Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeğin Diğer Burçlarla İlişkileri


AsiMeLek

Önerilen İletiler

Erkeğin Diğer Burçlarla İlişkileri

 

Oğlak Erkeği - Koç Kadını

Koç kadınıyla evlenen erkekken di kendini yöneten kumandan rolüyle yetinmelidir ya da yüz yıllık bir savaşa hazır olmalıdır. Savaş alanında amatörlere ve korkaklara yer yoktur. Bu kadınla boy ölçüşmek için faz laca enerjiye ihtiyacınız olacak, çünkü ateşli ve atılgandır. Oğlak olarak doğuştan lidersiniz ve evlilikte de bunun böyle kalmasını istersiniz. Ama Koç kadını, bu rolünüzü tartış ma konusu yapmaya çalışabilir. Koruyucu patron rolünde bir erkeğe ihtiyacı yoktur, kendi başına çok rahat idare edebilir. Siz, kadının "evi ne, daima özen göstermesi" gerektiğine inanırken, o tam bir işkadınıdır.

 

Koç kadını, aşka âşıktır. İhtiraslı ve duygu dolu bir yatak arkadaşıdır. Sekse, hayatın sunduğu en büyük zevklerden biri gözüyle bakar ve onu doğrudan ister. Mükemmel bir ev sahibidir. Ahçılık sanatındaki yetenekleri sınırsızdır. Koç kadınıyla ilişkiye girmeden önce ya da önemlisi, o sizinle ilişkiyi ciddi olarak düşünmeden önce bu kadının burcunun özelliklerini çok iyi öğrenmelisiniz.

Oğlak Erkeği - Boğa Kadını

Boğa kadınını, diğer burçlardaki kadınlardan çok daha iyi anlarsınız. Evcil bir doğası vardır, ciddidir ve toprağa bu onun grubudur sağlam basar. Aşk ve evlilik konusunda ciddi düşünceleri vardır. Sevdiği ve karar kıldığı erkekseniz, bu ilişki sonsuza dek sürecektir. Geçici maceraların hayatında hiç yeri yok gibidir. İkiniz de sanatla ilgilisiniz. Edebiyat ve müziğe olan sevginizde birbirinizi tamamlarsınız: Mutlu bir aile yaşamı sizin için, tıpkı geleceğin güvencesi olan finansal dayanaklar gibi, çok şey ifade eder.

 

Boğa kadını iyi ve zevkli giyinir. Bu yönüyle onu savurgan olarak tanımlayabiliriz.

 

Oğlak erkeği yaşamını onunla geçirmeye bir kere karar verdiyse, gerçekten sadık kalacaktır. Ve bu nedenden dolayı onu kutlayabiliriz.

 

Çünkü Boğa kadını tabiat olarak çok kıskançtır. Hollywood'un en iyi oyuncularının oynayabileceği tarzda ateşli sahneler ortaya koyabilir. Boğa kadını evlendikten sonra da işine devam etmek isterse, bunu reddetmemelisiniz, gerçekten çok inatçı olabilir. Bir şeye karar verdiyse, onu bundan o kadar kolay vazgeçiremezsiniz.

 

Bu kadınla yatakta büyük bir şaşkınlık yaşayacaksınız. Her türlü baş tan çıkarma sanatını çok iyi bilir, ihtirası, en cesur beklentilerinizi aşacaktır.

