mat renkler
Taşı: Opal
Uğurlu gününüz: Çarşamba
Uğurlu sayınız: 9

 

Başkalarına yardım etmek için bile paranın olması gerektiğinin bilincindesinizdir. Sizden istenen hiçbir şeye duyarsız kalmaz ve her şeyini paylaşabilirsiniz. Fakat son yıllarda mali konularda sürekliliği yakalamakta güçlük çektiniz. Oldukça iyi bir eğitime ve iş gücüne sahip olmanıza rağmen sizden daha vasıfsız kişilerin gerisinde kaldınız. Artık ilerlemeye ve rakiplerinizi geçmeye hazır olun. 2016 Aralıktan 2017 Ekime kadar gelişeceksiniz. Kendinizde eksik bulduğunuz her konuyu masaya yatıracak ve kendinizi birçok kursa giderken bulabileceksiniz. Eksikler tamamlanacak, gereken başvurular yapılacak, yeni imzalar, yeni ortaklıklar sayesinde 2017 sonbaharından itibaren de paralar yağmur gibi yağmaya başlayacak. Bugüne kadar kazandıklarınızın çok üstünde gelirler elde edeceksiniz. İş hayatınızda işlerin kısa süre de halledilmesi için işbirliğine önem verecek ve anlaşamayan iş arkadaşlarınızın arasında arabuluculuk yapacaksınız. Birlikte çalıştığınız herkesi en zor işlere dahi motive edecek sözleri söylemeyi eksik etmeyeceksiniz. Kendiniz için istediğiniz her şeyi başkaları içinde isteyen yüce bir kalbinizin ödüllerini alacaksınız. Övgü içeren sözlere dayanamama yönünüz nedeni ile kötü niyetli dolandırıcıların yine hedefinde olabilirsiniz. Özellikle 17 Mart 9 Nisan arası kimseye kefil olmayın, borç vermeyin. Aksi takdirde kolaylıkla kandırılarak zararlara uğrayabilirsiniz. Birikimlerinizle araba ve ev gibi hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca yatırım yapmanızın sayesinde sizden borç isteyenlerin sayısı da azalacaktır.

 

Cazibeniz ile girdiğiniz her ortamda kolaylıkla fark edilen yapıda olmanıza rağmen son yıllarda yaşadığınız aşka dair hayal kırıklıkları nedeni ile özgüveniniz zayıflamıştı. Bu nedenle oldukça karamsardınız ve kendinize karanlık bir dünya yarattınız. 2017 de büyülü aşk bahçelerine gireceksiniz. Size yeniden romantizmi hatırlatacak, jestler, hediyeler ve romantik anlarla harika saatler yaşatacak sevgilinizle yeni yıldan itibaren tanışabilirsiniz. Mayıs/ eylül arası bir çok terazi burcu kendini nikah masasında bulabilir. Evli teraziler de eşinin eski sıcaklığını kazanmak için ilgi dolu davranışlarını ihmal etmeyecek. Bir süredir başına buyruk davranan, küçük uyarılarınızın karşısında size kötü sözler söyleyen ve aşırı özgür yaradılışta davranan eşinizi öyle bir silkeleyeceksiniz ki sizi kaybetme korkusu her zerresini saracak ve sizi kaybetmemek adına ne gerekiyorsa yapacak. Genel yaradılışınız uysal olmasına rağmen, gururunuz incinir ve sevgiyi hissedemezseniz bir kaya gibi sertleşebilirsiniz. Bu halinizi görmeye alışık olmayan eşiniz hastalıkta, sağlıkta, yoklukta, varlıkta hiç değişmeyeceğini size yeniden göstermenin yollarını arayacak ve evinizde huzuru yakalayacaksınız. Bebek sahibi olmak isteyenlerde nisan/ ekim arası bu isteklerine kolaylıkla kavuşabilir.

 

Burcunuzda ekim ayına kadar misafirlikte olan Jüpiter gezegeni birçok konuda şans getirirken yaptığı olumsuz açılar nedeni ile bazı hastalıklara karşı sizi savunmasız hale getirecektir. Fıtıklara yatkın olacaksınız o nedenle ağır işlerden ve ağır spor yapmaktan uzak durmaya çalışmalısınız. Böbrekleriniz de bir hayli hassas olacağı için gereken önlemleri alın ve beslenmenize de dikkat etmeye çalışın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.