Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

TÜRK ERKEKLERİ NEDEN RUS KADINLARINI TERCİH EDİYOR


önce@vatan

Önerilen İletiler

Turk kızı malesef son yıllarda özellikle dizi filimlerin etkisiyle maddiyata aşırı derecede önem veriyor.Ama yabancı hatunlar paraya pek önem vermiyorlar erkeğin kişiliğine değer veriyorlar vede erkeğine tapıyor hal böyle olurken Turk erkeği son yıllarda yabancı kadınlarla yuva (İran, Azerbeycan ,Özbekistan, Rus , Alman)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

türk kızları ne istediğini bilmiyor..gerçekten..kapris,trip,dırdır vs hepsini bi yana bırak..

 

bi kızla ciddi düşünüyordum..benden ayrıldı sebep: benim 2 yıllık okul okumam onun 4 yıllık okul okuması.iş güvencemin olmaması. (4 yıllık okul okuyorum,memur oldum)

daha sonra bi yerde bı kız tanımıştım.aracı koydum tanışmak istemedi.. (2 yıl sonra haber aldım kocası dövüyormuş evlendiği çocuk da serseri sorumsuz biriymiş boşanmışlar)

başka bi kızla da tanışmak istedim..bana biraz  alaycı laflar  ederek kabul etmedi. (haber aldım 4-5 ay içinde boşanmışlar.arkadaşların dediğine göre sen daha iyi duruyosun evlendiği kişiye göre dediler.)

başka bi kız evlenmek istiyormuş bi aracı söyledi..tanışalım dedim. tanışmak için yemeğe çıktık..sonrasında olumlu dedi.. 2-3 gün konuştuk felan..ciddi düşünuyodum tabi..sonrsında whatsappdan mesaj yazdı..düşüncelerim olumlu senin hakkında ancak özür dilerim ben başka birinden hoşlanıyorum ama o çocuk bunu bilmiyor dedi..ben ciddi düşünuyordum neden boyle bişe varsa kabul ediyosun dedim..ık mık işte ben unutamadım falan filan..insanların duygularıyla oynama boyle dedim sildim.. (ne oldu ne yaptı bilmiyorum haber yok smile.png

 

32 yaşına bu ve benzeri olaylarla geldik evlilik nasip olmadı..Ben türk kızlarını gerçekten çözemedim...ortalama tipte biriyimdir de ne kötü ne çok iyi..insanları küçümsemek haddim değğildir ama oyle kızlar var ki dönüp bakmazsın ancak öyle ukala ve kendini beğenmiş ki..hava bi dünya.

 

bi süredir romanyalı bir arkadaşım var..bana seninleyken gerçekten çok iyi, mutlu ve huzurlu hissettiğini soyledi..

bana hiçbir zaman şunu al, bak bunu almazsan çok kotu olur demedi..bi yere gitsek o çok pahalı başka yere bakalım diyen biriydi..ne anlamsız kavgaları, ne aşırı nazı, ne bana karşı erkek gibi çıkışması, ne de yanlış bi hareketi olmadı..tanıştığım çoğu kızdan iyi birisi.ancak türk kızlarını da çok kötülemek istemem..

sonuç olarak

 

yani ne rus, ne türk, ne romanya hiç farketmez, insan doğru olmadıktan sonra, karakteri düzgün olmadıktan sonra önemi yok..

 

ama şu da bi gerçek türk kızları seçimlerini iyi yapamıyorlar..kimi paraya aldanıyor, kimi yakışıklılığa, kimi kibarlığa, vs... sonrası mı ?  bildiğiniz seyler....

 

 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

sen hayatında bir rus kızla sohbet ettin mi ki ucuz olduklarını biliyorsun.

