Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Samsung Galaxy S8 Hakkında Bütün Bilgiler Burada


Önerilen İletiler

  • 2 ay sonra...
  • Admin

Samsung Galaxy S8 hakkında yepyeni detaylar!

 

galaxy-s8-release-date.jpg

 

Samsung, Galaxy Note 7’de yaşadığı tarihin en büyük hayal kırıklığını bir kez daha yaşamamakta kararlı. Şirket; yeni amiral gemisi Galaxy S8 konusunda adımlarını ekstra sağlam basma amacında…
 

Samsung Galaxy S8 sesleri, teknoloji dünyasında yükselirken, Güney Koreli teknoloji devi, geçmişte yaptığı hataları geride bırakmaya kararlı. Kullanıcılara; hem maddi hem de manevi zararlar veren Galaxy Note 7, piyasadan çoktan silindi. Şimdiyse karşımızda sekizinci nesil bulunuyor.

 

Öncelikle Güney Koreli teknoloji devi, akıllı cihazlarda şimdiye kadar geliştirilen en iyi ekran teknolojisini sunmaya kararlı. Öncelikle tüm Galaxy S8 modelleri; 2.160 x 3,840 gibi 4K teknolojisine kolayca meydan okuyabilecek bir mimariye sahip olacak. Bu akıl almaz çözünürlük ve piksel sayısı 5.5 inçlik ekran sayesinde değerini sonuna kadar hissettirecek. İddialara göre, tabletler ile rahatça kapışabilecek 6.2 inç ekran da, seçenekler arasında yer alacak.

 

Samsung, Zirveyi Geri Almak İstiyor!

 

galaxy-s8-release-date.jpg

 

Güney Koreli üretici, Apple ile ezeli mücadelesinde  Google Assistant, Cortana gibi arayüz mimarilerinden de faydalanacak. Galaxy S8 serisinde; 4k görüntü mimarisi ve VR teknolojisine de tam destek sağlanacak.

Gelelim S8’in donanım yapısına… İddialar doğru ise 10 nanometrelik Qualcomm 835 işlemci, cihazın kalbi olacak. 32 GB artırabilir saklama alanı ve 4 GB Ram de olmazsa olmazlar arasında bulunuyor.

Wall Street Journal’ın haberine göre Samsung’un yeni modeli, 11 Mart 2017’de resmen satışa sunulacak.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Admin

Samsung Galaxy S8 hiçbir telefonda olmayan özellikle geliyor

Son dönemde Note 7 ile ilgili haberlerle gündemden düşmeyen Samsung, bu haberleri unutturmak için kolları sıvadı.

 

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi ile ilgili iddialar şimdiden gelmeye başladı.

 

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan bir iddiaya göre, Galaxy S8 daha önce hiçbir cihazda olmayan bir özellik ile gelecek.

 

Aynı iddiaya göre, Güney Kore merkezli teknoloji devinin yeni amiral gemisi Bluetooth 5.0 ile gelen ilk akıllı telefon olma özelliğine sahip olacak.

Bluetooth 5.0 kullanıcıya daha yüksek hız, daha uzun bir menzil ve daha geniş bir mesajlaşma kapasitesi vadediyor.

 

Peki Şubat ayında MWC'de (Mobile World Congress) tanıtılması beklenen Galaxy S8'in diğer özellikleri neler?

 

Galaxy-S8-and-S8-vs-LG-G6.jpg

 

İşte sıkça dile getirilen iddialar...

 

Batarya: 4000 mAh

 

Ön kamera: 8 MP

 

Arka kamera: 16 MP

 

Hafıza: 64 ve 128 GB

6 GB RAM

 

İşlemci: Exynos serisi

 

Ekran boyutu: 5.2 inç

 

Ekran çözünürlüğü: 4096 x 2160 (4K)

 

Fiyat: 850 dolar (ABD fiyatı)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ben ciddi bir iphone kullanicisiydim. Sonra iki defa  telefonumu kirdim, apple store'un coverage paketleri cok sacma. sinir oldum, samsunga gectim, ne yalan soyleyim iphone u ariyorum, ama fotograf ve sarj bakimindan samsung daha uzun gidiyor su anda

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Admin

samsung-galaxy-s8-case-leak.jpg

 

Samsung Galaxy S8 internete sızdı

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in kasa şeması internete sızdı.
 
