Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Samsung Galaxy S8 Hakkında Bütün Bilgiler Burada


Önerilen İletiler

  • Admin
Samsung Galaxy S8'in iPhone'u geride bıraktığı 5 özellik
 
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 görücüye çıktı. Peki Samsung'un bu hamlesi ile NOte 7 skandalını unutturup, iPhone'a karşı bir adım öne geçebilecek mi? Samsung Galaxy S8'de olup iPhone'larda bulunmayan 5 özelliği sizler için derledik. Zira Galaxy S8'de olup iPhone'larda olmayan bu özellikler iPhone 8'in Galaxy S8'le yarışabilmesi için sahip olması gereken özellikler konusunda da fikir veririyor.
 
Neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip olan Galaxy S8'in ekranı Quad HD ekrana ev sahipliği yapıyor.
 
Apple'ın son ürünü iPhone 7 Plus'ın ekranı ise 1080 P çözünürlüğe sahip. 
 
Samsung, Galaxy S8 ile fiziksel home tuşuna veda etti, telefon neredeyse tamamen dokunmatik oldu. 
 
Apple hala iPhone'larda fiziksel tuşa ve rakibine kıyasla kalın çerçeveye yer veriyor. 
 
Galaxy S8'de yüz tanıma özelliğine yer verildi. 
 
Apple'ın benzer bir özelliğe Eylül ayında tanıtacağı modelinde yer vereceği iddia ediliyor. 
 
Galaxy S8'de ISB-C hızlı şarj özelliği bulunuyor. 
 
Apple hala hızlı şarj özelliğini iPhone'lar getirmiş değil. 
 
Kullanıcılarına microSG seçeneği de sunan Samsung, bu hamlesi ile bir adım önde. 
 
Zira iPhone'larda depolama alnını yükseltmek mümkün değil.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...
  • Admin

Araştırma, Samsung'un S8 telefonlarını ekran çatlamasına daha yatkın buluyor

 

Samsung'un en yeni telefonları geniş sarkaçlı ekranlar ve çok sayıda cam içeriyor. Gadget-onarım planları satan SquareTrade tarafından yapılan testlere göre daha kolay kırılabilirler.

 

SquareTrade, Samsung'un Galaxy S8 ve S8 Plus modellerinin neredeyse tamamen cam tasarımını güzel kılıyor ancak "herhangi bir açıdan düşürüldüğünde kırılmaya karşı aşırı duyarlı" dedi.

 

Samsung, bir açıklama talebine derhal yanıt vermedi.

 

Yeni telefonlar Associated Press ve diğer mağazalarından olumlu eleştiriler aldı. Samsung, S8'in gelişmiş siparişlerinin Galaxy S7 telefonlarından% 30 daha yüksek olduğunu söyledi. Şirket belirli rakamları serbest bırakmadı. S8 750 dolarla başlar, bu S7'den yaklaşık 100 dolar daha yüksektir.

 

SquareTrade Pazartesi günü yaptığı açıklamada, S8 ve S8 Plus modellerinin ekranlarında çatlaklar göründüğünü belirtti. Ardından altı ayaklık bir kaldırım üzerine yüz aşağı düştü. Sırt ve yan düşürüldüğünde telefonların benzer sorunları vardı.

 

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, her iki model de su damlası testlerinde iyi sonuç aldı. Telefonların ses bozulması var, ancak bu tipik ve geçici. S8'in suya dayanıklılık özellikleri vardır.

 

SquareTrade, Samsung Galaxy Note 7 telefonunun çağrılmasına yol açan sorunların kaynağı olan telefonların bataryasını test etmedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Samsung Galaxy S8 ana ekran butonu yer değiştiriyor

 

Samsung’un geçtiğimiz aylarda tanıttığı ve kısa süre önce de ülkemizde satışa çıkardığı amiral gemisi Galaxy S8 hakkında ilginç bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Artık fiziksel ana ekran tuşu kullanmayan firma, sanal olan tuşuna da garip bir özellik eklemiş. Hiçbir neden olmadan yer değiştiren ana ekran tuşunun detayları ve Samsung’un yaptığı açıklamaya haberimizden ulaşabilirsiniz.
 
