Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

iPhone 7 Hakkında Herşey Burada


Önerilen İletiler

  • Admin

Apple'ın iPhone 7 lansmanında söylemediği her şey

 

iPhone-7.jpg

 

1. Apple merakla beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı dün akşam görücüye çıkardı. Bu lansman ile aylardır onlarca sızıntıya konu olan akıllı telefonların özellikleri belli oldu. Ancak bir de madalyonun görülmeyen bir kısmı var. İşte Apple'ın iPhone 7 lansmanında size söylemediği her şey...

 

2. Yeni iPhone modelleri suya ve toza dayanıklı bir yapıya sahip. Ancak bu cihazın bazı Android cihazlarındaki su geçirmez özelliğe sahip olduğu anlamına gelmiyor. IP67 standartlarına kavuşan iPhone 7 ve 7 Plus'ın ön incelemelerinden gelen ilk yorumlara göre, Apple bu kulvarda hala yolun başında.

 

3. Google, Facebook, Microsoft ve Samsung'un neredeyse en büyük mesaisini harcadığı sanal gerçeklik (VR) konusunda Apple'ın hala sessizliğini koruması gecenin bir başka hayal kırıklığı.

 

4. Her ne kadar 7'nci nesil iPhone'u görücüye çıkarsa da Apple, cihazın kasasında gözle görünür bir değişikliğe gitmedi. iPhone 7'nin yeni nesil iPhone olma iddiasından uzak olduğunu iddia etmek mümkün. Zira kasayı sabit tutan Apple iPhone 7 ve 7 Plus'ta yaptığı lokal değişikliklerle cihazı satışa sunmaya hazırlanıyor.

 

iphone_7_release_date_price_specs_storag

 

5. Apple rakiplerinin aksine Wireless charging'i bu lansmada da tanıtmadı. Söz konusu özellik Apple'ın yeni iPhone modellerinde yer vermesi beklenen özelliklerin başında geliyordu.

 

6. 3.5mm'lik kulaklık girişini ortadan kaldıran Apple, 'AirPods' isimli wireless kulaklığını dün gece görücüye çıkardı. Wireless kulaklıklar elbette teknoloji dünyası adına yeni bir gelişme değil. Ancak bu ürünün iPhone 7 paketinde dahil olmaması ve ülkemizde 779 liralık fiyat etiketi ile satılacak olması Apple'ın altını çizmekten kaçındığı başka bir husus.

 

7. Apple kullanıcılarının en büyük sorunlarından biri iPhone'ların kısa sürede biten pilleri. Bu konu hakkında tatmin edici bir açıklamada bulunmayan Apple, lansmada yeni iPhone'ların mAh değerlerini söylemek yerine cihazların en iyi bataryaya sahip iPhone modeli olduğu bilgisini paylaşmak ile yetindi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

"Suya dayanıklı" iPhone 7 suya karşı garanti sunmuyor

 

GettyImages-599933512-200x200-e147327500

 

1. Apple'ın dün akşam tanıttığı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus su ve toz geçirmez özelliği ile gündeme oturdu. Ancak cihazlara bu özelliği koyan Apple, iPhone 7 kullanıcılarına suya karşı garanti sunmuyor.

 

2. Söz konusu yeni modeller ile ilgili şirketten yapılan açıklamada yeni iPhone modellerinin suya, toza dayanıklılığının kalıcı olmadığının altı çizildi ve normal kullanıma bağlı yıpranma sonucunda azalabileceği belirtildi.

 

3. Bunun dışında Apple, sıvı teması sonucu oluşacak arızaların garanti kapsamına alınmayacağını belirtti.

 

iphone_7_1473274425428_5958722_ver1.0.jp

 

4. Kullanıcıları Apple'ın bu özelliği ile ilgili uyarmakta fayda var. Zira IP67 standartlarına kavuşan iPhone 7 ve 7 Plus'ın suya dayanıklı olması su geçirmez olduğu anlamına gelmiyor.

 

5. Eski iPhone cihazlarına göre, sıvı temasına daha fazla dayanıklı olan modellerin rakiplerine kıyasla hala yolun başında olduğunu söylemek mümkün.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın Android rakipleri ile arasındaki farklar neler?

