Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Belek - ANTALYA


salim07

Önerilen İletiler

BELEK

 

Antalya’nın doğu kısmında yer alan bir tatil merkezidir. Antalya merkezine 42 km. mesafede bulunan Belek, Serik ilçesine bağlı olup, Kadriye, Kundu ve Boğazkent turizm merkezlerine komşudur. Genellikle sera ve hayvancılıkla geçinen halk, 1990’lı yılların başında yapılan turizm yatırımları ve açılan otellerle beraber, geçimini neredeyse tamamen turizme dayamıştır.

 

antalyarentalcars-4.jpg?w=760

 

Antalya Belek, yaklaşık 7 km.lik deniz sahili ile tam bir deniz ve güneş havası almak için ideal bir yerdedir. Kumdan oluşan sahili “Mavi Bayrak” ödülüne sahiptir. Caretta Caretta’ların üreme yeri de olan sahil, özellikle gün batımında ki doyumsuz manzarası ile dikkat çeker. Orman ve denizin birbirine karıştığı bu alan da, Türkiye’nin en güzel otelleri bulunur. Tamamı beş yıldızlı olan bu oteller, deniz kenarı boyunca dizilmiştir. Her ne kadar, deniz ve güneş desek de, Belek’in bilinen en büyük özelliği, golf sporu için harika bir yer olmasıdır. Standartlara uygun ve otel içerisinde bulunan bu golf sahalarında her yıl, özel turnuvalar düzenlenmektedir. Dünyaca ünlü oyuncuların katıldığı bu etkinliklerde, Belek çok sayıda misafir ağırlamaktadır. En son G-20 zirvesine ev sahipliği yapmıştır.

 

rixos_hotel_belek_by_antalyarentalcars-d

 

Antalya Belek otelleri, her zevke uygun olarak dizayn edilmiştir. Balayı, aile, iş veya diğer maksatlı oteller, özellikle yaz aylarında tamamen dolmaktadır. Kışın yapılan faaliyetler ise genelde, kongre, toplantı, spor ve sağlık turizmidir. Bu otellerde tatil yapmayı planlayanların, kışın yapacakları erken rezervasyonla, daha ucuz bir tatil geçirmeleri mümkündür. Belek’te bulunan beş yıldızlı otellerde, bütün mutfaklara ait yemekler, su sporları ve diğer spor aktiviteleri, kapalı ve açık havuzlar, çocuk eğlence merkezleri, bar, disko ve minik alışveriş merkezleri neredeyse standarttır. Bu otellerden dilerseniz, Belek içerisinde bulunan mağazaları ve hediyelik eşya satan işyerlerini gezebilirsiniz. Belek belediyesine ait toplu ulaşım araçları her noktaya hareket etmektedir. Büyük otellerin yanı sıra, denize yakın yerlerde daha küçük otel ve pansiyonlar da vardır. Her bütçeye uygun bu konaklama yerlerinden birini tercih edebilirsiniz. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.