Aynen katılıyorum kardeşim iyi bir cevap yapıştırmışsın

Gün gelecek bizim en çirkin erkeğimiz türk kızların gözünde brad pitt olacak ,çünkü evlenecek türk erkeği bulamayacaklar o zaman.işin acı kısmı türk kızları hala bu gerçeğin farkında değiller ve eski tas eski hamam devam ediyorlar ,bu realite nin farkına varsalar şimdiden türk erkeğine kul köle olurlar. Neymiş efendim rus kızlar ucuz ,kolay elde edilebilir ve fahişelermiş, keşke bizim erkeklerin rus kızlarına karşı içgüdülerini ve duygularını anlayabilseydiniz o zaman ne kadar haklı olduğumuzu anlardınız fakat böyle nitelikler sizde mevcut olmadığı için size bunu anlatmak çok zor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bir Türk olarak,Türk kizlari hakkinda ileri geri konusmak bana agir gelse de erdemli olmanin yolu gercekleri söyleyebilmektir ki buna da medeni cesaret diyorlar.

 

Ülkemize her yil veya her daim yabancilar geliyor.Bunlarin esleri kizlari vs.Ülkemizin dogal güzelliklerin bayiliyorlar.Bu da bizi mutlu ediyor.Dogu Ülkelerinden ülkemize cok sayida genc kadin gelir.Komünist Rusyanin dagilmasindan sonra baslayan bu akim hala yogun bir sekilde devam etmektedir.

 

Bir noktayi belirtmekte yarar vardir:Bizde son yillarda yogun olarak baslayan bu turistik geziler Avrupada ve diger ülkelerde öncelerden beri vardir.Buna ister maddi imkanlarin varlgi deyin ister yabanci ülkeleri tanima hevesi deyin gercek budur.Ruslarda ülkemize yogun sekilde gelenler arasindadir.

 

Ruslarin önemli bir bölümü,daha dogrusu RUSYANIN dagilmasindan sonraki yillara rastlayan dönemlerde ülkemize gelen Ruslarin önemli bir bölümü ticaret amacli geliyordular.Evet bilenler bilir.Aksaray-Laleli'de cok önemli bir Rus ticaret merkezi olusmustu.Buna o günlerde "BAVUL TICARETI"deniyordu,ve gercektende Ruslar Türk ekonomisine cok müthis katkilarda bulundular bu Bavul ticaretiyle.Sonradan saniyorum biraz kisitlandi veya farkli sartlara baglandi.Bu ticareti yapanlarin önemli bir bölümüde Rus kadinlardi.Bunu niye özellikle belirttim!?

 

Bu ticaret akisinin yogun oldugu yillarda haliyle ülkemize Rusya'dan ve diger Dogu ülkelerinden ama özellikle Ukrayna,Azerbaycan,Gürcistan ve Moldovya'dan genc kadinlarda geliyordu.Bunlar evet sex ticareti yapiyordular.Para kazaniyordular,cünkü ihtiyaclari vardi.Sunuda özellikle belirtmeliyim ki bu gelenlerin istisnasiz hepsi kültürlü ve egtimli kadinlardi.Cogusu üniversiteye gitmis olanlardi.Ancak sistem bunlari ezmis,fakirlestirmisti iste bu gerekceler onlarida bir acilima yönlendirmisti.

 

Evet,Dogu Ülkelerinden gelenlerin istisnasiz hepsi okumus kültürlü genc insanlardi,yasamak icin para kazanmak zorunluluklari vardi.Ama Dogu ülkelerinden gelen her kadina "fahise"gözüyle bakmak gibi bir yaniligi ancak bizim toplumumuz icin gecerlidir.

 

Kapalicarsi'nin civcivli dönemlerinde,ülkemize gelen yabanci kadinlara sarkintilik edenler,onlarla sex yapmak icin peslerinde dönenler Kapalicarsida calisan insanlardi.Hepsi namuslu kizlar ve kadinlardi suclari ülkemize turist olarak gelmek ve rahat giysilerle dolasabilmekti.Bizler buna aliskin degildik.O nedenl o kizlar bizim erkeklerin gözlerinde is arayan kizlardi.Halbuki öyle birsey mevcut degildi.

 

Taksim'de Yilbasi kutlamalarinda o kalabaligin arasinda yürüyen ve herseyden habersiz yabanci kizlara sarkintilik edenlerde bizim erkeklerimizdi.Hatta o günlerde dinci ahlaksizlarin bazi sözleri hala aklimdadir:iS ARAMASA ORADA NE ISI VARDI.

