Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

avniler

Önerilen İletiler

Surda yine 5 şehit. Yabancı keskin nişancıların marifeti. Cizredeki Bodrum'da kimlerin gizlendiği şuan belirsiz birilerinin Ağlamaları acaba Rus Genarali mi perdeliyor.

1909 öncesi Makedonya'da bir orduya dönüştürülen Makedon terör örgütü, bir hafta içinde Rusya ve diğer devletlerin yardımıyla İstanbulu aldı. Şimdide YPG yabancı savaşçıları Türkiye'ye saldırma çağrısı yaptığı Video elden ele dolaşıyor.

 Zulüm 1453 de başladı diyenlerin Abdülhamit'e zorba demelerinide yadırgamayız çünkü günümüz yöneticilerinede Diktatör diyorlar.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Günler öncesinden söylediğimiz gibi Bahara hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. İstanbul K.çekmecede aynı mah hem Zırhı polis aracına moltop atılıyor bir gece sonra kahvehane uzun namlulu silahlarla taranıyor. Bu Gece'de Eyüp'de Dernek belkide aynı Uzun namlulu Silahlarla taranıyor her iki olayda'da ölü ve yaralılar var. Tıpkı 80 Darbesi hazırlık çalışmaları gibi.

 Kilitlenmişiz Cizrede boldumda siviller mahsur yalanına. Sanırım Dünyada başka bir Devlet yokturki Teröriste Ambulans gönderip sağlık personelinin hayatını riske atan. Herkes biliyorki o Bodrumda Terörist ve onların üst kadroları yöneticileri kıstırılmış halen canlı yayınlarla şov yaptırılıyor.

 

O binanın etrafını sarıp, günlerdir şehit vermek pahasına yakalamaya çalışmak, o binayı yerle bir etmemek acizliktir. Operasyon uzadıkça yabancıların olaya müdahil olmasına imkân vermek de akılsızlıktır.

Teröristler Adana’da, İstanbul’da araç yakmaya, kahvehane kurşunlamaya başlamış, biz bir bodrumdaki teröristleri sağ yakalamaya çalışıyoruz. Terörist yakalanmaz, öldürülür. Öldürmek için yola çıkanın yaşamaya hakkı yoktur.
Ya ciddi devlet gibi olunacak, ya da terör bütün yurda yayılacak. Bunu görmeyenler, kalksınlar o koltuklardan.
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye isgal edilmistir,bu isgal ABD projesi olan AKP eli ile gerceklesmistir.Rahmetli Erbakan'in ölmeden önce bugün ülkeyi ele gecirenlerle ilgili söyledikleri hala kulaklardadir.Bunu inkar etmeye calismak veya aman sende diyere önemsememek biraz saflik olur.

 

Dünyanin en güclü ordularindan biri olan TSK günlerdir Sur'da asayisi yerine getiremedi cünkü öyle bir niyet yok.Öyle bir niyetin olmadigini anlamak ici kahin olmaya gerek yok.Güneydogu'da vatan evlatlari tek tek topraga düserken,dün PKK ile Kürt acilimi yapan kisi zirhli aracinida alarak dünya seyahatine cikti demek ki sehitler onu asla ilgilendirmiyor o kendi keyfine bakiyor.

 

Bülent Arinc'in sözleri havuz medyasini havalara ziplatti,ikinci peygambere kim laf ediyormus dediler.Bülent Arinc düne kadar susmus ve nihayet konusmustur.Gerceklerin söylenmesini kendilerine hakaret olark görenler hemen linc kampanyasina basladilar.Kim Recep Tayyib Erdogan'a laf ediyorsa derhal susturulmali degersizlestirilmelidir.Nitekim yandas medya bu görevi yerine getirme talimatini aldi.Hayirli olsun kutsal reisinize sahip cikin.

 

Herkes biliyor ki Recep Tayyib Erdogan'dan habersiz AKP'de hic kimse tuvalete bile gidemezken,Dolmabahce'de terör örgütününün siyasi temsilcileri ile biraraya gelen ve sarilip el sikisanlar hükümetin adamlariydi.

Asker PKK'ya operasyon yapmasin yasak diye  vali ve kaymakamlara talimat verenler basta Recep Tayyib Erdogan ve AKP idi.Bizi aldatmislar,sehirleri silah ve cephane deposu yapmislar diyenlerde ayni isimlerdi.ABD istedi diye,AB'ne alacaklar diye,Baskanligimi destekleyecekler diye terör örgütüne tavizler verenler bugün kalkmis PKK'ya ates püskürüyor ve hepsini temizleyecegiz diyorlar.Hadi temizleyin de görelim.TSK'ya Fetulahin örgütü ile kumpas kuranlarin basindaki isim;iNLERINE GIRECEGIZ demisti halbuki ayni isim Fetulah örgütü icin "NE ISTEDILERDE VERMEDIK"demisti.Sonra devran döndü is karsiya gecti dha dogrusu köprüden karsiya gecilince bir paralel devlet yaygarasi baslatildi.Artik her kötü seyin sorumlusu paralelcilerdi.AKP'de suc yoktu hepsi zemzemle yikanmistilar ve TSK'yi coook seviyordular.Kumpastan önce söylediklerini unuttular.Amerikan karsiti vatansever ve yillarca PKK ile mücadele etmis kahraman ve serefli generaller ordudan temizlenmisti simdi orduyu sevebilirdiler.Öcalan'da öyle istemisti,

 

Zulüm 1453'de basladi.Bunun anlamini bilmeyenlerin baskalarini elestirmeleri biraz gülünc oluyor.Abdülhamit kanli bir sultandi.Onun kurdugu ajanlik sistemi bugünkü sistemin aynisiydi.kim özgürlükten bahsediyorsa hemen birileri suc duyurusunda bulunuyor.Türkiye düsünce ve ifade özgürlügünün ayaklar altina alinarak reis ugruna paspas gibi cignendigi bir ülke olmustur.Anayasa artik yok.Saraydaki Anayasa benim diyor ve hala birileri ona tapiniyor.Diktatörlere karsi gelmek her namuslu insanin görevidir.Kim diktatörlügü savunuyor veya olanlari görüpte hala demokrasi ayaklarinda geziyorsa görevini yerine getirmiyordur.