Geçtiğimiz günlerde batarya özellikleri daha önce Apple ve Samsung gibi teknoloji devlerinin sır gibi sakladığı ürünler hakkında pek çok isabetli bilgi sızdıran Evan Blass tarafından açıklanan Galaxy S8'in şimdi de şeması internete sızdı.
 
29 Mart'ta tanıtılması beklenen cihazların özellikleri de bu sayede deşifre oldu.
 
İşte Samsung Galaxy S8'de yer almasına kesin gözüyle bakılan özellikler...
 
Cihaz 5.8 inç ve 6.2 inç olmak üzere iki farklı seçenek ile gelecek.

Batarya: 4000 mAh 

Ön kamera: 8 MP 

 
Arka kamera: 16 MP
 
Hafıza: 64 ve 128 GB
 
6 GB RAM
 
Ekran çözünürlüğü: 4096 x 2160 (4K) 
 
İşlemci: Exynos serisi
 
Cihazın Türkiye'de çıkacağı tarih ve fiyatına dair bir bilgi ise bulunmuyor.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Galaxy S8'in fiyatı ne olacak?

 

Samsung'un bu yıl beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy S8'in teknik özellikleri belli oldu gibi; peki fiyatı ne olacak?
 
Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus olmak üzere iki farklı model ile kullanıcılara sunulacak. Galaxy S8'in 6 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip modeli 6,088 yuan (yaklaşık 885 dolar), 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip modeli ise 6,488 yuandan (yaklaşık 943 dolar) satışa sunulacağı ifade ediliyor. Yalnız 6 GB RAM’li modellerin Türkiye’de satışa sunulmayacağı belirtiliyor.
 
Avrupa ve Amerika’da satışa sunulacak Galaxy S8’lerde 4 GB RAM’in yer alacağı söyleniyor. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip Galaxy S8’in Avrupa’daki satış fiyatının 850 euro olacağı iddia ediliyor.
 
29 Mart’ta New York'ta düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılacağı söylenen Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’ın 24-30 Nisan tarihleri arasında ise satışa sunulacağı iddia ediliyor. 
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Galaxy S8'in bataryası Japonlara emanet!
 
Yeni bir iddiaya göre Samsung, Note 7 fiyaskosundans sonra Galaxy S8'in pilleri için Japonya'ya yöneliyor!
 
Samsung, iddialara göre pille ilgili sorunların önüne geçmek için yönünü bir Japon pil üreticisine çevirdi.

Galaxy Note 7'yi pil sorunları ve yanma fiyaskosu nedeniyle bir değil, iki kez geri çağırmak zorunda kalan Samsung, sorunun kaynağının pil olduğundan artık emin. Firma bundan sonraki pillerde sorun yaşamamak için pil kontrol yöntemini değiştirdi ve bunun için yukarıda gördüğünüz diyagramı oluşturdu.
 
Korece haber sitesi Han Kyung'a göre ise Galaxy S8'in pilinin yeni sağlayıcısı, Murata Manufacturing Company olacak. Murata Manufacturing, geçen sene Sony'nin pil üretim bölümünü satın almıştı.
 
Japon üreticinin, Samsung'un kendi pil bölümü olan Samsung SDI'ın gerisindeki ikinci sağlayıcı olduğu iddia ediliyor.

Samsung'tan konuyla ilgili henüz herhangi bir açıklama gelmedi.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Galaxy S8'de kulaklık girişi olacak mı?

 

Samsung telefonlardan kulaklık girişi kaldırılıyor mu? Samsung'un Galaxy S8'de kulaklık girişine yer vermeyeceği iddiası şaşkınlık yarattı.

 

Samsung Galaxy S8 uzunca bir süredir sızıntılarıyla gündemi meşgul ediyor. Muhtemelen telefon tanıtılana kadar da bu böyle sürecek. Ancak bu kez söylenti, dedikodu ve haberler, her sene tanıtılan yeni bir Galaxy S modeline ait olandan çok farklı bir nokta etrafında dolaşıyor. Bir kulaklık girişi, yani 3.5 mm'lik jak bağlantısı hadisesi almış başını gidiyor; tıpkı Apple'ın iPhone 7'si piyasaya çıkmadan önce olduğu gibi...

