Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Uzay elektromanyetik bir matkapla delinebilir.


ABUKUBAPA

Önerilen İletiler

Maddesel serbestlik uzayda ancak "on uzeri eksi yirmibes" capinda bir koridordan gecebilme yetenegine sahiptir. Bu pratik olarak rantable degildir. Bu koridorun genislemesi icin etrafindaki gravitasyon aginin acilmasi gerekir. Buda elektromanyetik ve ayni fazda donebilen bir matkap etkisi ile mumkundur. Bu konu tartismaya aciktir. Yorumlarinizi bekliyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 10 ay sonra...

Canim arkadasim kuran denen din kitabi, kendi icinde de yazdigi gibi son derece acik ve anlasilir yazilmistir ya da inmistir.herneyse. Insin bakalim :D

 

icinde, savas, ates, yakip yok etme, kin, diger din ve inanclara düsmanlik, onlari ezme, cezalandirma, kadini yok sayan, hurilerin, tüyüsüz gilman denen erkek cocuklarin dolastigi cennetler, babasinin yerine kendisine bakan bir peygamberin amcasininin cehennemde sürünmesini anlatan, mitos, masal ve yillarca kimden nasil nerede olusturuldugu bilinmeyen bir kitabi evirip cevirip yasamla, bilimle, uzayla bu günün dünyasiyla birlestirme cabalarini gercekten anlayamiyorum.

 

Papaganlariyla konusan Solomon adindaki yahudu zengini dize getiremeyince Hz.Süleyman peygamber yapan, Onu ziyaret eden bir baska yahudi kralice Sebayi da "Sebe" suresiyle kurana sokan, Firat Dijle deltasini su basinca orayi dünya sanip Nuh tufhani yapan, Sur sehrinin sulama kanallarini boruya benzeten, hayatinda hic gemi görmeyen bir peygamberin Misir da gemileri görünce dona kalan, Misir dinsel öykü ve mitoslarini, Tevrati okuyup olaylari aynen kurana geciren, hilal gibi Yeni ay dogunca, onu kuranda kurumus hurma dalina cevirdik diyen...........

 

 

daha sayayimmi :D

 

diyen bir kitabin icinde bu güne ait ne gibi inciler ariyorsunuz sasarim. Elinize bir Einstein´in, bir Kopernick´in kitabini alsaydiniz, günlerce üzerinde fikir alis verisi yapardik.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Anti fikirleri beyan eden kitapları okumadıkça düşünme yeteneyimiz kapalı kalır, Aslında 10 bin sene evvel başlıyan bu olasıklar anlatmak uzun olur. ama sülaymanın mühürüyle neler yapabildiğinle başlayıp son dine gelene kadar bakıcak olursak tanrıların savaşları durumunu anlamak kolay olur. Aynı durum hindistanda da yaşandı, Biz maddesel olarak enerji faktörünü tanımaktayız birde anti enerjiye ihtiyacı olanlarda var bu güneş sistemi içinde buda uzun.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Bu olaylar anlantislilerin marduk gezegeninle savaşıyla başlar, 11 bin sene civarında, anlantislilerin yeni yaptığı silah çok güçlü maddeyi yok ettiği gibi bir gezegeni yörüngeden çıkarır ve ruhu da yok edebilicek güçte idi. Savaş bunun için başladı anlantisliler marduğu yörüngeden çıkardılar marsla jupiter arasındaki bir gezegenlede çarpışmasına sebeb oldular ve elips bir yörüngeye sürüklendi, mars la jupiter arasındaki astorit kuşağı ve jupiterin etrafındaki halkalar o günden kalma. Bu arada mardug da güçlü silahını kullandı anlantik okyonusunda derin bir yarık açtı, anlantik silahınla bifini adası civarlarında denizin dibine gömüldü, bu silah ufak bir sesten bile tetiklenip çalışmaya başlıyor her şeyi bir müddet yok ediyor (şeytan üçgeni) ve nuh tufanı gemide titanik gibi buharlı ve kazanlı. Sonra mu toplumu asyaya sığındı anlantisler akdeniz civarlarına geldiler bir çok insan türleri kendi bildiklerine göre kolonilerle devam ettiler, ama mardug 3600 senede bir güneşe yaklaşması ve geriye gitmesi güneşin çevresinde dönüşü bin sene tutuyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Mitoslarin, yüz yillari icine alan öyküler olmasi acisindan, son derece karmasik yapida olmasi dogal.

 

Her mitosa, her cagda dinsel, bilimsel, düssel yeni eklemeler yapildigi icin, oldukca soyut hale gelirler ki, bir süre sonra iyice gercek disiliga itilirler...

 

Yine de bilimden ayrilmadan; ama mitoslari da kurcaliyarak arastirma yapilmasi taraftariyim.

 

sevgiler...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 5 ay sonra...

Gelelim konumuza bu gün ışık hızından bir milyar daha hızlı seyreden takyon enerjisi yakalanıp dosyalandı, bununda üstünde bir enerjide keşfedildi yakalamak için çakışmalar yapılmakda. Evren içindeki radyosyon eşit dağılım da olduğu için pek ağla uygun bir frakansla elektoro manyatik makkap kullanılabilinir, bizimde merakımız evrenin dışında ne olduğu deyilmi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Burada bilim kurgu yarışması falanmı var..)))

Yada kopmlo teorisi yarışmasımı..??

 

 

Canıgur Allahı, Kuran'ı Kerimi , Peygamberi ve dini aşağılayıcı tavırlarından vazgeçmicekmisin...

Gerçi bu tür yorumlarınızla Kuran hakkında hiç bir bilgiye sahip olmadığınız daha açık görülüyor..

Koperniği, Einsteini ağzına alanlar bir bilseler o adamların imanını..!!

 

 

 

Saygılar...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.