Mustafa Kemal Atatürk'e her firsatta hakaret edenlerin yakasina yapismayan yargi Recep Tayyib Erdogan'i elestirenlerin yakasina yapisiyor bumudur sizin özgürlük anlayisiniz biraz kitap okuyun kitap.

 

SUR;Türkiye Cumhuriyeti sinirlari icersinde bir beldedir.Eger bu beldede yabanci nisancilar gelmis savasiyorsa bunun suclusu emniyettir.MIT'tir dolayisiyla hükümettir.Magdurlari oynamayin.Güneydoguyu Türkiyenin haritasindan sizler sildiniz.Bugün eger orada hendekler kazilmissa tüneller acilmissa yabanci nisancilar orada carpisiyorsa bu özgürlük isteyenlerin degil 14 yildir bu ülkeyi yöneten milleti birbirine düsman eden,bölücüleri el üstünde tutup Türklügü ayaklar altina alan,Türk bayragini kiskirtiyor diye gönderden indirten ve bünyesinde PKK'li vekilleri barindiran AKP ve onun gelmis gecmis yöneticileridir.Kimseye pislik atmaya calismayin.Bu millet sizi vatan sevgisi diye elli defa cebinden cikarir.Reisi savunacagiz diyerek onun yaptigi her yanlisa eyvallah demek etik degildir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Evet gene Kahvehane tarandı yaralılar olduğu haberleri dolaşıyor. Gece tarama olayları seriye bağlanmış gibi birşeylerin işaretini veriyor saatler neredeyse aynı.

​Sabancı Süikastçıları Aydın Sökede yakalanıyor. Birden fazla Örgüt harekata geçirilmiş Ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan iç ve dış mihraklara hizmete başlamışlardır.

Emin olalımki karamsarlığada kapılmayalım, Devletimiz ve yöneticilerimiz Tarihin tekerrür edileceğini biliyor ve gerekli kurumlar gerekli önlemleri almaktalar. Ne yaparsa yapsınlar ne kadar ileri giderse gitsinler, Asla ve asla şer odaklar istedikleri sonucu alacak Operasyonlar başarılı olamayacaklar. BİLİNE.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Birden fazla örgüt harekete gecirilmis,ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan ve ic ve dis mihraklara hizmete baslamislardir.

Dogrudur itirazimiz yok ancaak,bu  örgütlerin palazlanmasi kimlerin eli ile oldu?Sorusuna da yanit verilmelidir.

Askeri vesayeti yikacak ve sivil bir yönetim gelecek cilalamasi ile,Kemalizm'in ülkenin gündeminden cikarilmasi havucu ile öteden beri Cumhuriyet ve Kemalizm karsiti cevreler(LIBERALLER,ISLAMCI AMA MÜSLÜMAN OLMAYAN CEVRELER,SEVR YANDASLARI )hemen atladilar bu havuclara.Artik demokrasi gelecek diye herkes havalara girmis,cumhuriyete,cumhuriyeti kuranlara,Kurtulus Savasi verenlere, karsi bir hücum baslamisti.Ergenekon ve Balyoz ve Casusluk senaryolarina can simidi gibi yapistilar.Recep Tayyib Erdogan almis oldugu rolü cok güzel oynuyordu.Allah Bismillah diyerek acilislar yapiyor.bazi kisiler onu kutsuyor,ona peygamber sifati veriyor bazilari onun icin herkesin iki rekat sükür namazi kilmasi gerektigini ifade ediyor,bazilarida Osmanli diye sayikliyordu.Nihayet Türkiye gercek kurtaricisini bulmustu!.

 

Bu sarki burada bitmez diyerek iktidara gelenler bu kadar büyük bir destek görmekten saskina dönmüstüler.PKK'lisi,Dincisi,Hizbullahcisi,Arabi,Gazzelisi AKP'nin fedaileri kesildiler.Receo Tayyib Erdogan kendi medyasini olustururken,TSK'da tutuklamalar devam ediyor.yandas basin hep bir agizdan TSK'nin nasil bir ihanet icinde oldugunu yaza yaza bitiremiyordular.Satin alinmis polis ve savcilar bu yandas medyaya hergün sermaye aktarimi yaparak iddianamelerden pasajlar sizdiriyordular.Artik yari  kimin tutuklanacagina kadar  herkes herseyi okuyordu.Sabahun kör saatlerinde evlere baskinlar yaparak düsman avlar gibi pasalar,prof.lar is adamlari,gazeteciler toplaniyordu.Bunlar Recep Tayyib Erdogan ve Fetulah Gülene darbe yapacaktilar,suclamalar böyleydi.Camileri bombalayip ic savas cikaracaktilar,Ege'de Yunan Savas ucagini düsürüp hükümeti güc durumda birakacaktilar.Müslüman gecinenler disinda herkes bu isiin icinde bir bit yenigi vardir diye düsünürken sabah aksam Allah sözcügünü dillerinden düsürmeyen  müslüman takimi TSK'nin ihanet icinde oldugunu camilere varana kadar anlatiyordular.Tam bir operasyon yapiliyordu.Milli Bilinci yok etmek icin seytanca hazirlanmis ahlaksiz bir proje.

 

Iste Hizbullahi,PKK'si,DHKP-C si,Mazlum Der.leri.palazlandikca palazlaniyordular.Türk düsmani Sivan Perver Diyarbakirda simdiki reisicumhurla sarmas dolas boy gösteriyordular.Dünkü eskiya basi Barzani devlet baskani gibi hürmet görüyordu.ISID denilen örgüte silah yardimi yapiliyor,ISID yüzünden Süleyman Sah Türbesi bir geceyarisi operasyonu ve PKK'nin bilgisi dahilinde gerceklestirilip yillardir Türk topragi olarak bilinen mekan terkedilip ISID'a birakiliyordu.

