Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Yengeç burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Yengeç burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Ay
Elementi: Su
Niteliği: Öncü
Rengi: Beyaz, gümüş, mor
Taşı: Selenit ve yakut
Uğurlu gününüz: Pazartesi
Uğurlu sayınız: 2

Mesleki hayatınızda önemli değişimlerin söz konusu olduğu bir yıl sizi bekliyor. Şu ana kadar yaptığınız işlere ek olarak farklı konulara da el atabilirsiniz. Hobilerinizi mesleğe çevirebilir ve çok fazla para kazanabilirsiniz. Özellikle ocak/ nisan ve ağustos / ekim arası yapacağınız projelerde her şey kendiliğinden gelişerek, parlamanıza neden olabilirler. 2016 yılında özel hayatınızın bir hayli karışık olması işinize de yansıdı ve düşüşe geçtiniz. Birkaç aydan bu yana ise kendinizi iş konularına verdiniz. Çok para kazanabilirsiniz fakat ailenizdeki erkekler iyi niyetlerinin kötüye kullanılması yüzünden maddi çıkmazlar yaşayabilir ve onların borçları nedeni ile birikimlerinizin bir kısmını harcayabilirsiniz. Aile fertleriniz de olsa hiç kimseye kefil olmamalı ve büyük borçlar vermemelisiniz. Yıl boyunca iş amaçlı çok fazla yolculuk yapabilirsiniz. Uzak ülkelerle yapılacak anlaşmalar size uzun yıllar gelir getirebilir. Genel olarak belirlediğiniz çizginin dışına çıkmaktan çekinen biri olmanıza rağmen 2017 de tüm yeniliklere açık olacaksınız.

 

2016 yılının büyük bir bölümü aşk sorunları ile geçti. İstediğiniz mutluluğu ve ev düzeninizi kurmakta zorlandınız. Evliliğe düşkün, boşanmaya yatkın olmadığınız halde kesin ayrılıkların sizin için daha doğru olacağını düşünmeye başladınız. Eşinizle anlaşmanız nerde ise imkansız hale geldi. Siz adeta bir dedektifliğe soyundunuz ve sizden gizlenen her konuyu sert tavırlarla ortaya koydunuz. Birbirinize olan güveninizin de kaybolması nedeni ile karşılıklı olarak yapıcı olmak yerine yıkıcı oldunuz. Başkalarını ilişkinize müdahil ettiniz ve dolduruşlara çok fazla geldiniz. Uçurumun kenarında olduğunuzu ve partnerinizi kaybetmek üzere olduğunuz anda ise empati yapmaya çalışacaksınız. 2017 yaralarınızı sarabileceğiniz bir yıl olacak. Yaşadığınız sorunlarda öncelikle kendi hatalarınızı da anlayacaksınız. Aşırı kıskançlık ve derin sahiplenme hissinin evliliğinizi korumak yerine zarar verdiğini nihayet fark edeceksiniz. Silkinecek ve tüm korkularınızı, yaşadığınız acı hatıraları arkanızda bırakmaya çalışarak ocak ayından itibaren eşinize yeniden dört elle sarılmaya çalışacaksınız. Yalnız yengeçler gerçek aşkı bulmak için ekim ayına kadar bekleyecekler. Aniden başlayan ve aniden biten ilişkiler sonbahara kadar devam edecek. Sonbahardan itibaren Jüpiter gezegeni size aşkı fısıldayacak. Acele edecek ve doğru kişiyi bulduğunuzu düşünerek 2017 bitmeden söz, nişan gibi hazırlıklara kalkacaksınız. Çoğunluğunuz aşkı iş ortamınızda tanıyacaksınız.

 

Ocak ve ekim arası uzunca bir süre sağlığınız bir hayli hassas olabilir. Beliniz, böbrekleriniz, dişleriniz sorun çıkarabileceği gibi bağırsaklara bağlı hastalıklar nedeni ile de sık, sık doktor yolunu tutabilirsiniz. Uygun tedavi ve kesin teşhis gecikebilir bu nedenle birkaç doktor değiştirebilirsiniz. Yılın ilk 6 aylık sürecinde kilo alma etkileri de fazla olduğundan sonradan fazla kiloları vermek için bir hayli uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Spor yapmaya ve düzenli yemek yemeye çalışmalısınız. 2016 da düzensiz bir hayat sürdünüz ve sağlığınız da bir hayli yıprandığı için yeni yıl hayatınızdaki tüm konuları olduğu gibi sağlığınızı ve yaşam tarzınızı da iyileştirmek adına fırsatlar sunacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.