 

Oğlak Erkeği - İkizler Kadını

Cazibeli, manevi yönden zengin, şaşırtıcı derecede çok yönlü bir kadın, ateşlî ve hoşsohbet bir arkadaştır. Hızlı bir yaşam anlayışına sahiptir. Bununla beraber, aranızdaki uzun süreli bir îlişki uçurumun kenarındadır, çünkü yaşam anlayışlarınız çok farklıdır. Oğlak, genelde ne istediğini ve buna nasıl ulaşacağını tam olarak bilirken, İkizler kadını, burcunun çift yönlü doğası tarafından yönlendirilir. Flört etmeyi sever, çünkü bu onun doğasında vardır. Çok sağlam bir ilişkiniz olsa da çekici erkeklere duyduğu ilgiden asla vazgeçmez. Aslında bu konuda çok ciddi olmadığı düşüncesi bile Oğlak açısından durumu katlanılır kılmaz. Bu kadın, aynı anda birkaç erkekle ilişkiye girmeye de meyillidir. Bu sizin Oğlak imajınızı bir güzel alt üst edecektir. Yanıtlamanız gereken soru, kalbindeki tek erkek olmadığınız bir kadınla uzun süreli bir ilişkiye girip giremeyeceğinizdir. En çok tatil akşamlarında birlikte-liğinizden zevk alan ve temelde evcimen bir tipsiniz. Ancak İkizler kadınının yanında bu olanağa pek kavuşamayacaksınız, çünkü onun geceleri, partiler ve eğlencelerle doludur. Acaba siz buna alışabilir misiniz?

 

İkizler kadını, lüksü sever ve elde etmek için bazı şeyleri kullanabilir, seksi cazibesi dahil. Duygusal açıdan bağlanamayacağı için bu nedenle onunla "sadece" ateşli bir olay yaşamanız, büyük olasılıkla daha iyi olacaktır. Seksi silah olarak kullanmak ona zor gelmez. Bu silahı daha etkili kılmak için biraz da cazibe ve fantazi katacaktır. Kendinizi İkizler kadınının hayatıyla boy ölçüşmeye tayin edilmiş hissediyorsanız, bu deneyimi kârlı bulacaksınız. Hayatı bu kadar ilginç yapacak bir başka kadın daha var mıdır?

 

Oğlak Erkeği - Yengeç Kadını

 

Yengeç kadınını, sığınağından çıkarmak zordur, mantığından çok duygularıyla hareket eder: Huysuzdur ve duygu galeyanıyla sizi çok hoş bir şekilde hareket halinde tutacaktır. Ruh hali, tıpkı bir soğuk, bir sıcak akan duş gibidir. Bir dakika sonra ne yapacağını asla bilemeyeceksiniz.

 

Yengeç kadınının güvenliğe çok ihtiyacı vardır tıpkı finansal açıdan eşinin bu ilişkiden beklentileri gibi. Sizde, sözünü tutan ve yanında olacak erkeği bulacaktır. Onda eksik olan, kendine güvendir, bu nedenle onu övmekten, iltifat etmekten ve etrafında uçuşmak ve aşkını desteklemekten asla yorulmamalısınız.

 

Oğlak, bir ilişkide belirleyen ol maya çok önem verir, yine de işler düşündüğü gibi yürümediğinde, hemen sığınağına çekilen bir eşe bak manın tüm zevkini kaçırması imkân sız değildir.

 

Oğlak erkeği olarak, övme ve iltifat etmenin her şekli konusunda çok duyarlısınızdır. Yine de bir Yen geç kadınıyla ilişkiye girdiğinizde övgü ve iltifattan fazla bir şey beklemeyin, çünkü bu konuda çok tedbirli olacaktır. Yengeç, 12 burç içinde en evcimen olandır, Yengeç kadını size hoş bir yuva sağlamak ve akşamları eve geldiğinizde sizi bir içkiyle şımartmak için devamlı çabalayacaktır. Kendini aşka vermek onun için zordur, ama bu kadını fethetmek istiyorsanız, gülleri, mum ışığını ve şampanyayı göz ardı etmemelisiniz. Kolay ve hızlı bir fetih olmayacaktır, çünkü Yengeç kadını seksin öte sinde bir aşk aramaktadır ve bu, bir yuva, çocuklar ve sakin bir ilişki anlamına gelir.