 

Iste bu örgütler harekete gecirilmistir yani ekilen bicilmeye baslanmistir.

Türkiye Nato Topragidir gibi konusmalar sonunda Türkiye Nato tarafindan isgal edilmis ve her tarafa Nato ülkelerinin yani dünkü SEVR'cilerin askerleri ve silahlari yerlestirilmistir.

Türkiye tehlikede denerek halki moskoflarla korkutarak Nato'ya girmemiz gerceklesmis ve NATO ugruna Mehmetcik hic alakasi olmayan gurbet ellere gönderilerek Amerikan askerlerinin koruyuculugu görevine verilmisler ve 1000 e yakin vatan evladi Menderes;in ABD sevdasina kurban gitmistir.Hani su hic agzinizdan düsürmediginiz "DEMOKRASI SEHIDI OLAN MENDERES!"Bugünde Türk askeri Afganistanda görev yapmakta,Suriye'ye acilacak olan bir savasta kocbasi olarak kullanilmak istenmektedir.

 

Tarih tekerrür etmis Türkiye bir kez daha isgal edilmistir.Devlet ne yapacagini bilmedigi icin bos bos konusmalar gündem degistirmelerle milletin gazini almaya calismaktadir.Günlerdir SUR'a giremeyenler gerekli kurumlar gerekli önlemleri aliyor diyemez.Bilmiyorum sehitleri sayiyormusunuz ne kadar oldu diye?

 

Ülkemiz kan gölüne dönmeden hükümet aklini basina toplamali ve oy gaspetmek adina sahte milliyetcilik ayaklarina yatmamalidir.Hala acilimin devam edecegi söylentileri duyuluyor.Baskan olmak icin her yol deneniyor.Baskanlik demek Türkiyenin bölünmesi demektir.Acilim ve Baskanlik ayni yola hizmet demektir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 İngiliz Muhipler Cemiyeti’nin günümüzdeki versiyonları/ajanları haince açıklamalarla hükümeti sıkıştırıyor. Çünkü PKK bitmesin istiyorlar. Bir gün medya çalışanı, bir gün akademisyen/sanayici/siyasetçi/milliyetçi görünümüyle Sevr için çalışan hücreler açıklamalar yapıyor

 Sırplar, Almanlar, Norveçliler, İngilizler, Ruslar Gelmiş Keskinnişancı olmuş, Eğitmen olmuş Cizre'de, Şırnak'da, D.Bakırda Kürtlerin hakkını savunuyor. ABD si Rusu İtalyanı Silah Mermi vermiş Kürdün Haklarını savunmak için. Artık yemiyoruz baylar dağılabilirsiniz.

 

Dünyaca ünlü Filozof, Dilbilimci ve Tarihçi Prof Dr Noam Chomsky, ''Erdoğan'ın Kürt ve Türk halkına karşı politikaları, sert baskılar ve artan otoriterliğe doğru doğru tehlikeli bir yönde ilerliyor.'' dedi.

 Bu şu demek Batılı efendileriniz siz Kürt ve Türk halkı sizleri özgürleştirmeye geliyor sakın karşı koymayınız.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayin Avniler,Ingiliz Muhiplerinden bahsetmissiniz ,bravo demek ki duymussunuz ancak simdi size soruyorum:INGILIZ MUHIPLERI CEMIYETININ ÜYELERI kimlerdi?Bunu da muhakkak biliyorsunuzdur degilse size yardimci olabilirim.

 

SEVR icin calisanlar 14 yildir hükümetin basindadirlar.Yani bunu belgelerle tarihlerle yeterince acikladik isterseniz tekrarlariz.

Keskin ve yabanci savascilardan bahsedilmis.Evet bunu biz yillardir anlatmaya calistik ama bize hep AKP karsiti denerek sözlerimiz dikkate alinmadi.Bütün bu yabanci savascilar veya teröristler o bölgelere yerlesirken HÜKÜMETINIZ ne yapiyordu?Devletin görevi ülkenin sinirlarini korumaktir.Sinirlarin korunmasi askerden alinip polise ve MIT'e teslim edildi.Askerin elindeki istihbarat MIT'e devredildi.Peki bu yabancilar nasil geldiler ülkemize?

 

Recep Tayyib Erdogan,TUNCELI(DERSIM)isyanlarinin bastirilmasinda binlerce insan katledildi diyerek o gün devlete isyan eden yani kalkisan Kürtcüleri bastirmak icin görev yapan yetkililere ve de kendi deyimiyle teget gecerek Mustafa Kemal Atatürk'ü soykirimla suclarken,PKK ile pazarlik yapiyordu yani Öcalanin adamlari ile.Dersim Isyanini cikartanlari"kahraman"olarak niteleyip heykellerini diktirten Recep Tayyib Erdogan.Türklügü yok etmek icin 14 yildir bütün gücü ile calismaktadir.Dersimde bastirilan isyanda muhakkak ki günahi olmayan insanlarda ölmüstür.Ama bunu soykirimla özlestirmek ancak düsmanca bir yaklasim olur.Bugünde ayni seyler oluyor,olmasi gereken ama olmamasi da elde olmayan olaylar yasaniyor.Yani daha acik bir ifadeyle Cumhuriyetin kurulusunda yasanan Kürt Isyanlari tekrarlaniyor.Orada hergün sehitler veriyoruz bunlar bizim insanlarimizdir ancak bu sehit olanlar bir dava ugruna sehit olmaktadirlar,vatan savunmasi vatanin birlik ve bütünlügü icin yapilan bir mücadele sonunda hayatlarini kaybediyorlar.Peki bu "Yeniden Acilim ve Yeniden Akil adamlar"ne oluyor.milletle dalga mi geciliyor,madem ki tekrar acilim yapacaktin neden bu kadar kan döktün yoksa baskanlik hesaplari garibanlarin evlatlarinin cenazeleri üzerinden mi yapiliyor?