 

apple-iphone-7.jpg

 

1. Apple'ın merakla beklenen yeni iPhone modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus dün akşan saatlerinde görücüye çıktı. Peki özellikleri resmiyet kazanan yeni iPhone modelleri Android rakiplerine kıyasla ne durumda. İşte iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın rakip telefonlar Galaxy S7 Edge ve Note 7 ile karşılaştırması...

 

2. iPhone 7 1334 x 750 çözünürlük sunuyor.

 

3. iPhone 7 Plus'taki çözünürlük değeri ise 1920 x 1080

 

4. Ancak Apple'ın sektördeki en büyük rakibi Samsung'un amiral gemisi Galaxy S7 Edge ve Note 7, 2560 x 1440 çözünürlük sunuyor.

 

5. Galaxy S7 ekranı 567 PPI derinde.

 

6. iPhone 7'nin ekranı 326 PPI değerinde.

 

iphone%2B7%2BSpecification%2Band%2BPrice

 

7. Galaxy S7, 5.1 inç boyutunda olduğu için 4.7 inç’lik iPhone 7’ye göre daha büyük bir ekrana sahip.

 

8. 5.7 inçlik Note 7'de iPhone 7 Plus'a (5.5 inç) kıyasla kullanıcılara daha büyük bir ekran vaad ediyor.

 

9. Söz konusu cihazların MP değerleri birbirleriyle aynı. Hem Apple'ın son iPhone modelleri hem de Samsung'un amiral gemileri 12 MP arka kameraya sahip.

 

10. Ön kamerada ise Apple ilk defa rakiplerinin önüne geçti. IPhone 7 ve 7 Plus'ın ön kısmında 7 MP'lik bir kameraya yer verildi.

 

11. Galaxy Note 7 ve S7 Edge'de 5 MP'lik bir kamera bulunuyor.

 

water-resistant-iphone-7-ditches-headpho

 

12. Söz konusu depolama alanı olduğunda Apple rakiplerinden bir adım önde. iPhone 7 ve 7 Plus 32GB, 128GB, 256GB seçenekleri ile raflardaki yerini alacak.

 

13. Galaxy S7 Edge'de bu rakam 32 GB

 

14. Note 7'de ise 64 GB.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

AirPods kullanıcıları düşündürüyor

 

apple-airpods-charge-case-1473278023-9oX

 

Apple'ın yeni tanıttığı kablosuz kulaklık AirPods şimdiden tartışma konusu oldu. Kimileri cihazı devrimsel bulurken bazı kullanıcılar fiyattan ve ürünün kaybedilebilir olmasından şikayetçi.

AirPods kullanıcıları düşündürüyor

 

Ve merekla beklenen iPhone 7 önceki gün tanıtıldı… Teknoloji meraklıları şimdiden cihazın özelliklerini yalıp yuttu bile! Sıradan vatandaş için iPhone 7’nin en belirgin özelliği kulaklık girişinin olmaması oldu. Apple bunun yerine kablosuz kulaklığı AirPods’u 159 dolardan (Yaklaşık 470 TL) satışa sunacak.

 

KULLANICILAR İKİYE BÖLÜNDÜ

 

airpods.jpg

 

AirPods şimdiden kullanıcıları heyecanlandırırken bir yandan da kimilerine göre yüksek olan fiyatı için eleştiriliyor. Kullanıcıların bir kısmı da AirPods’un kablosuz ve küçük olduğu için kolay kaybedilebilir bir cihaz olduğunu vurguluyor.

 

Apple yeni kulaklığını internet sitesinde şu sloganla tantıyor: AirPods kulakıklara bakışınızı değişterecek. Ne zaman kabından çıkarsanız otomatik olarak iPhone’unuza bağlanacak. Ses otomatik olarak kulağınızda çalmaya başlayacak. Kulaklıkları çıkardığınızda müzik de duracak.

