Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

2017'de Koç burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek


nashi

Önerilen İletiler

2017'de Koç burcunu neler bekliyor veya Neler Getirecek

 

Yönetici Gezegeni: Mars

Elementi: Ateş

Niteliği: Öncü

Rengi: Kırmızı

Taşı: Elmas

Uğurlu gününüz: Salı

Uğurlu sayınız:9

 

Ekim ayına kadar mesleki anlamda güçlü rakiplerinizle karşı, karşıya geleceksiniz. Yükselmenize, kazançlarınıza ve başarılarınıza ne yaparlarsa yapsınlar engel olamadıkları için sözlü saldırılar ve iftiralarla moralinizi düşürmeye çalışacaklar. Siz de onlara korkusuzca saldırmaktan geri kalmayacaksınız. Onlar gibi sırtlarından, sinsice vurmadan aslanlar gibi karşılarına dikilecek ve hesap soracaksınız. Önünüze bakmaktan ve kimsenin sizi yolunuzdan engellemesine izin vermeyeceksiniz. İş hayatınızda yaptığınız işlerin dışında yeni ve farklı iş deneyimi fırsatları da yakalayabilirsiniz. Adınızı duyurabilir, yıllardır beklediğiniz üne kolaylıkla kavuşabilirsiniz. Yurt dışında doğmuş veya yurt dışında güçlü bağlantıları olan kişilerle ortak işler yapabilir, düşündüğünüzün de üstünde büyük gelirler elde ederek paylaşabilirsiniz. Ortaklarınız da kazanç ve başarı konusunda sizin kadar hırslı olacak, karşılıklı dayanışma içinde beraber üretebileceksiniz. Maddi kazançlarınız yıl boyunca çok fazla olacak fakat hayatınızdaki yakınınız olan erkeklerin maddi anlamda zorlanmaları nedeni ile sizden büyük destekler isteyebilirler. Hibe edeceğiniz paralar vermeye çalışın. Borç olarak verdiğiniz paraların gelmemesi durumunda da böylelikle fazla üzülmemiş olursunuz. Para kazanmakta zorlanmayacaksınız fakat aşırı harcamalara her zamanki gibi meyilli olduğunuz için kendinize ait yüklü bir hesaba sahip olmanız yine zor görünüyor.

 

Koçların büyük bir bölümü aşk konularında sonbahara kadar transit Uranüs gezegeninin yarattığı özgürlük, bağımsızlık hissi ve sıra dışı yaşam tarzı merakı ile ilişkilerde ikilemler yaşayacak. Yaşadığınız ilişkide ki sorunları halledemediğinizi düşünüp ve hataların büyük çoğunluğunu partnerinize yükleyip başka birine kolaylıkla yönelebilirsiniz. Fakat aynı sorunların fazlasını yeni ilişkinizde de yaşamaya başlayınca aslında o kişiyi gerçek anlamda sevmediğinizi ve sadece sığınma duygusu ile yakınlaştığınızı da anlamış olacaksınız. Yakınlarınızdan da duyduğunuz eleştirilerle kabahatin çoğunun sizde olduğunu düşünüp kendinizle yüzleşeceksiniz. Kendinizle kesin olarak yüzleşme sonrası eski aşkınızın hayatınızda çok önemli olduğunu ve onu çok sevdiğinizi de anlayarak geri dönüş yollarını aramaya başlayacaksınız. Yıktığınız köprüleri yeniden inşa etmek çok kolay olmayacak. Fakat bir şeyi istediğiniz zaman önünüzde engel tanımaz ve hedefe yönelirsiniz. Partnerinizi yeniden kazanmak adına daha önceden bildiğiniz tüm hayallerini yerine getirmeye çalışacaksınız. Sizden ayrı olduğunda çok fazla acı çeken partneriniz de aslında kendi hatalarını da görebileceği için başlangıçta sizi gözden çıkartmış gibi görünse de yoğun özlemi ve sevgisi ile yeniden ellerinizi tutacak. Yeni bir hayata başlangıç sözlerini yürekten verebilir ve ilişkinizi kısa süre içinde evlilikle noktalayabilirsiniz.

 

Sonbahara kadar sağlığınız bir hayli hassas olacak. Uzun bir süre hayatınızın bol aksiyonlu olması sağlığınıza gereken özeni göstermeyecek ve dinlenmemeniz nedeni ile de hastalıklara davetiye çıkaracaksınız. Beliniz, böbrekleriniz yılın ilk yarısı bir hayli sorun çıkarabilir. Ülser ve migren gibi aslında altında bir takım sıkıntılar yatan müzmin hastalıklarınız da yeniden nüksedebilir. Ayrıca kilo alma eğiliminizde artacağından tüm yıl yediklerinize daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.