 

Bu ülkede SEVR'i yeniden getirmek isteyen PKK yani HDP VE AKP'dir bosu bosuna olmadik seyler yazarak hala gercekleri örtmeye calismayin.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Sayın Politika bir çok konuda aslında aynı fikirdeyiz, siz geçmiş zaman dedikodularından bahsediyorsunuz. Bende yaşanması muhtemel gelecekten sözediyorum. 1900 yılların başlarında yaşananların günümüze ne kadar uyduğunu göstermeye çalışıyorum, hasbel kader okuyanları azda olsa düşünceye sevketmek adına.

Saygılar.

 

 Mülteci sonuna karşı Alman-Türk ortak Polis gücü oluşturulacakmış. Tıpkı 1 Dünya savaşı öncesi Alman Askerinin Osmanlı Ordusuna sızması gibi.

 

 Türkiye’de 51 ilde yaklaşık 200 organizasyon lideri seçildi. Geçen ay Londra ve Santa Monica’da eğitimleri tamamlandı. Silent Circle mesajlaşma programı ile iletişim kuruluyor. Bu programı, CIA bile çözemedi. Organizasyon liderleri, saat saat operasyonu ezberlediler. Bu eylemlerle birlikte yağmalama ve kaos hayata geçirilecek. Dünyanın her noktasında yağmalama ve kaos başladığında ordu caddelere iner. Rand Corporation’da rapor olarak tartışılan bu eylemlere karşı koyma şansınız hiç yok. Çünkü ultra profesyoneller devrede.

 

 Amerikalı pekçok general şu an PYD’ye sokak çatışmaları için eğitim veriyor. Türk Ordusu’ndan çok üst düzey eğitimli bir ekip sanırım 2 ay kadar önce Amerikalı o generalleri ortadan kaldırdı. Vurup attılar. Bu PYD için de Pentagon için de şoktu!

 

 PYD en kritik olanı! Çünkü PYD bize yanlış aktarılıyor! Asla IŞİD için silahlanmıyorlar! Asla IŞİD için eğitim almıyorlar! Asla bizden başka hedefleri yok! Masada bir silah olarak Amerika kullanmak istiyor! Konu bu!

 

 Üst bölümlerde belirtmiştim Mekodonlardan ordu kurup İstanbulu 1908 de işgal ettirdiklerini. Şimdi aynı yöntemle Güneyde oluşturdukları (pyd-pkk, ışid, Hizbullah) Vahşi Orduları Güney Şehirlerimizden Ülkemizi işgale çalışaca

 

Yapmak İsdediklerini artık biliyor ve görüyoruz.

 

 Dernek Kahvehane Derken Bombalama Kurşunlama Gazete binalarına kadar vardı. Bir adım sonrasınıda kestirmek mümkün Bazı Holdıng binaları İşadamları Köşe yazarları olarak sıralaya biliriz.

 Gündemin diğer konuları Suriye üzerinden ABD ve Rus ya ile oluşan gerilimler, yeni göç dalgası. Günümüz yöneticileri zor günler geçiriyor.

 Karayılan Musulda yakalanmış haberleride geliyor. Apo nunu Teslim Edilişi gibi Karayılanda mı teslim edildi edildi ise neyin karşılığı?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Tarihe kimin penceresinden baktiginizi yazmayacagim sadece O Makedonlar dediginiz kuvvet makedon degil Milliyetci ve devrimci serefli insanlardi.Bugün nasil ki AKP veya Recep Tayyib Erdogan koltugunun selameti icin PKK'ya sakin müdahale etmeyin talimati vererek,sehirleri cephanelik haline getiren ve hendekler kazanlari desteklemisse,dünde Sultan 2.Abdülhamit tahtinin tehlikeye düsmemesi icin zorbalarin cikardigi ve baslarinda DERVIS VAHDETI ile PRENS SABAHATIN'nin oldugu isyancilari bastirmak icin Selanikteki milliyetciler dah dogrusu GENC OSMANLILARsonra (Ittihar ve Terakki olcak)Mahmut Sevket Pasa komutasinda ki orduyu Istanbul üzerine göndermislerdir.Bu ordunun KurmayBaskani da o gönlerde Kolagasi olan Mustafa Kemal (bey)dir.Bunlara Makedon dediginize göre bizim pekte ayni görüsleri paylastigimizi söyleyemezsiniz.Bu mümkün degildir.O zaman bugün PKK'ya karsi mücadele eden güclerde makedondur!

 

PYD bir terör örgütüdür ancak Recep Tayyib Erdogan daha düne kadar ABD savunmazken PYD'yisavunuyordu.Salih Müslüm Davutoglu tarafindan Türkiyeye davet edildi agirlandi ne olduda simdi terör örgütü denmeye baslandi.Yani SEVR'i yeniden getirmek icin PKK ile gizli pazarliklar yaptilar.Imrali Adasi PKK'nin siyasi uzantilari icin su yolu olmustur her hafta oraya gidip talimat aliyordular.MIT'te bunlarla isbirligi halindeydi.Esadi yimmak icin Suriyedeki tüm terör örgütleri ile kuzu sarmasi oldular.Simdi hepsi oldu terörist ve ABD biz PYD'yi terörist örgüt olarak görmüyoruz dedigi icin kiyametler kopuyor bu ne iki yüzlülük böyle.

 

Rusya ile tek basina yapamiyacagini akli kesince ucagini düsürüp NATO'yu Rusya'ya karsi kullanmak isteyen Recep Tayyib Erdogan bunu da basaramadi ve su anda Suriye üzerinde hicbir söz hakki yoktur.Yani Türkiye dislanmistir bunun mimarida cumhurbaskanidir.Mültecilere kapilari acarak onlari ülkeye dolduran ,onca muhalefete ragmen bu yöntemden vazgecmeyen,mültecilerin gece yarilari insan ticareti yapan caniler tarafindan Ege'de ölüme yolculuk yapmalarina göz yuman ve bu yöntemle sözümona Avrupayi kaosa sürüklemeye calisan,mülteci almiyorlar veya az aliyorlar diye Avrupaya efelenen,Avrupanin verdigi rüsveti kabullenen ama yeterli görmeyen,ülkenin itibarini sifira indiren ama sarayinda kendi itibarinin yükseldigini sanan bir ucubenin elindedir Türkiye.