 

Independent’ın haberine göre Twitter kullanıcılarından bazıları AirPods’a esprili bir dille yaklaştı:

 

*Kendimi 159 dolar ödemekten kurtardım
*AirPods’un fiyatı tanıtılana kadar iPhone’un etkinliği iyiydi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

iOS 10 yüklemeyi düşünüyorsanız bir kez daha düşünün

 

1. iPhone ve iPad'inize iOS 10 yüklemeyi düşünüyorsanız bir kez daha düşünün. Apple'ın son güncellemesiyle birlikte, çok sayıda kullanıcı büyük sorunlar yaşamaya başladı.
2. Cihazlarına iOS 10 yükleyen bazı kullanıcılar ekranlarında bu görüntü ile karşılaştı. Sorunla ilgili olarak sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapıldı.
3. Daha önceki iOS güncellemelerinde de benzer sorunla karşılaşan Apple, daha sonra yayınladığı güncellemelerle bu sorunu ortadan kaldırmıştı.
4. iOS 10 ile birlikte iPhone ve iPad'lere çok sayıda yenilik geliyor. Yeni güncelleme ile arkadaşlarınıza el yazısıyla mesaj gönderebileceksiniz.
5. iMessage için yenilikler bununla da sınırlı değil. Mesaj balonlarının üzerine çıkartmalar yapıştırıp, fotoğraflarla süsleyebileceksiniz.
6. Akıllı şehir rehberi şimdi daha da akıllı. Harita, gidebileceğiniz yerlere ve en hızlı ulaşım yollarına ilişkin proaktif öneriler sunuyor.
7. Müzik: Yeni düzenlemesiyle karşınızda. Basit ve kullanıcı dostu tasarımı, sevdiğiniz şarkıların keyfini çıkarmanızı daha da kolaylaştırıyor. Üstelik şimdi müzik dinlerken şarkı sözlerini de görüntüleyebiliyorsunuz.
8. Ev uygulamasıyla ışıkları yakın, kapıların kilidini açın ve hatta panjurlarınızı kaldırın. Dilerseniz tüm bunları aynı anda yapın.

htiyacınız olan bilgilere hızla göz atmak için Takvim, Hava Durumu ve Borsa gibi uygulamalarda 3D Touch özelliğini kullanın.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

10’uncu iOS devri başladı

 

Bir milyar adet iPhone satışı barajını geçmeyi başaran teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni mobil işletim sistemi iOS 10’u yayımladı.

 

iPhone modelleri başta olmak üzere iPad ve iPod modelleri için çıkaran iOS 10, sahip olduğu birçok yenilikle dikkat çekiyor. Yaklaşık 1.1 GB’lık bir dosya boyutuna sahip olan iOS 10’u yüklemeden önce cihazınızın şarjının yüzde 50’nin üzerinde veya şarja takılı olması gerekiyor. Ayrıca Wi-Fi’ya bağlamayı da unutmayın.

 

Apple’ın yeni mobil işletim sistemi ile gelen yenilikler şu şekilde: 

 

Siri’ye uygulama desteği: Apple’ın sesli asistanı iOS 10 ile daha fazla akıllandı. Siri artık kullanıcıların indirdiği uygulamalar için de verilen komutları yerine getirebiliyor.

 

Uykunuzu düzenliyor: Saat uygulamasına ‘Yatma Zamanı’ özelliği eklendi. Uyumanız gereken süre uygulamada belirtildiğinde, iPhone’unuz sizi yatmanız gereken saatte uyarıyor.

 

Farklı uyarı tonları: iOS 10 ile Apple cihazlarının sesleri de değişti. İlk iPhone modelinden beri değişmeyen kilit sesinin yanı sıra klavyedeki tuş basma sesi de farklı bir tona kavuştu.

 

Kullanmadığın uygulamayı kaldır: Cihazlarla beraber yerleşik olarak gelen uygulamalar, artık kaldırılabiliyor. Örneğin, ‘Mail’ uygulamasını kullanmıyorsanız, uzun basarak bunu kaldırabilirsiniz.

 

Kameraya daha hızlı ulaşma: Yeni işletim sistemiyle beraber, kamerayı daha hızlı açabilirsiniz. Daha önce küçük bir simge ile açılan kameraya artık ekranı sağa doğru kaydırarak ulaşabilirsiniz.

 

Tabanca emojisi kalktı: iOS 10 ile emojiler de değişti. Daha önce emoji seçenekleri arasında yer alan tabanca kaldırıldı. Bunun yerine ise yeşil renkte bir oyuncak tabanca emojisi sunuluyor.

 

Rotaya göre öneri: Apple’ın Harita servisi yenilenen özellikler arasında. Daha büyük simge ve karakterlere sahip olan uygulama, gidilecek rota üzerindeki benzin istasyonu, restoran gibi mekanlar için önerilerde de bulunuyor.