 

Fuhus sonucta kisilerin kisisel tercihidir,Neden yapiyorsun diye sorma elestirme hakkimiz yoktur.Her ülkenin belirli bir oranda fuhus istatistigi vardir.Bizim kadinlarimizinda bu yolla para kazanan ve yurt disina giderek orda erkek avlayan coklari vardir.Ama o ülkelerin hicbirinde bir kadin,o hayat kadinlari icin:falan ülkenin kadinlari hep fahisedir demez.Cünkü bu bir önyargidir önyargilar ise tehlikelidir.Yani vücuduyla para kazaniyor diyerek kadinlarin hepsini ayni kefeye koymak yanlistir.Falan ülkenin kadinlari hep hayat kadinidir ülkemize para kazanmak icin geliyorlar demekte büyük yanlislardandir.

Bence böyle görüslere sahip olanlar ya yeterince bilgi sahibi degillerdir ya da kadini tesettüre sokmayi adamlik sanan bazi geri kafalilarin etkisi altinda kalanlardir.

 

Sirasi gelmisken;bundan birkac gün önce RUS KADINLARI ile Türk erkeklerini ilgilendiren bir söylesi yapilmis ve bu söyleside hazir bulunan tüm Rus kadinlarinin hemfikir olduklari cok önemli noktalar cevaplandirilmistir:

Rus kadinlarinin hemen hepsi (yani sorulanlar)TÜRK ERKEKLERI ILE MÜMKÜNSE CINSEL ILISKIYE GIRMEYIN uyarisi yapiyorlar.

Diger bir csoru cevapsa,yine hemfikir halinde Türkiye'nin cok güzel oldugu ve tekrar tekrar gelebileceklerini vurgulamalaridir.

 

Biz bazn kendimizi dev aynasinda görürüz.Ben bir yazimda söyle yazmistim:Avrupada erkeklerle ilgili yapilan anketlerde TÜRK ERKEKLERI ASLA siraya alinmaz.Yani adlari bile gecmez.Bunun herhalde nedeni irkcilik degildir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 4 ay sonra...

Rus kadınların güzelliklerini inkar etmiyor kimse bunun için tercih ediliyor birde kolay oldukları için.Türk erkeği aldatınca nedense hep türk kadını suçlu oluyor? bundan dolayı türk kadınlarına bir suç yüklemeyi marifet sanıyor . Herkes kendince bir şeyler görmüş yazıyor ama unutmayın ki annelerimiz  ninelerimiz halalarımız teyzelerimiz kız kardeşimiz bunlarda türk kadını bunu göz önüne alarak yazarsak .

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Osmanli ailesinin bile analari genelde rus, ukraynali vs idi

 

osmanli devleti cok irkliydi bunu unutmamak lazim 

 

yani tek tip turk yoktur ... 

 

o halde rus kadinlarinin da sicak iklime olan tutkusu, belki genetik bir cekim, bekli tarihin harika donemlerinden kalan bir kaynasmislik mirasi da bu tercihe bilinc altinda destek veriyor olabilir .. 

 

ruslar soguk iklimin sicak insanlaridir - rusya turkiyenin en nazli arkadasidir ..

 

ayriyetten rekabet olucak ki turk kadini kendine ceki duzen vericek tongue.png yok oyle ruslari pesin kotulemek

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 ay sonra...
Misafir Türk kadini

Türk kadınını eve kapatıp, makyaj yapma. Mini giyme, gülme. Diyen ayı türk erkekleri rus kızlarıyla evlenince aynı şeyleri yapmıyor. Bütün gün cocuklara bakmaktan, kaynanayi kaynatayi memnun edicem diye. Evin islerini yapicam diye kendine zaman ayiramayan türk kadini. Sevdikleri için kendinden vaz geçen türk kadini ne dar degersiz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Misafir Türk kadini

Türk erkekleri kaba saba, kadin ruhundan anlamayan düz mantik yaratiklar.döverler söverler asagilarlar. Bunuda ancak türk kadini katlanir. Yabanci kizlarin türklerle evlenmesi için aptal olmalari lazim. Yani türk erkegini türk kadini paklar ancak.( zavalli türk kadini

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yazik ki kendini Türk Kadini diye vurgulayan bir forumcu resmen irkcilik yaparak aklisira Türk kadinlarini magdur gösteriyor.

