Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

MARDUK GEZEGENİNİ BULDUM


lena

Önerilen İletiler

Misafir TheLastofMohicaN

hem orda astroid yazıyor nasa dan alınmış resimde. daha resime bakar bakmaz vazgeçtim okumaktan bizim marduk neptünden keskin bir sağ dönüş yapıyor doğruca dünyaya doğru geliyor ;) fiziğe aykırı bir kere yörüngesinden o şekilde sapması çünkü bizden önce başkasına çarpmış olurdu çoktan ayyaş söförler gibi :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Ne oldu kıralx bir şeylermi sezdin yoksa, daha evvelki yazıların aklımda kültür seviyenide açıklama ihtiyacını duydun bana.

Bende sizin arayıpda bulamıyacağınz bir şey olucağını zannetmiyorum, muhakkakki bulduğunuz bir şeyler varki beni konuşturmak istiyorsun.

Siz modern bilimde bizden üstün bilgiye ulaşabilirsiniz ama, biz her zaman sizin üstünüzden size kuş bakışı baktığımızı unutmayın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sen gene inanmassın kıralx neden beni zorluyorsun, 2004 nisan da başladı bu marduğun etkisi kuş giribi içinde admi,ne karşılık yazdım.

Rus asıllı Sorcha Faal isimli bayan kozmoloji profosörü asya depreminden bir ay önce dünyaya bir bildiri yayınladı, dünyanın güney yarım küresi senelerdir alışılmışın iki kat fazla kozmik ışına mağruz kaldığını neler olucağınını bilmediğini bıranjının dışında olduğunu yanlız şu kadarını itiraf ederek girip virüslerini iki kat büyümesine sebeb olduğunu açıkladı.

Gelicek senede daha çok kadastorofalar görüceksin kıralx.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Başlık mühüm deyil olaylar mühüm hiç kimse kulak astığı yok şimdilik.

Marduk geliyorsa bu aralar bu konu hakkında bilgimiz olacak gibi geliyor bana. Çok yakın zamanda bir felaket olacak ve bazı güçler bunun için önlem alıyor bizde uyuyoruz yapacak bir şey yok zaten hayat devam edicek 1908 de halley gelirken avusturyada çok kişi mallarını halleye inanmıyanlara satmıştı çılgın gibi eylenmişlerdi halley teyet geçince mallarını geri alamamışlardı o zaman.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Başlık mühüm deyil olaylar mühüm hiç kimse kulak astığı yok şimdilik.

Marduk geliyorsa bu aralar bu konu hakkında bilgimiz olacak gibi geliyor bana. Çok yakın zamanda bir felaket olacak ve bazı güçler bunun için önlem alıyor bizde uyuyoruz yapacak bir şey yok zaten hayat devam edicek 1908 de halley gelirken avusturyada çok kişi mallarını halleye inanmıyanlara satmıştı çılgın gibi eylenmişlerdi halley teyet geçince mallarını geri alamamışlardı o zaman.

 

 

marduk ilkönce zecharia sitchin'in 12.gezegen ,daha sonra kozmik tohum ve gökyüzüne merdiven isimleriyle türkçeye çevrilen kitaplarıyla gündeme gelmişti. ancak sümer yazıtlarında bulunduğu bir gerçek.bunu dünyaca meşhur sümerolog muazzez ilmiye çığ hanımefendi de doğruladı.

 

şimdi de aynı yazarın ''tanrıların ve insanların savaşları'' isimli yeni bir kitabı çevrilmiş türkçeye arkadaşlar.yeni dediysem, bizde yeni. aslı, dünya tarihçesi,3.kitap. burada mardukla ilgili de birçok varsayımlar mevcut, henüz bugün aldım. sizler de okuyun, tartışalım.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

11 kitabım var yeni 5-6 tanesi naylon anbalajlı artık çocuklara veriyorum benimle ilgili konuları bana aktarıyorlar yaşlılık her halde size zahmet konuyla ilgili olanları kısa kısa aktarırsanız memnun olurum. Şimdi aktaracağım konu int. de var.

 