 

Ve Türkiye'nin acilen bir HAREKET ORDUSUNA IHTIYACI VARDIR.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

 Yatıyor kalkıyoruz karşımızda Yeni bir örgüt.

 Gazete saldırganları BÖG diye bi örgüttenmiş, laughing.gif Birleşik Özgür Güçler. Mlnk Tikko Dhkpc pkk ypk pyd.

 Bu komünistler yemeyip içmeyip terör örgütü kuruyorlar. Zaten Türkiye için yararlı bir oluşumda bulunsalar şaşırırdık.

 Fatih'de kahve taraması bir yaralı. Başlıkta dedim ya Türkiye Bahara Hazırlanıyor. Sanırım Devlet olarak'da hazırlık içerisindeler.

 C.Başkanı ve B:Bakanın Esip gürlemeleri karşılığını buldu. Almanyada toplantı sonucu bir haftaya kadar Suriye konusunda Ateşkes olacağına dair anlaşmaya varıldığı duyumları mevcut.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Peki ya Hürriyet'e ve Cumhuriyet'e saldiranlar hangi örgütten?AKP örgütünden,bence AKP bir örgüttür PKK,DHKP-C-Tikko vb nin aksi versiyonu bir örgüttür.Karsi olanlara saldiri planlayan sonra da ödüllendirilenlerden olusur.

 

Suriye icin varilan anlasma cb'nin veya basbakanin esip gürlemeleri ile olmadi onlarin esip gürlemesini kimse önemsemedi cünkü önemsenecek bir devlet olmaktan cikardilar bizi 14 yildir.Suriye konusunda varilan anlasma AB ve ABD'nin planlariyla gerceklesti. hic bosuna havalara girmesin kimse.

 

Türkiye evet bahara hazirlaniyor,yenide Sevr'i getirmek icin yeni acilim planlaniyor.Merak etmeyin karsi oldugunuz PKK ile yine savundugunuz isimler pazarlik yapacak,yeni anayasadan TÜRKLÜK cikarilacak PKK isiyor diye bu  cok yakindir, bakalim o zaman neler yazacaksiniz.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ankarada Bombalı araç patlamaları an itibariyle 28 ölü 60'ın üzerinde yaralı. Türkiye içerden ve dışardan sıkıştırılıyor. Sinir uçları bu olaylara ne kadar daha dayanabilir belli değil. İçerde bir savaş veriyoruz uzun süredir birde sınırımızda bir savaş. Durum hiç iyi değil bu kaos durumundan Ülkenin çıkması bizce zor gibi olsada Devlet aklı mutlaka bu çemberi yarmak durumunda.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Devlet isini gücünü birakmis Baskanlik icin cirpiniyor.Türkiye'nin bugünkü sorunu terördür Baskanlik degil.Baskanligi ön plana cikartanlar kisisel kaprislerini tatmin etmek ve koltuklarini saglamlastirip hesap vermekten kacmaya calisanlardir.Türkiye cumhuriyet tarihinin en büyük ihanetini yasamakta ve yikilmaya calisilmaktadir.Bu arada Diyanet denilen kurum da seyhülislamlik ilan etme hevesine düstü.Ülke sapiklarin hergün bir yenisinin ortaya ciktigi bir ülke oldu.Calisan kadinlara fahise,3 yasindaki kiz cocuklarina tesettür diye ortalikta birtakim meczuplar dolasirken ne diyanetten ne savciliktan ne de hükümetten ses cikmiyor yani yobazliga yesil isik yanmaktadir.Hal böyle iken bir baskanlik hastaligi almis basini gidiyor.Ülke ates icersinde ve buna dur diyecek olanlar baska hesaplarin pesinde kosuyorlar.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Terör Anadolu Topraklarında çağlar öncesinden beri var. Terör sorunumuz var diye başka iş yapmayacak değil Ülke insanı. Fabrikada yapılacak köprü havalimanı da. Meclisden Kanunda çıkacak, Anayasada yapılacak. İnsanlar hayatlarına devam etmek zorunda. Terörün bir amacı da Hayatı Durdurmak İnsanları yaşayamaz konumda tutmak. Herkes işini gücünü yapacak Terörle mücadele edecek kurum ve kuruluşlarda işini yapacak. İlgili kurumlar dışında başkaları devreye girerse Hem terörle mücadele zora girmiş hem de Kurumlar iş yapamaz kitlenir duruma düşer.

 Diyanet'e saldırının kaynağı Dünyada Bankası olan tek Parti bizim partimiz dir. İş Bankasına Devredilen Osmanlı bankası Hisselerinin bir bölümü de Diyanete ait. Diyanet İş bankasından Pay istemeye başladığından beri saldırı altındadır. Diyanetle ilgili yapılan karalama çalışmalarına itibar edilmesin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Yandas medyanin saptirma haberlerini burada somut olaylar gibi göstermeye calismak gercekten pes dogrusu.Is Bankasi hicbir partiye ait degildir bu kocaman bir yalandir.AKP sempatizanlarinin ve AKP disinda "kargadan baska kus tanimam"hesabi diger partilere saldirarak ülkenin gercek gündemini hurafelerle örtbas etmeye calismak gercekten piskinlik ister.

Diyanetin yayinladigi ve ahlak sinirlarini asan fetva adi altindaki sacmaliklari DIYANETE SALDIRI olarak görüp Diyaneti savunmak adina baska partilere iftira atmak gercekten abesle istigaldir.

 

Bir ülkede terör sorunu varken,vatan evlatlari bir kisinin kisisel zevkleri ugruna can verirken Baskanlik tartismasinin yapilmasi ahlaksizliktir,bunu bile "yol yapilacak,fabirka yapilacak "türünden hic alakasi olmayan konularla karistirip gercekleri örtbas etme calismalari da etik degildir.

