Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Samsung Galaxy S9 Hakkında Bütün Bilgiler Burada


Önerilen İletiler

  • 5 ay sonra...
  • Admin

Samsung Galaxy S9 için hazırlıklar başladı
 
Güney Kore basınında çıkan haberlere göre Samsung Galaxy S9 için hazırlıklar şimdiden başladı. Telefon Samsung’ta Star kod adıyla geliştiriliyor.
 
maxresdefault.jpg



 



 

Bildiğiniz gibi Samsung yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve Galaxy S8+’ı bir süre önce satışa sundu. Bu telefonun satışa çıkmasıyla birlikte şirkette gözler Galaxy Note 8’e çevrildi. Ancak Samsung’un hazırlıklarına başladığı tek üst segment telefon Galaxy Note 8 değil. Şirket bir sonraki yıl çıkaracağı Galaxy S9 için de hazırlıklara şimdiden başladı.
 
Güney Kore basınında yer alan haberlere göre Samsung Galaxy S9’un yapım sürecine şimdiden başladı. Telefonun Samsung'da Star kod adıyla hazırlandığı söyleniyor. Galaxy S8’de olduğu gibi Galaxy S9’un da yılın ilk çeyreğinde satışa çıkması bekleniyor. Samsung’un telefonunu büyük ihtimalle 2018’in mart ayında piyasaya süreceği söyleniyor. Ayrıca şirketin Star 2 kod adlı başka bir telefon daha hazırladığı söyleniyor. Star 2’nin de daha büyük boyutlu Galaxy S9+ olacağı tahmin ediliyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • Admin

Samsung Galaxy S9: 5 Beklenen Özellik

Samsung, özellikle Not 7 krizinden etkilenen sonuncusu sonrasında iyi bir yıl geçiriyor gibi görünüyor. Şirketin Galaxy S8, uçtan uca ekran gibi yeni teknolojileri tanıttı. Bu ay piyasaya çıkması beklenen Not 8 cihazı da oldukça öngörüldü. Bununla birlikte, yeni nesil S-serisi el cihazı bir vızıltı da yaratıyor.

Galaxy S9'un 2018 çıkış tarihi olabilir ancak Samsung'un S8 sonrası yeni bir sıçrama anı beklemesi bekleniyor. Cihazın S8'in özelliklerine sahip olması bekleniyor.

Galaxy S9'ın beklenen özelliklerinden bazıları:

4 Kamera: Sıradaki Galaxy ahizesinin dört dahili kamera olması bekleniyor - cihazın arkasında da çift kamera var. Arkada iki adet 16 megapiksel kameralar ve ön taraftaki iki adet 8 megapiksel çözünürlüklü kamera, kullanıcılara iyi bir görüş alanı sağlayabilir ve kullanıcılara artan gerçeklik tabanlı uygulamalar için gerekli arka plan ve ön plan arasında kolayca fark yaratabilir. Bir diğer beklenen S9 özelliği, görüntülerde konu etrafında daha iyi odaklanma yaratacak derinlik algılama özelliğidir.

Şirketin yaklaşan aygıtı - Samsung Galaxy Note 8 - de çift kamera var dediklerini ancak cihazın arkasında.
4K Ekran: Galaxy S8, kenardan kenara ekranla bir trend oluşturmuş olabilir ancak şirket, gelecek nesil cihaz üzerindeki çözünürlüğünü de artırabilir. Mevcut Galaxy S8'de 1440x2960p çözünürlükte 2K ekran ve yaklaşan cihazın bunun iki katı çözünürlüğü olması bekleniyor.

4K ekran, yeni bir konsept değildir; aslında, bazı Sony telefonları zaten böyle bir ekranla birlikte gelir; ancak, bu yüksek çözünürlüklü ekranlara sahip çoğu telefon, işlemci, GPU ve RAM destekleyemiyor.

Samsung bunu yapabiliyor, bu da kenardan kenara kadar bir ekranda, cihaz için bir satış noktası haline gelebilir.