 

Oğlak Erkeği - Aslan Kadını

Şüphesiz, Aslan kadınında sizinle boy ölçüşebilecek bir eş bulacaksınız. Atılgan, kestirilemez ve baştan çıkarıcı bir kadındır. Onu dizginleme denemeleriniz boşa gidecektir. Sonuçta o hayvanlar âleminin kraliçesidir.

 

Aslan kadını kendisine bir hanımefendi gibi davranılmasını bekler; bu sizin için sorun değil, çünkü Oğlak olarak siz, doğuştan centilmensiniz. Onun gözünde erkekler, içten ve dürüst olmalıdır ve sizinle ilişkisinde kendini çok iyi hissedecektir.

 

Çevresindekiler arasında sizi da ha gözde buluyorsa; bunu gizlemez, çünkü kendini duygularına kaptıracaktır. İhtiraslı bir volkandır, seks konusunda tüm sınırlarınızı aşacaksınız. Ama Aslan kadını, bir ilişkide bireyselliğinden feragat etmeyecektir, bu nedenle hemen onu değiştirme ye ya da ona emirler vermeye kalkışmayın. Oğlak olarak parayla becerikli şekilde uğraşırsınız, ama sizi cimri olarak tanımlamak abartılı olur. Aslan kadınını kazanmak isti yorsanız, özenle sakladığınız "mangırları" çantasına daha az koymalısınız, çünkü bu bayan her şeyin en şıkını tercih eder. Çocukları çok sevmesine ve onlarla iyi ilişkiler kurmasına rağmen, Aslan kadını bir aile oluşturmayı zamana bırakacak ve hemen bir sürü çocuk sahibi olmak istemeyecektir. Sonuçta insanın hayatta başka ilgi alanları da vardır ve sizin ilişkinizde bunların çoğu ortaktır.

 

Oğlak Erkeği - Başak Kadını

Başak, çok hoşgörülü, sabırlı ve iyi huylu olabilir, ama aynı zaman da çok kararlıdır ve ayakları yere sağlam basar. Bir kadında değer verdiğiniz birçok özelliğe sahiptir. Mutlu ve uzun süreli bir ilişki yolunda hiçbir engel yoktur. Başak kadını, düzene ve temizliğe çok dikkat eder. İlgi alanı, evdir. Evde her eşya belirli bir yerde durur. Güvenilir ve dürüsttür, Başak kadınıyla sadık ve kaçamak yapması imkânsız bir kadın kazanırsınız. Güçlü bir sorumluluk duygusu vardır. Bir şeye karar vermişse, ne siz ne de kafasına yiyeceği bir çekiç dar besi onu bundan vazgeçiremez. Onun yanında hemen amacınıza ulaşamayacağınıza inansanız da gözünüz yılmasın. Bir buzdağı değildir, sadece kalbi mantığı tarafından yönetilen bir kadındır. Bu nedenle biraz sabrı göze alın, göreceksiniz herşeye değecek! Bu kadın, iyi bir gözlemcidir, içyüzünüzü hemen anlayacaktır. Baştan itibaren, meslek ve kariyerin sizin için ne ifade ettiğini bilir ve yükselme yolunuzu açmak için her şeyi dener. Daha iyi ve mükemmel bir eş asla bulamazsınız.

 

