Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kilo almak istiyom


arman

Önerilen İletiler

valla bılmıorum olsa ne gusel olurdu:( boyum 1.74 kilo 50 ya ne bılım az yiyip kilo almanında bir formulu olmalı dıye düşündüm..

 

 

ya bence ıyı nıye kılo almaya calısıyorsun kı kılonda boyunda normal bence sismanlık bır hastalık sonra dur dıyemezsın. kılolar ılerıkı yaslarda basına bela olur bence cok ıstahın yoksa zorlama kendını önce sağlık...

 

Baharcim 1.74 m ve 50 kilo ve sence bu normal ? Sismanlik bir hastaliktir demissin ama cok zayif olmakta tehlikeli malesef bir cok kisi bunun farknina halen varamiyorlar. BMI bakalirsa boyuna gore cok zayif...

 

 

Ustam,muhteşemsiniz :P gerçin kilo ve boy;donanımlı olduğunuzu anlatıyor ama -_- yav Angelim,bak doktor bana en azından 3 kilo almalısın diyor,alamıyorum :( dediğin tüm yolları denedim,hatta porsiyonuna lahmacunlar yürüttüm :lol: olmuyor,olmuyor :angry: yine ders çalışamanın verdiği deprasyonla foruma takıladurayım,sınavdan sonra sen artık bana moral vermek için moral depola :D

 

Mavim simdi gordum pardon :wub: Senin boyun ve kilon kac ki :D burdan demene gerek yok obur taraftata beni goruyorsun nasil olsa :P

Ama biliyormusun bazi insanlar sanlilar istediklerini yiyor ve zafiy kaliyorlar belki sende onlardansindir ? Belkide suan stresste sin, is, okul, dersler vs o yuzden de olabilir... Gunde 3 kere yemek yiyormusun ?

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • Cevaplar 158
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Ben kilomdan memnunum -_-

Ama aslında biraz alsam iyi olacak gibi :P

Ama kilo alınca göbişe gidiyooo :angry:

Sadece azıcık yüzümden kilo almak istiyorum :blush: mümkün mü :rolleyes:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...
  • 6 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...

ben o arkadaşla konuşmuştum yani mesj göndermiştim.. ilacın ismini sölemişti bana.. ama denemedim daha.. ilaç değil aslında "Prakten" isminde bi şurupmuşş...

 

Ben biliyorum o şurubu, ben küçükken annem bize içirirdi hala varmıymış...:unsure:

 

Eh anne içirdin içirdin şimdi boğazımı tutayım diye uğraşıyorum...:shuriken:

 

Şaka bir yana bende bu ilacı iştah açar diye biliyordum...Kızım ufakken çok iştahsızdı..Doktoruna sormuştum...Kesinlikle bu tür şurupların iştah açmayacağını ısrarla söylemişti bana..

 

İştahınızı doğal yollarla açmaya bakın,sigara ve kahve iştah kapar onlardan uzak durun,spor yapın..Yarım saat koşun bakalım karnınız acıkacak mı acıkmayacak mı..:)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

Cok ilginc. Ben kilo alamiyorum diyen kisileri anlayamiyorum. Bundan daha kolay ne olabilir acaba???

Hemen soyleyim, sagliksiz ne varsa yiyin. Bol kalorili seyler yiyin. Beyaz dusmani yani seker un ve bunun gibi seyleri dost belleyin. Tabi dahasi var. Yagi bol tutun. Ayrica korbonhidrati meyveden sebzeden degilde bol bol pirincten ekmekten alin. Ogunleri azaltin, ve tika basa yiyin. Hergun McDonal's'a gidin. Gidecek durumunuz yoksa gece yarisi cips yiyin. Kolayi tuketin, yemekten hemen sonra kahve icin. Az su icin. Metabolizmanizi yavaslatacak ne varsa yapin. Migdenizi buyutun. Spor yapmayin.

 

Evet kisacasi sagliksiz beslenin ve obez olun....

 

Bu dediklerimi yaparsaniz, kilo almak ve hatta sismanlik garantidir.

Ve ayrica Saglikli beslenme, diet, gibi konularda uzmanlasmis biri olarak soylemek istiyorum, "yok ben birini taniyorum ne yese kilo almiyor" gibi seyler dogru degil, cunku guzel bir vucuda sahip olmanin ilk yolu saglikli beslenme ikinci yolu genler ve egzersizdir.

 

Son olarak, eger ideal kilonuza gelmek istiyorsaniz, yukarda saydiklarimi yapmayin derim. Yaparsaniz bence saglinizi bozarsiniz. Beslenmenizi arttirin.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kilo alip yada vermenin en onemli kosulu moralinizin yuksek olmasidir kendinizle barisik olmaniz, yemek yerken yediginiz yemekten zevk almalisiniz sindire sindire tadini cikarta cikarta yemek yemelisiniz yediginiz bir parca ekmek olsada onu ballandira ballandira tadini cikarin belki ozaman kilo alip yada kilo verebilirsiniz ama en onemli kosul yediginiz yemekten mutluluk duymalisiniz. :)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...