 

Is Bankasina gelince;chp'ye iftira atarak Diyaneti kurtarmaya calismak ya bilgisizlikten ya da art niyetten kaynaklanir.chp Is Bankasindan asla kar almaz.Atatürk'ün vasiyeti geregi,CHP'nin yüzde 28 olan hisse payina düsen kar TÜRK DIL KURUMU'na ve TÜRK TARIH KURUMU'na gider.CHP''nin Is Bankasi Yönetiminde 12 üyeligin 4 üyesi vardir ve bunlarda gözetim görevini yerine getirirler.Yani AKP'nin yolsuzluklarini,17-25 Aralik olaylarini yok sayarak bir basa partiye camur atmak ancak Reis'in meslegidir .14 yildir Türkiye'yi soyanlar,soyduranlardan bahsedilmeyip bir yalana sarilarak baska bir partiyi kötülemekte kan gölüne dönen ükemizde hangi zihniyetin is basinda oldugunu anlatir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Artvin maden sahası çalışmalarını engelleme eylemlerinden bir defa daha GEZİ çıkacağını umanlar ellerini oğuşturuyor. Eylemlerin en önünde tanıdığımız Provaktör Vekilleri görmek şaşırtmadı. Pkk cenazelerine omuz verenler, Hendeklerde şov yapanlar, Kandilde Kırıtanlar hep aynı bildik Vekillerdir.

Ankara saldırısı faillerini saptırma çalışmalarıda Fotoshop acemiliklerininden ele verdi failleri. Belki medyanın tek taraflı olduğu dönelerde yalanlar işe yarar hükümetler devrilir kadrolu Vekillikler oluşturulurdu. Ama artık yalanlar yatsıdan önce açığa çıkar oldu.

 Artık Terörle mücadelede bazı kanunlarda değişiklikler şart oldu. Yakın zamanda yeni önlemlerle tanışmak terörve Teröristin işini zorlaştıracak gibi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ülke kan gölüne dönmüs,insanlar özgürlük istiyor,gazeteciler hapiste ihaneti dessifre ettiler diye.Kim ihaneti desifrecediyorsa adina HAIN dediler.Gercek hainler ise **** otoruyor. Ülknein ormanlari peskes cekiliyor.Adindan baska Türk olan hicbirsey yok ülkede.Dün Diyarbakirda bugün savastiklari PKK ile garda olanlar milliyetcilige soyunmuslar.Ve gercek milliyetcilere karsi savas veriyorlar.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini yikmak icin ABve ABD'den talimat alaraksiyaset soyunanlar sirasi ile,PKK'ya destek oldular,Dünkü Kürtcü isyanlarina sahip ciktilar.Dünküeskiyayi kahramanlastirdilar.Bugünde Öcalan kahraman yaptilar.Güneydoguyu PKK'ya birakip Baskan olma hirsina kapiödilar.Millet hayir ola,azsin dedi ama koltuk degnegi birisi ona arka cikarak yeniden secime gittiler.Koltuk degnegi olan- 40 Milletvekilin kaybetti ve destek verdigi partiyi yeniden iktidara tasidi. 7 Haziran secimlerinden sonra onu baskan yaptirmayanlara karsi savas baslatti.PKK ile savasiyoruz diyerek halka karsi savas vermeye basladilar.Coluk cocuk katledildi.

Sira Artvine geldi.Millete küfür eden bir hemsehrisini daha zengin etmek icin Artvinin o güzelim dogasini yok etme emri verildi.Halk bu yagmaya karsi cikti.Halk bu yagmaya karsi ciktigi icin onurunu kaybetmis ve yularini Reise teslim etmis olanlar tarafindan terörist ilan edildiler.PKK dostu Icsileri bakani "vurun gecin "emri verdi.ÖYLE YA DÜSMANA VURMAK GEREKIR:Artvin halki düsmandi! Rusya'ya dis geciremeyen ve Nato'nun eteklerine yapisarak efelik ayaklarinda gezenler icin Artvin halki bulunmaz bir firsatti.Türkiye Cumhuriyeti Devletinde halk dogayi savunarak yagma edilmesin karsi ciktigi icin düsman ilan edildi.OHAL ilan edildi.Sehire giris cikislar yasaklandi.Cünkü düsman cembere alinmisti

Unutmayin böyle giderse tüm Türkiye ayaklanacak ve sizler tüm Türkiyeyi terörist ilan edeceksiniz ama bu sizleri kurtaramayacak cünkü Türk ulusu ile kim ugrasmissa belasini bulmustur.Tarih bunu böyle yazar.

Türkleri tarihten silmeye kalkanlar ve onlarla isbilrligi yapan Osmanlida Türkün tokadini yemistir.Türkiye  ve Türk ulusu Türk düsmanlarina biraz büyük gelir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

PKK ile kuzu sarmasi olanlar bugünkü iktidar sahipleri degil mi?

Sivan Perver ile sarmas dolas olanlar bugün iktidar degil mi?(SIVAN PERVER TÜRKLERE VE TÜRK DEVLETINE HAKARET EDEREK YURT DISINA KACMIS RECEP TAYYIB ERDOGAN tarafindan Türkiye'ye davet edilmistir)bunlari unutmuyoruz.

Imrali'daki terörist basi bagimsiz Türk yargisi tarafndan yargilanmis idam cezasina carptirilmistir.Idam cezasinin kaldirilmasi ile müebbet hapis cezasina döndürülmüstür cezasi.

ISID'a giden silahlari kamuya paylastigi icin tutuklanan gazetecilere ziyaretci kabul edilmezken terörist basina her hafta ziyaretciler gönderiliyor ve ondan talimat aliniyordu.Bunlari unutmayacagiz.

Dersim'de yani Tunceli'de yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tanimayip ayaklanan ve Inglizlerle isbirligi yaparak isyan edenleri bastiranlari "DERSIMDE KATLIAM YAPILDI,benim alevi kardesim katledildi"diye oy cambazligi yaparak serefli insanlari bu ülkenin birlik ve bütünlügü icin calisanlari asagilayan onlara fasist diyen,isyanci baslarini kahraman ilan eden heykellerini diktirenleri unutmadik onlar bugün ayni yolu takip ediyorlar,demek ki simdiki iktidarda katliam yapiyor Güneydoguda ve Alevileri katlediyor.Bunlari unutmayacagiz.