Ekrana yerleştirilmiş parmak izi sensörü: Ekrana yerleştirilmiş parmak izi sensörü, doğru olması için zor bir özelliktir. Apple iPhone 8 ve Galaxy Note 8 ekrana yerleştirilmiş bir parmak izi algılayıcısına sahip olmakla birlikte uçtan uca görüntüler oluşturma zorlukları nedeniyle cihazların hiçbirinin buna sahip olmaması bekleniyor.

KGI B analisti Ming Chi-Kuo'ya göre, cihaz 2018'de piyasaya çıkana kadar vaktin olduğu için Samsung, S9'da ekran gömülü bir parmak izi algılayıcısı içeriyor olabilir.

Daha büyük batarya: Samsung Galaxy S9 cep telefonunun 4.200 mAh bataryası olması bekleniyor. Samsung geçtiğimiz yıldan beri batarya teknolojisini geliştirdi. Artık patlamayan pilleri başarıyla sergilediğine göre, bu pillerin 4K ekranı gibi özellikleri desteklemesi gerekebileceğinden, önümüzdeki yılın cihazlarında daha büyük piller üretebileceği ihtimali var.

7nm işlemci: Samsung Galaxy S8, geleneksel 14nm işlemcilerden daha iyi performans sağlayan 10nm işlemci ile birlikte iPhone 7 gibi diğer telefonlardan gelen işlemci savaşını büyük oranda kazandı. Şirketin teknolojiyi geliştirmesi ve Galaxy S9'u daha verimli olmasını sağlayacak 7nm işlemcilerle donatması bekleniyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • Admin

Yeni Galaxy S9 Sızıntıları Samsung'un Gizli Sırrını Gösteriyor

a close up of text on a white background

Samsung, son sızıntılara göre Çin'de Galaxy S9 amiral gemisinin ikinci bir varyantını test ediyor. Güney Kore firması iki adet S9 ve iki adet S9 artı varyantı test ediyor; her biri iki adet amiral gemisinin tek SIM ve çift SIM sürümleri deneniyor.
Bu, Samsung'un başlatma etkinliği için bir şartname getirmeden önce bir akıllı telefonun farklı konfigürasyonunu test ettiği ilk sefer değil. Galaxy Note 7, dünyada farklı varyantlara sahipti; her ikisi de, yayıncının genel yayınından önce Avrupa'da test edilmişti.
Samsung'un Galaxy S9 ve S9 Plus modellerinin bir varyantını test etmesi sürpriz olmamalı. Gerçekten sürpriz, ikili-SIM modeli Çin pazarından çıkıp geniş dünyaya doğru ilerliyorsa olurdu. Çok sattığım çift SIM ahizelerin (OnePlus ve WileyFox'tan elde edilen ahizeler aracılığıyla Birleşik Krallık'ta kolayca bulunabiliyor) satıldığı gibi, ağlar çift SIM ahizelerini batı pazarlarında ana akım haline getirmek konusunda isteksiz görünüyor gibi görünüyor . Belki de Avrupa dolaşımı yaparken ve ülkeler arasında dolaşıyorken dolaşım ücretlerinden çok kazanç elde etmek mümkün mü?

Samsung'un microSD kartlarını destekleme yaklaşımı da var. Daha önceki çift SIM kartlı telefonlarda ikinci SIM kartı microSD kartıyla aynı fiziksel alanda oturmaktadır - kart tutacağı üzerinde çift işlevli bir alan. Samsung'un (bir kez daha) SD kart desteğini amiral gemisinden çıkarmayı ve dahili belleğin üstesinden gelmeyi düşünebileceğini gösteren birkaç endikasyon var. Durum buysa, o zaman ikinci SIM kart nereye gider?
 