Bende zayıfım yaşım 20 boy 1.85 kilo 62;

 

İnanın üstümüze giyecek elbise bıulamıyoruz. S beden sweet alıyorum 2 kere terziye veriyorum daraltması için.

Bizim kilo almaktan kastımız şişman olmak tombul olmak değil. giydiğimiz birşeyin vücudumuza bir kere yakıştığını görmek. bence zayıflık en az şişmanlık kadar kötü bişey.

Tam bir stres kaynağı. insan bunalıma giriyor, psikolojisi bozuluyor.

 

Eğer biraz etrafınıza dikkat ettiyseniz zayıflar şişmanlardan daha sinirlidir. çünkü bu psikolojik bişey. en mutlu anında bile sinirlerini bozacak kadar kötü.

 

Ban daha hiç ilaç denemedim. Bugünden sonra denemeye karar verdim.

Yemekle içmekle zayıflamanın kilo almanın alakası yok arkadaşlar kendimi bildim bileli yiyiorum ama kilo alamıyorum. karşı komşum ise kendini bildi bileli yememeye çalışıyor ama hep kilo alıyor. onun 3 günde yediğini ben 1 günde yiyiorum.

 

Bu tamamen metobolizmayla alakalı birşey. eğer metebolizman yavaş ise hiç bişey yeme içtiğin sudan bile kilo alırsın.

Eğer ki hızlı ise günde 10 ekmek 10 yumurta 10 litre süt 1 kilo bal 1 paket nişasta bi kavanoz maayonez ye gene kilo alamassın. çünkü eriitiyorsun.

 

Zayıflar içinde şişmanlar içinde sorun aynı METEBOLİZMA Kontrol edilmeli.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

valla istiyorsan benim bulk olma diyetimi yazayım sana diyetisyenimle beraber hazırlamıstık ama benim haftada 15 saat spor yaptıgımıda dikkate al sonra cok şişme

 

Kahvaltı

4-5 çorba kaşıgı nutella

2-3krep veya 5 dilim ekmek

4karper kadar kaşar veya beyaz peynir

1 yumurtadan yapılmış kaşarlı omlet

1 bardak yağlı süt

250ml süt yarım muz ve çilekli whey protein

Ara 2 saat

50 gram yulaf ezmesi 250 ml süt ile 5 adet çeviz içi

whey protein aynı şekilde spordan geliorum

Ara 2 saat

1 tabak makarna kıymalı veya peynirli 1 kase yogurt

Ara 2 saat

sıcak çikolata bunun yerine çikolatada yenebilir tadelle tercihimdir veya milkshake

Ara 2 saat

1 adet hamburger taze sıkılmıs portakal suyu

Akşam yemeği

5 yumurta büyüklügü kadar et 8 çorba kaşığı zeytinyağlı baklagil 3 dilim ekmek

Ara 1 saat

1 kase fındık badem ceviz

Ara 1 saat

Dondurma sütlü tatlı

 

 

yeter herhalde kilo alırsın bu sekilde kilo almayacak insan yoktur yeteri kadar yemen lazım

ha bu arada hamburger dedigim ufak degil triple whoper tarzı birşey :D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

slm arkadaşlar ben daha yeni katıldım aranıza benmde sizin qibi ortak bir sorum var "hızlı bir şekilde nasıl kilo alabilirim?".benm kilo vermemin 2 sebebi var: 1.mide rahatsızlıqım 2.halkoyuncuyum . :) ama 52 kilodan 46 ya düşmek zoruma qidio açıkcası :( ve 2 haftada kilo almak istiorum ama bunu naısl yapacaqımı bilmiorum :unsure: bana acil yardım ederseniz çok sevincem :wub::kalp:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 11 ay sonra...

Genelde yazılanlar hamurişi,çikolata gibi sağlığa zararlı ve adi karbonhidrat molekülleri içeren yiyecekler.

Kilo almayı gerçekten istiyorsanız kaliteli karbonhidrat kullanmalısınız.

Kilo alma sıkıntısı metabolizma hızından kaynaklanmaktadır.Göbekli kişilerin metabolizma hızları size göre çok düşüktür.

Onlar kendilerine hiçbir şeyi sıkıntı etmezler.Bu işin manevi boyutu.

 

Maddi boyutuna gelince sabah kalktıgınız ve gece yattıgınız an çok önemli.