AKP'nin ileri gelenleri ve AKP'ye yanasmalik yapan birtakim gazeteci müsveddelerinin PKK hakkinda söyledikleri olumlu sözler hala unutulmadi.Bugün eger dün söylediklerinin tersini söylüyorlarsa o zaman bunlara inanmak saflik olur.Bunlar ülke cikarlari icin degil kendi cikarlari ve Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni yikmak yerine BIRLESIK HALKLAR CUMHURIYETINI kurmak icin her türlü cambazligi yapiyorlar.Bunlar disaridan talimat alarak calisiyorlar ve ihanetlerini örtbas edebilmek icin yeni yeni gündemler yaratip kendileri gibi olmayanlari ihanetle,terör örgütü üyesi olmakla sucluyorlar.

Fetulah Gülen'le yillarca beraber calistilar,TSK'yi yok etmek icin.Laik Cumhuriyeti yikmak icin.Recep Tayyib Erdogan isi karsiya gectikten sonra ,ortaya cikarilan ve oglununda ortak oldugu yolsuzluk iddialarini bahane ederek ortagina savas acmis ve paralel yapi hikayesi ile ülkede cadi avi baslatmistir.

 

Ülke ates icinde,kimin bu eylemlerde parmaginin oldugu,kimlerin PKK ile gizli görüsmeler yaptigi,PKK'yi bugünkü konumuna kimin ve ne icin getirdigi bilinmektedir.Vali ve Kaymakamlara talimat vererek PKK'ya operasyon yapilmasin diyenler bugün dökülen kanlarin vebalini tasimaktadirlar.Haburu unutmadik.Aslinda unutmayacagimiz cok seyler var.Örnegin NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE sözünden kimlerin rahatsiz oldugu ve kimler tarafindan PKK rahatsiz olmasin diye kaldirildigini unutmayacagiz.Ayni sekilde ANDIMIZIN kaldirlmasini,Genclige Hitabe'nin kaldirilmasini,T.C. nin kaldirilmak istenmesini,Bayragin kimleri kiskirttigi icin gönderden indirilme talimati verildigi.Kimlerin Bayragin adi da degissin;istiklal Marsi degissin onu kafirler yazdi diyenleri biliyoruz.Bildigimiz birsey daha var:Recep Tayyib Erdogan Göklerden talimat almistir,calsada ona oy vermek FARZDIR diyenleride unutmayacagiz.

 

Ermenilerden bahsedilmis.Bundan birkac yil önce bazi aydinlar! Ermeni Konferansi vermek istediklerinde mahkeme bunu yasakladi.Recep Tayyib Erdogan;Mahkeme bu ise karisamaz diyerek bu konferansa onay verdi.Neydi bu konferansin amaci:Türklerin Ermenilere soykirim yapmis olduklari.Bu konferansa hicbir karsit görüslü bilim adami davet edilmedi.Baskanligini Baskin Oran adinda eski bir DEV-GENC'ci prof.yapti.Ayni prof.a Recep Tayyib Erdogan bir Kürt raporu hazirlatti.Sonra da Türkiyede KÜRT SORUNU VARDIR BU SORUN BENIM SORUNUMDUR diyerek ABD'nin SARK SORUNU dedigi Türkiyenin Misak.i Milli sinirlarini ilgilendiren konuyu Kürt Sorunu olarak degistirdiler.

 

Bunlari neden yaziyorum.Cünkü bugün gercekleri anlattigimizda birileri bizlere PKK yandasi gözü ile bakiyorlar.Bu bakanlar AKP sempatizanlaridir.Cünkü gercekler onlara agir geliyor kabul etmek istemedikleri icin tek kacis yolu bu gercekleri anlatanlari Türkiye karsiti göstermek oluyor.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Türkiye Bahara Hazırlanıyor Başlığımızın altı Doldurulmaya devam ediyor.

AYM vermiş olduğu karar Mit Tırları Davasında Vatan Hainliğiyle Sorgulanan ların salıverilmesi'de Baharda yapılması pilanlanan ayaklanma alt yapısıdır. Şöyleki Ayaklanma zamanı Provakatör Kalemşörlerin önü açılmış rahat hareket etme olanakları sunulmuştur.

Sur İlçesinden Göç eden 24 bin vatandaşı Görmezden gelenler, Surda Kürtlere katliam yapılıyor naraları Atıyorlar. Bazı Hayinlik peşinde olan gazetelerin int sayfalarında gecen yıl Nevruz Kutlamalarındaki Tren üstündeki kalabalık resmi yayınlayıp Altınada SUR'a yürüyen Kürtler olarak lanse etmişlerdir. Artık Hayinlik aleniyete düşmüstür, cünkü Arkalarını AYM gibi bir kuruma bağlamışlardır. Parelel Örgütlenme Kurumlardan temizlendiğinde Terörde başarılı olunabilir, yoksa bu böyle uzun zaman daha sürecek gibi.

Meclisde bulunan Bazi Partilerimiz içindeki Vekillerin Terör yanlısı Tutumları'da bir an önce son bulmalıdır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Can Dündar ve Ekrem Gül hainlik yapmadilar.onlar hain diyen Recep Tayyib Erdogan'dir ama bakiyorum da Recep Tayyib Erdogan ne demisse halayiklarida aynisini tekrar ediyorlar. cünkü bunlarin düsünme kapasiteleri sinirlidir.Belirli bir görüsten öte gecemezler beyinleri buna izin vermez.