Oğlak Erkeği - Terazi Kadını

Terazi kadınıyla arkadaşça ve uyumlu sayılabilen bir ilişki, Oğlak için kolay olmayacaktır. "Sevinçle gökyüzüne haykırmak"tan "ölümüne üzülme"ye kadar giden, ani ruh hali değişimleri, daima kalbindeki kadının yanında neyle karşı karşıya olduğunu tam olarak bilmek isteyen ve soğukkanlı düşünebilen Oğlağın gözlerinin önünde kırmızı bir örtü olacaktır. Terazi kadınıyla uzun süreli bir ilişkiye girmek istiyorsanız, onu olduğu gibi kabul etmelisiniz. Onu değiştirmek ya da üzerinde baskı kurmak için her deneme er ya da geç başarısızlığa uğrayacaktır. Arkadaşça bir söz ve yumuşak ikna yöntemleri, bu kadının yanında başarılı olabileceğiniz tek araçtır. Buradan hareketle Terazi kadınının en çok küçük noktalarda mükemmeliyetçi olduğu ortaya çıkar. Taleplerine uymayan bir şey olursa, sözünü esirgemez ve bunu herkesin de anlamasını sağlar. Terazi kadını hırslıdır ve yeteneklerini, ev idaresini sağlayarak erkeği ne yemek pişirmekle tüketmez. Yani toplumun kendisine verdiği bu rolle mutlu olmaz. Yöneltilebilecek soru, acaba evlendikten sonra da kendi ilgi alanları ve eğilimleriyle meşgul olmayı isteyen bir kadınlı ilişkiye hazır olup olmadığınızdır.

 

Oğlak Erkeği - Akrep Kadını

Akrep kadını kendisine benzeyenleri arayan bir enerji timsalidir. Siz de kesinlikle sıkıcı bir tip değilsiniz, ama onun yanında belki de daha sakin ve huzurlu bir hayatın özlemini çekeceksiniz. Dışarıdan bakıldığında aranızda bir ilişki olduğunun bile zor tahmin edilebileceği farklı tiplersiniz. Oğlak sakin ve huzurlu bir hayatı tercih ederken, Akrep kadını her şey alışılmış gidişatında olmadığında, kendisini rahatsız hissetmez. Ama bu, emniyette olma duygusu olmadan yaşayabileceği anlamına gelmez.

 

Bu kadını "akın, kara" olduğuna inandırmayı başardıysanız, vay halinize! Aldattığınızı fark ettiğinde, intikamı korkunç olacaktır. Hiçbir kadının gözü bu kadar dönemez. Onun yanında sahte tavır takınmak için hiç çaba harcamayın: Akrep kadını kendisi gibi içten ve dürüst olmanızı bekler. Böylelikle cinsel isteklerini sır olarak saklamaz ve açıkça belirtir. Sekste kibirlidir, taleplerini yerine getirmeyen bir erkeğe çok az sabredebilir. Onunla evlilik mi? Tahmin edebileceğiniz gibi, ya bir cehennem ya da bir cennet olacaktır. Bir orta yolu yoktur. Akrep, tüm burçlar arasında en aşırı olanıdır.

 

Oğlak Erkeği - Yay Kadını

Oğlak olarak Yay kadınında ideal eşi bulacaksınız. Son derece olumlu, cazibeli, yardımsever bir insandır ve size daima iyi tavsiyelerde bulunur. Evlilikte size anneniz gibi bir arkadaş ve aynı zamanda âşık olacaktır. Yay kadınında varolan ger çeklik anlayışı sizde eksiktir; sizi harekete geçirirse çok fazla acı vermeyecektir.

 

Bir Yay kadını size asla yalan söylemeyecektir. Gerçekleri ortaya koymuyorsa, bu yalnızca can sıkıcı konularla uğraşmak istemediğindendir.

 

Yay kadını severek spor yapar ve kendini dinç tutar. Fiziksel olarak formda kalmak onun için çok önemlidir. Büyük olasılıkla Oğlak erkeğini bir spor merkezine kaydetmeye çalışacaktır. Çok enerjiktir, ev idare sini, çocukları ve mesleği oyun oy narmışçasına bir araya getirir, yalnız önemli olan tekdüzeliğe düşmemesidir. Yay kadını, olmayacak iddialarda bulunmaz, buna rağmen harcamalara dikkat etmeniz yararlıdır, çünkü bazen paranın değerini bilmez.

 

Oğlak Erkeği - Oğlak Kadını

Bu ilişkide her biri diğerinin hareketlerini anlayacaktır, sonuçta aynı burçta doğmuşlardır. Bu bir abartı değildir: Bu ilişki başarılı olacaktır.