 

Mesajlar zenginleştirildi: Mesajlar uygulamasına çizim, animasyon ve video seçenekleri eklendi. Ayrıca kullanıcılar birbirlerine Apple Music’teki şarkılardan da gönderebiliyor.

 

Öneri ekranı yenilendi: Ekran sola doğru kaydırıldığında kullanıcıların, yapacaklarının listeleri ve hazırlanan önerileri sıralanıyor. Örneğin, randevunuz varsa hatırlatılıyor, eve gitme süreniz gösteriliyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

iPhone 7 almamak için 5 neden

 

Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 16 Eylül’den itibaren raflardaki yerini alacak. Satışa çıkmasına bir gün kala ABD merkezli teknoloji sitesi The Verge bu cihazları mercek altına aldı ve iPhone 7'i almamak için 5 neden sıraladı.

 

1- Yeni iPhone modelinde kulaklık girişi bulunmuyor, Apple, wireless kulaklığa kutuda yer vermiyor. (Türkiye'de Ekim ayında satışına başlanacak kablosuz kulaklık, 779 liralık fiyat etiketine sahip olacak.)

 

2- Yeni modelleri kullanabilmek için pek çok dönüştürücüye ihtiyacınız var (yeni cihazda eski kulaklıkları kullanabilmek için bir dönüştürücü gerekiyor, kutunun içinden çıkmayan wireless kulaklığı uzun süre kullanmak için de şarj cihazınızı yanınızda taşımak zorunda kalacaksınız) bu da yanınızda taşımanız gereken ekstra malzemeler anlamına geliyor.

 

3- Sunduğu yeniliklerin kısıtlı olması göz önünde bulundurulduğunda iPhone 7'nin fiyatı oldukça yüksek.

 

4- Tasarım olarak iPhone 7'nin geçen yıl piyasaya sürülen iPhone 6'dan hiçbir farkı yok.

 

5- En büyük yenilik iOS 10 (iPhone 7 iOS 10 ile geliyor) ancak iOS 10 dün kullanıma sunuldu bu işletim sistemini iPhone 6 ile de kullanabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Test şirketi DisplayMate iPhone 7'nin dünyanın en iyi 'görsel olarak mükemmelden ayırt edilemez' olduğunun testlerde ortaya çıktığını belirtti.

 

 

Apple iPhone 7 test firması DisplayMate göre, bugüne kadar yapılan en iy akıllı ekrana sahip.

iPhone 6 ve iPhone 7 arasında Pazartesi lekeli Teknoloji Shoot-Out, DisplayMate Başkanı Raymond Soneira iki telefon aynı piksel çözünürlüğe sahip olmasına rağmen, 7'nin yeni çift renkli gamutlar eski telefon daha sadece yüzde 25 daha parlak, ama aslında renk doğruluğu üretmek "mükemmel görsel olarak ayırt edilemez."

Herhangi bir smartphone için ölçülen bir rekor yüksek kontrast oranı, süper performans ortam aydınlatma ve en yüksek tepe parlaklığı ile birlikte, Soneira iPhone 7'nin ekran hiçbiri ikinci olduğunu iddia ediyor.

söz konusu yarışma olan 5.7-inç, 2,560x1,440 piksel Quad HD Super AMOLED ekran, sadece sitenin "En iyi Ekran" bir ay öncesine göre biraz daha ödülünü aldı Samsung Galaxy Note 7 içerir.

iPhone'un LCD Note'un OLED ekran karşılaştırıldığında, DisplayMate emin olduğunu "çoğunlukla tüm beyaz ekran içerik için, LCD'ler bir süre etkili parlak ve daha fazla güç kalması muhtemeldir."

 

iPhone 7's display is 'visually indistinguishable from perfect,' says testing firm

 

The Apple iPhone 7 has the best display of any smartphone made to date, according to testing firm DisplayMate.

In a Technology Shoot-Out spotted Monday between the iPhone 6 and iPhone 7, DisplayMate President Raymond Soneira found that although the two phones have the same pixel resolution, the 7's new dual color gamuts are not only 25 percent brighter than the legacy phone, but actually produce color accuracy that is "visually indistinguishable from perfect."