Samsung, Galaxy S ahizeleriyle zarafeti ve gelişmiş akıllı telefonu tasarlamış olsalar da, 2018 tasarımı, özelliklerin tümüyle artırıldığı yinelemeli bir güncelleme gibi, kapasiteleri artırdı, ancak temel değişiklikler yapılmaksızın arıyor. S9'un microSD'yi desteklemeye devam etmesini bekleyeceğim, mobil cihazın BRIC sürümlerinin çift SIM desteği sunmaya devam etmesini bekliyorum ve Kuzey Amerika ve Avrupa'ya ulaşan türevlerin tek SIM operasyonlarıyla sınırlı kalacağını umuyorum ... ne yazık ki.

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Samsung'un Şubat ayında yeni Galaxy S9 amiral gemisi smartphone'unu tanıtacağı bildirildi

DJ Koh, president of mobile communications business at Samsung, holds up the new Samsung Galaxy Note 8 smartphone during a launch event for the new product, August 23, 2017.

Bloomberg'e göre Samsung, Şubat ayında yeni amiral gemisi Galaxy S9 akıllı telefonunu piyasaya sunacak.

Cihaz geçen yılın Mart ayında duyurulan Samsung'un popüler Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı izleyecek.

Samsung, 26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress fuarında Galaxy S cihazlarını yeni Galaxy S cihazlarından çıkardı, ancak Galaxy S8 cihazlarını New York'ta ayrı bir etkinlikte başlatmaya karar verdi Bu yıl neredee telefonları duyuracağını belli etmedi ancak zamanlama, geleneksel başlatmalarıyla aynı seviyede.

Bloomberg, Samsung'un Mart ayında başlayacak telefonları satmayı planladığını söyledi. Bununla birlikte, başlatma zaman çizelgeleri ülkeye göre değişiklik gösterebilir ve planlar son dakikaya doğru kayabilir. Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus geçen yıl Nisan ayında piyasaya sürüldü.


Samsung, bir açıklama talebine derhal yanıt vermedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 hafta sonra...
  • Admin

içeriden birisi Samsung'un Galaxy S9 kesin çıkış tarihi açıklandı

a screenshot of a cell phone

Birkaç gün önce Samsung, önümüzdeki ay Galaxy S9'u MWC 2018'de tantacağını doğruladı. Tam da ne beklediği şey. Erken söylentiler, Samsung'un telefonun Ocak başında CES'de açılacağını söylediler; çünkü Samsung, iPhone X'le mümkün olan en kısa sürede yeni bir telefon görüşmesi yapmak istedi. Ancak, fuara yaklaştıkça, Samsung'un ahizeyi duyurmadığı da belli oldu. Şirket medyaya herhangi bir Ambalajsız basın toplantısı davetiyesi göndermedi ve söylentiler telefonun sadece Şubat ayında açıklanacağını söyledi.

Güvenilir bir habere göre, şimdi anons olayı, ön siparişler ve mağazadaki gerçek sürüme ilişkin tarihler de dahil olmak üzere Galaxy S9 yayın planına ilişkin gerçek tarihlere sahiptir.
Evan Blass, Twitter'ın Salı günü sabahı yaptığı açıklamada, büyük bir davanın üst düzey yöneticisinin Galaxy S9 telefonları için "pazara sunacağı zamanlamayı" teklif ettiğini söyledi:

Adsız bir yöneticiye göre, Samsung 26 Şubat'ta Galaxy S9'u duyuracak ve bu da bu yılki Mobil Dünya Kongresi'nin ilk günü olacak. Ancak tarih biraz garip, Samsung'un önceki Galaxy S modellerini tanıttığı düşünülürse, fuarın başlamasından bir gün önce. MWC her zaman Pazartesi günü başlar, Samsung'un basını Pazar akşamı (yerel saat) gerçekleşir. Belki Samsung'un 2018 paketlenmemiş basın olayının 26 Şubat yerine 25 Şubat'ta yapılması planlanmaktadır.