 

Son dönemde tanıtılan her yeni amiral gemisinde bu girişin yerini USB-C'ye bıraktığını gördük. iPhone 7'de, Lenovo Moto Z'de, HTC U Ultra'da artık göremediğimiz 3.5 mm bağlantısı, Galaxy S8'de olacak mı, olmayacak mı? Cevabı en merak edilen soru şu sıralar bu. Zira eğer Samsung yeni amiralini 3.5 mm'lik jakla piyasaya sürerse, bir trendi kıran ilk modeli piyasaya sürmüş olacak.

 

Galaxy S8'in 3.5 mm'lik kulaklık bağlantısına yönelik geçmiş haberlere baktığımızda, geçtiğimiz aralık ayında bu portun artık olmayacağı haberi SamMobile tarafından gelmişti. Ancak SamMobile, bu haberin kaynağını bir türlü göstermemişti. Sonrasında ise henüz bu ayın başlarında, Galaxy S8'in olduğu iddia edilen kılıf görselleri ortaya çıktı. Bu görsellerde ise 3.5 mm'lik girişin, telefonun alt kenarında olduğu açıkça görülüyordu.

 

Yine aynı tarihlerde Android Police'de kulaklık girişi yeni telefonda da yerini koruyacağı haberi çıktı. Editör David Ruddock'un söylediğine bakılırsa, önemli bir kaynağa göre Galaxy S8'de kulaklık girişi yer alacak. İstihbaratı sağladığı kaynak için, geçmişte de güvenilirliğini kanıtladığını söyleyen Ruddock, edindiği bu bilginin herhangi bir dosyaya dayanmadığını da dile getirmişti.

 

Elbette Galaxy S8'in akıbeti ne olacak bunu hep birlikte izleyip göreceğiz. Telefonun tanıtım tarihi içinse, Mobil Dünya Kongresi'nden sonrasına kadar sabretmemiz gerekebilir. Zira Galaxy S8 için konuşulan bir diğer konu ise, yeni amiralin MWC17'de değil, Mart sonunda ya da Nisan başında özel bir etkinlikte tanıtılacağı yönünde.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • Admin

Samsung, Note 7’den sonra kalite kontrol takımını değiştirdi

 

Galaxy Note 7 fiyaskosu yüzünden büyük zarar gören Samsung, bu olayın bir daha yaşanmaması için değişikliğe gidiyor. Şirket yepyeni bir kalite kontrol takımı kurdu.
 

Bildiğiniz gibi Galaxy Note 7’nin patlaması geçtiğimiz yıla damga vurdu. Samsung telefonu geri çağırmak zorunda kaldı ve bu yüzden 6.13 milyar dolar zarar etti. Ancak bu maddi zarardan da şirketin güvenilirliği sarsıldı. Note 7 fiyaskosundan sonra insanların Samsung telefonlarına olan güveni azaldı. Benzer bir durumun bir daha yaşanmaması için elinden geleni yapan şirket, yeni bir kalite kontrol ekibi kurdu.

 

Hatırlayacağınız gibi Galaxy Note 7’nin patlamasına neden olan sorun kalite kontrol ekibinin dikkatinden kaçmıştı. Bu devasa hatayı yapan kalite kontrol ekibini yenileyen Güney Koreli teknoloji devi, yepyeni bir kalite kontrol ekibi kurdu. Bu yeni ekip doğrudan Samsung CEO’su Kim Jong-ho’ya bağlı olacak. Şirket sadece ekibi değiştirmekle de yetinmedi. Ayrıca yeni ürünlerin çok daha sıkı bir denetimden geçtiği yeni bir kalite kontrol sistemi de uygulanmaya başladı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Galaxy S8, 10 Nisan’da satışa çıkıyor
 
Samsung’un 29 Mart’ta resmen tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S8, 10 Nisan’da ön siparişe sunulacak. İşte konu hakkındaki detaylar.
 
Samsung’un uzun süredir üzerinde çalıştığı Galaxy S8, 29 Mart’ta New York’ta düzenlenecek olan özel bir etkinlikle dünyaya tanıtılacak.

Gücünü Snapdragon 835 yonga setinden alan Galaxy S8, GPU tarafında ise Adreno 540 kullanacak. 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanının yer aldığı telefon 3000 mAh gücünde bir bataryadan beslenecek. 12MP’lik ana kameraya 8MP’lik ön kameranın eşlik edeceği Galaxy S8, farklı tasarımıyla ön plana çıkacak.