Sizin gibi hızlı metabolizmaya sahip kişiler,asla hamburgerle,patsoyla,dönerle,kebapla,çikolata ve pastayla kilo alamaz.

Bu denenmiştir,kanıtlanmıştır.Aldım diyen varsada onun metabolizma hızı zaten yüksek degildir.

Çok zayıf kişiler kendilerini body salonlarına atarlar,bu çok yanlış.Sonra bir deri bir kemik kalırlar.

Başta kilo aldım zannederler;çünkü siz vucut çalıştıkça vucudu su basıcaktır ve hücrelerin hacmi genişlicektir.

İlk bir ay o goruntu hosunuza gider...evet işe yarıyor dersiniz ve garantı 4 kilo alırsınız ama hepsi o kadar.

Size söz veriyorum,o anda sporu bırakırsanız aldıgınız 4 kilo oldugu gibi geri gidecektir;cunku siz zaten kilo hic almadınız.

Aldıgınız sey hucre hacımlenmesınden kaynaklanan su idi ve sular vucudu terkeder ve eskı kılonuza donersınız.

 

Belli bir kilonun ustune cıkmadan bodye baslamayın.Sabah kalktıgınızda boş mideye mutlaka weight gainer (sütle yahut suyla karıstırılmıs,

ben sahsen multipower kullanıyorum) 150gram toz alınmalıdır.Gece yatarken de aynı sekılde.Sabah alırken yarım saat - 1 saat sonra mutlaka kahvaltı edılmelı

2 adet haslanmıs yumurta yıyebılırsınız.Bunları yaptıgınızda bıle gunluk proteın lımıtının cok ustune cıkıyorsunuz.

Cunku normalde kilogram basına 1.5 gram proteın alınmalıdır.Yemek olarak sizi kısıtlamak istemem;fakat ara ogunlerde yaklasık yemek yedıkten 3 saat sonra mutlaka birer muz yiyin.Muz mumkunse ufak olmasın.Aldıgınız karbonhidratın agırlıgı cok onemlı.Conservation of mass and energy yanı kütlenin ve enerjinin korunumu ilkesine göre

100g bir şey yediginizde alacagınız kütle artışı maximum 100gramdır ki bu mümkün degildir.Kimyasal reaksiyon ve diger kayıplar sonucunda sizin elinizde muzdan geriye belli bir yüzde kalır.Yağdan tamamen uzak durmayın;çünkü yağ vucutta A,D,E,K vitaminlerinin emilimine yardımcı olur.Artık doktorlar tam tersine bellı mıktar tereyağının kalbe faydalı oldugunu soyluyor.

 

Metabolizması deli gibi çalışan biri olarak ayda 7 kilo aldım.Yaşım 27.Daha once bodybuilding yapmıstım 1.5 sene ve aldıgım kilo 3 idi,oda zaten geri gitmisti.

Artık cok duzenlı kılo alıyorum.Enerjı giris ve cıkıslarını ayarlamak gerekıyor.6-7 kılo aldıktan sonra vucut gelıstırme size kılo almada yardımcı olur.

Ama sakın yuksek kılolarla calısmayın ve mumkun olan en kucuk kutlelerle calısın.Salonda falanca kısı 70 kg kaldırdı falanca 100 kaldırdı diye komplekse kapılmayın.

Siz 10kg kaldırın 20kg kaldırın.Size cok daha faydası olacaktır.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 6 ay sonra...

Kilo alamama sorunu genellikle genetiktir ama günümüzdeki iş yaşamından dolayı piskolojik nedenlerde artmıştır.

 

Kilo almak isteyen kişiler bitkisel yada hayvansal doğal besinler kullanmalıdır kimyasal katkılardan uzak durunuz yada fiziki yöntemlerden bunlar zarar verir.Aşağıda kilo almanızı sağlayacak bir kaç gıda takviyesi önereceğiz marka vermeyeceğiz nedeni reklam olmasın lütfen sormayınız. Bu ürünler pek çok marka tarafından üretiliyor istediğiniz güvendiğiniz kimse onukini alın

 

 

1-Bitkisel Karışımlar: normal ginsegli karışımlarda kilo aldırır yalnız proherb takısı doğal üretim tekniğini ile yapılan urunlerde olur bu nedenle doğal kullanmak isterseniz Proherb Ginsengli Bitkisel Karışım alın yukarıda yazdığım gibi pek çok markanın var

 

2-Whey Protein Muz :Bildiğiniz gibi whey protein peynir altı suyundan elde edilen en saf ve en güçlü proteindir son tüm sporcular tarafından zaten yıllardır kullanılır şimdi ise kilo alma sorunu yaşayanlar tarafından çok sık kullanılmaktadır.Muzlu olan hem daha iyi kilo aldırır hemede çok daha lezzetlidir.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...
  • 2 yıl sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.