Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Yorumsuz


marti_name

Önerilen İletiler

resim1lj2.jpg

 

İSRAİL,LÜBNANI 7 GÜNDÜR BOMBALIYOR!KAN OLUK OLUK AKIYOR.İSRAİLLİ KÜÇÜK KIZ SİYAH-BEYAZ DÜNYA SAVAŞI FİLMLERİNDE GÖRDÜĞÜ GİBİ BOMBALARIN ÜSTÜNE ‘İSRAİLDEN SEVGİLERLE’YAZIYOR.O BOMBALARIN MİNİK BEDENİNİ YAKTIĞI KÜÇÜK KIZ İSE HAYATTA KALMA SAVAŞI VERİYOR!!!

 

 

BEYRUT YERLE BİR:Lübnan da yuvalanan aşırı dinci terör örgütü Hizbullahı yok etme için Lübnanı 7 gündür bombalıyor.bugüne kadar çoğu çocuk 190 sivil öldü.ortadoğunun Parisi başkent Beyrut 1975-1990 arasındaki iç savaş sonrasında aldığı o korkunç görüntüye yeniden büründü.tamir edilen binalar yerle bir oldu.kentin alt yapısı tamamen çöktü…

 

İSRAİLİ DURDURAN YOK:İsrail dün ilkez Lübnan ordusunuda hedef aldı.kışlaya atılan bomba 11 askeri öldürdü.7 gündür asker sivil İsrailli Lübnanlı olmak üzere ölenlerin sayısı 2307’e ulaştı.savaş giderek hız kazanırken taraflar ateşkese yanaşmıyor.başta Amerika olmak üzere dünya ortadoğunun ortasındaki savaşı seyrediyor.israile dur diyenin olmaması savaşın daha da süreceğinin işareti

 

BOMBAYI OYUNCAK SANDI:Savaşın en ağır faturası her zaman ki gibi çocuklara çıkıyor.işte 2 foto işte 2 kız çocuğu.israilli olanı siyah beyaz dünya savaşı filmlerinde göründüğü gibi lübnana atılacak bombaların üzerine kan kokan yazılar yazıyor:İSRAİLDEN SEVGİLERLER!!!!

Lübnanlı olanıysa yaşıtı ve komşusu kızın üstüne yazı yazdığı bombaların minicik bedeninde yaraların acısını yaşıyor!!!

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Dünyanın her yerinde mülümanlar öldürülüyor ve bunu BAtı dediğimiz Ülkeler seretmekle yetiniyor..

Ve Bazı arkadaşlarda bu Ülkelerin (Batı Topluluklarının)mahkemelerine saygı duyuyor ben buna şaşiriyorumm..

Hane Gün geldiğinde AİHM'yi öven saygı duyan arkadaşlar..

Şimdi soruyorum...

Hane AİHM nerde BAtı ÜLkeleri neden bu vahşeti durdurmuyor..

Kundaktaki bebeği ,sivil vatandaşları,anneleri,yaşliları öldürmek masum insanları hemde hangi İnsanlık hakkına sığar..

Demek oluyor ki burdan AİHM taraflı bir kurum dur...

 

Bize Kuzey Irak'a sınır ötesi operasyon yapamazsınız diyen ABD..AB

Diğer TAraftan 2 aaskerini kaçirdi diye İsrail'e sınırsız tölerans gösteriyor..

 

Şİmdi Burdan bu haksılığa tepkisiz kalanlar yarın İSraiL türkiyeye vurduğunda ne yapacak bakalım...

OLmert daha sınırlarımıız çizmedik diyor düşünün baklaım...

SAyGIlar..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

-Büyüklerin okadar okuduk, birseyler biliyoruz anliyoruz...ondan diyenlerin...?

okuma sansi yok edilmis, birsey bilmeden anlayamadan...

 

 

-Dogru yoldayiz böyle gerekiyorda ondan diyenlerin...?

yolunu kaybetmis, yurdunu, yuvasini aylesini...herzamanki gibi acisini onca gelecegin cocuklari cekmekte.