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, büyük ses getiren yeni amiral gemisini dünya genelinde satışa çıkardı. Kırmızı ekran sorunuyla gündeme gelen telefon, bu sorun nedeniyle kullanıcılarını biraz uğraştırmıştı.

Hollandalı bir teknoloji yayını olan Galaxy Club ise yeni bir iddiayı gündeme getirdi. S8 ile birlikte kullanılmaya başlayan sanal ana ekran tuşunun ortaya çıkardığı durum oldukça ilginç. Tuşun hiçbir neden olmadan kendi kendine hareket ettiği ve milimetrik de olsa yer değiştirdiği ortaya çıktı.
 
Gözle görülmesi neredeyse imkansız olan bu yer değiştirme işlemi özel olarak incelendiğinde ortaya çıktı.
Ana ekran tuşunun iki tarafına da beyaz yapışkan kağıtlar yerleştirildikten kısa süre sonra tuşun hareket etmeye başladığı görüldü. Ekranda belirlenen belli noktalar arasında yer değiştiren ana ekran tuşu, bu noktalar arasından çıkmadan yer değiştiriyor. Kullanıcıların ilgisini çeken ve kısa sürede yayılan konunun detayları da ortaya çıktı.
 
Haberin yayınlanmasının ardından Samsung Hollanda ekibine sorular sorulmaya başladı. Ekip ise ana ekran tuşunun yer değiştirdiği kabul etti. Ancak, bu yer değiştirmenin bir sorun olmadığını, bilinçli olarak yapıldığını belirtti. Yani Samsung mühendisleri bir nedenden dolayı ana ekran tuşunu otomatik olarak yer değiştirecek şekilde programlamış. Yer değiştirme nedeni olarak ise Samsung Hollanda, ilerleyen yıllarda ekranda oluşabilecek ölü piksel ve Ghost Screen sorununu gösterdi.
 
Ekranda bir önceki karenin soluk da olsa izinin kalmasına neden olan Ghost Screen sorunu tıpkı ölü piksel sorunu gibi önüne geçilebilir bir şey değil. Hangi üretim teknoloji kullanılırsa kullanılsın, uzun kullanım sonucunda ekranlarda ölü piksek oluşma ihtimali bulunuyor. Firma bu tür bir sorun halinde ana ekran butonunun görünmemeye başlamasının önüne geçmek için bu çözüme başvurmuş.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Admin

Galaxy S8’in karayip korsanları versiyonu geliyor

 

Samsung-Galaxy-S8-Pirates-of-the-Caribbe

Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S8’in Karayip Korsanları versiyonunu satışa çıkarıyor. Sınırlı sayıda üretilen telefon bugün resmen tanıtıldı.

 

android-authority-samsung-pirates-of-the

 

Genelde amiral gemisi telefonları için özel tasarımlı versiyonlar yayınlayan Samsung, son amiral gemisi Galaxy S8’i de boş geçmedi. Güney Koreli teknoloji devi, geçtiğimiz aylarda çıkardığı yeni amiral gemisinin Karayip Korsanları versiyonunu satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Galaxy S8 Pirates of the Caribbean Edition adını taşıyan bu özel versiyon bugün resmen tanıtıldı.
 
7103f13bb92a7bcd1af5d501d7744b61.jpg
 
Samsung ve Disney ortaklığında hazırlanan Karayip Korsanları özel versiyon sınırlı sayıda üretilecek. İlk olarak Çin’de satışa çıkacak telefonun diğer bölgelerde de satışa çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. Telefonun bu Karayip Korsanları versiyonu, yanında özel tasarım bir kılıf ve kutuyla geliyor. Kutunun içinde bir de altın görünümlü korsan yüzüğü yer alıyor.
 
Samsung-Galaxy-S8-Pirates-of-the-Caribbe
 
Telefonun bu özel versiyonu standart versiyonla aynı teknik özelliklere sahip.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.