Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Ankarada ingilizce kursu tavsiyesi olan?


Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar,

direk konuya gireyim. En iyi bildiğiniz ingilizce kursu hangisidir acaba ? Fiyat /performans açısından olursa daha bi iyi olur ama farketmez. önerileriniz için şimdiden teşekkürler

Icon Akademi. Pişman olmayacağınızın garantisini verebilirim. Online ingilizce kurslarına katılmıştım. İlk başta korkmuştum açıkçası uzaktan eğitimle nasıl olur örgün gibi olur mu diye. Ama örgün eğitimle katıldığım diğer ingilizce kursuna göre uzaktan eğitim mükemmel gerçekten. Ben Muammer Hoca'dan ders almıştım. Alanında uzman bir Hoca. YDS için de birçok kişiye önerdim Icon Akademi'yi. Bugüne kadar da memnun kalmadım diyeni duymadım. Bir yerlerde işini iyi yapan birileri varsa tavsiye edilmeyi, tanıtımı hak ediyorlar. Icon Akademi'de beni yıllardır aradığım doğru düzgün bir ingilizce kursu derdinden kurtardığı için, bu kadar ilgili oldukları ve bu kadar iyi eğitim verdikleri için hiçbir zaman anlatmaktan yılmayacağım bir dershane.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...
Merhaba Arkadaşlar,

 

Ankara'da Netacademy Schools Of English var. Callan method ile eğitim veren bir kurs. Ana dil öğretim metodu olan Callan Method İngilizce'yi 4 kat daha hızlı öğretiyor. Üstelik konuşarak öğreniyorsunuz. Klasik metotlara göre çok farklı Ankara'da İngilizce kursu düşünenlerin mutlaka değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. 1 Haftalık ücretsiz demo derslerine de katılabilirsiniz.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

Kızılay'da New Line ingilizce kursu var. eğitimi çok kaliteli fiyatlarıda çok uygun..bizim kaldığımız kredi yurtlar kurumu ile anlaşması vardı. ben ordan gördümde gittim. 4 seviye eğitimimi tamamladım. hocaları çok iyi ve çok ilgili... ücretsiz etüt veriyorlar, orjinal materyalleri veriyorlar. bunların hepsinden önemlisi orda ingilizce öğrenirken kendini rahat hissettiriyorlar. ingilizce konuşurken çekinme falan hiç olmuyor... öyle bir ortam oluyoki sınıfta kendin ingilizce konuşmaya çalışıyosun.. bence değerlendirin derim.. eminim pişman olmazsınız. biz yurttan ve üniversiteden toplam 8 arkadaş gittik. hepmizde çok memnun kaldık. hepsine teşekkür ediyorum....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 ay sonra...

uzak durun içerik olarak çok boş. Hiçbir özgün kaynakları yok. internette reklamlarını iyi yapıyorlar sadece. 60 saatlik hızlandırılmış kursa gittim. aldığım puandan aşağısını aldım. bunda benim de eksikliğim var tabi ama tamamen vakit kaybı. 

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 9 ay sonra...

Netacademy'de demo derslerine katılmıştım bende.Metod güzel konuşmasını geliştirmek isteyenler için doğru adres ama ben şehir dışına çıkmak zorunda kaldığımdan devam edemedim.Zonguldak'ta bu metodla ders işleyen bir kurs bulamadım kaldı öyle.Ama Ankara'da dil kursu arayanlara tavsiye edebilirim.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 3 ay sonra...

Ankara'da En hızlı ve en etkili dil öğrenmenin ankarada tek adresi 60 GÜNDE İNGİLİZCE KIZILAY - Konuşma-dinleme çeviri odaklı bir program kısa sürede ingilizce öğreniyorsunuz - Gereksiz gramer yapılarına yer verilmiyor üstelik özel ders imkanı sınılar sadece 3 kişilik gruplarda ve tamamen öğrenci odaklı gelişen bir program Daha önce alanında ödül almış 30tane temsilciliği bulunan bir yer :) 60GÜNDE İNGİLİZCE KIZILAY rolleyes.gif

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.