Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Boğa burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Boğa burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Venüs
Elementi: Toprak
Niteliği: Sabit
Rengi: pembe, gök mavisi
Taşı: Zümrüt
Uğurlu gününüz: Cuma
Uğurlu sayınız:6

Para kazanmanızda çok fazla sorunla karşılaşmayacağınız aksine birçok fırsat yakalayacağınız bir yıl sizi bekliyor. Özellikle de 17 Mayıs/ 27 ağustos arası mali konularda ilerlemeler görülecektir. Aileniz de uzun yıllar süren sorunlu miras konularını hallederek büyük paralara kavuşabilirler. Dolayısı onların parasından da faydalar göreceğiniz bir yıl olacak. Mesleki konularda yılın ilk 2 ayı biraz zorlanabilirsiniz. İş yerinizde yeni yapılanmalar meydana gelebilir. İşten çıkarılan bazı arkadaşlarınızın adına üzülebilirsiniz. Yeni gelen kişilere de alışmanız biraz zaman alacağa benziyor. Yeni iş arkadaşlarınızın beceriksizliklerine çok fazla sinirlenseniz de kendinizi tutacak ve nezaketli davranışlarınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Siz zaten kısa süre içinde birine alışamazsınız, bunu biliyorsunuz fakat hissettiklerinizi dışa yansıtmaz ve gülümsemenizi de eksik etmezsiniz. Bir süreliğine de olsa maskeli davranmak zorunda kalmanız biraz moraliniz düşürse de aşırı sorumluluk duygunuzla verilen her görevi en iyi şekilde yerine getireceksiniz. İşsiz boğalarda mart ayında önemli kişilerle tanışabilir ve bu sayede oldukça parlak iş fırsatları yakalayabilir.

 

Evli boğaları 2017 de zorlayacak tek konu eşlerinin bazı borçlarının aile bütçesine olumsuz yansıması olacak. Fakat bu borçların ailenizin geleceği için olduğunun bilincinde olarak eşinize gereken desteği vereceksiniz. İyi günde, kötü günde her anlamda yanında olduğunuz eşiniz minnet duygusu ile birlikte size yeniden aşık olacak. Genel yapınız olarak boşanmaya sıcak bakmayan birisiniz. Bu nedenle diğer burçların aksine birçok soruna karşı oldukça güçlü davranır ve her zaman yapıcı davranmaya çalışırsınız. Maddi konularda da güvenceye diğer burçlardan fazla önem vermenize rağmen parasızlık yüzünden eşi ile kavga edecek biri değilsiniz.

Yalnız boğalarda mart ayından itibaren hayallerindeki gibi bir aşka yelken açabilirler. Arkadaşlarınızın aracı olacağı ilk başlarda fazla etkilenmediğiniz birine yine de şans vereceksiniz. Başlangıçta sadece arkadaşlık yaptığınız kişiye kısa süre içinde bağlanabilirsiniz. Kalbinizin yeniden çarpması ve doğru insanı bulduğunuz düşüncesi ile ilerleyen aylarda partnerinize verdiğiniz şans için pişman olmayacaksınız. Sadakat, sevgi, emek ve karşılıklı bağlılığı yakından deneyimleyeceğiniz kişi ile kasım ayından itibaren evlilik adımları da atabilirsiniz.

 

23 Kasım 12 Aralık ve 11 Mart 22 Nisan arası sağlığınız diğer zamanlara oranla daha hassas olacak. Mevsim değişikliklerine bağlı gribal enfeksiyonlar olabileceği gibi ani hareketler nedeni ile kemiklerinizle alakalı küçükte olsa sorunlar yaşayabilirsiniz. Ama genel anlamda sağlığınızın bir hayli güçlendiği bir yıl olacak. Sizi yıllardır zorlayan hastalıklarınızı kesin çözüme ulaştırmak adına korktuğunuz için ertelediğiniz ameliyatları da mecbur olduğunuz için değil kendi kararınızla gündeme alabilirsiniz. Sonuçta oldukça başarılı geçecek operasyonlar sonucunda yeniden doğmuş gibi sağlıklı olacaksınız. Hayatınız boyunca sizi zorlayan ve sürekli olarak dikkat etmekte zorlandığınız küçük ihmallerle büyük kilolar aldığınız günlere de elveda diyeceksiniz. 2017 daha fit bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.