Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Susamlı lzgara Tavuk tarifim


antiarabesk

Önerilen İletiler

Susamlı lzgara Tavuk

 

1. İşe yemeğe adını veren susamlardan başlayın. Yağsız teflon bir tavada 2 yemek kaşığı susamı renkleri değişene kadar kavurun. Susamların yarısını havanda döverek toz haline getirin, diğer yarısını da bir kenara koyun. Diğer taraftan 3-4 diş sarımsağı iyice ezin. Büyükçe bir kap alıp içine dövülmüş susam, sarrnısak. 1 tatlı kaşığı ezilmiş zencefil. 2 yemek kaşığı soya sosu. 2 yemek kaşığı susam yağı, 1 yemek kaşığı şeker, bir miktar tuz. karabiber ve 50 mİ kadar suyu koyun ve iyice karıştırın.

 

2. Sıra geldi tavuklara. 3-4 adet derisi sıyrılmış tavuk budunu hazırlamış olduğunuz sosta marine edin.

 

3. Izgarayı orta derecede bir ısıya ayarlayın ve tavuklar çıtır hale gelene kadar kızartın.

 

19523218721_af17bec7ca_o.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.