 

Başarı ve maddi servet, Oğlak kadınına çok şey îfade eder. O kadar ki kendi mesleki kariyerini, sizin meslek hayatınızda ona zenginlik ve varlığı garantileyecek lider pozisyonuna gelmenizi teşvik etmek amacıyla arka planda tutacak bir işkadınıdır. Bu sizi hayrete düşürecektir. Tıpkı sizin gibi Oğlak kadını da doğru ve güvenilirdir ve verdiği sözü tutmak için her şeyi yapar. Kendi tecrübelerinizden, Oğlakların çok duyarlı olduklarını gayet iyi bilirsiniz. Bu nedenle doğanızı dizginleyin ve eşinizi kırmamak için kelimelerinizi özenle seçin. Oğlak kadını, ev işlerini seve seve halleder; çocuklarına iyi bir annedir, ama abartılı bir katılığa da meyillidir. Sizin sadece vücuduyla ilgilenmediğinizden emin olduğunda, yatak arkadaşınız olacaktır. Çünkü uzun süreli bir ilişkide fiziksel çekimin tek başına yeterli olmayacağını bilecek kadar zekidir.

 

Oğlak Erkeği - Kova Kadını

Kova kadını, eşinden daha büyük iddialarda bulunur. Her şeyden önce bu ilişki Oğlak için zor bir teşebbüs olabilir, çünkü diğer tüm burçlar içinde Kova, Oğlağa en az tahammül edebilen burçtur.

 

Siz gerçekten tutucu bir tipsiniz, buna karşın o gerçekten dışa dönük bir insandır. Bu kadının tuhaf fikirler "repertuarı" bitmez tükenmez. Büyük bir olasılıkla onun gerçekten istediği kişi olamayacaksınız aslında ne istediğini o da bilmez. Ama Oğlak ne istediğini ve her şeyden önce de eşinin kendisinden başka kimseye ait olmadığını iyi bilir. Ama Kova kadını herkese ve hiç kimseye aittir. Kıskançlığınıza karşı tek bir tepki gösterir: Sizi terk eder. Kova kadınının birçok ilgi alanı vardır, insanları desteklemeyi sever ve sadece evinin dışındayken değil, evdeyken de hoşsohbetlerden zevk duyar. Devamlı birilerinin gelip gitmesine ve sadece sallanan sandalyenizi değil eşinizi de paylaşmaya alışmalısınız. Acaba buna sonuna kadar katlanabilecek misiniz? Sebatsız yapısına rağmen, bu kadın parayla çok iyi geçinir. Varlık sizin tersinize ona pek bir şey ifade etmez. "Zamanın yaptığı tahribat" bile Kova kadınının iddialarını ve davranışlarını değiştiremez. Bu yönüyle onunla ciddi bir ilişkiye girmek çok büyük hatadır.

 

Oğlak Erkeği - Balık Kadını

Güzelliklerin gezegeni Neptün'ün yönettiği Balık kadını, çok seksi, sokulgan ve evcimendir. Çoğu erkek için ideal bir eştir. Sevdiği adamın bu mutluluk için kendini feda etmeye hazırdır kendisine yol göstermesini ister: Oğlak olarak kendinizi koruyucu rolünde çok iyi hissedeceksiniz. Tıpkı sizin gibi Balık kadını da hoş bir yuvayı sever ve evini döşerken çok büyük bir zevk ve beceri gösterir.

 

O, her rolü oynayabilecek bir oyuncudur ve öyle iyi oynar ki oyunu ve gerçeği ayırmak gerçekten zor olur. Bununla size tam bir bulmaca sunar. Balık kadını çocuklarla çok iyi anlaşır ve onlara bir an önce ayakları üzerinde durmayı öğretir. Kötü bir şey yaptıklarında, "ceza"larını dağıtmak sizin görevlerinizdendir. Sizde hayatının erkeğini bulduysa, Balık kadınının mesleki çabalarını sınırlayın, çünkü aksi halde daima kasayı dolu tutmanız gerekebilir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.