Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Başak burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Başak burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Merkür
Elementi: Toprak
Niteliği: Değişken
Rengi: Deniz mavisi, gri, açık sarı
Taşı: Akik, kehribar.
Uğurlu gününüz: Çarşamba
Uğurlu sayınız:6

Mesleki ve aile konularında 2015 Eylül ayından bu yana Satürn gezegeninin olumsuz etkisi altındasınız. İki hassas olduğunuz konu uzun bir süredir aynı anda iyi gitmediği için dışarıya karşı belli etmeseniz de içinizde büyük endişeler ve takıntılar içindesiniz. Satürn gezegeninin etkisini 2017 Aralık ayına kadar deneyimlemeye devam edeceksiniz. Fakat Neptün ve Jüpiter gezegeninin olumsuz açılarından kurtulan Satürn gezegeni 2017 de hayatınızı karıştırmayacağı gibi size sürpriz güzelliklerde getirebilir. Yıllardır beklediğiniz ödülleri size sabır, dayanıklılık sayesinde vermeye çalışacak. Ebeveynlerinizin sağlıkları hassas olmaya devam edecek ama onlarla uğraşırken diğer taraftan işlerinizi ve mali konuları düşünmeyeceksiniz. 2017 yılı bitmeden hayalini kurduğunuz eve de sahip olabilirsiniz. Maddi konularda 17 Mayıs ve 28 Eylül arası düşünülenin üstünde bir gelir elde edebilirsiniz. Siz sağlamcı bir insansınız. Yaş tahtaya basmaktan korkar ve her zaman temkinli davranırsınız. Her konuda mantığınızı önde tutmaya çalışırsınız ama her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Geçmiş yıllarda tam olarak bunu yaşadınız. Özellikle mali konular hesapladığınız gibi gitmedi ve zarara uğradınız. Hayatınızdaki diğer konuları olduğu gibi maddiyatı da oluruna bırakıyorsunuz ve korkularınızdan da sıyrıldığınız için tatsız sürprizlerde bu sayede azalmış olacak.

Uzun yıllardır aşktan vazgeçerek mali konulara odaklandınız. Aşkın sizi bulmayacağını ve sürekli olarak hayal kırıklığına uğrayacağınızı düşünerek kalbinizi sevgilere kapattınız. Öyle bir imaj çizdiniz ki sizi çok beğenen kişilerde yanınıza yaklaşmaktan korktular ve kendilerini geri çektiler. 2017 Şubat ayı itibarı ile eski yargılarınızı arkanızda bırakarak yüzünüzü aşka çevireceksiniz. Hayatınızda aşk olmadığı zaman tutunacak hiçbir dalın olmadığını artık fark ettiniz. Önce dostluğu yaşayacağınız biri ile zaman içinde aşkı da tadacaksınız. Üstelik yaşayacağınız ilişki yarım kalmadığı gibi kasım ayı itibarı ile eğer isterseniz evlilikle de noktalayabilirsiniz.

Evli başaklar da uzun bir süredir eşleri ile samimiyetten uzak adeta mecburi birliktelikler yaşadılar. Partnerinize karşı ne hissettiğinizi bilemediğiniz gibi onun da sizin için gerçekten ne düşündüğünü anlamakta zorlandınız. Derdinizi anlattığınız kişiler ise sizi eşinize karşı gereksiz yere doldurdu ve onların etkisi ile sıcak tavırlarınızdan uzaklaşarak adeta bir yabancıya davranır gibi davrandınız. 2017 yılında eşinizle aranıza hiç kimsenin girmesine izin vermeyeceksiniz. Barışmak ve sorunlarınızı tarihe gömmek adına defne dalı uzatan siz olacaksınız. Kuşkusuz eşiniz sizden gördüğü ilgiye karşılıksız kalmayacak ve geç kalmadan yeniden ellerinizi tutmaya başlayacak. Yeniden aile olmanın tadını çıkarırken eylül ayından itibaren bebek sahibi de olabilirsiniz.

 

22 Nisan 5 Haziran 6 Eylül 23 Ekim arası sağlığınız bir hayli hassas olacak. Gergin sinirleriniz nedeni ile metabolizmanız bozulabilir ve özellikle bağırsaklara bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreç içinde yediklerinize özen göstermelisiniz. Aksi takdirde zehirlenme tehlikeleri de can sıkıcı olabilir. Bu süreçler dışında yıl boyunca genel anlamda iyi bir sağlığa sahip olacaksınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.