1440×2560 piksel çözünürlüğünde 5.8 inçlik kavisli bir ekranla gelmesi beklenen cihaz, alışılageldik Galaxy S serisinden farklı bir tasarım çizgisine sahip olacak.
 
Peki gelelim asıl soruya. Galaxy S8 ne zaman satışa sunulacak? Bugün ortaya çıkan bir raporda S8 sevkiyatlarının 29 Mart’ta gerçekleşecek olan lansmanın hemen ardından başlamasının planlandığı iddia edildi. Ayrıca diğer bir iddiaya göre de Samsung, 10 Nisan itibariyle ön siparişleri almaya başlayacakmış.

Stok durumunda sıkıntı yaşanması durumunda, ilk olarak telefonu ön siparişle satın alanların cihazları teslim edilecekmiş.

Bu arada dip not olarak Galaxy S8’in fiyatı hakkında da henüz bir bilgi olmadığını hatırlatalım. Bu konu hakkında ortaya çıkan son detaylarda, Samsung’un yeni amiral gemisi modelinin 800 Euro civarında bir etiket fiyatına sahip olacağı iddia edilmişti.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

En pahalı Galaxy S serisi geliyor!

 

Daha önce Samsung'un yeni amiral gemisi modellerinin fiyatlarını henüz açıklanmadan doğru tahmin eden firma, Galaxy S8'in ön sipariş fiyatını açıkladı.
 
İngiltere'de gizmet veren MobileFun, Galaxy S8’in ön sipariş fiyatını 799 sterlin (3 bin 600 TL) olarak belirledi. 

Aynı şirket Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’i tanıtımından önce, doğru fiyatla ön siparişe sunmuştu. 

Peki bugüne kadar piyasaya sürülen en pahalı S serisi olacak cihaz kullanıcılarına ne gibi özellikler sunacak? 

İşte Samsung Galaxy S8'de yer almasına kesin gözüyle bakılan özellikler... 

Cihaz 5.8 inç ve 6.2 inç olmak üzere iki farklı seçenek ile gelecek. 

Batarya: 4000 mAh 
 
Hafıza: 64 ve 128 GB 

6 GB RAM 

Ekran çözünürlüğü: 4096 x 2160 (4K) 

Ön kamera: 8 MP 

Arka kamera: 16 MP 

İşlemci: Exynos serisi 

Güney Kore merkezli teknoloji devinin yeni amiral gemisi Bluetooth 5.0 ile gelen ilk akıllı telefon olma özelliğine sahip olacak. 

Bluetooth 5.0 kullanıcıya daha yüksek hız, daha uzun bir menzil ve daha geniş bir mesajlaşma kapasitesi vadediyor. 
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Galaxy S8 Plus'ın bataryası sızdı

 

galaxy-s8-plus-battery.jpg

 

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 Plus'ın bataryasının değeri sızan fotoğrafla ortaya çıktı.
 
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 Plus ile ilgili sızıntılar hız kesmeden devam ediyor. 
Samsung Galaxy S8 Plus'ın pil özellikleri cihaz görücüye çıkmadan internete sızdı. 
 
Sızan kareye göre, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 Plus 3 bin 500 mAh değerinde bir bataryaya ev sahipliği yapacak. 
29 Mart'ta görücüye çıkarılması beklenen cihazlar ile sızıntının kaynağı olarak ise 3'üncü parti tedarikçi firma gösteriliyor. 
 
Note 7 skandalının ardından bir süre gündemden düşmeyen Güney Kore merkezli şirket yeni amiral gemisi ile bu hatayı telafi etmeyi hedefliyor. Bu nedenle yeni model ile ilgili beklentiler de oldukça yüksek.
İşte Samsung Galaxy S8 ve S8 Plus'ta yer almasına kesin gözüyle bakılan özellikler...
 
Cihaz 5.8 inç ve 6.2 inç olmak üzere iki farklı seçenek ile gelecek.
Ön kamera: 8 MP
Arka kamera: 16 MP
 
Hafıza: 64 ve 128 GB
6 GB RAM
İşlemci: Exynos serisi
Ekran çözünürlüğü: 4096 x 2160 (4K)
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

En yeni iddia edilen Samsung Galaxy S8 sızıntısı renkleri, fiyatlamayı gösterir

Son haftalarda Samsung Galaxy S8 ile ilgili birçok sızıntı gördük, ancak şimdi yeni amiral gemisinin hangi renkte spor yapacağına ve ne kadar mal edeceğine ilk göz atacağız.
Bu ayın sonunda piyasaya çıkması beklenen S8 ve daha büyük kardeşi S8 Plus, tweet Pazar sabahı alet çakıcısı Evan Blass'a göre "kara gökyüzü", "orkide grisi" ve "kutuplu gümüş" olarak satışa sunulacak.

