Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Her Şeyin Teorisi-The Theory of Everything (2014)


Radya

Önerilen İletiler

Her Şeyin Teorisi-The Theory of Everything (2014)

 

Dünyanın en ünlü bilim adamlarından Stephen Hawking'in hayatına odaklanan film, 1960'lı yıllardan başlayarak Hawking'in aşk ve öğretim hayatını anlatıyor.Filmde Stephen Hawking'i genç aktör Eddie Redmayne, eski eşi Jane Wilde'ı ise Felicity Jones canlandırıyor.

 

her-eyin-teorisi-1421672186.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Ben biyografi izlemeyi çok severim.İzlediklerimin içinde en güzellerinden biriydi.Eddie Redmayne bana göre inanılmaz bir oyunculuk çıkarmış.Bu yıl akademinin işi oldukça zor gibi.Sonuçları merakla bekliyorum.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • Admin

Bazı yaşam öyküleri beni çok derinden etkiler bu film onlardan birisi... Oldukça keyifle izledim özellikle Eşi'nin içine düşdüğü durumu anlamamızı sağlayan film bir harika.

Eddie Redmayne bu filmle akademi ödülünü (Oscar) haketmiş ve  bana Sol Ayağım filmini hatırlattı: Sol Ayağım filminde beni çok etkileyen Daniel Day-Lewis'i hatırlattı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Bu tarz rolleri oynamak zordur sanırım ama filmin başrol oyuncusu Eddie Redmayne inanılmaz iyi bir oyunculuk sergilemiş. Role hazırlanma sürecinde Stephen Hawking ile de tanışmış. Redmayne, Hawking'i "Beraber geçirdiğimiz üç saatte belki de sekiz cümle söyledi," diye anlatıyor . Ona kişisel sorular sormayı doğru bulmamış, bu nedenle de  role hazırlanmak için başka yollar aramış. 7,5 kilo vermiş ve vücudunu kontrol etmek için bir dansçı ile 4 ay boyunca çalışmış. 40 ALS hastası ile tanışmış, Hawking'in çalışmayan kaslarının grafiğini tutmuş ve ayna karşısında her gün 4 saat boyunca yüzüyle oynamış. Son olarak, çekimler arasında o kadar hareketsiz ve eğik kalmış ki doktor ona kaburgasında uyumsuzluk olduğunu söylemiş. Kendisini bu durum karşısında "Sanırım biraz kontrol manyağıydım, takıntılıydım, bunun sağlıklı olduğundan şüpheliyim," diye ifade etmiş.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.