Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

“Kilo Vermek için Karbonhidratlar Üzerinden İştahı Kesen Terapi”


bach

Önerilen İletiler

İŞTAHINIZ TEK SEANSTA KESİLİYOR İlk seansın hemen ardından yediklerinizin çok çaba harcamadan azaldığını ve rezonans terapilerinin iştahınızı ve yeme ihtiyacınızı belirgin olarak azalttığını fark edeceksiniz. Yedikleriniz "otomatik" olarak azalacak.

REZONANS TERAPİSİ NEDİR?

 

Kilo verme amaçlı olarak, kişinin ihtiyaçlarına göre rezonans terapileri, kişide bağımlılık ve benzeri bir durum yaratan maddelere karşı uygulanan ve o maddeye özgü elektromanyetik frekansların vücuttan “silinmesi” olarak anlatılabilecek bir işlemdir. Yapılan işlem kısaca, gıdalar üzerinden uygulanan bağımlılık terapisidir. Bu terapi karbonhidrat grubu gıdalar üzerinden yapıldığında iştah azalır, kişi kolayca doymaya başlar. Kişinin yedikleri çok da büyük çaba sarf etmeden, otomatikman azalır. 

 

 

 

Dr. Ersal S. Işık

Aile Hekimliği Uzmanı

NEOSANTE NEO.Clinics

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 yıl sonra...

Karbonhidrat denince şişmanlatan, vücutta yağa neden olan bir madde olduğu hemen birçoğumuzun aklına gelir. Şişmanlık ve fazla kilolar söz konusu olduğunda doğru olabilir ancak vücudumuzun işlerliği bakımından bu yanlış bir düşüncedir.


Karbonhidratlar vücudumuzda enerji elde etmek için kullanılan ilk ve en önemli besin öğesidir. Vücudumuzun enerjiye ihtiyacı olduğunda ilk müracaat ettiği besin öğesi karbonhidratlardır. Bu sebeple karbonhidratlar vücudumuz için hayati bir öneme sahip vazgeçilemez besin öğesidir.


Tüm karbonhidratlar basit şekerlerden oluşmaktadır. Bu sebepledir ki karbonhidratlara zaman zaman “şeker” denilmektedir. Basit şekerler (sakkaritler) üç farklı yapıda olabilir. Mono sakkarit, di sakkarit ya da poli sakkarit. Mono ve di sakkarit basit sakkaritler olarak poli sakkaritte kompleks sakkaritler olarak isimlendirilir. İsmi ne olursa olsun netice itibariyle tüm sakkaritlerin dolayısıyla tüm karbonhidratların temel ve en basit yapı taşı kan şekeri diye nitelediğimiz “glikoz”dur.


Karbonhidratlar tüm bitkisel kaynaklı gıdalarda bulunmaktadır. Hayvansal gıdalar arasında ise yalnızca sütte karbonhidrat (Laktoz) bulunmaktadır. Süt dışında hiçbir hayvansal kaynaklı gıdada karbonhidrat bulunmaz.


Karbonhidratlar hangi formda olursa olsun ya da hangi gıdadan alınırsa alınsın (lif yapıdaki şekerler hariç) vücut tarafından enerji ihtiyacını karşılamak için en küçük yapı taşı olan glikoza yani kan şekerine parçalanır.


Glikoz tekli bir sakkarittir. Bilimsel adıyla monosakkarittir. Glikoz gibi iki tane daha monosakkarit vardır. Bunlar fruktoz ve galaktoz’dur. Glikoz, fruktoz ve galaktoz tüm karbonhidratların yapısını oluşturan temel sakkaritlerdir (şeker). 


Glikoz: Glikoz tek moleküllü bir şekerdir. Diğer adıyla bir monosakkarittir. Glikoz bitkisel kaynaklı tüm gıdalarda bulunan ve tüm di ve poli sakkaritlerin yapısını oluşturan temel şekerdir. Glikoz aynı zamanda kan şekeri olarak da adlandırılmaktadır. Karbonhidratlar vücudumuza ilk alındıklarında polisakkarit ya da disakkarit haldedir. Di ve poli sakkaritler vücut tarafından glikoza parçalanırlar. Glikoz vücutta enerji gereksinimi karşılamak için kan yoluyla hücrelere taşınır. Fazla olan glikoz vücudumuzda depolanır.


Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.