 

C7RyIphU8AApN9P.jpg

Takip eden tweet, el cihazlarının yanı sıra Gear VR kulaklık seti, Gear 360 kamera ve DeX yerleştirme istasyonu için Avrupa fiyatını açıkça ortaya koyuyor. Blass'ın tweet'inde S8'in 799 € (yaklaşık olarak 965 $, 780 € ve 1.250 $), sözde S8 Plus modeli 899 € (yaklaşık olarak 965 $, £ 780 ve 1.250 $) seviyesinde olacak.
Samsung, bir açıklama talebine derhal yanıt vermedi.
Yakışıklı iddia edilen görüntüler dedikodu değirmeni dönüyor gibi aynı oranda sızdırıyor. Galaxy S8, çift eğimli bir ekran, ultra-yüksek çözünürlüklü 4K çözünürlük, yenilenmiş bir ev düğmesi ve bir çeşit yüz tanıma veya iris taraması olduğu söylentileri.
New York'ta yaklaşan bir 29 Mart Kutlamayan etkinliği için bilgi bulmalıyız.

Piller Dahil Değil: CNET ekibi, neden teknoloji ürünlerinin serin olduğunu bize hatırlatan deneyimleri paylaşıyor.

CNET Magazin: CNET Gazetesi basımında bulacağınız hikayelerin bir örneğini inceleyin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Samsung Galaxy S8'in fiyatı sızdı
 
Daha önce Samsung'un sır gibi sakladığı ürünler hakkında pek çok isabetli bilgi sızdıran Evan Blass, Samsung Galaxy S8'in Avrupa fiyatlarını açıkladı.
 
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in Avrupa fiyatları sızdı. 
 
Daha önce Samsung'un henüz tanıtmadığı ürünler hakkında pek çok isabetli bilgi sızdıran Evan Blass, Samsung Galaxy S8'in Avrupa fiyatlarını açıkladı. 
 
İşte yeni modellerin Avrupa fiyatları... 
 
Galaxy S8: 799 euro 
 
Galaxy S8+: 899 euro 
 
Gear VR: 129 euro 
 
Gear 360: 229 euro 
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • Admin
Samsung Galaxy 8 ve S8 Plus tanıtıldı ... İşte özellikleri ve fiyatı
 
samsung-galaxy-s8-640x360.jpg

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bugün düzenlediği özel bir etkinlikle yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ı görücüye çıkardı.Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın kullanıcıya sunduğu özellikler şöyle:
 
samsung-galaxy-s8-2.jpg
 
İki modelin en dikkat çeken yanı ekranı. Çerçeveleri büyük oranda incelten Samsung, neredeyse tamamen çerçevesiz bir tasarım ortaya çıkardı. Samsung Galaxy S8 5.8 inç ekrana, S8 Plus ise 6.2 inç ekrana sahip. 2960x1440 piksel çözünürlüğe sahip olan ekran çizilmelere karşı Gorilla Glass 5 ile korunuyor.
 
samsung-galaxy-s8-3.jpg
 
İki model ile Samsung fiziksel home tuşuna veda etti. Bunun yerine 'Invisible Home Button' geldi. Ekranda yer alan yeni home tuşu ise basınca duyarlı bir özelliğe sahip. Başka bir deyişle iPhone'lardaki sD Touch'ın bir benzeri yeni modeller ile Samsung'a da geldi. Galaxy S8 3 bin mAh bataryaya, Galaxy S8 Plus ise 3 bin 500 mAh bataryaya ev sahipliği yapıyor.
 
samsung-galaxy-s8-1.jpg
 
30 Mart'ta ön siparişe çıkacak olan modellerin ABD fiyatı şöyle:
Galaxy S8 750 dolar, Galaxy S8 Plus 850 dolar.
İki model de su ve toza dayanıklı. Modellerin bir diğer dikkat çeken özelliği ise wireless şarja olanak vermesi.
 
