Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kayıp Kız - Gone Girl (2014)


Admin

Önerilen İletiler

  • Admin

Kayıp Kız - Gone Girl (2014)

 

Gillian Flynn'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan bu film çok değişik bir gerilim filmi olarak karşımıza çıkıyor. Ben Affleck ve Rosamund Pike'ın başrollerini paylaştıkları film eşi ortadan kaybolan adamın garip şekilde kendini savunma durumuna dönüşen gelişmelerle içine düğtüğü bu garip durumu anlamaya çalışması ve yardım için kız kardeşine ve bir avukata gitmesiyle değişik bir yöne gidiyor. Ben Affleck'in pek sevdiğim söylenemez bu filmdede sıradan bir rol çıkarmış ama senaryo o kadar güzelki filmi sıkılmadan izliyorsunuz özellikle Rosamund Pike'ın ortaya koyduğu oyun parmak ısırtacak cinsten.

 

Oyuncular: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon, Kim Dickens, Missi Pyle, Sela Ward, Casey Wilson, Patrick Fugit, David Clennon, Lisa Banes, Lola Kirke, Boyd Holbrook .
Yönetmen : David Fincher

 

post-2-0-51181100-1425267157_thumb.jpg post-2-0-13145500-1425267158_thumb.jpg post-2-0-09635400-1425267284_thumb.jpg

 

Based on Gillian Flynn's novel of the same name, this unsettling thriller follows the mercurial Nick Dunne, who finds himself dogged by police and caught in a media maelstrom after he becomes the prime suspect in his wife's disappearance.

 

Cast: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon, Kim Dickens, Missi Pyle, Sela Ward, Casey Wilson, Patrick Fugit, David Clennon, Lisa Banes, Lola Kirke, Boyd Holbrook .
Director: David Fincher

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Kitabında da mutluluğun formülü şöyle tanımlanıyordu: "Beni, benim koşullarım altında koşulsuzca seviyor. Sanırım sonunda mutluluğun formülünü buldum."

Bu film gerçekten de iyi bir psikolojik gerilim, çevremde izleyip de bu zamana kadar beğenmeyen bir kimse olmadı. David Fincher yine bence kendisine yakışan bir film yapmış.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.