 

AYM'ye bireysel basvuru yasasini cikaran AKP hükümetidir.AYM bur hak ihlalinden bahsetti.Cünkü o gazeteciler kamuoyunu bilgilendirerek TIR'larin kimlere silah tasidigini Suriye'de kimlerin müslüman kani akitmak icin silah sevkiyati yaptirdigini anlattilar cok iyi yaptilar.Gazeteci dedigin besleme olmaz,kil olmaz.gazetecilik serefli bir meslektir.Bu iki gazeteci görevlerini yerine getirmislerdir.Ayrica Suriye'de varilan Ateskes Anlasmasini ihlal edende AKP'dir.Cünkü AKP müslümanlarin kaninin akitilmasi icin her yolu denemekte ve Siyonistlerden almis oldugu "cesaret madalyasi'"na layik olmaya calismaktadir.

 

PKK ile dün AKP yani Recep Tayyip Erdogan kuzu sarmasiydi bunu bilmemek büyük bir gaflettir.Cünkü bunlar gizli sakli olmadi.PKK'yi göklere cikaran AKP'li isimlerdir ayni isimler Türklüge karsi savas acan isimlerdir.Istenirse belgeleri ile bu foruma getiririz.Kimin PKK lehinde neler söyledigini ve AKP'nin PKK ile isbirligi yaptigini inkar etmek yok saymak ahlaken dibe vurmaktir.AKP Yani Recep Tayyib Erdogan yeni bir anayasa istemektedir.Aslinda anayasanin bugüne kadar 86 maddesi degistirlmis artik darbe anayasasi olmaktan cikarilmistir.AKP ve Recep Tayyib Erdogan bu anayasa ile iktidar olmus,bu anayasaya sadik kalacagina NAMUSU VE SEREFI ÜZERINE yemin etmistir.Anayasayi kabul etmemek Millete ihanettir.Recep Tayyib Erdogan'i rahatsiz eden sey:Anayasadaki "degistirilemez ve degistirilmesi tekli edilemez"olan maddelerdir.Yani Türk adinin ve Atatürk ilke ve devrimlerinin maddeleridir.Bunlar onu rahatsiz ediyor cünkü Türk adina tahammül edemiyor.Türkten bu kadar nefret etmenin bence tarihi nedenleri olmalidir,acaba diyorum Atatürk'ün GÜRCÜLERE Karsi verdigi savas mi Recep Tayyib Erdogan'i rahatsiz etmektedir ki.Türklügü etnik bir konuma getirip TÜRK MILLETI sözünü anayasadan cikarmanin yollarini aramaktadir.

 

AKP iktidari teslim aldiginda TERÖR SIFIRDI.Hadi bunu  da inkar edin görmezden gelin.Peki ne oldu da AKP iktidar olduktan sonra her gecen gün yine sehitler vermeye basladik.Peki vali ve kaymakamlara "PKK'ya operasyon yaptirmayin"talimatini verdigini Recep Tayyib Erdogan kendisi acikladi.Bülent Arinc acikladi.Efgan Ala denilen PKK sempatizani acikladi.Yani askerin önünü AKP kesti.Bu artik bilinen bir gercektir.AKP PKK'ya operasyon yapmayin talimatini verirken diger yandanda planlamis olduklari TSK'yi tasviye operasyonuna yani Ergenekon ve Balyoz'a SAVCILIK yapiyordu.Bunlar gizli sakli degil ama bunlari yok sayarak AYM'ye saldirmak ahlaken bir yoksulluktur.AYM görevini yapmistir.Simdi AYM'nin bu kararindan rahatsiz olduklari icin dün kendilerinin cikardigi "AYM'ye Bireysel basvuru"yasasini degistirip vatandaslarin hak ihlalleri durumunda bireysel basvuru yapamamalari icin bu yasayi zorlastirmak ve AYM'ye giden süreyi uzatmak istiyorlar ki bununda adina FASIZM denir.Hic unutmuyorum:Ergenekon saniklari AIHM'ne basvurrak hak ihlali oldugunu belgeleyip AKP'nindaha dogrusu Recep Tayyib Erdogan'in özel hakim ve savcilari hakkinda acilan tazminat davalari sanikar lehine kararlar cikip hakimler tazminat ödemeye mahkum edilince Recep Tayyib Erdogan alelacele bir yasa cikartarak "O hakimleri tazminat ödemekten kurtarmis ve tazminat ödemelerini devletin sirtina yikmisti"Cünkü korkuyordu,yarin hakimlerin kalkip "arkadas sen bize talimat verdin TK'yi bitirin diye simdi biz tazminat ödeyecegiz,ya siz ödeyin ya da biz bildiklerimizi aciklariz"tehidi almisti.Bu olay bile TSK'ya kurulan Kumpasin paralel diye yutturmaya calistiklari Fetullah Gülen Örgütünün degil Recep Tayyib Erdogan'in oyunu oldugunu bize anlatiyor.

 

 Darbe yaparlar korkusu ile tüm Amerikan karsiti ve Atatürkcü general varsa ordudan tasviye ettiler ve onlarin yerine kendi adamlarini yerlestirdiler.Önceleri TSK PKK ile mücadelede siyasilerden talimat almazdi cünkü terörle mücadele bir vatan sorunudur ve siyasi irade vatan sorununa karsi olmamistir.TSK vatani ic ve dis düsmanlardan koruma görevini tasimakta idi.AKP TSK'dan bu görevi alarak sadece dis düsmanla ugrasmasi yasasini cikarip ic düsmanla "Beraber yürüdük biz bu yollarda"ve "benim polisim destan yazdi"dedigi kendi olusturdugu polis gücünün ugrasmasi yasasini cikardi.GENCECIK insanlar bu destan yazan polis tarafindan öldürüldü.

 

Türkiye'de evet bahar geliyor,MART'in 21'i resmi olarak bahar baslangicidir.Bu ülkede halki birbirine kirdiran bir irade varsa bu irade siyasi iradedir.Halk bugüne kadar asla bir kardes kavgasina kalkismamistir,AKP'nin görevlerinden biri de Kardes kaninin akmasi icin ortaligi bulandirmaktir.Türk düsmanligi ve PKK dostlugu ile ülkede Türk ve Kürd'ü birbirine kirdirma siyasetinin adi AKP'dir.

 

saygilarla

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.