samsung-galaxy-s8.jpg
 
Galaxy S8 ve S8 Plus'ta 5 ayrı renk seçeneği mevcut. İki cihazda da parmak izi tarama bölümü kasanın arkasına alındı. Galaxy S8 ve S8 Plus'ın en dikkat özelliklerinden bir başkası ise yüz tanıma özelliği

RAM: 4 GB / 6 GB RAM. Depolama: 64 GB / 128 GB depolama alanı. İki cihazda da microSD desteği bulunuyor. 12 MP arka kamera, 8 MP ön kamera İşletim Sistemi: Android 7.0 Nougat. 5.8 inç büyüklüğünde kavisli bir ekrana ev sahipliği yapan Galaxy S8, yüzde 84.4 ekran çerçeve oranına sahip.
 
Galaxy S8 gücünü Exynos 8895 işlemcisinden alıyor. Samsung'un yeni amiral gemisi AKG marka kulaklıkla beraber gelecek.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Karşınızda Samsung Galaxy S8: İşte özellikleri ve fiyatı
 
Teknoloji tutkunlarının bir süredir merakla beklediği Samsung Galaxy S8 için tanıtım günü geldi. Samsung Galaxy S8 bu akşam itibariyle tanıtıldı ve özellikleri belli oldu. Peki Samsung Galaxy S8 ve s8+'ın özellikleri nelerdir? Fiyatı ne olacak ve ne zaman satışa çıkacak? İşte Galaxy S8 hakkında detaylar...
 
Samsung’un amiral gemisi Galaxy serisinin yeni modeli Galaxy S8 ve Galaxy S8+ tanıtıldı. “Akıllı telefonlarda yeni dönem” mottosuyla tanıtılan Samsung Galaxy S8 ve S8+ özellikleri belli oldu. Samsung’un en son büyük umutlar beslediği modeli Note 7 büyük bir fiyaskoya sebep olmuş, Note 7’ler patlamaya başlamış ve toplatılmıştı. Samsung, Galaxy S8’le muhteşem bir geri dönüş yapabilecek mi? Tanıtımda iki farklı boyutta olan Galaxy S8 ve Galaxy S8+ tanıtıldı. İşte Galaxy S8’in fiyatı ve özellikleri…

GALAXY S8’İN BAŞLICA ÖZELLİKLERİ
Ekran: 5.8 inç, 1440 x 2960 piksel, Super AMOLED, Gorilla Glass 5
İşlemci: Exynos 8895 ( 4 x 2.5 GHz Exynos M2 + 4 x 1.7 GHz Cortex-A53 )
Grafik Birimi: Mali G71
RAM: 4 GB RAM
Depolama: 64 GB depolama alanı, microSD destekli
Arka Kamera: 12 Megapiksel f/1.7, 26mm lens, OIS
Ön Kamera: 8 Megapiksel f/1.7, 22mm lens
Pil: 3000 mAh
İşletim Sistemi: Android 7.0 Nougat, Yenilenmiş TouchWiz
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type-C

Galaxy S8 Plus Teknik Özellikleri
Ekran: 6.2 inç, 1440 x 2960 piksel, Super AMOLED, Gorilla Glass 5
İşlemci: Exynos 8895 ( 4 x 2.5 GHz Exynos M2 + 4 x 1.7 GHz Cortex-A53 )
Grafik Birimi: Mali G71
RAM: 4 GB RAM
Depolama: 64 GB depolama alanı, microSD destekli
Arka Kamera: 12 Megapiksel f/1.7, 26mm lens, OIS
Ön Kamera: 8 Megapiksel f/1.7, 22mm lens
Pil: 3500 mAh
 
İşletim Sistemi: Android 7.0 Nougat, Yenilenmiş TouchWiz
Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type-C
Bu akşam tanıtılan Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8 ve S8+ için aylar öncesinden tahmin edilen, öngörülen birçok özellik doğru çıktı. Yuvarlak hatlara sahip tasarımla gelen S8'in arka bölümde tek kamerası bulunuyor. Çift kamera beklentisi boşa çıktı. IP67'yle suya ve toza dayanıklılık var. S8'de 3000, S8+'ta 3500 mAh pil var. İki model de kablosuz şarj destekliyor. Ayrıca iris okuyucu da bulunuyor. Beklendiği gibi S8'in fiziksel home düğmesi yok. Samsung S8 ile S8+ özellikleri arasında boyutları dışında farklı bir özellikleri yok. Galaxy S8+’da belki iPhone 7 Plus’da olduğu gibi çift kamera beklentisi boşa çıktı.
 