 

saygilar

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

"yaptıklarının bilincinde değiller" diyebilmek, bir çocuğun olabileceğinden çok daha saftorik olmayı gerektirir. eğer ki israil'de yaşıyorsan; her gün bir yerlerde bombalar ve füzeler patlıyorsa, yaşadığın ülke sürekli sağa sola bomba yağdırıyorsa, televizyonda çizgi film seyrederken araya pat diye "hayfa'da patlayan canlı bomba" başlığını taşıyan bir flaş haber giriyorsa; annen baban - dedelerin ve ninelerin, zamanında nazilerin musevilere nasıl büyük işkenceler yaptıklarını anlatıyorlarsa; baban doğum gününde erkek kardeşine hediye olarak oyuncak tabanca alıyorsa; eline gazlı kalem veren anaokul öğretmenin değil de bir askerse; savaşın, düşmanlığın, nefretin, silahların, bombaların gerçekte ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorsun demektir. kimse de kalkıp bombaların üstüne "sevgilerle" yazan çocukların o an aslında kolaj yapmakta olduklarını sandıklarını söylemesin. o dediğiniz bomba ağacı, o da malesef lübnan'da yetişmiyor..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kısaca Dünya Ülkeleri Müslümanlara yapılan saldırılara göz yumuyor diyelim..

 

Kundaktaki bebege..hamile bir anneye.. okul çağinda bir jojuğa...yaşlı anne ve babalara...masum siwillere kurşun sıkmaz hangi insanın vicdanına merhametine sığar..

 

Bu insanların yüreğinden sawaşin izlerini kim silecek peki..

 

SAygılar..

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Artık hepimiz Hizbullahçıyız

El Hayat'ın Hıristiyan muhabiri Amal Andari VATAN için yazdı

22.07.2006

 

 

 

Bundan iki hafta öncesine gidersek Beyrut çeşitli festivallerin yapıldığı, güzel bir yaz için gelmiş çok sayıda turistle dolu bir kentti. Hepimiz ekonomik kalkınmanın heyecanını yaşıyorduk. Bugün ise burası bir hayalet şehri andırıyor. 15 yıllık uğraş sonucu oluşturulan Lübnan altyapısı 9 günde yerle bir oldu. Geceleri uyuyamıyoruz. İsrail uçakları tepemizde geziniyor. Sadece bekliyoruz.. Neyi mi? Belki de ölümü.. Kaderimiz onların elinde.

 

Hepimiz uyku ilaçlarına bağımlı hale geldik. Her gün yeni dedikodular ortaya çıkıyor. "Yabancıları ülkeden boşaltıp soykırım yapacaklar. İsrailliler bizi tavuk gibi kızartacak" diyorlar. Artık yeni fobilerimiz var. Köprü ve kamyonlara yaklaşamıyoruz. Çünkü İsrail sürekli bomba yağdırıyor. Gazeteden çıktığımda tehlikeli diye kendi evim yerine arkadaşlarıma gidip kalıyorum.

 

Bu bombalamalar, yiyecek ve ilaç sıkıntısı içinde dayanabildiğimiz kadar dayanacağız. Ne yaparsak yapalım biliyoruz ki ölüm bizi köşede bekliyor. Bir tarafta İsrail saldırıları, diğer tarafta vatanseverlik şarkıları boş televizyon ekranlarımızı bir süre dolduracağa benziyor. İsrail'in yaptığı şey çok tehlikeli. Ilımlı Lübnanlıları radikallerin tarafına çekiyor. Ben bir Hıristiyanım. Şimdiye dek Hizbullah'a karşı bir şey hissetmiyordum. Ama artık ben de destekliyorum. Hepimiz destekliyoruz. İsrail gemisini vurduklarında hep beraber sevindik. Biz Lübnanlılar barış istiyoruz ama maalesef seçim yapma lüksümüz yok! Buradan gitmeyeceğiz. Yenilmeyeceğiz!..

 

 

Bence bu savaş İsrailin sonunu hazırlıyor yani kendi kuyularını kazıyorlar ama farkında değiller çünkü bu haksız katliamlar hizbullaha taraftar ve sempati topluyor yani israilin silahı geri tepecek gibi.....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

ortadoğu'daki müslüman devletler, demokrasiden uzak, şeriatı da geçin ortaçağ zihniyetiyle yönetilmeye devam edildikçe, bölgedeki yüzlerce terör örgütüne destek vermeyi sürdürdükçe savaş da bitmez.

 

batı dediğimiz devletlerin yaptıklarını ve medeniyet kavramını doğru okumak gerektiğini görelim. medeniyet siyasi anlamda olmayıp sanatsal, bilimsel, toplumsal kalkınmışlıktır. ama batı ülkelerin siyasi medeniyete bakarsak, ortaçağ zihniyetiyle yönetilen ortadoğu ülkeleriyle aralarında pek bi fark kalmıyor.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.