Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

KEDİLERİ CANLI BOMBA YAPTILAR


evrensel-insan

Önerilen İletiler

Suriye ve Irak’ta IŞİD’in kedileri de ‘canlı bomba’ olarak kullanmaya başladığı belirtildi.

 

Suriye’nin kuzeyindeki Rojava bölgesini yöneten Demokratik Birlik Partisi’nin (PYD) askeri kanadı Halk Savunma Birlikleri (YPG) üyesi Sefwan Reşid, Rudaw’a yaptığı açıklamada, IŞİD’in bölgede düzenlediği birçok saldırıda kedileri canlı bomba olarak kullandığını söyledi.

YPG üyelerinden Dılgeş Haski de, “İŞİD ilerlemek için burada bulunan arabalara bomba yüklüyordu. Bir ara ilçedeki kedileri canlı bomba olarak kullanıyorlardı” dedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kediyi asıp, seni de asmayayım diye sevgilisini tehdit etti.

 

İzmir Çiğli'de lise öğrencisi K.İ. evin çatı katında kediyi çamaşır ipiyle asıp çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Olaya tepki gösteren hayvan severler K.İ hakkında suç duyurusunda bulundu. Fotoğrafı 88 kişi de beğendi.

Lise öğrencisi olan 15 yaşındaki K.İ., iddiaya göre, beslediği kediyi, evlerinin çatı katında çamaşır ipi ile tavana astı. Ardından kediyle birlikte çekilen fotoğrafını, sosyal medya hesabından paylaşırken altına da, 'Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim ;)' diye yazdı. Bu paylaşım kısa sürede 88 kişi tarafından beğenilirken fotoğrafı gören hayvanseverler ise ayaklandı. Fotoğrafı fark eden hayvan severler büyük tepki gösterdi.

Ege Hayvan Hakları Federasyonu üyeleri adına Başkan Funda Bayri Ersoy, emniyet ve savcılığa fotoğrafı gösterip suç duyurusunda bulundu.

1999 DOĞUMLU BİR ÖĞRENCİ

Yaşanan olayın toplumda infial yaratacak bir durum olduğunu belirten Ege Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Funda Bayri Ersoy, “Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan bir resimden, bir genç kızın kediyi asarken ve bir de gülümseyerek poz verirken gördüm ve çok sinirlendim. Gören arkadaşlarım da beni aradı. Bu kızın 1999 doğumlu olduğunu öğrendim de ve liseli bir kızın böyle bir şeye kalkışması çok üzücü bir olay. Hayvanlara yapılan şiddet biliyoruz ki insanlara dönüyor sonunda. Bu yüzden tedbirin alınması gerekiyor. Biz emniyete ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk. İşlemler başlatıldı. Şimdi takibini yapacağız” dedi.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.