Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Sokak kedisi terk edilmiş bebeği donarak ölmekten kurtardı


evrensel-insan

Önerilen İletiler

fft86_mf3202607.Jpeg

 

Rusya'da yaşanan olayda sokağa terk edilen bir bebeğin hayatı, sokak kedisi sayesinde kurtuldu.

 

RADİKAL - Rusya ’nın Kaluga bölgesindeki Obninsk şehrinde terk edilen bebeği ölümden kurtaran sokak kedisinin hikayesi, herkesi çok etkiledi.
Daily Mail ’da yer alan habere göre Obninsk şehrindeki bir apartmanın sakinleri, 2 gün önce bir kedinin acı acı miyavladığını duydu. Sesin nereden geldiğini anlamaya çalışan sakinler, apartman boşluğundaki kediyi fark ettiler.
Daha sonra kedinin bulunduğu yere giden apartman sakinleri, burada bir de bebekle karşılaştı. Bebeğin kedi tarafından çevrelendiği fark edilirken, kedinin yaptığı asıl fedakarlık ise sonra ortaya çıktı

 

fft16_mf3202524.Jpeg

 

Marsha adlı tekir türü kedinin, bir kutunun içine bırakılan bebeği saatlerce hayatta tuttuğu anlaşıldı. Havanın eksilerde seyrettiği apartman boşluğunda bu fedakar kedi, bebeği ısıtmak için uzun süre uğraş vermişti. Donmakta olan bebeği çevreleyerek donmasını önleyen kedi, ağladığı zamanlarda da onu sakinleştirmek için de yüzünü yaladı.

Apartman sakinlerinden Nadezhda Makhovikova REN TV’ye yaptığı açıklamada acı dolu bir kedi miyavlamasını duyunca merdiven boşluğuna baktığını belirtti ve ekledi: “Aşağıya indiğimde ağlayanın bebek olduğunu gördüm.”

 

Sağlık görevlisi Vera Ivanina ise kedi Marsha’nın anaç tavrını şu sözlerle anlattı: “Biz bebeği alırken kedi Marsha çok endişeliydi. Miyavlayarak arkamızdan koşuyordu.”
Central European News’a açıklama yapan hastane sözcüsü dışarıda saatlerce kalan bebeğin Marsha adlı kedi sayesinde zarar görmediğini, bu yüzden Marsha’ya minnettar olduklarını söylediler.

 

Sadece 2,5 aylık olduğu ortaya çıkan bebek hastaneye götürülerek sağlık kontrollerinden geçirildi. Temiz kıyafetler ve bir paket bebek bezi ile soğuğa bırakılan bebeğin saatlerce dondurucu soğukta kalmış olmasına rağmen gayet sağlıklı olması herkesi şaşırttı. Apartman sakinleri tarafından beslenen Marsha, Rusya’nın yeni kahramanı oldu. Polis ise, bebek hastanedeyken ailesini bulmaya yönelik çalışmalara başladı.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.