Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Biri Bana Yardım Etsin - Çok sevdiğim sakındığım kızaradaşım...


bosnak01

Önerilen İletiler

Herkese merhaba,

Bakirlik olayı yeni bitirdi beni hikayeme başıyorum. 20 yaşındayım şuan olan kız arkadaşım 18 yaşında yaklaşık 2 aydır beraberiz ve onu o kadar seviyorum ki HAYATIMDA ILK DEFA BIR KIZ ARKADASIM OLDU ASKTAN OTE SEVGIDEN OTE ÖPMEYE BİLE UTANDIGIMI SOYLUYORDUM KENDISINE BENIM COK TEMIZ COK SAF BI KALBIM OLDUGUNU SOYLERDI . O İSE ÇOK GÜZELLIGI OLAN BIR KIZ BUNDAN ONCE ERKEK ARKADASI OLMUS HALİYLE BEN ONA DEDIMKI BANA ASKI SEN OGRET BANA DANS ETMEYI SEN OGRET BEN YASAMADIM BILMIYORUM AMA SENI GERCEKTEN TERTEMIZ HAYALLERİM İLE SEVİYORUM BUNU BİL YETER.KISA SÜREDE MÜMKÜN OLURMU DEMEYİN OLUYO ELİMDEN BİŞEY GELMİYOR HERŞEY ÇOK GÜZEL GİDİYORDU MÜKEMMEL KUSURSUZ HAYALLER KURUYORDUK.

 

FAKAT GEÇEN GÜN BANA BİRŞEY SOYLEMEK ISTEDI SOYLEDIGI KELIME SU BEN SENİ HAK ETMİYORUM NOLURSUN BENDEN GİT NOLUR BENİ BIRAK BENI 2 AY ZAMAN DİLİMİNDE TANIDIGIN KADAR TANI BEN KÖTÜ GELECEĞİ OLMAYAN KIZIM DEDİ .DEDİM NEDEN BÖYLE DİYOSUN SENDEN GİTMEYECEĞİMİ BİLİYOSUN NE OLURSA OLSUN GİTMEM BIRAKMAM KIYAMAM DEDİM. DİNLE DEDİ BEN BUNDAN ONCEKI ERKEK ARKADASIMLA BERABER OLDUM DEDİ KÖPEKLER GİBİ ÇOK PISMANIM DEDİ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLAYA AĞLAYA HERŞEYİ ANLATTI ARKADAŞLAR CANIMDAN CAN GİTTİ ONU DİNLERKEN AĞLAYACAKTIM ZOR TUTTUM KENDİMİ ONU BIRAKMAK İSTEMEDİGİMİ SÖYLEDİM TELEFONU KAPATIR KAPATMAZ HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM ÇÜNKÜ O BEDENE BEN SAHİP OLAMAMIŞTIM .

 

TRAVMA YAŞIYORUM ŞUAN ÇÜNKÜ KIZI ÇOK SEVİYORUM YA ODA BENİ ÇOK SEVİYOR HEP SÖYLÜYOR TERTEMİZ SEVGİMİZ OALCAK DİYOR FAKAT BEN NAPMALIYIM NOLUR BANA YHARDIM EDİN

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.