 

Combined with a record high contrast ratio, super performance in ambient lighting and the highest peak brightness measured for any smartphone, Soneira claims the iPhone 7's display is second to none.

 

The competition mentioned includes the Samsung Galaxy Note 7, whose 5.7-inch, 2,560x1,440 pixel Quad-HD Super AMOLED screen just received the site's "Best Display Ever" award a little more than a month ago.

 

Comparing the Note's OLED display to the iPhone's LCD, DisplayMate is confident that "for mostly all white screen content, LCDs are likely to remain bright and more power efficient for a while."

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

iPhone 7 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak?

 

maxresdefault.jpg

 

1 Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus tanıtılalı 3 hafta oldu. Peki iPhone 7 Türkiye'de hangi tarihte satışa çıkacak?  iPhone 7'nin Türkiye fiyatı ne olacak?

 

2 Apple'ın 7 Eylül'de tanıttığı ve geçtiğimiz haftalarda Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, İngiltere, ABD Virgin Adaları, İngiliz Virgin Adaları ve ABD’de satışa sunulan cihazların Türkiye'ye geleceği tarih hala netleşmiş değil.

 

3 Apple'ın diğer modellerde uyguladığı satış politikası göz önünde bulundurulduğunda cihazların Türkiye pazarına Ekim ayının 2'nci haftasında girmesi bekleniyor.

 

4 Resmen duyurulmasa da iPhoen 7 ve 7 Plus'un 14 Ekim'de Türkiye'deki Apple Store'lardaki raflarda yerini alacağı iddia ediliyor.

 

5 Peki yeni iPhone modelleri kullanıcıya neler sunuyor?

 

6 iPhone 7'nin kamerasında bir önceki modele oranla değişen kayda değer bir şey yok. Ancak iPhone 7 Plus'ın arka kısmında iki kameraya yer verildi.

 

7 Yeni iPhone yeni bir renk seçeneği ile geldi. iPhone 7 ve 7 Plus iki farklı siyah renk ile geldi: Jet Black (Simsiyah) ve sadece Black. Yeni iPhone bunun dışında gri, altın rengi ve altın pembe renk seçenekleri sunuyor.

 

8 Ayrıca iPhone 7 ve iPhone 7 Plus suya ve toza dayanıklı. Ancak bu özellik "su geçirmez" anlamına gelmiyor.

 

9 Hem iPhone 7'de hem de iPhone 7 Plus'ta optik imaj sabitleyiciye yer verildi. 'two tone flash' adı verilen özellik sayesinde karanlıkta iki kat daha fazla ışık alınıyor.

 

10 iPhone 7’nin ön kamerası 7 MP ve HD özelliği sahip. Yeni iPhone'ların arka kameraları ise 12 MP. iPhone 7 Plus’taki iki arka kameradan biri geniş açı, diğeri ise telefoto lensi olarak kullanılıyor. Cihaz hangi kamerayı kullanacağına otomatik olarak karar veriyor.

 

11 iPhone 7 ve 7 Plus retina HD ekrana da sahip. Ekran ise bir önceki modele oranla yüzde 25 daha parlak.

 

12 iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile bir devir sona erdi. Apple kasadaki kulaklık girişine bu modelde yer vermedi. Artık kulaklıklar lightning girişinden bağlanacak.

 

13 Bunun ardından Apple wireless kulaklığını tanıttı. 'AirPods' isimli wireless kulaklıkta

W1 adında yeni bir çip yer alıyor. Ürün aynı zamanda dokunmaya duyarlı. Ancak kulaklık paketin içinde gelmiyor.

 

14 AirPods iPhone, Apple Watch ve diğer tüm Apple cihazlarına uyumlu. AirPods tek seferde 5 saat süreyle kullanılabiliyor.

 

15 iPhone 7 ve iPhone 7 Plus 32 GB, 128 GB ve 256 GB seçenekleri ile raflardaki yerini aldı.

 

16 IPhone 7 ve 7 Plus'ın Türkiye fiyatına dair de henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Ancak Apple'ın yeni amiral gemisi iPhone 7 32 GB geçtiğimiz haftalarda n11.com'da 3 bin 399 TL'lik fiyatla ön siparişe çıktı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

Patlayan Note 7’ler Apple’a yaradı

 

Apple-vs-Samsung-600x400.png

 

Samsung'un yeni telefonu Note 7'nin patlama sorunu Apple'ı iyi etkiledi. Note 7'den vazgeçenler iPhone 7'yi tercih ediyor.