Samsung Galaxy S8 ve S8+’ın tanıtımı sırasında Siri’ye rakip yeni bir asistan karşımıza çıktı; Bixby. Google Asistan’a dayanan bu uygulama ses, dokunma ve yazı ile verilen bir çok birçok komuta cevap veriyor. Mesela arama yapmak istediğiniz herhangi bir yer veya nesneyi kamerayı açıp göstermeniz yeterli oluyor.
 
GALAXY S8’İN FİYATI NE KADAR OLACAK? NE ZAMAN SATIŞA ÇIKIYOR?

Galaxy S8 ve S8+’ın başlangıç fiyatları belli oldu. Galaxy S8 4.399 TL, S8+ ise 4.999 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulacak. Galaxy S8’in satışa geçeceği tarih 21 Nisan olarak duyuruldu ama Türkiye’ye bu tarihte mi gelecek belli değil.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Istedigim bütün özellikler gelmis. Su anda S6 kullaniyorum ve hafiza karti yerinin olmamasi 2 sene boyunca beni cok fena yordu. Ikide bir hafiza doluyordu. Yeni S8'de ayrica kamerasi asiri sahane görünüyor. Islemci de arttirilmis. Umarim ekranin kolay kirilmasina da bir care bulunmustur. Bir diger istegim ise daha neme dayanikli olmasi. Antalya gibi yerde özellikle alt tarafi ve sarj bölümü cok fena nem kapiyordu ve dolayisiyla bataryasi sisti telefonumun. S5'teki kapakcik tarzi bir sey gelmistir umarim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Samsung Galaxy S8'in iPhone'u geride bıraktığı 5 özellik
 
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8 görücüye çıktı. Peki Samsung'un bu hamlesi ile NOte 7 skandalını unutturup, iPhone'a karşı bir adım öne geçebilecek mi? Samsung Galaxy S8'de olup iPhone'larda bulunmayan 6 özelliği sizler için derledik.
 
Neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip olan Galaxy S8'in ekranı Quad HD ekrana ev sahipliği yapıyor. 
 
Apple'ın son ürünü iPhone 7 Plus'ın ekranı ise 1080 P çözünürlüğe sahip. 

Samsung, Galaxy S8 ile fiziksel home tuşuna veda etti, telefon neredeyse tamamen dokunmatik oldu. 

Apple hala iPhone'larda fiziksel tuşa ve rakibine kıyasla kalın çerçeveye yer veriyor. 
 
Galaxy S8'de yüz tanıma özelliğine yer verildi. 

Apple'ın benzer bir özelliğe Eylül ayında tanıtacağı modelinde yer vereceği iddia ediliyor. 

Galaxy S8'de ISB-C hızlı şarj özelliği bulunuyor. 

Apple hala hızlı şarj özelliğini iPhone'lar getirmiş değil. 

Kullanıcılarına microSG seçeneği de sunan Samsung, bu hamlesi ile bir adım önde. 

Zira iPhone'larda depolama alnını yükseltmek mümkün değil.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin
Samsung Galaxy S8 – Galaxy S7 karşılaştırması
 
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi Galaxy S8'i dün New York'taki etkinlikte görücüye çıkardı. Peki Galaxy 8 ile neler değişti? İşte Galaxy S7 ile Galaxy S8 arasındaki farklar.
 
Galaxy S7: 5.1 inç
 
Galaxy S8: 5.8 inç 

Galaxy S7: 12 MP arka kamera, 5 MP ön kamera 

Galaxy S8: 12 MP arka kamera, 8 MP ön kamera 

Galaxy S7: 32 ve 64 GB depolama alanı (256 GB artırılabilir) 

Galaxy S8: 64 GB depolama alanı (256 GB artırılabilir) 

Galaxy S7: 3 bin mAh batarya 

Galaxy S8: 3 bin mAh batarya 

Galaxy S7: Parmak izi okuyucu 

Galaxy S8: Parmak izi okuyucu, İris tarayıcı

Galaxy S7: Android 6.0 Marshmallow 

Galaxy S8: Android 7.0 Nougat
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.