Bakin size birseyi aciklayayim:Türk kadini asla erkegin kölesi degildir olmamistir,bunu iddia edenler tarihten bihaber olan gafillerdir.Önce tarih okuyun,Türk kadinina Türk erkeginin nasil hürmet ettigini,kadinin nasil saygi duydugunu ögrenin sonrada burada irkcilik yaparak baska ülkelerin kadinlarini karalamayin.Yakismiyor.

Yani Türk kadini Rus kadinlari gibi her önüne gelenin altina yatmaz diyenlerin ahlaki yönleri sorgulanmalidir.Ayiptir böyle seyler,kadin olarak tüm dünya kadinlariyla dayanisma göstermeniz gerekirken kadinlari asagilayarak aklinizsira namuslu mu oluyorsunuz?

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türk erkeklerinin Rus kadınlarını tercih ettiği şeklinde bir yoruma katılmıyorum açıkçası.

.

.

.

Uzun lafın kısası Türk kadınları toplumsal şartlanmaların da etkisiyle biraz kaprisli,nazlı ve zor olabilirler ama Rus kadınları onların eline su dökemez....

Rus kadinlari basta olmak üzere yabanci kadinlarin pek cogu kolay elde edilebilir kadinlar!

Bu ifade gercekten yakisik almayan bir ifadedir ve gerek Rus ve gerekse yabanci kadinlari asagilayan,hakir gören onlara hakaret iceren bir ifadedir.Yani Rus kadinlari veya diger kadinlar ülkemize cinsellik yasamaya geliyorlar anlamini iceren bu ifade gercekleri yansitmiyor.Bu tam bir ötekilestirmedir.Gerek Rus kadinlari olsun gerek diger kadinlar olsun iclerinden kötülük gecmeyen karsisindakine inanan kadinlardir.bizler gibi kafalarinin icinden yüzbin türlü fesat gecmez o nedenler saftirlar ve inanirlar.Insanlari tanimadan,bazi ideoljik duygulara kapilarak yorumlar yapmak etik degildir.

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 9 ay sonra...

Cunku Incil'de; 2 Turkiye biri tam ;biri bolunmus, 2. tum arap ulkelerin,2.Israil'in haritasi var.Ne isi var musliman haritasinin hristiyanlarin kutsal kitabinda.Sahsen ben,dun Kur-an'i Kerim'de Incildeki haritalarindan, aynilarindan koydum. Cunku o haritalar ve ulkeler musliman topraklari,Keske bizim Kur-an kitaplarmiz hepsi bizim harita ile basilsa. Dunayi sevmek lazim,dua ile goz bebegi gibi korumak,dunya da bize herseyini verir. Baskasindan alir,ama verir!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Genelleme yanlıştır elbet.Tüm Ruslar fuhuş yapar demek tüm müslümanlar teröristtir demekle aynıdır.Bu tip genellemeler insanı yanlışa götürür.

Ancak, ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Eş olarak bir Rus'u seçen erkek toplumun olumsuz bakışına katlanmak zorundadır.Neden mi? Bir Rus kızı seks eğitimine 12-13 yaşlarda başlar,(bunı artık bilmeyen yok)çok bilinçli ve tecrübelidir.Güzelliğinin yanına cinsellik bilgisini ve dolayısıyla bir erkeği mutlu etme yollarını de ekler.18 ine geldiğinde beyaz teni mavi gözleri  ve endamına çoktandır cebine attığı seks bilgisini de eklemiştir.Bunları nerden mi biliyorum? Sadece Antalya'da yaşıyorum.Ruslarla iletişim içindeyim ve bu gerçeği görüyorum.

Elbette iyi niyetli ,dürüst Rus kızları da vardır.Sahip oldukları güzelliği ve cinsel deneyimi para avcılığına çevirmemiş kızlar vardır.Ama sanıyorum samanlıkta iğne aramaya benzer onları bulmak.

Türk kızı gibi triplere girmedikleri de ayrı bir gerçeklik konusu.Çünkü Türk kızı gibi olaya duygusal bakmıyorlar.Trip atmak akıllarına gelmiyor.İşlerine gelmedi mi daha iyisine kolayca dümen kırıyorlar.Başarı oranları da çok yüksek.Malum Türk erkeği tutumundan dolayı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.