 

Samsung’un büyük umutlarla çıkardığı yeni akıllı telefonu Galaxy Note 7’lerin patlamarı sonucunda büyük hayal kırıklığıa uğradı. Dünyanın dört bir yanından gelen patlama haberleri yüzünden telefonlar toplatıldı. ABD’li teknoloji devi Apple ise yeni akıllı telefonu iPhone 7’yi tam da bu sıralarda duyurdu.

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo Note 7'nin yaşadığı bu sorunların Apple'ın satışlarını oldukça iyi etkilediğini söyledi. Samsung’a olan güveni sarsılan kullanıcıların ilk tercihi iPhone 7 oldu.

 

Bu yüzden Apple’dan beklenen satış rakamı 65 milyonken 75 milyona çıkarıldı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

iPhone 7'nin neden milyonlarca satıldığı ortaya çıktı

 

1. Apple'ın lansmanında tanıttığı ürünlerden ikisi de iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'tı. İşte çıkış tarihleri, fiyatları ve tüm özellikleri

 

2. Apple'ın Eylül ayı başında lansmanını yapığı iPhone 7 ve 7 Plus'ta beklenen devrim niteliğinde yenilikler gelmedi.

 

3. Hatta teknoloji dünyasında uzmanlar tarafından bu konuda ciddi eleştirilerin hedefinde olan iPhone 7 ve 7 Plus, satış rakamlarında ise Apple'ın yüzünü güldürmeyi başardı.

 

4. Dünya genelinde her gün milyonlarca iPhone 7 ve 7 Plus satışı yapılırken ABD merkezli Bank of America Merrill Lynch küresel araştırmalar departmanı insanların iPhone 7 ve 7 Plus'ı satın alma nedenleri konusunda bir araştırma yaptı.

 

5. Araştırmanın sonuçlarında en çok ön plana çıkan yenilik ise iPhone 7'leri uzun batarya ömrü oldu.

 

6. Araştırmaya göre iPhone 7 alan Apple müşterilerinin yüzde 65'i uzun batarya ömrü nedeniyle tercih ediyor.

 

7. Batarya ömründen sonra yüzde 59'luk kesim suya dayanıklı oluşu nedeniyle iPhone 7 veya iPhone 7 Plus'ı satın alıyor. iPhone 7 almak için sıralanan diğer nedenler şöyle;

 

iPhone%207%20review%20(1)-970-80.jpg

 

 

8. Yüzde 52 daha hızlı işlem yeteneği

 

9. Yüzde 49 daha büyük hafızaya sahip olması

 

10. Yüzde 47 kişilerin bütçe ve planlarına uygun oluşu

 

11. Yüzde 37 dual kamera özelliği

 

iPhone-7-6.jpg

 

 

12. Yüzde 49 daha büyük hafızaya sahip olması

 

13. Yüzde 15 daha iyi renk opsiyonları

 

14. Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın ülkemizde hangi tarihte satışa çıkacağı ortaya çıktı.

 

15. Apple'ın bu yılki yeni akıllı telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus özellikle Apple hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken ülkemizde yeni iPhone 7'ler hala satışa çıkmamıştı.

 

16. Cihazların Eylül ayı sonuna doğru ülkemizde satışa çıkacağı konuşulurken ortaya çıkan son bilgi ise iPhone 7'ye kavuşmak için bekleyen kullanıcıları biraz daha sabırsızlandıracak.

 

17. İşte iPhone 7'nin açıklananan resmi Türkiye satış fiyatları

 

18. iPhone 7 (32GB) – 3250TL

 

19. iPhone 7 (128GB) – 3650TL

 

20. iPhone 7 (256GB) – 4050TL

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • Admin

iPhone 7 Türkiye piyasasına girmeden "kaçağı" geldi

 

Gümrük Muhafaza ekiplerince, aralarında Türkiye'de henüz satışına başlanmayan çok sayıda "iPhone 7" ele geçirildi.