2012 değil ondan önce veya sonra olabilir.. Dünya zamanımız Evren zamanıyla aynı değil.. Neyse ki 21. yüzyılda ilerledikçe iyi niyetli birçok insan dünyanın üzerinde felaketler getirecek değişiklerin yaşanacağına dair korkunç tahminlerde bulunmaktadırlar. Maya takviminin 2012 yılında bitecek olmasıyla birleşen psişik kehanetler bu negatif düşünceleri daha da kuvvetlendirmektedir. "Dünya değişiyor"un tam olarak tehlikeli fiziksel kargaşa yaratan bir durum anlamına gelmediğinin farkına varmamız oldukça önemlidir. Gezegenimizde şimdi görülmekte olan değişikliklerin nedeni suç, sosyal karmaşa ve birbirimize yapmış olduğumuz haksızlıklardır. Mayalı bilginler, bizim şimdi 21 Aralık 2012 tarihinde başlayacak olan "Beşinci Güneş Dünyası"na yaklaştığımız için bir geçiş ve kaso halinde bulunduğumuza inanmaktadırlar. Onlar bu gündoğumunda, güneşin doğduğu zaman Samanyolu ve ekliptik düzleminin kesişme noktasını birleştireceğine inanmaktadırlar. Antik Mayalar bu astrolojik olayın farkındaydılar ve bu yüzden bu tarih onlara takvimlerini sonlandırmaları için uygun bir zaman dilimi sunmuştur. Mayalı ileri gelenler, 2012 yılının Aralık ayında dünyanın sona ereceğine inanmıyorlar, sadece dünyamızın şekil değiştireceğine ve komzik enerjiden dünyamıza doğru bir kanal açılacağına ve bizi daha yüksek bir titreşim alanına çıkaracağına inanıyorlar.

ALINTI

 

Güneş sisteminde 3600 yılda bir devir yapan Nibiru, 21 Aralık 2012

yılında Dünyaya en yakın konuma gelecek ve 21 Aralık 2018 yılına

kadar bu yörüngede kalacaktır. Yani kabaca 2013 ve 2019 yılları

arasında Tiamatla çarpıştığı ve günümüzde asteroid kuşağı dediğimiz

Mars ve Jüpiter arasından geçecek ve tekrar gidecek.

 

Şimdi pek ilgi göstermiyorsunuz ama uzaydan ateş bile ediyorlar asya depremi başlı başına bir muğamma, marduk olayını çok ülkelerin haberi varmış konuşanıda susturuyorlarmış panik nedeniyle. Yakında internetin baş konularından biri olucak marduk, çok ülkeler detaylı politik önlemler alma peşindeler bir çok peykede yeni plotunyum yüklenme olasılığı daha var casini pılotunyum yüklü olarak jupiterin etrafında yörüngeye oturdu.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

alıntı

 

Marduk cemaati 2012'de beklenen felakete karşı Türkiye'nin çeşitli yerlerinde sığınaklar hazırlıyor

Marduk'tan Kaçış Planı

 

2012'de Dünya'ya yakın bir geçiş yapacağına inanılan Marduk adlı gezegen, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de bir cemaat oluşumuna neden oldu. Marduk cemaati şimdi bu belirsiz felaket yaratacak gezegenden kaçış planları hazırlıyor. Cemaat üyeleri arasında İç Anadolu Bölgesi'nde sığınak projesi hazırlayanlardan, Antalya'da güvenli tepelerde sağlam evler kurup yaşayanlar bile var.

 

 

 

 

3661 yılda bir Dünya'ya yakın geçiş yapan Marduk isimli gezegenin yeni randevusunun 2012 yılında gerçekleşeceğine inananlar bir araya gelerek, kaçış planları hazırlıyorlar. Hollywood tarzı bir kurgu hemen gözlerinizin önüne gelebilir, ama son derece ciddiyiz. Bizden ziyade onlar ciddi. Aslında her ne olduysa, Burak Eldem isimli rock programı yapımcısı, popüler kültür yazarı, ama eski çağ tarihi meraklısı bir bağımsız araştırmacının yazdığı "2012: Marduk'la Randevu" kitabından sonra oldu. "Dünyanın sonu" ve "kıyamet teorileri"nin, birbirinden acayip tarikatların arttığı, küresel ısınmanın, büyük iklim değişikliklerinin, Florida'da hayatı altüst eden kasırgaların ardından insanlar en akla yatkın, en elle tutulur bir teorinin peşine takıldılar. Tüm Dünya'da Marduk korkusuyla yaşamını değiştirme ve Marduk'un tehlikelerinden kendini koruma temelli cemaatler oluşmuş durumda. Bu cemaatlerin ortak paylaşım alanı internet ortamı. Survive Planet X, Preparation 2003, Captain Nibiru, 2012 Theories gibi sayılı Marduk cemaatlerinin toplandığı internet ortamlarının biri de Türkiye'de. "Marduk 2012" isimli internet bilgi paylaşım ortamında son 2 aydır Marduk tehdidine karşı hayata kalma yöntemleri tartışılıyor. İş bir fantastik beyin fırtınasını çoktan aşmış durumda. Öbek öbek Marduk'a inananlar güney bölgelerinde kendilerine güvenli evler hazırlamış durumdalar. Halil Özmen Ankara'da yaşıyor. Ancak Antalya'da kendisine Marduk'tan korunacak 15 kişinin yaşayabileceği bir ev yapmış. İşte Özmen'in kendi ağzından korunma yöntemi:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.