Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de İkizler burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de İkizler burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Merkür
Elementi: Hava
Niteliği: Değişken
Rengi: sarı, Mavi, Gri
Taşı: Opal, İnci, Kehribar, Akuamarin, Kuvars.
Uğurlu gününüz: Çarşamba
Uğurlu sayınız: 5

Ortakları olan ikizler burcu üyeleri özellikle nisan/ temmuz arasında ortakları ile yolları ayırma kararı alabilir. Kararsızlık içinde kalacaksınız, araya giren diğer kişilerin etkisi altında kendinizi ve verdiğiniz bu önemli kararı çok fazla sorgulayacaksınız. Ortaklığın bitişi maddi olarak sıkışmanıza ve idareli davranmanıza yılsonuna kadar sebep olsa bile ilerde çok doğru bir karar verdiğinizi anlamış olacaksınız. Yıl boyunca iş yaptığınız herkesi dikkatle incelemelisiniz. Arkanızdan iş çevirmeye meyilli kişiler çok yakınınızda olacak. Hiç bir şey göründüğü gibi olmayabilir. Size kaybettiğinizi söyleyen kişiler bazı paraları gizliden kendilerine aktarabilir. Hiç kimsenin sizin kadar dürüst olmadığını anlamak için kazık yemeden tüm dikkatinizi işinize vermelisiniz. Yılsonuna kadar belki büyük paralar kazanmayacaksınız ama işinizin başında olur ve gereken takipleri zamanında yaparsanız en azından eliniz dönecektir. Aralık ayına kadar idareli davranmaya çalışın. Yılın son ayından itibaren şansınız dönecek. Karşınıza harika fırsatlar ve yeni projeler çıkacak ve önemli kişilerle önemli iş birlikleri yaparak imzalar atacaksınız. Ailenizin de yıl boyunca maddi geliri bir hayli yükselecek ve sıkıştığınız anlarda onlardan büyük faydalar görebileceksiniz.

 

Aşk ve evlilik konularında Jüpiter gezegeninin desteği sayesinde kasım 2016 yılından Ekim 2017 ye kadar yılın en şanslı burçlardan biri sizi olacaksınız. Bekar ikizler burcu üyeleri doğru kararlar neticesinde evlilik yolunda hızlı adımlar atabilir. Yurt dışı bağlantısı olan kişilerle aşk yaşayabilir, mutluluğu en derinden hissedebilirsiniz. Partneriniz ayağınızı yerden kesecek, sizi bulutların üzerine çıkaracak. Gözünüz sevdiğinizden başkasını görmeyecek. Sadakati yaşam desturunuz haline getireceksiniz. Bir sevgili, bir eş bulmaktan öte yaşam boyu aradığınız arkadaşlığı da yakalayacaksınız. Ailelerinizin de birbirlerini kısa sürede çok fazla sevmeleri ile kafanız bir hayli rahat olacak.

 

Evli ikizler burcu üyeleri 2015 Eylül ayından bu yana ilişkilerinde birçok zorlu durumlar yaşadılar. Eşleri ile iletişimi kaybettikleri anları çok fazla oldu ve birbirlerine ulaşmak yerine iki tarafta kabuğuna çekilmeyi tercih eder hale geldi. Ayrılmayı düşünen hatta ayrılık kararı alarak bu kararını yürürlüğe koyanlarda oldu. Fakat 2 Mayıs tan itibaren eski eşlerle barışma yolunda karşılıklı adımlar atacaksınız. Eşiniz ve siz birbiriniz olmadan yaşayabileceğinizi ayrı kaldığınız zamanlarda öğrendiniz ama birbirinizin hayatında olduğunuzda acılar olsa bile hayatın daha güzel geçtiğini de anlamış oldunuz. Kısa ayrılık ve sorunlar aslında sizi birbirinize bir hayli yaklaştırdı. Tek kelime ile birbirinizin kıymetini anlamış oldunuz. Özlem duygunuz ve sevginiz sorunları halledebilmenizde size yol gösterici olacak.

22 Nisan 4 Haziran arası sağlığınız bir hayli hassas olacak, zıt burcunuzda bulunan Satürn gezegeni ile etkileşime geçecek olan transit mars dişleriniz ve kemiklerinizle alakalı önemli problemler yaratarak doktor yolunu tutmanıza sebep olabilir. Ayrıca bacaklarınızın üst kısımlarına ait sorunlarda tüm yıl aralıklı olarak devam edeceğinden tıbbi tedaviyi ihmal etmemeye çalışmalısınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.