 

Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, kaçak olarak ülkeye sokulmaya çalışılan ve aralarında Türkiye'de henüz satışına başlanmayan "iPhone 7"lerin de bulunduğu çok sayıda cep telefonu ele geçirildi.

 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen ilk operasyonda, New York-İstanbul seferini gerçekleştiren uçakta yer alan personelden biri uçağın Atatürk Havalimanı'na gelişinin ardından, polis pasaport işlemlerine müteakip, lavaboda uçuş kıyafetlerini değiştirerek, sivil kıyafetleriyle "Gümrüğe tabi eşyam yok" anlamına gelen yeşil hattı ve gümrük kontrol noktasını geçmek istedi.

 

Şüpheli şahıs, Türkiye'ye giriş yapmak üzereyken, çıkış kapısında görevli gümrük muhafaza memurları tarafından durdurularak beraberinde getirdiği çantalarla X-ray cihazında kontrol edildi. Çantalarda şüpheli sayılabilecek cisimler görülmesi üzerine bu kişi, muayene peronuna alındı. Yapılan kontrolde şahsın valizleri içerisinde 6 adet iPhone 7, 3 adet kol saati ve 40 parça tekstil ürününe rastlandı.

 

Adnan Menderes Havalimanı'nda gerçekleştirilen ikinci operasyonda da bölge amirliği personelince yapılan risk analizleri çerçevesinde belirlenen, San Francisco'dan gelen ve kayıp eşya ofisinde bekleyen bir adet valiz aramaya alındı. Yapılan kontrollerde 6 adet iPhone 7, 2 adet kol saati, 1 adet drone ve 20 adet cüzdan ele geçirildi. Söz konusu eşyalara el konuldu.

 

Öte yandan, ekipler tarafından Antalya Havalimanı'nda gerçekleştirilen operasyonda ise Washington Havalimanı'ndan gelen yolcunun valizinde ve sırt çantasında yapılan aramada 36 adet iPhone 7, 1 adet iPhone 6S Plus ile 2 adet iPad ve çok sayıda telefon aparatı ele geçirildi.

 

Türkiye'de henüz satışa çıkmayan ve bu nedenle karaborsaya düşen iPhone 7 cep telefonlarını kaçak yollarla ülkeye sokmaya çalışan üç kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • Admin
Apple'ın iPhone servis fiyatlandırması ne kadar?
 
Apple'ın son zammından sonra Türkiye'de en ucuz iPhone modeli (iPhone SE) 2 bin 399 TL'den (yaklaşık 645 dolar) başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki Apple Türkiye, iPhone tamiri için ne kadar ücret talep ediyor?

iPhone 7 Plus
 
Ekran onarımı: 609 TL 

iPhone 7 Plus
 
Pil servisi: 319 TL

iPhone 7 Plus
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1799 TL

iPhone 7
 
Ekran onarımı: 529 TL 

iPhone 7
 
Pil servisi: 319 TL 

iPhone 7
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1599 TL

iPhone 6S Plus
 
Ekran onarımı: 609TL 

iPhone 6S Plus
 
Pil servisi: 319 TL 

iPhone 6S Plus
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1699 TL

iPhone 6S
 
Ekran onarımı: 529 TL 

iPhone 6S
 
Pil servisi: 319 TL
 
iPhone 6S
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1499 TL

iPhone 6 Plus
 
Ekran onarımı: 609 TL 

iPhone 6 Plus
 
Pil servisi: 319 TL 

iPhone 6 Plus
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1699 TL

iPhone 6
 
Ekran onarımı: 529 TL  

iPhone 6
 
Pil servisi: 319 TL 

iPhone 6
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1499 TL

iPhone SE
 
Ekran onarımı: 529 TL 

iPhone SE
 
Pil servisi: 319 TL 

iPhone SE
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1299 TL

iPhone 5S
 
Ekran onarımı: 529 TL 

iPhone 5S
 
Pil servisi: 319 TL 

iPhone 5S
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1299 TL

iPhone 5C
 
Ekran onarımı: 529 TL 

iPhone 5C
 
Pil servisi: 319 TL 

iPhone 5C
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1299 TL

iPhone 5
 
Ekran onarımı: 529 TL 

iPhone 5
 
Pil servisi: 319 TL 

iPhone 5
 
Garanti kapsamı dışında servis ücreti: 1299 TL
Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.