Ön siparişler, 1 Mart'tan itibaren çevrimiçi olacak ve telefonlar, müşterilerin 16 Mart Cuma gününden tam bir ay sonra müşterilere teslim edilecek. Bu söylentiye göre, telefonun dünya çapında çeşitli pazarlardaki mağazalarda bulunabileceği gün de bu.

Samsung'un önceki Galaxy S modelleri ile yaptıklarını göz önüne alarak, bu tarihler çok anlamlı. Ancak bunlar resmi değil, bu yüzden Samsung'dan sonraki en iyi şeyi satın almak hakkında henüz heyecanlanmayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Galaxy S9’un çıkış tarihi belli oldu

Samsung şu aralar hummalı bir biçimde Şubat’ın son haftasında gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi’ne hazırlanıyor. Peki Güney Koreli teknoloji devi MWC 2018’de hangi cihazlarla karşımıza çıkacak? Samsung muhtemelen telefonların yanında kullanabileceğimiz birkaç ufak aksesuar da tanıtacaktır. Fakat MWC’deki en önemli duyuru hiç şüphesiz Galaxy S9 ve S9+ tanıtımı olacak.

The-Vkworld-S9-is-a-clone-of-the-Samsung

Geçtiğimiz günlerde Samsung CEO’su tarafından yapılan bir açıklamada, Galaxy S9 ve S9+’ın yaklaşan Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacağı belirtilmişti. Böylece S9 ve S9+’ın MWC’de tanıtılacağı da netlik kazanmıştı.

Bugünse Galaxy S9’un çıkış tarihine ilişkin bazı bilgilere sahibiz. Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass, kısa süre önce attığı bir tweet ile S9’un ön sipariş tarihi ile resmi çıkış tarihini açıkladı.

Blass’ın iddiasına göre, Galaxy S9 26 Şubat’ta tanıtılacak. Telefonun ön siparişe sunulması ise 1 Mart’ta gerçekleşecek. Samsung 16 Mart itibari ile telefonların sevkiyatını yapmaya başlayacak. Ya da bir başka değişle, 16 Mart’ta Galaxy S9 ve S9+ raflardaki yerini almış olacak.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl satışa sunulan S8, bir dizi gecikme mukabilinde 21 Nisan’da raflardaki yerini almıştı. Bu açıdan S9’un selefinden yaklaşık 1 ay önce kullanıma sunulacağını da söyleyebiliriz.

Elbette şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Evan Blass her ne kadar güvenilir bir kaynak olsa da Samsung cephesinden hala resmi bir çıkış tarihinin verilmediğini de belirtelim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • Admin

Samsung Galaxy S9'un çıkış tarihi sızdı (Samsung Galaxy S9'un özellikleri neler?)

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsunf, 25 Şubat'ta yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ı görücüye çıkarak. Peki Samsung Galaxy S9'un özellikleri neler? Samsung Galaxy S9'un fiyatı ne kadar olacak? Samsung Galaxy S9 ne zaman Türkiye'de satışa çıkacak? İşte Samsung Galaxy S9 hakkında bilmeniz gereken her şey...
 
İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan Mobile World Congress 2018'de (MWC 2018) pek çok teknoloji şirketi yeni ürünlerini görücüye çıkaracak. Bunlardan biri de Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung.

Samsung yeni amiral gemisi modeli Galaxy S9'u MWC 2018 kapsamında 25 Şubat'ta görücüye çıkaracağını açıklamış, ürünün satışa çıkacağı tarihe dair bir bilgi ise paylaşmamıştı.

ABD basınında yer alan şirkete yakın kaynaklara dayandırılan habere göre, yeni amiral gemisi modeli MWC 2018‘den tam üç hafta sonra raflardaki yerini alacak.

Peki Samsung Galaxy S9'un özellikleri neler olacak? İşte şirketin yeni amiral gemisinde olmasına kesin gözüyle bakılan özellikler...

5.8 inç ekran (S9+ modeli 6.2 inç ekrana ev sahipliği yapacak)

12 MP çift arka ve 8 MP'lik çift ön kamera

Qualcomm Snapdragon 845

6 GB RAM

64GB/128GB depolama alanı

IP68 suya ve toza dayanıklı kasa

Kablosuz şarj desteği

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Pazar günü piyasaya çıkacak Samsung Galaxy S9 hakkında çıkan en önemli sızıntı.

BBJunlt.img?h=574&w=1019&m=6&q=60&o=f&l=

Samsung, Galaxy S9 ve Galaxy S9 + formlarıyla bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu başlatacak. Samsung Unpacked 2018 başlatma etkinliğinin saat 13: 00'da başlaması bekleniyor. 

Samsung'un zaten kaçak sızıntısından birkaç tanesini duymuş olabilirsiniz. Ancak, ana etkinliğin başında gelmek istiyorsanız, doğru yere geldiniz. Bunlar şimdiye kadar Samsung Galaxy S9 ve S9 + ile ilgili en önemli beş sızıntı.

1. Yeniden tasarlanan Samsung Galaxy S9 kamera

BBJvU0U.img?h=574&w=1019&m=6&q=60&o=f&l=

Samsung, akıllı telefonlara kameralar olarak nasıl baktığımızı değiştirecek olan S9 ve S9 + 'da yeni bir fotoğraf makinesini taklit eden çok sayıda fotoğrafı basmış durumda. Tüm o abartısız görüntü aslında süper yavaş çekimli bir kameraya kaynar. Sızıntının tam hikayesindeki tüm ayrıntıları kontrol edin ve videoları izlediğinizden emin olun.

2. Samsung Galaxy S9, Apple'ın Animoji'sini 3D emoji ile alacak görünüyor

BBJsI5s.img?h=574&w=1019&m=6&q=60&o=f&l=

Metinler aracılığıyla duyguları paylaşmanın yeni yolu, Animoji kullanıyor veya en azından Apple'ın gerçekleşmesini istediği şey bu. Bunun bir rakip versiyonu Samsung'u gerçeğe dönüştürmeye yardımcı olabilir. Samsung, Galaxy S9 ve S9 + 'da benzer ama biraz farklı 3D emoji yayınladığı söylentileri var. Neyin olacağını öğrenmek için okumaya devam edin.

3. Samsung Galaxy S9'ın fiyatını yüksek tutacak

BBJvWv5.img?h=952&w=1019&m=6&q=60&o=f&l=

Beklendiği gibi Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonun fiyatı yüksek olacak. Samsung, fiyat etiketi ile yeni bir seviyeye geçerken, Samsung bunu azalttı, pek de değil. £ 739 ($ 1,032 ABD) tutarında ödeme yapmayı bekleyebilirsiniz.

Temel model için, ancak daha fazla seçenek var.

4. Samsung Galaxy S9 daha hızlı olacak, gerçekten hızlı

BBJvU0Z.img?h=393&w=924&m=6&q=60&o=f&l=f

Söylenti göre Samsung'un yeni Galaxy S9 ve S9 + ahizelerinde açmayı planladığı yongaları zaten tüketti. İngiltere ve Amerika için değişiklik gösterse de, her biri çok fazla güç sunar ve yeterli bellekten fazlasına sahiptir. Yeni bir Qualcomm Snapdragon 845 CPU veya Samsung Exynos 9810, beklentilerin başlangıcıdır. 

5. Yüz kilidi Apple'ı endişelendirmelidir (Telefonu yüz scan'le açmak)

BBJw1iJ.img?h=574&w=1019&m=6&q=60&o=f&l=

Face ID, Apple'ın iPhone X'inde çalışıyor; ancak Samsung, asla ayakta kalmamak için kendi versiyonunu Galaxy S9 ve S9 + 'da piyasaya sürüyor gibi görünüyor. 

Yeni cepheden gelen kamera donanımı bu yüzden başlatma olayında dikkatini çekmesini bekleyin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 5 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.